8. novembar 2015.10 god. comment_240831 Nema ga ko zamijeniti? To ti kažeš i za Mikela, pa... Ne kazem to za Mikela, Mikel je savrsen squad igrac, koji 90 posto tekmi na vrhuncu zadatka. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240834 Nece ova olupina dobiti otkaz. Mozda na kraju sezone sve zavisi sta ce uraditi do kraja. Vjerovatno ce dobiti sad love na zimu za par igraca. Pa sta ce napraviti drugi dio sezone odlucit ce mu buducnost. Gledam ovu nasu ekipu. Pa mi smo bijeda brat bratu. Bayern, barca, city, real su za nas svemirski brod. Kakvu onu klupu imaju i prvi tim naspram naseg hljeb ti ljubim. Al sve je to kriv mourinho. Da je rotirao igrace imali bi i mi na klupi matu te debruynea i jos par njih. Mozda bi i u prvoj bili a na klupi bi bio neko od sadasnjih prvotimaca. U nas fabregas glavni playmaker u ekipi. Nema zamjene a realno kako igra nema mjesta ni na klupi. Lijevog beka nemamo. Igra nam tu desni bek. Ivanovic propo ko limarija kadeta a nema mu zamjene posto nas drugi desni bek igra na lijevoj strani. Nasa pojacanja ove sezone su otpatci barce i uniteda. I jos par debila koji su igrali za nizerazredne timove. Na ljeto otkaz pa nek dodje carlo il pep karavno ako se situacija ne popravi. Iako bi mogao mou letit i prije ako bi dosli u zonu ispadanja i slag ns tortu bi bio da dovede rodgersa uprava Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240836 Otkad družina na forumu želi Katalonca Pepa za trenera?Još samo čekam da mu Wisey otvori vrata.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240837 Kakva lova, kakva pojacanja.... Pa koji ozbiljan igrac ce doci u klub u kome se sve raspada(ok, stadion stoji tu gde je), koji je na korak od zone ispadanja iz lige, kojim mediji ne prestaju da ispiraju usta ?! Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240838 Iako bi mogao mou letit i prije ako bi dosli u zonu ispadanja i slag ns tortu bi bio da dovede rodgersa uprava Zašto ne bi doveli Rodgersa kao prelazno rešenje? Gaji napadački fudbal i ima poverenja u mlade, a na leto videti kako dalje. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240840 Lova radi sve. Pricalo se kako ce united kupit dobrog igraca ne igraju lp pa im dodje mata i di maria. Nek dodje pep da vidim i taj chelsea kakav bi bio. Nece rodgers dignuti ekipi moral. A i flopira sa transferims mnogo a uzimat ce se na zimu Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240841 Lova radi sve. Pricalo se kako ce united kupit dobrog igraca ne igraju lp pa im dodje mata i di maria. Nek dodje pep da vidim i taj chelsea kakav bi bio. Nece rodgers dignuti ekipi moral. A i flopira sa transferims mnogo a uzimat ce se na zimu Nije Rodzers flopirao nista, imao je komisiju za transfere nad glavom. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240842 Lova radi sve. Pricalo se kako ce united kupit dobrog igraca ne igraju lp pa im dodje mata i di maria. Nek dodje pep da vidim i taj chelsea kakav bi bio. Nece rodgers dignuti ekipi moral. A i flopira sa transferims mnogo a uzimat ce se na zimu Samo što se mora onda debelo preplaćivati, a mi sad nismo u takvoj situaciji da možemo neograničenu sumu novca na raspolaganju kao Junajted (seti se stadiona). A i klub izgleda ne namerava da promeni "one in, one out" politiku. Za Pepa se slažem, i mene zanima, heck, njega priželjkujem otkako je RDM otišao. Al zato je Mou kroz karijeru ubo svaki petnaesti transfer. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240854 Igi ti bas ne volis Murinja :D Nije trebalo da stane u zastitu igraca. Ove sezone to nisu zasluzili. Pogledajte samo Ivanovica, Matica, Hazarda, Costu, Fabregasa. Da li su zasluzili zastitu ili sut u dupe da se probude malo? Ne svidja mi se njihov mentalitet u ovom trenutku. Kada si 15. na tabeli a bio si 1. prosle sezone trebalo bi da popizdis i krenes da treniras kao nenormalan, da nemas odmora ni sekunde sve dok se ne vratis u top4. Da trce, da ginu za svaku loptu, da popizde posle poraza kao i navijaci. Da pretrci svaki po 12 km na utakmici, da se povredjuju u naporima da se vrate u top4. A ne ovo sto gledamo. Ovo mi ne lici na Celsi. Ne smeta mi rezultat i 15. pozicija toliko, koliko mi smeta odnos igraca prema tome. Kao raspustena banda se ponasaju... Ne znam da li je to do trenera, ovo je nesto vece. Sve mi je ovo nekako nadrealno. Vrlo, vrlo cudna situacija. