12. novembar 2015.10 god. comment_241191 Nikakav je argument to što njega podržavaju Robbie ili Zola. Ja ne znam da je ikad bilo koji od njih dvojica išta loše rekao o klubu, čak ni kritiku nisu uputili u javnosti. Mislim da je Robbie ovo rekao više radi Mourinhovih uspjeha iz prošlosti. Može se lijepiti izjava koliko hoće ovdje, na taj način nikad nećete stvoriti validan argument za svoju stranu priče. Dajte vi šta konkretnije od ovog 'ovaj reko ono, onaj reko ovo..' Oni vrlo dobro znaju kroz kakav period je prošao Chelsea svih ovih godina i da otpuštanje trenera nakon titule i ovih loših rezultata nije obećavajuće rješenje. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241197 Pa naravno da nase legende podrzavaju trenera, zbog Chelsea, a vrhunski srrucnjaci koji ga iato podrzavaju, je zato sto racunaju na 3 boda protiv nas. I mi smo hvalili Moyesa, hvalimo i Pellegrinia, koji su bunari.. zato sto nam je lakse protiv njih nego protiv nekog ko zna posao. Vreme je da Mourinho ode. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241198 Pa normalno da neće pljuvati po njemu. Čisto stvar nekakve profesionalne etike. Ne pljuješ po kolegama čak ni kada im loše ide. Dobro je što nas navijače ta etika ne dira, mi smo ti koji možemo realno komentirati situaciju. A situacija je takva da je Mourinho trenutno loš trener za nas i da smo mi loš klub za njega. To je jedina realnost. Nekima je naravno lakše negirati tu realnost, ali situacija na terenu i na tabeli sve pokazuje i tu je raspravi kraj. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241199 Pa normalno da neće pljuvati po njemu. Čisto stvar nekakve profesionalne etike. Ne pljuješ po kolegama čak ni kada im loše ide. Osim ako nisi Murinjo, pa možeš da prozivaš kolege da su specijaliste za neuspeh ili debeli. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. Autor comment_241202 Ja sam shvatio da Mourinholjupci gledaju površinu stvari, a ne detalje. To vam je nešto poput braka. Ako vam je žena ospesivno ljubomorna i ako su vam svađe u braku učestale, ako stvari više ne idu i ako se ne nezire kraj problemima niti ima snage i volje da se stanje popravi solucija je - RAZVOD. Mourinholjupci na to gledaju "Razvod ne dolazi u obzir, tko je još vidio da se ljudi razvode, to je loše". Objektivni ljudi prvo vide razloge koji dovode do eventualnog razvoda i onda ga podrže. Kada se gleda površina (pozicija Mourinholjubaca) naravno da je razvod loša stvar. Svi se žene/udaju s ciljem da ostanu s tom osobom do kraja života. Logika. Ali ako ne ide, nema druge opcije. Same here. Mourinholjupci: nemojte mjenjati trenera u pola sezone, osvojili smo titulu s njim ovo ono. Stvarna situacija: Mouljupci ne žele da realno sagledaju stvar i vide detalje i zašto je otkaz jedina opcija ako želimo spasiti sezonu (iako je možda i za to kasno). Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241203 Ja sam shvatio da Mourinholjupci gledaju površinu stvari, a ne detalje. To vam je nešto poput braka. Ako vam je žena ospesivno ljubomorna i ako su vam svađe u braku učestale, ako stvari više ne idu i ako se ne nezire kraj problemima niti ima snage i volje da se stanje popravi solucija je - RAZVOD. Mourinholjupci na to gledaju "Razvod ne dolazi u obzir, tko je još vidio da se ljudi razvode, to je loše". Objektivni ljudi prvo vide razloge koji dovode do eventualnog razvoda i onda ga podrže. Kada se gleda površina (pozicija Mourinholjubaca) naravno da je razvod loša stvar. Svi se žene/udaju s ciljem da ostanu s tom osobom