Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Ne mogu da shvatim ljude koji zarađuju silne milijune koje za života neće potrošiti čak i ako živjeli luksuzno i opet izbjegavaju jebeni porez. Dobije 12 milijuna eura i treba dati 4-5 milijuna eura poreza i ostane mu na čisto 7-8 milijuna eura. I pored tako ogromnog novca hoće da zadrži i ovih 4-5 milijuna. Pa jebote život, šta će ti? I onda ovako ukaljaš obraz i ime. Nisam neka mega moralna vertikala ali mene bi iskreno bilo stid takvo što raditi. Bog ti dao talent da budeš dobar trener i igrač, posrećilo ti se, plaćen si suhim zlatom kako neće biti plaćeno 99,9% ljudi na svijetu i ti opet ideš u kriminal i utaju poreza.

potpisujem. Ja shvaćam da je 90% ljudi idiota, ali po meni ovo ima veze isključivo s manjkom inteligencije, znaći oni riskiraju da ukaljaju svoj ugled radi milijuna koje ionako ne bi stigili potrošit, stvarno ne razumijem to... A kad pogledaš dobar dio bogataša to radi, ako gađaš prije ćeš pogodit da radi nego ne radi...

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Tabela nije realna kekek 

"Smatram da nije fer stanje na tabeli. Zaslužili smo više bodova nego što imamo, jer kada pogledate tabelu izgleda da su neki timovi bolji od nas što, po mom mišljenju, nije tačno. Mnogo remija u kojima smo zaslužili pobjede. Kada biste te remije pretvorili u pobjede onda bismo bili vrlo blizu vrha lige među tri ili četiri najbolje ekipe, ali za to postoji samo jedan put - nastaviti sa radom. Vrlo sam sretan razvojem tima. Vrlo sam sretan razlikom tima koji sam zatekao u odnosu na tim koji sada igra i stalno ponavljam isto: kada igraš vrlo, vrlo dobro onda možeš očekivati dobre stvari tako da nema frustracija, već samo nade", kazao je Mourinho.

Zvanično pukao

Portugalac je zakazao trening točno na Božić, a to nije udar samo na igrače jer će tako i mnogi drugi ljudi iz kluba morati biti na poslu. 

"Svi su na rubu živaca. Ovo još nitko nikada nije doživio, čak ni kada je trener bio Ferguson. Puno će ljudi morati i nakon treninga ostati na stadionu kako bi pripremili teren za utakmicu koja je odmah idući dan. On je i službeno ukinuo Božić", rekao je jedan izvor iz kluba za britanski Sun.
Pre tacno godinu dana klub je doneo jednu od najvaznijih odluka zahvaljujuci kojoj nismo ispali iz lige prosle sezone, a sada smo u najboljoj situaciji u poslednjih nekoliko godina sa ozbiljnim trenerom, jasnom igrom i svetlom buducnoscu.
  • 3 sedmice kasnije...

prosto ne mogu da verujem da on majstor kmeči zašto se ne piše o tome kolko njegov tim lepo igra :D o živote lutalico :D

inače, ne treba se zavaravati, praktično od 7 do 20 mesta osim Bornmuta, WBA, Barnlija i Midlzb... sve ostalo je krš to krš, mislim i ovi su slabi al bar to liči na nešto, mnogo se ljudi zaleću sad sa takvim izjavama, sve te ekipe tek treba da vidimo u Evropi, ja se stvarno ne sećam kad je bila tolika razlika u kvalitetu izmedju gornjeg i donjeg doma, sad praktično  i nemaš neku sredinu, Everton i Sautempton su baš loši

kojom igrom se oni hvale, ej protiv CP, WH i ostalih 

još kad vidim da broje Pogbi prečke i stative  :))

JEBAĆU IH AKO NE POBEDE LIVERPUL :D 

skini liverpool za nas :D Ova utakmica im je sve, poraz ih baca u očaj, nadam se da nekako mogu do pobjede

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/820349476007251968/photo/1

Ekipa puna neznalica, izdajnika, foliranata, polu igraca, kloceva za pola godine presla put od najgoreg sampiona Premijer lige do vrha tabele i najjaceg kandidata za titulu...

Vrlo zanimljivo, zaista...
  • 2 sedmice kasnije...

S malim zakasnjenjem da cestitam rodjendan nasem najuspjesnijem i najboljem treneru i jednim od najboljih trenera danasnjice. Bezbroj osvojenih titula, fantasticna karijera. Kad vec nece niko :D :D

Cisto u inat hejterima, a jos ce i vizionara celavca da ostavi iza u utrci.

A to sto si obican lazov ispao i laznu ljubav prodavao ko te jebe, dabogda te sutnuli i izvizdali s trafforda

Pljuvanje po licnosti je pozeljno, ali ono ogavno sto je bilo po profesiji........... fala kurcu da mi mozak ne mora da tupi svaki put citajuci to :D

• 2 sedmice kasnije...
Opet na pres konferenciji srao kako za njegovo vrijeme u Chelsea mu se zamjeralo to što igra na kontra napade,a sad se kao Conte veliča.Još jednom pokazao da je nula od čovjeka i onda se neko pita što ga hejtamo...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.