Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

http://waterfordwhispersnews.com/2016/05/23/jose-mourinho-selects-man-united-for-his-next-long-drawn-out-meltdown/?utm_source=WWN_Facebook_Page&utm_medium=Facebook&utm_campaign=Social_Link&utm_content=Article

Za ljubitelje satire. Ko njuz.net :D

Jose Mourinho Selects Man United For His Next Long, Drawn Out Meltdown

WITH news emerging that Louis Van Gaal has been sacked by Manchester United less than 48 hours after winning the FA Cup, Jose Mourinho has all but confirmed the Manchester club as the location for his next overblown meltdown.

Mourinho’s infamous meltdowns, which occur once every three years, are long drawn out affairs and are immensely enjoyable for neutral fans of football.

The Portuguese manager’s insistence at dousing all his hard work in petrol before setting it alight for no apparent reason has been blamed on everything from the gravitational pull of the moon to Eden Hazard forgetting how to play football.

Mourinho has remained tight lipped so far on what seemingly inane incident will spark a slow and painful decline in his relationship with his new players and club, but it is believed it will be highly entertaining.

Manchester United CEO Ed Woodward’s search for a new manager proved exhaustive with a total of one candidate being considered.

“Once we got the DNA test results back, and he had the United way strand of DNA we knew Jose was a perfect fit,” explained Woodward.

“And Jose’s agent Jorge Mendes agreed to return my family unharmed once I’d sacked Van Gaal,” Woodward concluded before spending £20 million for a salad in the Old Trafford canteen.
  • Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

U novijoj povijesti Premiershipa jedino je Mourinho u debitantskoj sezoni bio prvak. Ako se uzme u obzir da je Guardiola prosjek od trenera i debitant na Otoku, nema šanse da osvoji titulu. Samim tim City neće biti značajan faktor. Imaju puno rupa, od golmana, obrane i neimanja pravog zadnjeg veznog. Izdrkavanje sa pasovima neće proći na Otoku jer se ovdje igra čvrsto i na duel i ekipe znaju ubijati kontrama i dugim loptama, znaju iskoristiti prekide. Također ni Conte neće uzeti titulu, nema on karizmu ni bilo kakvo generalno znanje o nogometu na Otoku. 

Mourinhov dolazak će opet vratiti Uniteda kao faktor na transfer marketu, sa van Gaalom su morali puno bolje odraditi poslove, ali stari jarac gura po svojem, samo Nizozemci i mladi panjevi (izuzetak Martial). 

Na kraju sezone otprilike

1. United

2. Liverpool

3. Arsenal

4. City

5. Chelsea i pedala Conteu

[quote name="Champion" post="256763" timestamp="1464042520"] U novijoj povijesti Premiershipa jedino je Mourinho u debitantskoj sezoni bio prvak.[/quote]Opet pokusavas progurati ovu notornu laz i opet moram reagovati: Carlo Ancelotti 2009/10

Opet pokusavas progurati ovu notornu laz i opet moram reagovati: Carlo Ancelotti 2009/10

Pellegrini 2013/14. :D

Venger je takođe osvoji titulu u prvoj sezoni koju je od početka vodio.

Znate sta je meni najsimpaticnije u svemu ovome? To sto Scumovi navijaci velicaju Murinja i poistovjecuju ga sa bozanstvom a ustvari to su isti navijaci koji su ne tako davno pjevali Murinju : Boring boring Chelsea odnosno Murinjo. :D

Znate sta je meni najsimpaticnije u svemu ovome? To sto Scumovi navijaci velicaju Murinja i poistovjecuju ga sa bozanstvom a ustvari to su isti navijaci koji su ne tako davno pjevali Murinju : Boring boring Chelsea odnosno Murinjo. :D

Ja sam se oduševio kad sam na jednoj Junajtedovoj stranici video sliku na kojoj piše broj postignutih golvova ekipa koje je vodio i to im je kao kontra-argument na to da je on defanzivan trener. :D :)) =))

Ne pamtim da su bili ovoliko podeljeni oko nečega. Skoro pa jednako viđam po netu priče i jednih i drugih...

Kao što napisa jedan lik na Twitteru, mi smo bar ostali dosledni sebi kad su nam Beniteza uvalili.
Nastaće haos na tržištu ovog leta, jer će Murinjo ali i Pep insistirati da im ekipe budu što bliže shvatanju fudbala.

Ali kojom logikom ti je Pep glavni favorit, City nema vise igrace za titule, ostario tim skroz, uskoro slijedi tranzicija, kako zamijeniti Tourea, Kompanya kao glavne violine. Pa otpisati bruku propalih igraca, Fernanda, Fernandinha, Navasa.

Sagna ostario, Kolarov moze samo protiv malih ekipa igrati, a Clichy je prosjecan. Jedino u timu sto valja, jesu Aguero, De Bruyne, Sterling (ocajna sezona) i mozda Otamendi (koji je klocevski odigrao, ali je vrhunski inace igrac)

Fernandinho je odlican igrac i kada se upari za zivotinjom kakva je Gundogan svjedocicemo gazenju konkurencije u Engleskoj. A Gundogan dolazi za 20m funti sto je kradja jer je jedan Xhaka skoro duplo vise placen.

Tu ce Pep dovesti sigurno jos jednog beka, krilo i vjerovatno golmana i Cty ce imati strasnu ekipu sa strasnim trenerom.

City

United

Liverpool

Chelsea/Arsenal

Svakako veliki potez Uniteda dovodjenjem Posebnog.

Fernandinho je odlican igrac i kada se upari za zivotinjom kakva je Gundogan svjedocicemo gazenju konkurencije u Engleskoj. A Gundogan dolazi za 20m funti sto je kradja jer je jedan Xhaka skoro duplo vise placen.