do kraja života. Logika. Ali ako ne ide, nema druge opcije. Same here. Mourinholjupci: nemojte mjenjati trenera u pola sezone, osvojili smo titulu s njim ovo ono. Stvarna situacija: Mouljupci ne žele da realno sagledaju stvar i vide detalje i zašto je otkaz jedina opcija ako želimo spasiti sezonu (iako je možda i za to kasno). Ovaj post ti je na mjestu. Jednostavno ne ide i cao. Medjutim, pricati po shuboxu kako neces gledati Chelsea i njihove utakmice je van pameti.To nije ni malo navijacki vec anti Murinjovski. Murinjo != Chelsea. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. Autor comment_241212 Ovaj post ti je na mjestu. Jednostavno ne ide i cao. Medjutim, pricati po shuboxu kako neces gledati Chelsea i njihove utakmice je van pameti.To nije ni malo navijacki vec anti Murinjovski. Murinjo != Chelsea. Jel to što ja odbijam da provedem 90 minuta uz tv gledajući dosadu od utakmice čini me manje vrijednim navijačem, simpatizerom kluba? Konstatacija ti je loša hamco :-/ Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241213 Pa normalno da neće pljuvati po njemu. Čisto stvar nekakve profesionalne etike. Ne pljuješ po kolegama čak ni kada im loše ide. Dobro je što nas navijače ta etika ne dira, mi smo ti koji možemo realno komentirati situaciju. A situacija je takva da je Mourinho trenutno loš trener za nas i da smo mi loš klub za njega. To je jedina realnost. Nekima je naravno lakše negirati tu realnost, ali situacija na terenu i na tabeli sve pokazuje i tu je raspravi kraj. Apsolutno se slazem, ali vecina navijaca podrzava Mourinha tako da ste u manjini.. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241214 Jel to što ja odbijam da provedem 90 minuta uz tv gledajući dosadu od utakmice čini me manje vrijednim navijačem, simpatizerom kluba? Konstatacija ti je loša hamco :-/ Pa djeluje tako moj Cae.Objasni mi značenje riječi "navijač" recimo nekih drugih ekipa,manje vrijednih i poznatih?! Po tvojoj logici samo se treba gledati i navijati ako si TOP ili najbolji, koji ce kurac ekipe tipa Bolton,Fulham,Menhengladbah (inace jedan od najtrofejnijih klubova u svijetu ) i drugi, odnosno koji ce im kurac navijaci?! Ah da... nisu oni Gloryhuntery kao neki.Ljudi navijaju i kad je dobro i kad je lose.Neovisno o tome ko im je trener. Ponavljam, Murinjo != Chelsea. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. Autor comment_241215 Pa djeluje tako moj Cae.Objasni mi značenje riječi "navijač" recimo nekih drugih ekipa,manje vrijednih i poznatih?! Po tvojoj logici samo se treba gledati i navijati ako si TOP ili najbolji, koji ce kurac ekipe tipa Bolton,Fulham,Menhengladbah (inace jedan od najtrofejnijih klubova u svijetu ) i drugi, odnosno koji ce im kurac navijaci?! Ah da... nisu oni Gloryhuntery kao neki.Ljudi navijaju i kad je dobro i kad je lose.Neovisno o tome ko im je trener. Ponavljam, Murinjo != Chelsea. Ti nećeš da shvatiš neke stvari koliko se god trudio. Gledao sam ja i loš Chelsea pod Scolarijem i AVB-om, gledao sam i naj koji nije bio top pod Ranierijem. Stvar što ja ne želim gledati Chelsea koji povede 1-0 i zatvori se maksimalno ko zadnje kalkulantske pičke, stvar je što ne želim gledati bolida Mikela, Ramiresa bezmozgovića, Costu cigana, Mourinha na klupi kako koluta očima i pravi grimase. Previše se negativne energije nakupilo i ja sam pogubio volju i živce. Neću da gledam, a stvar je principa, a ne činjenice što smo na rubu zone za ispadanje. I zaista mi ne treba netko da mjeri moje navijačke kvalitete spram Chelseaja. Hvala ne pušim te fore. