26. maj 2016.10 god. comment_256829 znači kad united bude reklamirao bilo šta gdje se spominje murke, taj novac ide u chelsea? i taj ugovor vrijedi do 2025? i to sklopljen 2005? pa ljudi razmisljali 20 godina unaprijed al kako je ovo proslo neopazeno kad je murinjo isao u inter i real, ili ovo vazi samo na engleskom tlu? Prijavi
26. maj 2016.10 god. comment_256836 samo na engleskom tlu ti je al ja prosto ne vjerujen da su to napravili i da se moze to ucinit Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256849 "I have always felt an affinity with Old Trafford; it has hosted some important memories for me in my career and I have always enjoyed a rapport with the United fans. I’m looking forward to being their manager and enjoying their magnificent support in the coming years." #oneofus Naravno. Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256851 Al ovo je isti kurac kao sto su uradili Cech i Lampard. Meni tu nema razlike. Zelim mu od srca sve najgore u prof. karijeri. Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256852 Ma ovaj je za mene i gori od Cecha i Lamparda, jer je supcina koja ce poginuti od radosti nakon pobjede na Stamfordu, kao ato je i sa Interom radio. Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256853 Koliko će taj čovjek kompleksa nabiti svima sa Unitedom :D. Mislim da će svi treneri iz vrha koji su sada na svojim pozicijama odltetiti prije Mourinha i da će biti redaljka na svima. Počevši od prvog kola sljedeće sezone. Savršen matchup, marketinški, karizma i naravno trenerski. Dostojan najvećeg trenera u Premiershipu trenutno. Želim mu sve najbolje u budućem radu Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256854 Koliko će taj čovjek kompleksa nabiti svima sa Unitedom :D. Mislim da će svi treneri iz vrha koji su sada na svojim pozicijama odltetiti prije Mourinha i da će biti redaljka na svima. Počevši od prvog kola sljedeće sezone. Savršen matchup, marketinški, karizma i naravno trenerski. Dostojan najvećeg trenera u Premiershipu trenutno. Želim mu sve najbolje u budućem radu Hoces li ti navijati za Chelsea ili United kad se iduce sezone sastanu ta dva kluba? Nemoj da budes pickurina pa da iskuliras ovo pitanje. Ocekujemo tvoj odgovor. Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256855 Hoces li ti navijati za Chelsea ili United kad se iduce sezone sastanu ta dva kluba? Nemoj da budes pickurina pa da iskuliras ovo pitanje. Ocekujemo tvoj odgovor. Navijat ću da Conte dobije otkaz i da nas vodi pravi trener. Mourinho mi je najdraži trener uopće. Može se voljeti i Mourinho i Chelsea u isto vrijeme, najveći trener Chelseaja u povijesti. Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256856 Navijat ću da Conte dobije otkaz i da nas vodi pravi trener. Mourinho mi je najdraži trener uopće. Može se voljeti i Mourinho i Chelsea u isto vrijeme, najveći trener Chelseaja u povijesti. Znaci ipak ces navijati za United ? Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256857 Ma ovaj je za mene i gori od Cecha i Lamparda, jer je supcina koja ce poginuti od radosti nakon pobjede na Stamfordu, kao ato je i sa Interom radio. Sreća pa mu se ti šupački snovi neće ostvariti. Treba poginuti prije nego dopustti Mourinhu da uzme tri boda na Stamfordu. Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256858 Champion, ima i United fan foruma tako da ne znam šta još ovdje radiš... Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256859 Šta mislite, hoće li i navijačima Junajteda pokušati da proda "one of you" priču? #oneofus Naravno. Naravno :D Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256860 https://www.youtube.com/watch?v=6Enx-QuWP08 I want to forgive the past 3 years and focus on the giant club right now. Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256862 Mogao je on itekako birati izjave i ne navlačit na sebe gnjev naših navijača... Od idola postao je omražen. Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256865 Al ovo je isti kurac kao sto su uradili Cech i Lampard. Meni tu nema razlike. Zelim mu od srca sve najgore u prof. karijeri. Cech i Lampard jesu razočarali nekim svojim postupcima, ali oni su daleko više doprineli klubu nego Murinjo, tako da ih ne treba upoređivati. Dok su igrali za nas, oni su ginuli, krvarili na terenu, Cech dobijao kopačke po glavi ne bi li spasao gol. To su ljudi koji su deceniju i kusur branili boje kluba. Sa druge strane, ovaj šarlatan se jeftinom retorikom uvukao u dupe navijačima, isti efekat počinje da izazove ovim izjavama. On nikada nije zaista bio "jedan od nas", niti će ikada biti. Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256869 Naravno, ali nije on tome kriv. Kod nas dodje frajer i pocne pricati kako je on veci od kluba, omalovazavati navijace, Upravu, igrace, nasu tradiciju, sve. I opet mu ti isti navijaci ne da lizu pakas, nego mu ulaze do debelog crijeva.To je nazalost tako. Eto vidjecete sad kako ce birati rijeci za ManU i u krizi i u dobrim vremenima. Cuj zaboraviti 3 godine. A gdje izvinjenje nama za ovu sezonu, a i narednu?Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256871 Pogledajte cijeli video ili pročitajte članak na Skyu, onoj dio o zaboravljanu zadnje tri sezone se odnosio na Unitedove tri sezone. Nije da volim ili branim Moua ali mu ne treba ni stavljat riječi u usta. Od kada je dobio otkaz još ni riječi o Chelsau nije rekao, ali doći će i to pitanje baš me zanima... Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256873 Ajme kako se pjene hejteri :D. Priznajte sami sebi da je upravo Mourinho stvorio ove legende, Lamparda, Terrya, Cecha, Drogbu i ostale je napravio svjetskim klasama i igračima koji su trajali cijelo desetljeće. Statistika ne laže i navijači ga vole na Bridgeu, još će se viđati njegovi transparenti. I naravno da će podbadati upravu koja mu je dala otkaz zna se zbog koga. Igrači su preuzeli komandu i mučki ga maknuli. Ne bi Mourinho bio Mourinho da se ne ogrebe o nekog na presici. Netko je rekao da će kao Mourinho biti drukčiji totalno kad pređe u United i da će biti pristojan, ovo, ono. Nema šanse. I dalje će raditi druge budalama, a ovaj put mislim da će imati i motiv više da se dokaže u Unitedu i da će dati sve da osvoji sve dogodine. Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256875 U zadnjih 2 godine, samo od sebe pravi budalu, ne mislim da je ikoga drugog pravio budalom. Prokuzen je do kraja, i to ce se vidjeti. Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256884 Ako su ga neki i dalje voljeli, poštovali, gotivili nakon ove sezone, onda baš me zanima hoće li iko od pravih navijača Chelsea biti krajnje glup pa nastavit ga podržavat. Govno portugalsko bio i postao još veće. Al hvala bogu, nula je postao, te sasvim sigurno je da se neće dugo smješkat i uživat, jer će opet biti najuren. Prijavi
27. maj 2016.10 god. comment_256886 Njuso, ono sto sam vidio, jeste da ga neki i daje podrzavaju, nevjerovatno, ali to su vecinom oni pakistanci, filipinci, afrikanci i ostali retardi bez mozga. Pogledaj na goal.com koliko retarda. Prijavi
28. maj 2016.10 god. Autor comment_256893 Bez obzira na sve Mourinho je dosta pao kao trener. Ne ocekujem uopce bajne uspijehe u SCUM-u. Zivi bili pa vidjeli. Mogli bi svi njegovi entuzijasti negativno iznenadit vec ove sezone. Mi vec znamo kako ce on igrat protiv jacih klubova. "Zatvori se pa sta Bog da jer za bolki stil igre ne znam." A bunker vise ne prolazi. Bar ne onaj Mourinhov. Prijavi
28. maj 2016.10 god. comment_256897 Nemojte ba sad toliko pretjerivati i pravit od Murinja nekog levata koji veze s fudbalom nema... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.