Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

peče me kožica što mene diskvalifikuje to što me krivo interpetiraš

ja sam pisao i prije i ti to znaš i sada pokušašvaš da me iznerviraš

ili si ograničen tj imaš slabo pamćnje ili me provociraš

znam te tj vidili smo se jednom i milim tj sigurno poriplično sam sigruan da je ovo drugo

nećeš me iznerivarati idi sa hijenom kada zavrijediš moj odgovor dobićeš ga

više ništa neću tebi pisati a sa fourma ne idem samo se klonim razgovorasa tobom nisi još za blok ali ....

eto toliko pozz nigdje nisam rekao da nije dobar samo sam rekao da nije idelna raspravlaji smo i prije

da nisam otvoio sad bi spavao

sad ti pričaj da sam lud i trjeraj nas sa foruma

mene ne možeš ali mnoge jesi

ti si gora hijena od hijene ti si zaparvo nejgov zli brt blizanac

Ne znam, meni je Costa perfektan tip napadača za nas i to što nam ništa ne funkcioniše, a on se opet toliko trudi što je isto dobar primjer toga. Vidjeli ste kako je igrao kad je sve koliko toliko funkcionisalo,

neču više majke mi, malo sam se spdao od sad ozbiljno

uvijek sam odvajao razmakom ali neču se više spradati kad ti kažeš

dogovrili smo se

morao si ga šuknuti smorinju

• 5 sedmica kasnije...

Znači pičketina zvana "one of us" (moš mislit), ode  u meni najomraženiji klub. Nek je vala, samo žao mi Mate, Rashforda Lingarda, djeca dobro igraju, al ovaj čika će ih morat čuvat sljedeće 2.5 sezone, koliko će se zadržati u tom ogavnom klubu, kakav je i on sam, tako da ništa od njihovih karijera. 

Haahah al gledam junajtedovci oduševljeni, a da samo znaju šta ih čeka, zbog jedne titule koju će osvojit u te 2.5 godine, unazadit će ih više nego Moyes.

Pusti ti njega, nek radi šta oće što dalje od zapadnog Londona, nego što mu "naši" navijači žele puno uspeha. :)>-

Ma dobro ajd, ko je imalo imao slifa za Mourinhovu diplu, mogao je i tada znati da on nije nit ce ikad biti "One of us". Da bi bio "One of us" prva stvar je da ne govoris da si "one of us" nego da to pokazes. Ne mogu ljudi poput Di Mattea, Terrya, Zole u isti kos sa Mourinhom. Budimo realni ipak. 

Sad na stranu to sto imamo bruku njegovih dupelizaca, cinjenica je bila do ovog trenutka preuzimanja Uniteda da je u Engleskoj njegov klub bio Celzi. Medjutim, posto je i to palo u vodu onda mozemo samo zakljuciti da je sve bila samo suplja. Ipak, Mourinho najvise voli samog sebe pa tek onda sve ostalo.

Na profesionalnom planu zelim mu sve najgore u Unitedu.

U ovom drugom mandatu kad god je zaškripalo vadio se na to one of us, ali defitnivno to nikad nije bio. To je evo dokazao.

Meni je bio drag ranije, ali da sam ga dizao u nebesa nisam, jer kao što wisey reče, taj voli samo sebe. Vidjet ćete ba i u junajtedu, u početku bit će sigurno priče o snovima i tako to, sve će biti bajno, al čim malo krene po zlu, pokazat će ko je i šta je.

Mourinho je ispušena muštikla, to je već neki period sasvim jasno, a u Engleskoj se već nalazi nekoliko trenera koji su bolji od njega, te koji će mu to i pokazati. A i navijačima će brzo dopizdit njegov kukavičluk, pa će od euforije preći u stadij gdje su posle svake utakmice sve više nervozniji i razočaraniji u igru svog tima, a ovaj će se vadit na neku spiku, neki njegov balans dok ga ne najure nakon 2 i po godine provedene u tom klubu.

Najveći u najvećem engleskom klubu, čudna li čuda. Najbolji aktivni trener u Premiershipu po broju naslova prvaka. 

Nije uprava toliko Uniteda toliko blesava da dovede Pochettina sa nula trofeja ili da opet sluša Fergusona koji ih je sa Moyesom pokopao. Vidjeli su Glazeri da je Van Gaal ulupao 300 milijuna na nikakve igrače (izuzetak Martial) i da nema rezultata. Mourinho sa 300 milijuna će odraditi odličan prijelazni rok, uopće ne sumnjam. Neće kao Conte dovoditi poluigrače i imat će hrabrosti počistiti svlačionicu od krkana tipa Mata, Rojo, McNair. Naravno, pljuvanje po najvećem Chelseajevom treneru od "najvjernijih navijača" na temelju medijskih gluposti o Mourinhu i bunkeru. Ovo je vjerojatno i najveći izazov za njega dosad, ali može Fergusona prešišati. Ima još dosta vremena. Ne treba ni govoriti koliko je ovo marketinški isplativ potez i mislim da je mudro dovesti veliko ime bilo kada u klub. 

I naravno da će na presicama podbadati Chelsea na ovaj ili onaj način. 

Puno sreće mu želim. Za razliku od Contea, barem će osvojiti nešto dogodine, ne bi me čudio naslov prvaka već u prvoj sezoni i klanje s Liverpoolom do kraja. 

