Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Opet na pres konferenciji srao kako za njegovo vrijeme u Chelsea mu se zamjeralo to što igra na kontra napade,a sad se kao Conte veliča.Još jednom pokazao da je nula od čovjeka i onda se neko pita što ga hejtamo...

Rekao je istinu. Conteu jedan Fabregas sjedi na klupi, dok je Mourinho od kreativaca tipa Ozil, Sneijder, Deco radio igračine. Conte u gostima i u derbijima igra kao pizda

ja ne mogu da verujem da on pušta priču na konferenciji kako je tretman Mikitarijana bio isplaniran, znači prvo se ta teorija javila medju navijačima Junajteda, na SK se redovno priča o tome,  bilo je to tako tragikomično opravdanje a sad i on sam priča o tome :D

kaže nešto u fazonu : "ponekad kad igrači ne dobijaju priliku trener ih zapravo štiti" 

Eto ti sad, ljudi moji pa ovaj sebe upravo opravdao za sva moguća šikaniranja u sadašnjosti i prošlosti 

gasi internet m195.png

Ček ako Konte igra defanzivno kako to da Costa ima 15 golova u 23-24 utakmice dok je kod Mourinha imao 20 u 50-60 utakmica l i kako to da Hazard već sada ima 10 golova?Conte jeste pogriješio što je igrao defanzivno protiv Liverpoola,ali igrao je na sigurno i da Costa nije promašio penal i tu bi bila pobjeda.Ne pristupa se svim utakmicama isto,uostalom ovo nije Conteov sastav koji je on želio,fali tu prije svega WC desno krilo i pouzdan štoper tako da sa ovim sastavom ja sam i više nego zadovoljan što se tiče duela s timovima iz top6.

ja ne mogu da verujem da on pušta priču na konferenciji kako je tretman Mikitarijana bio isplaniran, znači prvo se ta teorija javila medju navijačima Junajteda, na SK se redovno priča o tome,  bilo je to tako tragikomično opravdanje a sad i on sam priča o tome :D

kaže nešto u fazonu : "ponekad kad igrači ne dobijaju priliku trener ih zapravo štiti" 

Eto ti sad, ljudi moji pa ovaj sebe upravo opravdao za sva moguća šikaniranja u sadašnjosti i prošlosti 

gasi internet m195.png

Nego šta nego je isplanirao, isto tako je planski izgubio na Traffordu od Cityja, primio 4 komada od nas na Bridgeu i zaostajao dvocifren broj bodova nakon nepune polusezone, samo da bi smanjio pritisak sa svojih igrača i da bi mogao iz senke da pomrsi račune ostalima pa da napadne titulu sledeće sezone, taktički savršeno isplanirano sve.

Čovjek je najtrofejniji trener u klupskoj povijesti i može srati po Conteu koliko hoće. Conte igra ziheraški i na snagu, igra na kontre. Treba znati priznati očite stvari nekad. Igra calcio kakav se igrao prije 20 godina i nije nikakav inovator. 

Znaci poceo je i tamo stititi igrace :D koji glupan majko draga, nema vece gnjide u fudbalu od ovog portugalca.

Ima, sjedi na Cityevoj klupi

Bilo je ok citati te sampione dok si branio Murinja zbog njegovih uspjeha, podrzavam to. Ali kad si poceo pljuvati po nama i nasem treneru i to sve ostalo sto govoris trebao si ban dobit hladno. I ne znam sta se ceka... Il ti treba jebat mater na svaki post koji ostavis slican, pa ban nije potreban

Čovjek je najtrofejniji trener u klupskoj povijesti i može srati po Conteu koliko hoće. Conte igra ziheraški i na snagu, igra na kontre. Treba znati priznati očite stvari nekad. Igra calcio kakav se igrao prije 20 godina i nije nikakav inovator. 

Ima, sjedi na Cityevoj klupi

Antonio > Zoze

Konte je bolji izbor za Celzi sada nego Murinjo. Treba nam dugorocna stabilnost, izgleda da Murinjo ne moze to da uradi. Svaka mu cast, najbolji trener Celzija u istoriji, ali u ovom trenutku vise nam lezi Don Antonio. Junajtedu treba Murinjo bas sada, videcemo dogodine kakvi ce biti. Predvidjam da cemo se boriti sa njima za titulu za godinu dana.

Nije ziheraski kada dobijes MU 4-0, ili izgubis od Arsenala 3-0 pa ih dobijes 3-1. Takodje, Konteova 3-4-3 je dosta ofanzivnija i opasnija nego Murinjova 4-2-3-1 koja vise umara i frustrira protivnika nego sto nama daje neku pozitivnu prednost.