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241216 Ako Cae kaže da neće da gleda utakmice dok je Mourinho naš trener, zašto bi ja to osudio, čovjeku nešto smeta i muka mu je od toga i njegov je izbor da bojkotuje utakmice kao gledalac. To ga ne čini ništa "manjim navijačem" (iako meni nikada nisu bile jasne te podjele na male i velike navijače), Cae neće gledati utakmicu ali će možda mislima opet biti uz Chelsea jer će razmišljati o rezultatu i dešavanjima na terenu. Ne znači biti navijač samo ako redovno pratiš utakimce, prošle sezone recimo San Siro je bio prazan na nekim utakmcama Milana koji je veći klub od Chelseaja, i to ne znači da je San Siro prazan jer navijači ne vole Milan ili da su gloryhuntery već da navijači žele promjene i dobro svom klubu. Što se nas tiče, ova sezona je uništena, od otkaza nema ništa, tako da je i sljedeća sezona uništena jer nećemo igrati LP, očekujem raspad sistema i tu prije svega mislim na naše najbolje igrače. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241218 Ako Cae kaže da neće da gleda utakmice dok je Mourinho naš trener, zašto bi ja to osudio, čovjeku nešto smeta i muka mu je od toga i njegov je izbor da bojkotuje utakmice kao gledalac. To ga ne čini ništa "manjim navijačem" (iako meni nikada nisu bile jasne te podjele na male i velike navijače), Cae neće gledati utakmicu ali će možda mislima opet biti uz Chelsea jer će razmišljati o rezultatu i dešavanjima na terenu. Ne znači biti navijač samo ako redovno pratiš utakimce, prošle sezone recimo San Siro je bio prazan na nekim utakmcama Milana koji je veći klub od Chelseaja, i to ne znači da je San Siro prazan jer navijači ne vole Milan ili da su gloryhuntery već da navijači žele promjene i dobro svom klubu. Što se nas tiče, ova sezona je uništena, od otkaza nema ništa, tako da je i sljedeća sezona uništena jer nećemo igrati LP, očekujem raspad sistema i tu prije svega mislim na naše najbolje igrače. Dobro iduce sezone se mozemo boriti za naslov u ligi opet, bit ce lakse bez lige prvaka. Realno u ligi prvaka nemamo sta traziti, isto kao i svi ostali klubovi u premier ligi, eventualno city nesto kadrovski moze ali i to tesko Prijavi
12. novembar 2015.10 god. Autor comment_241219 Ako Cae kaže da neće da gleda utakmice dok je Mourinho naš trener, zašto bi ja to osudio, čovjeku nešto smeta i muka mu je od toga i njegov je izbor da bojkotuje utakmice kao gledalac. To ga ne čini ništa "manjim navijačem" (iako meni nikada nisu bile jasne te podjele na male i velike navijače), Cae neće gledati utakmicu ali će možda mislima opet biti uz Chelsea jer će razmišljati o rezultatu i dešavanjima na terenu. Ne znači biti navijač samo ako redovno pratiš utakimce, prošle sezone recimo San Siro je bio prazan na nekim utakmcama Milana koji je veći klub od Chelseaja, i to ne znači da je San Siro prazan jer navijači ne vole Milan ili da su gloryhuntery već da navijači žele promjene i dobro svom klubu. Što se nas tiče, ova sezona je uništena, od otkaza nema ništa, tako da je i sljedeća sezona uništena jer nećemo igrati LP, očekujem raspad sistema i tu prije svega mislim na naše najbolje igrače. Pogodio si u srž Kinže. Žao mi je što hamco to ne razumije. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241220 Ne mogu se sloziti s tim, nema sanse.Zbog Murinja,Mikela ili nekog drugog da ne gledam utakmice?!Boli me kurac za njih. Ja znam da to sto je Cae napisao da ce bojkotovati utakmice je cisti primjer Gloryhuntera.Kad ide dobro,gledam utakmice.Kad ne ide, necu da gledam.pffffffff Al dobro, svako zna svoje. