Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Evo dokaza da igrači dolaze u United zbog Mourinha

Raiola also revealed that Jose Mourinho has been an admirer of Pogba for a while, and even tried to bring the French midfielder to Stamford Bridge last summer.

"Mourinho already wanted to bring him to Chelsea last summer, but it was not the right time."

Sutra je pravi test za Murinja,mnogo je razloga da mu poželim sve najgore,ali sigurno najveći je taj što nećemo ostati od Championa ako 'Spešl Van' pobjedi sutra.

https://twitter.com/eaamalyon/status/774606483820539904

I naravno sudija, kaže dva penala i crveni.

Imao je sigurno kurvinjo genijalan plan koji bi sigurno doneo pobedu: rekao im je da daju gol i ne prime nijedan, ali su ga igrači izdali. :/

Jebe mi se za oba Mancestera, ne mirisem nesto puno Gvardila, ali drago mi je samo radi drkadzije Championa da je njegov tim i trener popuslic danas.

Prelose usao u utakmicu i na kraju ga i kostalo to, previse vremena mu je trebalo da se sabere. Kasnije su ravnopravni bili. Ne razumijem sto mu Miki ne igra prednjeg veznog, daleko je bolji tu siguran sam. Rooney postaje smijesna pojava. Pojeli su ih na sredini terena, jer Pogba igra s 2 invalida. 

De Bruyne ga popiso, ali ovo je neki novi KDB da se razumijemo...

Oće da igra na munjevite kontre sa puževima Ibrahimovićem i Runijem, a Pogba mu igra Mikela. Taktički genijalac.

Pitanje za milion dolara: Gdje je Champion?

btw. evo šta je Pepe danas izjavio:

"Under Mourinho, people hated us when we got out there on the pitch," Brazilian-born Portugal international Pepe told Cadena Ser.

"It lasted three years and thank God it went very quick.

"Things changed when Carlo Ancelotti came in, you could see people started treating us different again."
  • 5 sedmica kasnije...
  • Autor

"Navijači se s razlogom pitaju; čemu sva ta silna pojačanja poput Pogbe ili Ibrahimovića, ako Mourinho ne zna postaviti momčad koja preferira i prakticira napadački nogomet."

http://www.index.hr/sport/clanak/autobus-josea-mourinha-unitedu-se-ovo-nikada-do-sada-nije-dogodilo-u-premier-ligi/926299.aspx

Ne znam, meni je nekako zalosno gledati da tim sa toliko napadackog potencijala ne sme ni da proba da napravi gol sansu. Ibra, Pogba, Mata, Erera, Mkhtarijan, Marsijal, Rasford... Ljudi koji sa loptom znaju mnogo toga, a juce su(oni koji su igrali) delovali kao grupa rekreativaca, jer ih still igre ogranicava i znatno smanjuje sposobnosti.
Svaka cast Klopu na tome sto je napravio od Liverpula, ali budimo realni, njegov igracki kafar ne moze ni blizu da se poredi sa onim cime raspolaze Murinjo. U situaciji u kojoj nema sta da brani, on je resio da zrtvuje fudbal zarad boda koji prakticno ne donosi nista, i da su Siti i ili Totenhem dobili svoje meceve, bio bi ravan porazu.
Umesto da koristi kvalitet ekipe koju vodi, da proba da dobija timove koji su na tabeli iznad i tako grabi ka vrhu, on zakopava igrace u kazneni prostor, u totalnu defanzivu. Objektivan razlog za to ne postoji, jedino ako jos uvek sanja Levandovskog, pa mu je sama cinjenica da nije izgubio od Klopa(ponovo) neki vid licne satisfakcije.
Kakve god igrace da trenira, pokazao je da nema nikakvu sposobnost ucenja na ranijim greskama, da ce terati svoje bez obzira koliko god puta mu ae to obije o glavu, i pitam se, ko ce ovaj put snositi krivicu eventualnog neuspeha, koji je, prema do sada vidjenom neizbezan.
Utakmica sa Liverpulom je klasicno ubijanje volje za pracenjem fudbala obicnom coveku.
Murinjo polako postaje fudbalaki trener koji se boji da trenira fudbal.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.