Što se tiče zadnjeg Murinjovog mandata prije ću prihvatiti da je bio koala nego nešto što liči na našeg najboljeg trenera.

Najveći u najvećem engleskom klubu, čudna li čuda. Najbolji aktivni trener u Premiershipu po broju naslova prvaka. 

Nije uprava toliko Uniteda toliko blesava da dovede Pochettina sa nula trofeja ili da opet sluša Fergusona koji ih je sa Moyesom pokopao. Vidjeli su Glazeri da je Van Gaal ulupao 300 milijuna na nikakve igrače (izuzetak Martial) i da nema rezultata. Mourinho sa 300 milijuna će odraditi odličan prijelazni rok, uopće ne sumnjam. Neće kao Conte dovoditi poluigrače i imat će hrabrosti počistiti svlačionicu od krkana tipa Mata, Rojo, McNair. Naravno, pljuvanje po najvećem Chelseajevom treneru od "najvjernijih navijača" na temelju medijskih gluposti o Mourinhu i bunkeru. Ovo je vjerojatno i najveći izazov za njega dosad, ali može Fergusona prešišati. Ima još dosta vremena. Ne treba ni govoriti koliko je ovo marketinški isplativ potez i mislim da je mudro dovesti veliko ime bilo kada u klub. 

Puno sreće mu želim. Za razliku od Contea, barem će osvojiti nešto dogodine, ne bi me čudio naslov prvaka već u prvoj sezoni i klanje s Liverpoolom do kraja. 

JEbote Bog jel mi moras ujebat jutro sa ovakvim postovima.Jesi gledao Chelsea ti ove godine???
Da nisam mozda ja udarao bunker a ne Mournho.U svakom klubu dodje do svadje igraa gdje god on trenira.Slucajnost sigurno.Mo's mislit.Postao je kurton od trenera obicni i neka je otisao u UTD da ih jos pokopa.

• Autor

Samo za prvu rečenicu bi mi dobio doživotni ban. Kakav si ti navijač Chelseaja? Jebi se!!!

Zar nije United najveći klub u engleskoj? da to nije Chelsea možda?

Evo proljev me umal pogodi kakve postove pročitah na ovoj stranici, odjednom nestade i ono najmanje poštovanje šta je uradio sa Chelsiom.
Zasjeni prošla sezona sve što je uradio sa Chelsijem, jeste bio loš, dobio je otkaz sa razlogom ali toliko hiperbole zbog jedne jebene sezone u kojoj su i igrači u koje smo se najviše uzdali podbacili odavno nisam pročitao.

A to što je otišao u United neka ide, libo me racku, mi okrećemo novu stranicu sa Conteom, i to je što nas treba najviše da zanima.

Jose Mourinho je one of us, i tu nema dvojbe, došao je i Hiddink pa šta smo dobili sredinu tabele i ništa više, to smo mogli i sa Mourinhom izboriti.

Jeste United najveći ako si objektivan, ali mi nismo objektivni, mi smo supersubjektivni i nama je Chelsea najveći, pa makar i ne bio. 

Champion nema pametnijeg posla nego da sere po svom klubu konstantno, ako uopšte navija za Chelsea. 

Nešto kontam ako mu je Oscar najdraži igrač zašto ga ne bi doveo u Junajted,ja bih mu spomenik digao kad bi odveo Oscara u Junajted.Siguran sam da je Conteu jasno da je Oscar igrač samo za protivnike poput MK Donsa i sl.,doduše Junajted je u bliskoj prošlosti imao problema s Donsima pa sam siguran da bi im dobro došao.

Trebamo gledati svoja posla. Mi ako ne iskesiramo ovo ljeto na igrace nemamo sta traziti slj godine. Pep je prvi favorit za osvajanje
Trebamo gledati svoja posla. Mi ako ne iskesiramo ovo ljeto na igrace nemamo sta traziti slj godine. Pep je prvi favorit za osvajanje

Ali kojom logikom ti je Pep glavni favorit, City nema vise igrace za titule, ostario tim skroz, uskoro slijedi tranzicija, kako zamijeniti Tourea, Kompanya kao glavne violine. Pa otpisati bruku propalih igraca, Fernanda, Fernandinha, Navasa.

Sagna ostario, Kolarov moze samo protiv malih ekipa igrati, a Clichy je prosjecan. Jedino u timu sto valja, jesu Aguero, De Bruyne, Sterling (ocajna sezona) i mozda Otamendi (koji je klocevski odigrao, ali je vrhunski inace igrac)

Pa eto ko ce biti ako ne oni? Necemo mi?
Nema veze sto treba zamjeniti neke igrace. Glavni igraci ce biti tu i slj sezeone. Imaju najjaci sastav, igraju dugo zajedno. Plus da dovede pep par igraca po svom ukusu a imat ce pare da to i ucini.

Vise ce Mou imat posla sa unitedom. Nema ni glavu ni rep u ekipi.

Wenger je luzer i ne moze bit favorit nikad.

Klopp ako izbori lp bit ce mu uspjeh. Nije on neki takticar al moze ekipu naloziti to stoji.

I tu smo mi na kraju koje stavljam na 2 mjesto.

Uglavnom moj neki redoslijed

City
Chelsea
United
Arsenal
Lpool
Spursi

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.