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241221 Pa da igramo k'o blackpool gledao bih nas, boli me kurac ko je na klupi, nenormalno me nerviralo dok je debeli konobar bio na terenu, ali sam i tada gledao. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241225 Dobro iduce sezone se mozemo boriti za naslov u ligi opet, bit ce lakse bez lige prvaka. Realno u ligi prvaka nemamo sta traziti, isto kao i svi ostali klubovi u premier ligi, eventualno city nesto kadrovski moze ali i to tesko Druže nemoj tražiti argumente koji idu u prilog Mourinhu u konstatacijama iz kojih to ne možeš izvući, hoćeš reći da je dobro što sljedeće sezone nećemo igrati LP, zemljo otvori se, United nije igrao LP pa nisu bili ni blizu titule, jedva su se oporavili od te sezone a veći su klub od nas. LP nije takmičenje u kojima igraju klubovi samo koji imaju tamo šta tražiti, igrati LP je stvar prestiža, takmičenje koje donosi mnogo kada su financije u pitanju, takmičenje koje pravi ogromnu razliku između klubova koji igraju u LP i onih koji ne igraju u LP, takmičenje koje ti donosi da kao klub budeš moćan na tržištu jer je LP na cijeni kod svakog igrača koji prelazi iz jednog u drugi klub. Bez LP gubiš trenutne igrače i značajno smanjuješ šanse za kupovinu kvalitetnih igrača, mi u LP nismo imali šta tražiti ni 2012. godine pa smo je osvojili, ko bi rekao da je BVB prije par godina imala šta tražiti u LP pa su došli do finala, Jiventus prošle sezone, pa Atletico, da LP igraju samo oni koji imaju šta tražiti onda bi Bayern, Barcelona, Real i neko četvrti odigrali polufinale i finale i zdravo doviđenja. Sezona bez LP za klub nivoa Chelseaja je katastrofa i to zna svako ko ima bar 2% realnog razmišljanja. @hamco, ne shvatam zašto bilo kakav stav od bilo koga mora biti prilika drugih forumaša da njegovo navijanje ili podršku Chelseaju stavljaju na vagu da bi ga na kraju osudili, ko si ti da ti kvalifikuješ moju podršku Chelseaju i ko sam ja da kvalifikujem tvoju podršku Chelseaju, svi mi dajemo podršku Chelseaju samo svako iz svog ugla i na svoj način. Ti si ozbiljan i konstruktivan momak i ne treba ti ta priča u kojoj kvalifikuješ i rangiraš nečije navijanje, gloryhuntery i te fore, to su priče za one forumaše koji nemaju šta reći. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241226 Ja gledam svaku utakmicu,nije problem u tome nego što 11 meseci gledam samo bunker,eto to mene ubija,a nije mi čak ni ta defanzivna igra prepreka nego taj ziheraški i bezmudni pristup od ratnika postalli smo najveće kukavice i pičkice pod Murinjom,jebe se meni za poraz nego što gubimo ko fukare,onaj poraz od PSG nikad neću da prežalim,to je takvo pišanje bilo po nama da za narednih 10 godina ne znam dal ću to da zaboravim Prijavi
12. novembar 2015.10 god. Autor comment_241228 Ja gledam svaku utakmicu,nije problem u tome nego što 11 meseci gledam samo bunker,eto to mene ubija,a nije mi čak ni ta defanzivna igra prepreka nego taj ziheraški i bezmudni pristup od ratnika postalli smo najveće kukavice i pičkice pod Murinjom,jebe se meni za poraz nego što gubimo ko fukare,onaj poraz od PSG nikad neću da prežalim,to je takvo pišanje bilo po nama da za narednih 10 godina ne znam dal ću to da zaboravim E to. DOSTA je više. Ne mogu se sloziti s tim, nema sanse.Zbog Murinja,Mikela ili nekog drugog da ne gledam utakmice?!Boli me kurac za njih. Ja znam da to sto je Cae napisao da ce bojkotovati utakmice je cisti primjer Gloryhuntera.Kad ide