11. novembar 2015.10 god. comment_241138 Bice solidan prvu sezonu, drugu ce osvojitu, a trecu biti kanal i ujebati United. Jebem li ga. Mozemo izdrzati tu jednu sezonu bez trofeja. Prijavi
11. novembar 2015.10 god. comment_241140 A sta mislite kakva je 4.-ta sezona Murinja? To do sad jos niko nije saznao :D Prijavi
11. novembar 2015.10 god. comment_241141 Uglavnom je dobijao otkaz prije nego što bi ispao iz lige. Tako da vjerovatno da bi i u četvrtoj osvojio ligu, nije bitno kojeg ranga. Prijavi
11. novembar 2015.10 god. comment_241142 A sta mislite kakva je 4.-ta sezona Murinja? To do sad jos niko nije saznao :D Saznali smo mi u prvom mandatu jer je u 4. sezoni dobio nogu. Prijavi
11. novembar 2015.10 god. comment_241143 Bice solidan prvu sezonu, drugu ce osvojitu, a trecu biti kanal i ujebati United. Jebem li ga. Mozemo izdrzati tu jednu sezonu bez trofeja. Vratiće nam Matu i prodati nam Shawa, a od nas će uzeti Ramiresa za 35 miliona funti. :D Prijavi
11. novembar 2015.10 god. comment_241144 Uglavnom, znate da je klub smiješan kad je trener veći od kluba. Žao mi je to reći, ali jadni smo. Prijavi
11. novembar 2015.10 god. comment_241145 "I really hope Mourinho is going to stay long term, stability is so important for the club. We have short memories but only four months ago we won the (league and League Cup) double." "Chelsea have been so successful for the last 15 years and it can happen that you have a bad year but there is so much quality in the team and the club has one of the best managers in the world." -Roberto Di Matteo; Do sada su Bunkerinja podrzali: - svi igraci CFC - legende CFC - bivsi treneri CFC - veliki broj strucnjaka pundita i ostalih tv likova - navijaci na SB protiv njega su: - pola foruma Celsi Balkan - Jamie Redknapp Prijavi
11. novembar 2015.10 god. comment_241146 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PA UVIJEK SU ONI KOJI PODRŽAVAJU PRIČALI, DOK ONI KOJI SE NE SLAŽU ĆUTE JER NIJE LIJEPO DA SE SERENDA JER ONDA SNOSIŠ POSLJEDICE. sad postavi svakog lika koji je rekao da se slaže sa Mourinhom AAAAA AL SAM SE IZNERVIRO, JEBEM TI Prijavi
11. novembar 2015.10 god. comment_241148 Uzice be like: *login* *copy paste u kome random osoba podržava Mouyesa* *logout* Prijavi
11. novembar 2015.10 god. comment_241149 Uzice be like: *login* *copy paste u kome random osoba podržava Mouyesa* *logout* Di Mateo nije random osoba. On je legenda ovog kluba. Nemoj mesati babe i zabe. Nemam vremena za vise od toga. Prijavi
11. novembar 2015.10 god. comment_241150 Ne kontaš. Sutra ćeš isto to uraditi, samo što to neće biti Di Mateo, nego Fan Hal. :D Prijavi
11. novembar 2015.10 god. comment_241156 Ne kontaš. Sutra ćeš isto to uraditi, samo što to neće biti Di Mateo, nego Fan Hal. :D fan Hal jeste random lik. random trener. kao i npr Mojes, ili onaj lik iz Kristal Palasa. Mou je #1 trener, nas vodja i zastitnik. Sutra hocu, jer ce mu opet neko pruziti podrsku. Svi verujemo u Murinja! Osim dela foruma Che Balk. Ali i to ce se promeniti uskoro, kad nanizemo par pobeda! Stand up for The Special One! Prijavi
11. novembar 2015.10 god. comment_241157 Čuj stand up. Prije bih rekao da klečite pred njim i glođete mu onu stvar. I vi i ove budale sa Stamforda, što znaju Mourinhu pjevati, ali zato 50 navijača Steaue bude glasnije od njih 40 000. Prijavi
11. novembar 2015.10 god. comment_241159 fan Hal jeste random lik. random trener. kao i npr Mojes, ili onaj lik iz Kristal Palasa. Mou je #1 trener, nas vodja i zastitnik. Opet nisi skontao... Ili se namerno praviš da ne kontaš da bi patetisao. :D Prijavi
11. novembar 2015.10 god. comment_241165 Opet nisi skontao... Ili se namerno praviš da ne kontaš da bi patetisao. :D Sta mislis sta je u pitanju? :D Prijavi
11. novembar 2015.10 god. comment_241171 U historiji čovječanstva mnoge ljude koji su puno toga lošeg uradili, podržavao je ogroman broj drugih ljudi. Barem bismo mi ovdje sa Balkana trebali toliko znati. A druga stvar, znamo kakav je Robbie tip, taj kad je osvojio Ligu Šampiona i novinari ga pitali za stalni posao nije htio reći da ga zaslužuje. Zamislite samo Mourinha u takvoj situaciji, šta bi on od toga napravio. Prijavi
