20. novembar 2015.10 god. comment_241953 Ako ce raditi obrnuto od onog sto govori, kao dosad, mozemo ocekivati dosta pojacanja, Prijavi
20. novembar 2015.10 god. comment_241968 Kaze nece da dovodi igrace u januaru hahahaah pa jebem ti ja mater kako ces da udjes u top 4 kakav retard jaooo a ja sam jos veci retard od njega jer sam se jos u septembru kladio sa ortakom(navijacem uefalone) da cemo uci u top 4. Ode meni 2 soma dinara a njemu ce da legne 12 milki dok se inati sam sa sobom i nece nikog dovede i jos se svaki vikend jebe sa sudijama, novinarima, doktorima ne zna ni on vise sa kim i prica gluposti. Prijavi
20. novembar 2015.10 god. comment_241971 Čovjek je totalno pogubio vezu sa realnošću i to je to. Zreo je za ustanove, a ne za trenerskog posla. Prijavi
20. novembar 2015.10 god. Autor comment_242018 Mou ugledaj se na ovog čovjeka: http://www.klix.ba/sport/nogomet/slaven-bilic-citam-knjige-i-iz-americkog-nogometa-jer-pravila-su-ista-radite-s-ljudima/151120111 ...poslušaj njegove riječi. Ne valja lagati, ne ne. Prijavi
20. novembar 2015.10 god. comment_242038 Čovjek koji se dokazao i pokazao da je stručnjak. Poštujem ga i kao čovjeka, gospodina i trenera.Što se tiče Murinja, dugo nisam ništa napisao na ovoj temi i evo da napišem da se ne slažem povodom posljednjih izjava da nam ne trebaju pojačanja.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
21. novembar 2015.10 god. comment_242046 Pa mozda i ne trebaju pojacanja ako ce on dobiti otkaz. Ekipa i nije toliko losa. :D Prijavi
21. novembar 2015.10 god. comment_242070 Pa mozda i ne trebaju pojacanja ako ce on dobiti otkaz. Ekipa i nije toliko losa. :D Ekipa ima kvaliteta za Top 4 i to bez ikakve muke. Ove trollere sto bi rasprodali po 15 igraca ne treba komentarisati. Prijavi
21. novembar 2015.10 god. comment_242100 Stamford Bridz je opet pokazao sta misli o gospodinu Posebnom, a on je pokazao da bi Stamford Bridz trebalo da pokaze i sta misli o igracima i time je pokazao koliki je on covek i koliko je nesebican kada je uspeh u pitanju. Cini mi se da je malo promenio pristup u nekim stvarima, ali rano je da pricamo o tome. Prijavi
22. novembar 2015.10 god. Autor comment_242153 Od Kenedyja ćeš napraviti dobra defanzivca haha. Prijavi
22. novembar 2015.10 god. comment_242159 Isto sam pomislio kada sam video gde igra, ali isto. Prijavi
22. novembar 2015.10 god. Autor comment_242176 http://www.index.hr/sport/clanak/mourinhov-sin-slavi-poraz-bivseg-tatinog-kluba-u-el-clasicu/857607.aspx Sin mu je debil. Prijavi
25. novembar 2015.10 god. comment_242400 Mislim da iako nas izvuce iz krize treba da dobije otkaz... Toliko lose postavljanje ekipe, vodjenje mladih narastaja, favorizovanje odredjenih igraca, transferi u prazno, u napadu katastrofa od Costinog postavljanja, do onog mucenika Fabregasa.. itd.. mislim da bi trebalo stvarno razmisliti o njegovom otkazu.. i pored ove 2 pobede... pobedili smo 2 utakmice, protivnike koji nisu po meri. Svaka iole jaca ekipa bi nas raznela, ne smem ni da mislim sta bi se desilo kada bi naleteli na Bayern ili Barselonu.. strah bi me bilo gledati utakmicu.. Najbolje je da ode. Prijavi
25. novembar 2015.10 god. comment_242403 Svaka iole jaca ekipa bi nas raznela, ne smem ni da mislim sta bi se desilo kada bi naleteli na Bayern ili Barselonu.. strah bi me bilo gledati utakmicu.. Ne bi izgubili više od 2 gola razlike. Prijavi
25. novembar 2015.10 god. comment_242410 Nas nikada ne nakantavaju jaki klubovi. Pre ce nam Lester uvaliti 3 gola nego Barselona :D Prijavi
25. novembar 2015.10 god. comment_242414 Videcemo ubrzo. Ali sa njim buducnosti nema, bar ne blistave. Prijavi
25. novembar 2015.10 god. comment_242415 Očito da ovaj čovjek više nije idealan trener za Chelsea, ali jebi ga, ako ostane nadati se najboljem. Mada jasno je već sada da nekakvu dominaciju tipa Bayern ili Bacrelona s Mourinhom nikad nećemo imati. Prijavi
25. novembar 2015.10 god. comment_242418 Upravo, sa njim nema dominacije u buducnosti.. pogotovo zato ato se ne misli na buducnost, ne pravi planove na duge staze, ne primecuje potencijale koje ima, ne radi nista. Dominacija u preslaboj engleskoj ligi ni na vidiku, a o LS da ne govorim. To jest o nekoj standardnoj jakoj igri gde meljemo protivnike i u podrazumeva se da dodjemo bar do polufinala.. ovaj tim ako prezivi prvu knockout fazu.. da pevamo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.