dobro,gledam utakmice.Kad ne ide, necu da gledam.pffffffff Al dobro, svako zna svoje. Džaba, opet ne shvataš :-/ Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241229 @hamco, ne shvatam zašto bilo kakav stav od bilo koga mora biti prilika drugih forumaša da njegovo navijanje ili podršku Chelseaju stavljaju na vagu da bi ga na kraju osudili, ko si ti da ti kvalifikuješ moju podršku Chelseaju i ko sam ja da kvalifikujem tvoju podršku Chelseaju, svi mi dajemo podršku Chelseaju samo svako iz svog ugla i na svoj način. Ti si ozbiljan i konstruktivan momak i ne treba ti ta priča u kojoj kvalifikuješ i rangiraš nečije navijanje, gloryhuntery i te fore, to su priče za one forumaše koji nemaju šta reći. Pa dobro, hajmo reci da sam pretjerao kada sam rekao da nije pravi navijač ili slicno. Ja shvatam itekako sta vi hocete da kazete, i sta god napisali protiv Murinja, stila igre, bunkera i svega toga, ja to razumijem itekako.I meni smeta toliko stvari,pogotovo sto sam mozda jedan od rijetkih ovdje koji navija za Chelsea i prije ere Abramovica i znam kako je Chelsea oduvijek igrao,hrabro i srcem, cak i kada nismo bili igracki toliko jaki, igrali smo ako nista hrabro i borbeno. Ali brate dragi, ne mogu da shvatim da covjek bojkotoje gledanje utakmica radi jedne persone,Murinja.Jos poziva nas ostale da to isto radimo?!To mi je zasmetalo, sto opet ne znaci da on nema pravo na to.Ja sam samo iznio svoje misljenje povodom toga.Ja to ne bih nikad mogao. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241230 Ja to mogu da shvatim,uvatim sebe da mi piči utakmica Čelzija na tv a ja bacim pogled tek kako kad,a zašto je to tako,zato što nemam šta da vidim,gledam jedno te isto od januara i ništa se ne menja. Nemojte sad o padu forme igrača,lošem prelaznom roku,sudijama itd. činjenica je da se ništa ne menja,mi u svaku utakmicu ulazimo sa istom taktikom,sa istim ciljem,da ne izgubimo,nemamo apstolutno nikakav plan u fazi napada i normalno je da će se sve to srušiti kao kula od karata posle nekog vremena. Pogledajte utakmicu sa Liverpulom,pa nama je 6+1 igrača na 13-18 metara od gola postavljeno,pa nije nas Liverpul nadigrao,mi smo im to dozvolili Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241232 Ali brate dragi, ne mogu da shvatim da covjek bojkotoje gledanje utakmica radi jedne persone,Murinja.Jos poziva nas ostale da to isto radimo?!To mi je zasmetalo, sto opet ne znaci da on nema pravo na to.Ja sam samo iznio svoje misljenje povodom toga.Ja to ne bih nikad mogao. Ali ta jedna persona ima preveliki uticaj na našu situaciju, to je persona koja nas ruši.. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241239 Ja odavno nisam vise utakmica propustio nego ove sezone. I sto je najgore, a dobro govori kakvo je stanje na terenu, je da mi uopce ne bude zao kad propustim utakmicu. Naravno necu prestati sa gledanjem, ali prije bih otkazao skoro sve zivo sto se moze otkazati radi tih 90 minuta. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241243 Isto kao i Wisey. Pre sam pomerao sve zivo da bi gledao utakmice, moji ludeli od mene, idem po kuci 5 min pre i derem se Chelsea u dresu... kao 5 godina da imam, a ne 25... sada.. kada sam kuci gledam, kada nisam, ne potresem se. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241244 Meni je i dalje, obuce se dres, i nema sanse da cu propustiti bilo kakav mec, pa bio protiv bury fc, nema veze sto igramo grozno, vala ne bih sebi oprostio da ne pregledam mec. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.