Tu ce Pep dovesti sigurno jos jednog beka, krilo i vjerovatno golmana i Cty ce imati strasnu ekipu sa strasnim trenerom.

City
United

Liverpool
Chelsea/Arsenal

Gundogan nije pojačanje, sklon je ozljedama, u zadnjih 5 godina se i nije naigrao previše, samo 105 utakmica. Ako se uzme u obzir da Guardiola ne vodi računa o fizičkoj spremi i da su mu Robben, Ribery Martinez bili stalno kod doktora, ne vidim kako će stvari biti bolje u Premiershipu gdje se mlati po nogama.

Bez dobre obrane City nema što tražiti na vrhu, a itekako ima prostora za napredak. Mislim da će United bolje obaviti prijelazni rok, veći su brand i mislim da će lakše dovoditi kvalitetnije igrače. City ako eventualno ubode Pogbu i to je to, ne vjerujem u neka senzacionalna pojačanja.

City igra ligu sampiona, imaju trenera kod kojeg vecina igraca zeli igrati, imaju para, sta vise treba? Dovest ce ljudi bar dva - tri zvucna pojacanja, minimalno rekao bih. Pa sad su ljetos iskesirali samo na dva igraca 130 miliona, sta ce te vise.

Pep ce tek u Cityu da dovodi igrace po svojoj volji jer imaju love ko blata.

Po meni su oni najveci favoriti.

Ne mislim da Junajted ima sanse za titulu sledece godine koliko i Sitiju. Realno kada se pogleda trenutni igracki kadar Junajted je mozda i slabiji od nas. Ni Siti nije ni blizu dobre ekipe ali su za ovu sezonu zasluzeno uzeli 4. mesto ispred Junajteda i bas zato su mi trenutno veci favoriti, a da ne govorima koliko je trenutni Murinjo iza Gvardiole.

Sto se nas tice mi imamo sasvim solidnu ekipu za standare ove sezone u PL. Da je Murinjo oteran krajem septembra ili pocetkom oktobra garantujem da bi bili 4. ili bar 5. A za sledecu sezonu nece samo Gvardiola i Murinjo da se pojacavaju nego cemo i mi. A imacemo i prednost ne igranja Evrope.

Sad Advokati smaraju da ce Junajted da uhvatu neki Murinjo efekat magije ali to nema nikakvu osnovu. Trenutna ekipa Junajteda je slabija od nase kad nas je preuzeo, i tada smo zavrsili treci.

Po mom misljenju:
1. Siti
2. Celsi

3. Junajted

4. Arsenal/Liverpul/Lester(sto da ne ako zadrze vecinu igraca)

U novijoj povijesti Premiershipa jedino je Mourinho u debitantskoj sezoni bio prvak. Ako se uzme u obzir da je Guardiola prosjek od trenera i debitant na Otoku, nema šanse da osvoji titulu. Samim tim City neće biti značajan faktor. Imaju puno rupa, od golmana, obrane i neimanja pravog zadnjeg veznog. Izdrkavanje sa pasovima neće proći na Otoku jer se ovdje igra čvrsto i na duel i ekipe znaju ubijati kontrama i dugim loptama, znaju iskoristiti prekide. Također ni Conte neće uzeti titulu, nema on karizmu ni bilo kakvo generalno znanje o nogometu na Otoku. 

Mourinhov dolazak će opet vratiti Uniteda kao faktor na transfer marketu, sa van Gaalom su morali puno bolje odraditi poslove, ali stari jarac gura po svojem, samo Nizozemci i mladi panjevi (izuzetak Martial). 

Na kraju sezone otprilike

1. United
2. Liverpool
3. Arsenal
4. City
5. Chelsea i pedala Conteu

otkad je pep prosjecan trener?
Prica se o njemu kad je u poredjenju s mourinhom kao da je wenger.

A brojke kazu drugacije. Mourinho ga pobjedio samo 3 puta.

Jedan mancini i pelegrini su uzeli ligubsa citiem a sta li ce pep s njima tek napravito koji je za ovu dvojicu doktor.

Samo nas vidim da mu mozemo pomrsiti racune slj sezone. Mourinho ce trebat cekat svoju 2 sezonu.
On je slj sezone mali poni

City

United

Liverpool

Chelsea/Arsenal

Gundogaaaaan hahahahhahahaha, i fernandinho odlican igrac HAHAHHAAHAHHAHAHAHA, ma daj.

Mene samo jedno zanima, hoće li mourinjoljubci koji su pljucali po Cechu i Lampardu zadržat iste kriterije i u ovom slučaju...

Meni je sve to isto sranje. Takve ja zovem izdajnicima. Najvise me boli Lampardov slucaj, jer sam njega uz Terrya smatrao ikonama Chelsea.

Ma Zlatan je i sad jedan od najboljih centarfora u Evropi. Lik je masina i ne igra nista losije nego lani. 

Ovo je sigurno veliko pojacanje za SCUM.

http://www.bbc.com/sport/football/36382637

Nije još potpisao za Junajted zato što je njegovo ime u vlasništvu Čelsija. :D

Pazite ovo:

Chelsea registered both the name Jose Mourinho and his signature as a European trademark in 2005, meaning they can use it to sell merchandise such as toiletries, technology, clothing and jewellery.

Sports lawyer Carol Couse told BBC Sport it was "really unusual" for an individual not to own the trademark to their own name.

"Chelsea could be earning revenue every time someone uses Mourinho's name. It could prevent United from exploiting his signature," said Couse, of law firm Mills & Reeve.

"One of the things United will be looking to acquire is not only Mourinho's image but also his name.

"If United had a brand of Mourinho clothing it would be in breach of the trademark Chelsea currently own."

CjNjdqHWgAARv2f.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.