Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

I ja bih svršavao da mi je Mikel najdraži igrač...

Trenutno da :D Pa onda ide Terry, Azpi i nakon njih ovi ostali.

Ne svrsavam na igru ove sezone uopste, osim 2-3 tekme gdje smo odigrali stvarno dobro. Opet ne bih mogao propustiti, da samo stoje 90 minuta, a da ja to ne pogledam, tako je kako je.

Ja sam shvatio da Mourinholjupci gledaju površinu stvari, a ne detalje.

To vam je nešto poput braka. Ako vam je žena ospesivno ljubomorna i ako su vam svađe u braku učestale, ako stvari više ne idu i ako se ne nezire kraj problemima niti ima snage i volje da se stanje popravi solucija je - RAZVOD. Mourinholjupci na to gledaju "Razvod ne dolazi u obzir, tko je još vidio da se ljudi razvode, to je loše". Objektivni ljudi prvo vide razloge koji dovode do eventualnog razvoda i onda ga podrže. Kada se gleda površina (pozicija Mourinholjubaca) naravno da je razvod loša stvar. Svi se žene/udaju s ciljem da ostanu s tom osobom do kraja života. Logika. Ali ako ne ide, nema druge opcije. Same here. Mourinholjupci: nemojte mjenjati trenera u pola sezone, osvojili smo titulu s njim ovo ono. Stvarna situacija: Mouljupci ne žele da realno sagledaju stvar i vide detalje i zašto je otkaz jedina opcija ako želimo spasiti sezonu (iako je možda i za to kasno).

Sad bi trebalo da ti se smejemo jer si zaboga uporedio nesto random nefudbalsko sa fudbalom. Ali necu to da radim, glupo je. Ne volim ni kada meni to radite..

Nije pola sezone, pola sezone ce biti za 2 meseca. Do sada je proslo manje od trecine sezone. Nemoj hiperbole bacati. Videcemo na pola sezone gde cemo biti. Gore ne moze. Znaci bice bolje. To je to.

Ne mozes za drugu stranu da kazes "vi povrsno gledate na stvari". Mislim mozes ako hoces ali onda nemoj ocekivati ozbiljan odgovor, nemoj ocekivati normalan odgovor... Tako izbegavas normalnu diskusiju i vaznije ti je KO pise nego STA pise. Kad vidim tu frazu odmah mi je ceo post subjektivan i neozbiljan. Kao da si rekao "nemate vi pojma". "znam vise od vas".

Pogledajte ovako. Objektivno.

Sta ako su legende i bivsi igraci i treneri Celsija iskreno podrzali Murinja i stvarno veruju u njega? Zasto ne pogledate iz vise uglova na te izjave? Zasto je uvek trazite teorije zavere kad je bilo ko ko ne pljuje Murinja u pitanju? Pa nisu svi valjda advokati i Mouljupci i plase se da kritikuju Murinja? Previse jbg...

Mit o bezgresnom Murinju razbijen izjavom u kojoj Luis kaze da neki igraci ne reaguju najbolje na Murinjove izjave? Objektivno, slazem se sa tim. I sam Murinjo bi se slozio sa tim. I on je covek, ne moze da da izjavu i da svih 25 igraca budu zadovoljni uvek. Ponekad rizikuje i ponekad mu se ne isplati taj rizik i to je sve.

Ogroman broj igraca je prezadovoljan saradnjom sa Murinjom, vrlo je malo onih koji se zale na njega. Medju njima je i jedan De placipicka Bruyne npr.

Dogodine cemo videti kako izgleda famozna Murinjova cetvrta sezona. Murinjo nikada nije preziveo trecu, ali za sve postoji prvi put.

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

Druže nemoj tražiti argumente koji idu u prilog Mourinhu u konstatacijama iz kojih to ne možeš izvući, hoćeš reći da je dobro što sljedeće sezone nećemo igrati LP, zemljo otvori se, United nije igrao LP pa nisu bili ni blizu titule, jedva su se oporavili od te sezone a veći su klub od nas. LP nije takmičenje u kojima igraju klubovi samo koji imaju tamo šta tražiti, igrati LP je stvar prestiža, takmičenje koje donosi mnogo kada su financije u pitanju, takmičenje koje pravi ogromnu razliku između klubova koji igraju u LP i onih koji ne igraju u LP, takmičenje koje ti donosi da kao klub budeš moćan na tržištu jer je LP na cijeni kod svakog igrača koji prelazi iz jednog u drugi klub. Bez LP gubiš trenutne igrače i značajno smanjuješ šanse za kupovinu kvalitetnih igrača, mi u LP nismo imali šta tražiti ni 2012. godine pa smo je osvojili, ko bi rekao da je BVB prije par godina imala šta tražiti u LP pa su došli do finala, Jiventus prošle sezone, pa Atletico, da LP igraju samo oni koji imaju šta tražiti onda bi Bayern, Barcelona, Real i neko četvrti odigrali polufinale i finale i zdravo doviđenja. Sezona bez LP za klub nivoa Chelseaja je katastrofa i to zna svako ko ima bar 2% realnog razmišljanja.