Sta je on s tim otkrio sto Conte igra defenzivno, pa to nam je svima jasno. Istina je kako conte sve gradi od kvalitetne obrane i neka je tako, Chelsea je oduvijek bio poznat po kvalitetnom branjenju.. Nama najvise odgovara takva igra i to je nas zastitni znak, imamo igrace koji su ubojiti u kontrama i u okomitoj igri, nema nekog otezanja sa loptom i zadrzavanja nepotrebnog posjeda..Conteu ide super, iznad svih je ocekivanja i pokorit ce ligu u svojoj prvoj sezoni gdje je startao kao outsider, sto je za svaki respekt. Od hrpe realno prosjecnih igraca napravio je prije svega snazan tim u kojem ti prosjecni igraci izgledaju odlicno. Alonso, Cahill, Moses, Willian, Pedro, sve su to neki prosjek igraci a on je osmislio formaciju u kojoj je njihove nedostatke sakrio te izgledaju zaista dobro. Naravno ima tu i top igraca, ne mozes bas od loseg materijala napraviti dobru pitu; Costa, Hazard, Curtois, Kante.. Mozemo se nadat samo kako je klub prepoznao njegov projekt te kako ce mu na ljeto omoguciti jos 2-3 top igraca, s tim bi mogli ozbiljno uci u borbu i za ligu prvaka, jer treba uciti iz proslosti, znamo kako smo prosli put zavrsili nakon osvojene titule, istom smo zamaskirali probleme koje smo imali i nismo odradili kvalitetan prijelazni rok.
Ja samo ne znam gledaju li pojedini utakmice Chelsea. Gdje vi vidite defanzivu? Uredu nismo ultra ofanzivno nastrojeni (glupo bi i bilo, Pepun je dokaz, Klopp takodjer), ali bogami nismo ni defanzivna ekipa.

Skoro protiv svih igramo isto, presing, sto prije ukrasti loptu i isto tako sto prije doci do protivnickog gola i stvoriti sansu. Igra na kontre, brzo, okomito, ali ne iz bunkera.

Strasno me nervira kad se potencira nesto, sto nije istina, narocito od atrane nasih navijaca, kao da ne gledaju tekme.
Bas to sve sto je napricao, tako smo pod njim zadnju titulu osvojili. Pola godine defanziva, pobjede i golovi na individualni kvalitet, prekide i slicno.
Ove sezone milina gledati tim, znas i kad nece Costu, Hazarda da ima ko uskociti, kompletno citava ekipa djeluje vrhunski izbalansirano u oba smjera i zasluzeno smo prvi.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

A sve i da jesmo defanzivno orijentisani boli nas kurac,osvojit ćemo titulu,ko da je bitno kako.Mi znamo i objektivni ljudi znaju i priznat će da mi ne igramo defanzivno.Što se tiče njega,očito da ne može podnijeti tuđi uspjeh,mi najbolje znamo kakva je osoba,a i manje više svi znaju kakav je.Trener koji od svojih igrača pravi cigane (Costa u Chelsea,Pepe u Realu,nisam ga pratio u Interu vjerovatno je i tamo tražio od svojih igrača da igraju podlo i nekorektno).Trenutno imamo trenera koji ne provocira druge trenere,ne ide naokolo i laprda o suđenju čak ni protiv Arsenala u prvoj utakmici krivicu je preuzeo na sebe,vole ga novinari i kao takav nikako ne može negativno utjecati na reputaciju kluba.Mislim da bi ova tema trebala ići pod katanac,koga boli kurac uopšte za njega?
Stvarno nema potrebe da napišem bilo kakav roman nakon ove njegove izjave, jer ljudi kada vidite ko nas proziva na taj način možete biti sigurni da smo na dobrom putu, zato što to govori ljubomoran i ogorčen čovjek.

Sve dok ne govori da smo super, da nas poštuje, da imamo dobru igru, je znak da smo na dobrom putu, jer bi nas iskreno hvalio samo ako smo u kurcu..

A sve i da jesmo defanzivno orijentisani boli nas kurac,osvojit ćemo titulu,ko da je bitno kako.Mi znamo i objektivni ljudi znaju i priznat će da mi ne igramo defanzivno.Što se tiče njega,očito da ne može podnijeti tuđi uspjeh,mi najbolje znamo kakva je osoba,a i manje više svi znaju kakav je.Trener koji od svojih igrača pravi cigane (Costa u Chelsea,Pepe u Realu,nisam ga pratio u Interu vjerovatno je i tamo tražio od svojih igrača da igraju podlo i nekorektno).Trenutno imamo trenera koji ne provocira druge trenere,ne ide naokolo i laprda o suđenju čak ni protiv Arsenala u prvoj utakmici krivicu je preuzeo na sebe,vole ga novinari i kao takav nikako ne može negativno utjecati na reputaciju kluba.Mislim da bi ova tema trebala ići pod katanac,koga boli kurac uopšte za njega?

Prva stvar, Conte je kao i Guradiola došao iz kluba koji ima povlašteni sudački tretman. Molim te upiši "Conte arbitri" i pogledaj koliko Conte kmeči o suđenju. Ako vas par tu na forumu ne prati Serie A, ja bogami pratim i znam tko je Conte. Kmečao je on poprilično. Samo mu ne možete vidjeti pravu stranu dok ga ne počnu zakidati. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.