11. novembar 2015.10 god. comment_241173 Kakva je ovo prva rečenica? Upravo možeš reći i obrnuto. Ogroman broj ljudi je podržalo i osobe koji su uradili mnogo dobra. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
11. novembar 2015.10 god. comment_241176 Kakva je ovo prva rečenica? Nikakav je argument to što njega podržavaju Robbie ili Zola. Ja ne znam da je ikad bilo koji od njih dvojica išta loše rekao o klubu, čak ni kritiku nisu uputili u javnosti. Mislim da je Robbie ovo rekao više radi Mourinhovih uspjeha iz prošlosti. Može se lijepiti izjava koliko hoće ovdje, na taj način nikad nećete stvoriti validan argument za svoju stranu priče. Dajte vi šta konkretnije od ovog 'ovaj reko ono, onaj reko ovo..' Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241179 Nikakav je argument to što njega podržavaju Robbie ili Zola. Ja ne znam da je ikad bilo koji od njih dvojica išta loše rekao o klubu, čak ni kritiku nisu uputili u javnosti. Mislim da je Robbie ovo rekao više radi Mourinhovih uspjeha iz prošlosti. Može se lijepiti izjava koliko hoće ovdje, na taj način nikad nećete stvoriti validan argument za svoju stranu priče. Dajte vi šta konkretnije od ovog 'ovaj reko ono, onaj reko ovo..' Zar nije konkretnija podrska tolikih legendi, bivsih trenera i fudbalera Celsija i drugih klubova uopste, od pisanja kilometarskih postova? Ovako npr Di Mateo mu pruzi podrsku i ajde vi sad napisite da je Di Mateo slihtara i advokat Murinjov :D Mislim da mu pruzaju podrsku jer mu veruju. Kao i ja sto mu verujem. Vi sad svi recite da nije realno verovati Murinju u ovakvoj situaciji, ali ja cu i dalje verovati Murinju. Ovo je neargumentovano i subjektivno. Kao sto je i moja ljubav prema klubu. Imam ogromno poverenje u tog coveka. To nije od juce. I nije nezasluzeno. Nemam nikakve koristi od toga niti zelim tako nesto. Samo zelim uspeh za nas klub, a smatram da je Murinjo pravi covek za to. Ovo je opet subjektivno. Ali ako mu tolike legende i ljudi koji su pomogli CFC na bilo koji nacin veruju, zasto ne bih i ja verovao Murinju? Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241182 Činjenica je da Mourinho u svojoj karijeri nikad nije izvadio nijednu ekipu iz ovakve dubioze. Robbie jeste. Hiddink jeste. Nemam nijedan razlog da vjerujem da će izvući top 4. Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241183 Ne znam šta očekujete sa tim davanjem podrške, kao da će neki trener javno za Murinja (ili bilo kog drugog trenera) reći "čovek je pogubio konce, dajte meni posao da mu pokažem kako se radi". To treba shvatati ozbiljno isto kao izjave nekih igrača (Falkao recimo) da im je oduvek bio san da zaigraju za klub za koji su tek potpisali. Sta mislis sta je u pitanju? :D 4. Zabranjeno svjesno spamati odnosno trollovati na temama koje se nalaze van podforuma Spam headquarters. Prekršitelj ovog pravila bit će kažnjen banom u trajanju od 3 (tri) dana, i to bez obzira da li napisao jedan spamerski/trollerski post ili više njih. poyy Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241184 Ovi me podsjecaju na real i otpustanje ancelottija, a doveli beniteza 😂😂 koji likovi Prijavi
12. novembar 2015.10 god. comment_241190 Naši igrači ne podržavaju Mourinha 100% samo eto moraju ljudi nekom šablon izjavom kao stati iza trenera, takođe ni jedna legenda kluba neće prozivati Mourinha upravo zbog toga što niko neće da taj svoj status legende mijenja za status izdajnika jer bi ga odmah isti oni koji ko mutavi pjevaju o Mourinhu po cijelu utakmicu tako nazvali, ni jedan trener rivala neće reći "nedostaje nam Chelsea u vrhu" naravno da će podržati Mourinha koji kanali Chelsea kao klub a na kraju krajeva niko ne želi sebi da mu se ispušeni Mourinho nakači na vrat jer ljudi imaju pametnijeg posla a to je osvajanje bodova. Mourinho nikada nije ni jedan klub izvukao iz krize i neće ni nas, on kada jednom izgubi kontrolu više je nikada ne vrati. Hvala mu na tituli iz prošle sezone i na najvećoj krizi u posljednjih ko zna koliko godina. Neka on ostane još tu, neka nas uništi do kosti pa onda neka ide, zaslužili smo da nas on uništi jer ga stavaljamo ispred kluba. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.