@hamco, ne shvatam zašto bilo kakav stav od bilo koga mora biti prilika drugih forumaša da njegovo navijanje ili podršku Chelseaju stavljaju na vagu da bi ga na kraju osudili, ko si ti da ti kvalifikuješ moju podršku Chelseaju i ko sam ja da kvalifikujem tvoju podršku Chelseaju, svi mi dajemo podršku Chelseaju samo svako iz svog ugla i na svoj način. Ti si ozbiljan i konstruktivan momak i ne treba ti ta priča u kojoj kvalifikuješ i rangiraš nečije navijanje, gloryhuntery i te fore, to su priče za one forumaše koji nemaju šta reći.

United pao zbog tog sto nije igrao lp, nemoj me nasmijavati, financijski to za klub velicine naseg nema bas nekog utjecaja, za Dinamo recimo moze imat.Bvb do finala pa vidimo sta je bilo sezonu poslije, juventus prosle godine pa ove sezone isto rastura u ligi. Ne kazem kako je dobro sto necemo igrat lp najvjerojatnije, ali to nece utjecati na nase igre u prvenstvu, jasno kao dan

Gore ne moze.

Znači misliš da ćemo sa Mouom ići još dole JESAM TE ZAJEBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OPAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Znači misliš da ćemo sa Mouom ići još dole JESAM TE ZAJEBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OPAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Da da da, ne moze gore, onda mora dole. To je jasno kao dan. A sta ako je gore gore nego dole, npr lepse je dole? Ili oni gore sve gore gore od zelje da nama bude gore i da ne idemo gore jer nam je gore dole nego gore? Iz ovoga je moj zakljucak da samo Murinjo moze da nas izvuce iz krize i ispise svoje ime zlatnim slovima u istoriji fudbalskog kluba Celsija.

ako mourinho dobije otkaz, svi na forumu koji su bili protiv njega neka dobiju ban. onda bi ostala prava raja

kekekekekeke

• Autor

Hoće Sneijdera jer mu je kao vjeran, a to što ima 32 godine i što je njegov vrhunac karijere ve skoro više od pola desetljeća iza nas (2010. godina) i to što igra u turskoj ligi je nevažno očito.

Mou pukotino, odlazi više bem ti pamet glupu.

Pa najveće zvijezde ne može dovesti, a ako nikoga ne dovede, morat će davati priliku akademcima a to svi znamo da mu nije u cilju.  Tako da ni malo me ne čudi što traži Sneijdera ili tako te igrače.

Ma nema nam ba napretka sve dok je on u klubu taj čovjek samo srozava klub raznim postupcima.  Žao mi je što moramo ovo proživljavat, umjesto da uživamo u fudbalu, u igrama našeg tima.  Kakav potencijal smo imali, a na šta smo spali, samo zbog ovog tipa.  

Još jedan od primera zašto nije trener za duže staze, čovek je navikao da na brzinu "krpi rupe" transferima umesto da napravi igrača. Setite se 2013. kada je hteo da dovede Rooneya koji se, sezonu-dve kasnije raspada. A umesto Lukakua doveden je matori Eto'o.

Uopšte nema dugoročnog razmišljanja kod njega.

Kakva akademija, nema tamo talenata nikakvih, sve nedokazani igrači koje engleski mediji napuhuju. Bamford novi Lampard, McEachran novi Lampard, Loftus Cheek novi ovaj onaj, o čem se tu priča. Pa nije Chelseajev pogon Ajaxova škola nogometa koju svi kopiraju i koja stalno izbacuje nekoga.

Prestanite srati po Mourinhu kako ne dovodi nikog, Abramovič nije dao novce za transfere na ljeto i priča je gotova, zato MOurinho nije niti će dobiti otkaz jer shvaća da je i sam zasrao. Nema dugoročnog razmišljanja kod Abramoviča, zato i mijenjamo trenere stalno. Neka se ponovi 2004. kad je skršio 150 milijuna, tko hebe FFP, ako mogu Citz I united, može i Chelsea trošiti

Sneijder kakav je da je je puno bolji od Oskara i dao bi više na terenu lider i zahvalan igrač, odličan centaršut, dobar za prekide

Hazard leti u Siriju na zimu, nadam se da ga nećemo više gledati u dresu ovog kluba, sramota od ponašanja

Haaa.. pa kako da se dokazu? Na klupi? Ili u U21? Nemoj biti smesan.. Mourinho nije trener na duze staze i to je cinjenica i vreme je da leti.

Igra katastrofa, atmosfera katastrofa, rezultati katastrofa, transfer rok odradje katastrofa.. koja nam jos katastrofa treba da bi videli neke stvari? Da ispadnemo u championsip?

