Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

There is a short list of three managers who would be invited to take over the Stamford Bridge helm until the summer.

They are former Liverpool boss Brendan Rodgers, a former youth team coach at Chelsea, Roberto Di Matteo, sacked by Abramovich despite winning the Champions League and another former boss Guus Hiddink.

Koji je izvor?

Veliki Guus je najrealnija opcija s obzirom da se Robbie vjerovatno neće vraćati više u Chelsea, a Rodgers isto ništa.

Realno je da smo pojeli govno sa propuštanjem da makar pokušamo za Kloppa.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Nema ovde napredka,klub je u ozbiljnom kanalu...Abramovic ako misli da mu uruci otkaz to mora sada dobio je previse vremena,covek nije sposoban da napravi igru sve u napadu se svodi sta igraci urade od toga nema nista.

Nestala sposobnost tako lahko?
Definitivno sam da Murinjo ostane trener do kraja sezone pa i narednu pa i iza te.

Vjerujem da je sposoban da nas izvuče iz krize jer to najbolje zna i to je radio u svim klubovima.

:)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Realno je da smo pojeli govno sa propuštanjem da makar pokušamo za Kloppa.

Zato sam i stavio Kloppa na avatar, jer da je uprava bila pametna pre mesec dana, sada bi adis furao Kloppa sa grbom Čelsija na avataru.

Uvijek bih poštovao trenera Chelsea osim ako se preziva Benitez. Ali nikada ne bih stavio grb Liverpoola, Arsenala, dva Manchestra i Tottenhama i njihovih trenera na avatar.

Nema Klopp samo tu sliku koju vi postavljate. Ima stotine drugih.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

hahahaha čuj Mourinho izvukao neki klub iz krize #-o

Realno ovo je idealno vrijeme za otkaz, tu je reprezentativna pauza, tako da bi novi trener imao period za adaptaciju i spremanje utakmice protiv Norwicha.

Ma svi vec pisu masovno da Simeone je novi Celzijev trener od sledece sezone,treba nam mald enrgican trener koji je Murinja blebao kao majmuna sa duplo slabijom ekipom u Spaniji.

Ma svi vec pisu masovno da Simeone je novi Celzijev trener od sledece sezone,treba nam mald enrgican trener koji je Murinja blebao kao majmuna sa duplo slabijom ekipom u Spaniji.

Zapravo, pobedio je Murinja samo jednom dok je ovaj bio u Realu.

Edit: Skor 8-1, gol razlika 21:7, po mojoj pretrazi.

Uređeno , autor izmjene: Spark

Kako mu ga Gullit šuknu

Speaking to Sky Sports' Goals on Sunday, Gullit said: "In the past, when a Mourinho team won, it was Mourinho who won, and when a Mourinho team lost, it was Mourinho who lost.

"But all of a sudden, this year, it is Mourinho blaming the players. It is Mourinho who wins, but the players who lose. He is criticising the players, whereas before he always protected them.

Kako mu ga Gullit šuknu

Speaking to Sky Sports' Goals on Sunday, Gullit said: "In the past, when a Mourinho team won, it was Mourinho who won, and when a Mourinho team lost, it was Mourinho who lost.

"But all of a sudden, this year, it is Mourinho blaming the players. It is Mourinho who wins, but the players who lose. He is criticising the players, whereas before he always protected them.

E, ovo isto važi i kod navijača. Za sve titule govore "Murinjo nam ih je osvojio, poštujte ga". A sada kada gubimo, nije njegova krivica, krivi su svi igrači i treba ih sve zameniti osim njega.

E, ovo isto važi i kod navijača. Za sve titule govore "Murinjo nam ih je osvojio, poštujte ga". A sada kada gubimo, nije njegova krivica, krivi su svi igrači i treba ih sve zameniti osim njega.

Potpis, pečat i papski ukaz.

Mourinho ostaje, a vi placite i dalje :D

Ima se za koga navijat uvijek

Pa navijamo za Chelsea šta je problem?

Jel se tebi sviđa igra u poslednjih godinu dana?

Jesi ti video neku promenu u igri?

Oke, voliš Mourinha, volim ga i ja. Ali gledaj realno, jel dobro uradio prelazni rok? On je neki special one a jbni Everton ga zavlačio za štopera koji nam je trebao ko Torresu samopouzdanje, i šta bi na kraju? Doveo lik Đilobođija

Da je AVB to uradio, da je Benitez to uradio, da je Grant to uradio??? Emocije na stranu, vama je cool što nam je na klupi Special One xexe šega na press konferenciji, a realnost je da nam jbni Mark Huges sa Stokem uvali dve kurčine za 15 dana.

Mourinho mora dobiti otkaz, jebiga. Ne ide. No hard feelings

volio bi da mi netko objasni po čemu je to mou tako poseban? Uvjeren sam da je bilo tko drugi na klupi na ovom forumu ga u ovoj situaciji nitko ne bi podržavao, samo mou ima svoje mouljubce...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.