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240856 Igi ti bas ne volis Murinja :D Nije trebalo da stane u zastitu igraca. Ove sezone to nisu zasluzili. Pogledajte samo Ivanovica, Matica, Hazarda, Costu, Fabregasa. Da li su zasluzili zastitu ili sut u dupe da se probude malo? Ne svidja mi se njihov mentalitet u ovom trenutku. Kada si 15. na tabeli a bio si 1. prosle sezone trebalo bi da popizdis i krenes da treniras kao nenormalan, da nemas odmora ni sekunde sve dok se ne vratis u top4. Da trce, da ginu za svaku loptu, da popizde posle poraza kao i navijaci. Da pretrci svaki po 12 km na utakmici, da se povredjuju u naporima da se vrate u top4. A ne ovo sto gledamo. Ovo mi ne lici na Celsi. Ne smeta mi rezultat i 15. pozicija toliko, koliko mi smeta odnos igraca prema tome. Kao raspustena banda se ponasaju... Ne znam da li je to do trenera, ovo je nesto vece. Sve mi je ovo nekako nadrealno. Vrlo, vrlo cudna situacija. Nisam nikad čuo da je galamio na Ivanovića, Costu i Fabregasa. Istresao se na Matiću, Hazardu i RLC-u. Dakle pička od čovjeka, ako već kritikuješ kritikuj redom, a ne da filtriraš koga ćeš uhvatit na zub. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240858 Nisam nikad čuo da je galamio na Ivanovića, Costu i Fabregasa. Istresao se na Matiću, Hazardu i RLC-u. Dakle pička od čovjeka, ako već kritikuješ kritikuj redom, a ne da filtriraš koga ćeš uhvatit na zub. Slazem se u ovome. Trebalo je da ih sve napusi preko medija. Pogotovo Fabregasa. Ne znam sta je umislio brat katalonski... Ali onda bi se opet javio neko pametan da kritkuje Murinja. To bi se desilo u svakom slucaju, nebitan je uzrok :D U redu, razumem sve. Trenutno smo katastrofa i svi kritikuju Murinja za sve i svasta. I zasluzeno i nezasluzeno. Bez filtera. Kada se vratimo na pravi put prestace kritike, ako se vratimo na pravi put. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240866 U pm http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3309513/Jose-Mourinho-safe-sack-insist-Chelsea-despite-successive-Premier-League-defeat-Saturday.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490 Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240875 U pm http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3309513/Jose-Mourinho-safe-sack-insist-Chelsea-despite-successive-Premier-League-defeat-Saturday.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490 u inat dušmanima Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240877 Evo pesma posvećena njemu https://www.youtube.com/watch?v=HAAtmIoa_L0 [spoiler] You bought a star in the sky tonight Because your life is dark and it needs some light You named it after me, but I’m not yours to keep Because you’ll never see, that the stars are free Oh we don’t own our heavens now We only own our hell And if you don’t know that by now Then you don’t know me that well All my life I’ve been so lonely All in the name of being holy Still, you’d like to think you know meYou keep buyin’ stars And you could buy up all of the stars, But it wouldn’t change who you are You’re still living life in the dark It’s just who you are It’s just who you areYou bought a star in the sky tonight And in your man-made dark The light inside you died Oh we don’t own our heavens now We only own our hell And if you don’t know that by now Then you don’t know me that wellAll my life I’ve been so lonely All in the name of being holy Still, you’d like to think you own me You keep buyin’ stars And you could buy up all of the stars, But it wouldn’t change who you are You’re still living life in the dark It’s just who you are It’s just who you are You know only how to own me You know only how to own me You’re buying stars to shut out the light We come alone and alone we die And no matter how hard you try I’ll always belong in the sky And you could buy up all of the stars, But it wouldn’t change who you are. You’re still living life in the dark It’s just who you are It’s just who you are It’s who you are It’s who you are It’s who you are It’s who you are It’s who you are It’s who you are It’s who you are It’s who you are[/spoiler] Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240879 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/663505267355709441 Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240882 Pa i treba nas jebati kad ne poštujemo sami sebe. Ovi mamlazi sa tribina znaju pjevati Mourinhou, a na većini utakmica nadglasa ih i dječiji hor Kolibri. Pas mater retardiranu. Ostaviti ga da nisu džaba pjevali. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240883 Balkanski huligani vidim i dalje spavat ne možete čekate otkaz, yebo li vas bogalj Rodgers majko mila koga oni prizivaju hahaha Svaka čast navijačima na stadionu i romanu ;) Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240886 Kad je retardima draže da gledaju kako manipulativni klovn tera njihovu ekipu da parkira u autobus i gubi nego da rade ono za šta su došli na stadion - da gledaju fudbal. Sad su (lokalni) navijači Čelsija dokazali da su gluplji od Liverpoolovih i Arsenalovih, što nisam očekivao da je moguće. Sramotno. Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240889 Slazem se u ovome. Trebalo je da ih sve napusi preko medija. Pogotovo Fabregasa. Ne znam sta je umislio brat katalonski... Ali onda bi se opet javio neko pametan da kritkuje Murinja. To bi se desilo u svakom slucaju, nebitan je uzrok :D U redu, razumem sve. Trenutno smo katastrofa i svi kritikuju Murinja za sve i svasta. I zasluzeno i nezasluzeno. Bez filtera. Kada se vratimo na pravi put prestace kritike, ako se vratimo na pravi put. ^:)^ ^:)^ ^:)^ Bravo prešao si igricu, još sam fali da kažeš da je trebao i Romana da napuši preko medija. Nije ti to kukuruz liga pa da ti mene napušiš pred seoskom trgovinom da bi ja igrao bolje da me ne bi selo "razvlačilo". Čuj trebao ih je sve napušiti preko medija, pa i napušio je pola ekipe, šta smo dobili, šta msiliš da naši igrači vole da čitaju po novinama kako ih je njihov trener isprozivao i to isti onaj trener koji je na počektu sezone govorio kako VOLI ovu ekipu i da smo savršeno balansirani. Koji to još trener napušava svoje igrače preko medija, svaki normalan i pametan trener zna da što manje materijala ponudi novinarima da je u boljoj situaciji, jer su mediji mašina koja te pregazi, niko nikada nije imao korisiti od toga što je prozivao igrače u medijima. To što smo mi toliko jadni da prizivamo da trener napušava naše igrače je naš problem, tačnije tvoj, Mourinho je sve to trebao riješavati u četiri oka, od problema sa Evom do problema sa igračima, ali ne njemu treba cirkus da bi imao prostora za svoju još jednu mega pressicu. Niko od naših igrača nije glup da sluša potrošenog Mourinha kako ih kanali preko medija i tu ih apsolutno podržavam, možda bi ljudi igrali fudbal ali kako da ga igraju kada u 4. minuti moramo zatvarati utakmicu. Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240893 Kad je retardima draže da gledaju kako manipulativni klovn tera njihovu ekipu da parkira u autobus i gubi nego da rade ono za šta su došli na stadion - da gledaju fudbal. Sad su (lokalni) navijači Čelsija dokazali da su gluplji od Liverpoolovih i Arsenalovih, što nisam očekivao da je moguće. Sramotno. Englezi su inace glupi kao kurac,ti puse sve sto im nametnes. Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240896 Ma svi vec pisu masovno da Simeone je novi Celzijev trener od sledece sezone,treba nam mald enrgican trener koji je Murinja blebao kao majmuna sa duplo slabijom ekipom u Spaniji. Elementarna kultura nalaze da se nesto procita prije nego sto udjes u diskusiju. Ne bih da vrijedjam, jer sam prije svega dzentlmen i gospodin, ali mogu slobodno reci da si napravio gresku u koracima jer je Simeone redovno bivao rutiniran od strane Josea Mourinha. Kad je retardima draže da gledaju kako manipulativni klovn tera njihovu ekipu da parkira u autobus i gubi nego da rade ono za šta su došli na stadion - da gledaju fudbal. Sad su (lokalni) navijači Čelsija dokazali da su gluplji od Liverpoolovih i Arsenalovih, što nisam očekivao da je moguće. Sramotno. Sreca pa nisu kao ti. Najvaznije da su to pokazali. :) Ima nesto sto se zove zahvalnost a sto ti ne znas pokazati. Moje bogato zivotno iskustvo me je naucilo da i u pljuvanju treba imati dostojanstvo. Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240898 Sreca pa nisu kao ti. Najvaznije da su to pokazali. :) Ima nesto sto se zove zahvalnost a sto ti ne znas pokazati. Moje bogato zivotno iskustvo me je naucilo da i u pljuvanju treba imati dostojanstvo. Hoćeš da pokažem zahvalnost? Evo, zahvalan sam svima koji su doneli tu titulu. Zahvalan sam Dijegu koji je bio naš najbolji strelac. Zahvalan Fabregasu koji je bio naš najbolji asistent. Hvala Azaru koji je sam vukao ekipu kad nije išlo. Hvala Čehu i Kurti koji su nas mnogo puta sačuvali. Hvala Oskaru i Vilijanu na par dobrih golova. Hvala Teriju na fantastičnoj karijeri. Hvala Ramiresu na gol protiv Barse u polufinalu LŠ. Hvala Romanu što je izdvojio novac za sve ove igrače. A ovo mučko đubre na klupi treba najuriti što pre, jer je njegov uticaj na pozitivnu igru minimalan, a kad kola krenu unazad, on ode ispred i počne da ih gura dodatno. Ne treba pokazivati najviše zahvalnosti onome ko ju je najmanje zaslužio. Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240900 Ma Igi zahvalit ćemo se mi i Mourinhu, nije problem, samo neka ide iz kluba.. Čovjek sve nekako usporio, sve je mrtvo. Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240905 Simeone je od sledece sezone nas novi trener,ovaj slepac dobija otkaz pre ili kasnije. Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240906 Iskreno ja bi pre Mourinha ostavio nego uzeo Simeonea. Sir Alan Pardew, Guardiola, Don Carlo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.