Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Kakvi crni Simeonei, Capelli, klub treba odlučno da krene napred, da se razvija u pozitivnom smeru, a ne da nam umesto ovog diletanta dolaze novi wannabe taktički genijalci.

Simeone se bazira na defanzivu,ali njegova ekipa ume da igra presing,imaju pas igru umeju da istrce kontru...Pritom Atletiko je ekipa sastavljena od prosecnih igraca sta bi radio sa Celzijevim igracima mogu da zamislim.

Simeone se bazira na defanzivu,ali njegova ekipa ume da igra presing,imaju pas igru umeju da istrce kontru...Pritom Atletiko je ekipa sastavljena od prosecnih igraca sta bi radio sa Celzijevim igracima mogu da zamislim.

Samo ti se čini da imamo jaču ekipu, izbaci Hazarda, Matica i Kurtonju, to je običan prosjek. Sto prije to shvatimo, tim bolje.

Ja nemam nista protiv Simeonea, ovo sto govori EH10 za presing i slično se slazem.Po prvi put se sa njim slazem oko necega, nevjerovatno! :D
Medjutim i ja sam za neku novu trenersku varijantu, nesto novo i drugacije.

Iako se Pochetino nije jos dokazao, daje naznake da bi mogao u buducnosti biti jedan od najboljih trenera.

Hoćeš da pokažem zahvalnost?

Evo, zahvalan sam svima koji su doneli tu titulu. Zahvalan sam Dijegu koji je bio naš najbolji strelac. Zahvalan Fabregasu koji je bio naš najbolji asistent. Hvala Azaru koji je sam vukao ekipu kad nije išlo. Hvala Čehu i Kurti koji su nas mnogo puta sačuvali. Hvala Oskaru i Vilijanu na par dobrih golova. Hvala Teriju na fantastičnoj karijeri. Hvala Ramiresu na gol protiv Barse u polufinalu LŠ. Hvala Romanu što je izdvojio novac za sve ove igrače.

A ovo mučko đubre na klupi treba najuriti što pre, jer je njegov uticaj na pozitivnu igru minimalan, a kad kola krenu unazad, on ode ispred i počne da ih gura dodatno.

Zalud trud da se predstavis objektivnim. Iz svakog tvog posta isijava patoloska mrznja prema najvecem treneru CFC-a ikad. Nema ni trunke dostojanstva u tvom pljuvanju.

Volio bih da nas SImeone preuzme zbog takvih poput tebe.

Svaka ekipa umije da igra pss igru ako pod pas igrom smatras da igrac doda igracu po zemlji, a smatras jer objektivno nemas predstavu o cemu pricas.

Nije sramota biti u intelektualnom mraku, ali je sramota biti ponosan na to. Prijateljski savjet, guglaj fudbalske blogove i citaj, uci osnove, da razumijes samu igru, nije toliko tesko i nije za genijalce vec za prosjecne osobe. Zao mi te gledati takvog, znam da imas potencijal. Bitno je samo da krenes, volja je vodilja!

reLo jel ovaj " lerdi " TheTwelft Man ?! :D

Moguće, izvire ta prepoznatljiva neosnovana snishodljiva arogancija iz njegovih postova. Nabaci toliko reči, a ništa bitno ne kaže.

I da, ne bih voleo Simeonea, ali bih ga rado odmah zamenio za Murinja. :D

Zalud trud da se predstavis objektivnim. Iz svakog tvog posta isijava patoloska mrznja prema najvecem treneru CFC-a ikad. Nema ni trunke dostojanstva u tvom pljuvanju.

Volio bih da nas SImeone preuzme zbog takvih poput tebe.

Svaka ekipa umije da igra pss igru ako pod pas igrom smatras da igrac doda igracu po zemlji, a smatras jer objektivno nemas predstavu o cemu pricas.

Nije sramota biti u intelektualnom mraku, ali je sramota biti ponosan na to. Prijateljski savjet, guglaj fudbalske blogove i citaj, uci osnove, da razumijes samu igru, nije toliko tesko i nije za genijalce vec za prosjecne osobe. Zao mi te gledati takvog, znam da imas potencijal. Bitno je samo da krenes, volja je vodilja!

Moje srednje ime je "SAVET",samim tim ovaj put imas gratis savet .

Moras sebi da pruzis sansu,samo razgrni zastor pusti da ti dnevna svetlos udje u sobu,opasno je kad covek sedi u mraku i slepo veruje u jednu suludu ideju.#mourinho#out

Moguće, izvire ta prepoznatljiva neosnovana snishodljiva arogancija iz njegovih postova. Nabaci toliko reči, a ništa bitno ne kaže.

Igi nemoj tako sad, pa tebi je Dvanaesti idol :D

Bio je on dobar forumaš. Ne zalazim u niže delove foruma, tako da ne znam šta ga je puklo u glavu, al takav nam ne treba ovde.

Ovaj se ladno kaci sa EH10 o razumevanju fudbalske igre ccc steta za njega. To je kao da se kaci sa Njutnom o zakonima gravitacije.

Posle svih ovih igara, stvarno pocinjem da mislim da ona prica o miniranju ima smisla i da nije novinarska patka.
  • Autor

Logika: Mou ostaje do januara da "očisti" klub od nekih igrača. A igrači igraju loše zbog njega. Koja logika haha. Znači kada ih očisti on ode? 

Ko da gledam, prodat će sve što valja, Hazrda i ekipu. Ostavit će Mikela Ramiresa i ostale "radilice" (čitaj uhljebe). I onda će otići i on. Ostat ćemo i bez njeg i bez dobrih igrača i bit će u klubu nered koji će se 3-4 sezone morati popravljati.

Goni ga nazad u Portugal... Ne pamtim kad je zadnji put Chelsea odigra napadacki, ono "za gol vise" sto se kaze. Uvik neki bunker, kao prebitna nam je ova utakmica da bi se otvorili... A mladi igraci tek? Pa jebote u Arsenalu bi igralo pola nase mlade momcadi i to u prvoj

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovaj čovjek je potpuno pogubio konce i jedini način da ne odemo u ponor je da se njemu da otkaz ali do toga neće doći, bar ne u skorije vrijeme. Zaslužio je otkaz više od svih trenera koji su ga dobili. Ancelotti dobio otkaz što je završio drugi, Robi osvojio LP pa ispušio a ovaj narcis nas uništava na svim poljima i još pritom ima podršku uprave. Pa gdje je tu pravda, sunce mu poljubim.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.