Umesto da se klincima da minutaza u propaloj sezoni, on ce da dovede Snejidera, moze i Drogbu da vrati.. mozda i Zolu da pita jel bi pikao jednu sezonu fudbal.

Kako ocekujete da klinci stasaju? Da dodju i da igraju kao Messi odjednom, eto dobiju priliku u 85 minuti daju 2 gola, asistiraju za treci i odbrane penal?

Nije dao Roman pare? Ajde da kukamo i da molimo Stonesa 2 meseca i da nudimo 50 miliona ili mozda Rooneya da moljakamo celo leto.. a mozda je bolje da potpisemo ranjenog "el tigrea", da mu damo sansu ili mozda Djilobodubioaoana da dovedemo, kida na PESu, a cek mozda Cuadrada da dovedemo cisto da vidi Ostrvo, da promeni sredinu ili egipatskog Messija?

Za sta Roman ne da pare? Za transfere??

Unistava klub, unistava klince, rasprodao je sve sto valja, dovodio polovnjake ili ljude za kratkorocni cilj, nema ideju, nema viziju. Gubi se po konferencijama, gubi se na klupi. Igra 0, stanje jos gore.

I sada dosla malo pauza, zamazati oci navijacima, ali sad ce brzo realnost kada teskom mukom pobedimo nekog, dizanje iz krize i onda duuum 2 poraza pa opet borba za opstanak u prvoj ligi.

Sacekajmo samo da pocne... evo mozemo slaviti sto smo 2 nedelje bez poraza, lep osecaj?

Kakva akademija, nema tamo talenata nikakvih, sve nedokazani igrači koje engleski mediji napuhuju. Bamford novi Lampard, McEachran novi Lampard, Loftus Cheek novi ovaj onaj, o čem se tu priča. Pa nije Chelseajev pogon Ajaxova škola nogometa koju svi kopiraju i koja stalno izbacuje nekoga.

Prestanite srati po Mourinhu kako ne dovodi nikog, Abramovič nije dao novce za transfere na ljeto i priča je gotova, zato MOurinho nije niti će dobiti otkaz jer shvaća da je i sam zasrao. Nema dugoročnog razmišljanja kod Abramoviča, zato i mijenjamo trenere stalno. Neka se ponovi 2004. kad je skršio 150 milijuna, tko hebe FFP, ako mogu Citz I united, može i Chelsea trošiti

Sneijder kakav je da je je puno bolji od Oskara i dao bi više na terenu lider i zahvalan igrač, odličan centaršut, dobar za prekide

Hazard leti u Siriju na zimu, nadam se da ga nećemo više gledati u dresu ovog kluba, sramota od ponašanja

Nadam se da trollaš. Ako ne trollaš, otvorićemo ti humanitarni broj za pomoć.

Kakva akademija, nema tamo talenata nikakvih, sve nedokazani igrači koje engleski mediji napuhuju. Bamford novi Lampard, McEachran novi Lampard, Loftus Cheek novi ovaj onaj, o čem se tu priča. Pa nije Chelseajev pogon Ajaxova škola nogometa koju svi kopiraju i koja stalno izbacuje nekoga...

Nedokazani igraci? Kad su dobili priliku? Covjece osiguran naslov, on stavlja najjacu postavu, koji je tu motiv?
Opet ponavljam, moje je misljenje da bi barem 3-4 igraca iz mlade momcadi bili standardni u Arsenalu u roku od 2 godine

On topic: Mourinho, podji u miru

Sent from my iPhone using Tapatalk

Greni vučem recke na svako pecanje trola ahahhahahhahah

Koliko znan zabranjeno je trolanje u ozbiljnim temama :D

A i ovako ujutru ustanem pre petlova i naletim na ovaj post i ne mogu da verujem sta pise i moram da odg.

Greni vučem recke na svako pecanje trola ahahhahahhahah

btw pozdrav od naše akademije koja je pobedila mladi tim sautemptona sa rezultatom 2:7 ako se ne varam

Chiba brate nije to trol.. Al neka, dobicu ban :D

https://twitter.com/ChelseaFC/status/667677097964535808

https://twitter.com/ChelseaFC/status/667677300868149249

Da zapamtimo ovo, da vidimo šta će se dešavati u narednim nedeljama.

Potpuno razumljivo zasto ga neki posle prozivaju.Shvatam da je njegov ego veliki, ali brate dragi, i najveci znalci svog zanata znaju priznati svoju gresku,stati objema nogama cvrsto na zemlju i reci: Ovako vise ne ide.

Treba nama ovdje velikih promjena.Ako ce vec Murinjo ostati na klupi, onda nek se i on skroz mijenja.Pocev od svojih press konferencija pa do taktike i igrackog kadra.

Daj Boze da zavrsimo u Top4, ali djeluje stvarno tesko.Medjutim ne i nemoguce.Ja se iskreno jos nadam.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.