7. novembar 2015.10 god. comment_240579 Ali taj projekat novog stadiona je već dogovoren, zna se kako će izgledati, zna se koja je cijena i zna se kad je početak radova... Pa nisu toliki idoti da sve to urade i tek na kraju kažu: Hmmm, e hajmo sad vidjet hoće li nam navijači to dozvoliti. A ti isti navijači će zaboraviti Mourinha kroz mjesec dana ako dođe novi trener i spoji 4 pobjede. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240581 A ti isti navijači će zaboraviti Mourinha kroz mjesec dana ako dođe novi trener i spoji 4 pobjede. Ti navijaci ne zaboravljaju sta je Murinjo ucinio za nas i zato je dobio onakvu nenormalnu podrsku. Murinjov transparent ce zauvek ostati na SB. Covek je deo istorije kluba. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240584 Uz dužno poštovanje da je 2004. godine na našu klupu došao Safet Sušić osvojio bi ono što je on osvojio u prvom mandatu. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240586 Uz dužno poštovanje da je 2004. godine na našu klupu došao Safet Sušić osvojio bi ono što je on osvojio u prvom mandatu. 4. Zabranjeno svjesno spamati odnosno trollovati na temama koje se nalaze van podforuma Spam headquarters. Prekršitelj ovog pravila bit će kažnjen banom u trajanju od 3 (tri) dana, i to bez obzira da li napisao jedan spamerski/trollerski post ili više njih. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240600 Ovog puta moram da stanem u odbranu Murinja,nevezano za taj tekst gore koji neću da komentarišem pomenuću samo Pjulisa koji je posle utakmice sa Lesterom kritikovao sudije Sam je sebi kriv, realno. Voli kada mediji prenose svaki njegov prdež, tako da je sam stvorio takvu reputaciju, mediji samo odrađuju svoj posao. Da je na početku svoje karijere bio diskretniji i umereniji u svojim izajavama, ne bi imao toliko problema. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240603 Sam je sebi kriv, realno. Voli kada mediji prenose svaki njegov prdež, tako da je sam stvorio takvu reputaciju, mediji samo odrađuju svoj posao. Da je na početku svoje karijere bio diskretniji i umereniji u svojim izajavama, ne bi imao toliko problema. Bat aj sink ajm d spešl van. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240616 Sam je sebi kriv, realno. Voli kada mediji prenose svaki njegov prdež, tako da je sam stvorio takvu reputaciju, mediji samo odrađuju svoj posao. Da je na početku svoje karijere bio diskretniji i umereniji u svojim izajavama, ne bi imao toliko problema. Napuši se kurca trole Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240617 Jesi čuo Igi šta ti kaže SpecialOne, xexe. Možeš Mourinhov, samo sačekaj da SpecialOne završi. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240618 3. poraz zaredom u Premiershipu, prvi put u Romanovoj eri. Više utakmica nego bodova. 16. mjesto na tabeli poslije 12 kola. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240623 Mislim da je ovo KONACNI kraj Murinja,tehnicki zastareo trener ne postoji ekipa sa gorim sistemom igre od nas. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240628 Otisao sam da pijem. Nemoj da si slucajno bio trener kad se vratim. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240630 Willian: "Mourinho is very disciplined when it comes to the tactical aspect of the game. When we have the ball, we are free." Willian: "We are free to do whatever we like with the ball. Obviously Jose insists when we don’t have the ball we work for the team." hahaha pa jebote doslovno frajer priznao kako nikakvog plana prema naprijed nema, izgleda da se to uopće ne trenira kod Mourinha LOL Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240631 Ako sada ne dobije otkaz onda ne znam da li je nekog iz uprave briga za ovaj klub. Nadam se da će do ponedeljka biti službena potvrda otkaza. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240633 Napuši se kurca trole Trole su prevozno sredstvo, nemaju kurac. relo, reaguj. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. Autor comment_240637 Willian: "Mourinho is very disciplined when it comes to the tactical aspect of the game. When we have the ball, we are free." Willian: "We are free to do whatever we like with the ball. Obviously Jose insists when we don’t have the ball we work for the team." hahaha pa jebote doslovno frajer priznao kako nikakvog plana prema naprijed nema, izgleda da se to uopće ne trenira kod Mourinha LOL Kod ovog postRealovskog Mourinha plana prema naprijed nikada nije ni bilo. Nijednog trenutka u ove 2 i pol godine koliko je na klupi u nas. NIKADA. Igrali smo jedino fino prošle sezone na početku kada su Costa i Fabregas derali guzove, ali i to je bilo na indvidualitet. I Hazardova nadforma. A ovo sada je slika i prilika trenera koji apsolutno nema nikakvog pojma kako napraviti sustav igre. NIŠTA ne zna. Nekada je i znao, ali poslije Reala to je pička bezidejna postala. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240638 Willian: "Mourinho is very disciplined when it comes to the tactical aspect of the game. When we have the ball, we are free." Willian: "We are free to do whatever we like with the ball. Obviously Jose insists when we don’t have the ball we work for the team." hahaha pa jebote doslovno frajer priznao kako nikakvog plana prema naprijed nema, izgleda da se to uopće ne trenira kod Mourinha LOL Upravo to nama se igracu sudaraju u napadu,niko ne zna kuda se krece sta treba da radi...ja to vidim unazad godinu dana. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. Autor comment_240639 Napuši se kurca trole Ovog Idijanca kastrirati i odstraniti s foruma, blokirati mu sve adrese. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240676 Jel Begović šuka Mourinhu ili stvarno misli da dobro igraju? "[Mourinho's possible sacking] is out of our control. We are behind the manager you can see that from our performances." Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240680 Ali taj projekat novog stadiona je već dogovoren, zna se kako će izgledati, zna se koja je cijena i zna se kad je početak radova... Pa nisu toliki idoti da sve to urade i tek na kraju kažu: Hmmm, e hajmo sad vidjet hoće li nam navijači to dozvoliti. A ti isti navijači će zaboraviti Mourinha kroz mjesec dana ako dođe novi trener i spoji 4 pobjede. Stvarno ne znam,mi sad vodimo diskusiju na osnovu vesti nekog lika koji ne piše ni za Telegraf ni za Gardijan,Sky pa i Mejl,ma i San da ga jebem,znači ja sam video da se onaj Cohen na njega poziva i da su na nekim navijačkim sajtovima izbacivali njegove tekstove Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240684 Ovako to ja vidim, znaci Mourinho je bio sa igracima u hotelu gdje su odsjeli, nakon utakmice se vracaju za London, sastanak u klubu i otkaz treneru. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240685 Iskreno, ne očekujem da će dobiti otkaz. Ali svakako bih mogao uskoro da objasnim zašto sam na avatar stavio Kloppa i Liverpoolov grb... Prijavi
7. novembar 2015.10 god. Autor comment_240686 Također ću i ja objasniti svima. Znam da ste nestrpljivi ali to će se desiti. Čim Mou odleprša. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240689 There is a short list of three managers who would be invited to take over the Stamford Bridge helm until the summer. They are former Liverpool boss Brendan Rodgers, a former youth team coach at Chelsea, Roberto Di Matteo, sacked by Abramovich despite winning the Champions League and another former boss Guus Hiddink. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240691 There is a short list of three managers who would be invited to take over the Stamford Bridge helm until the summer. They are former Liverpool boss Brendan Rodgers, a former youth team coach at Chelsea, Roberto Di Matteo, sacked by Abramovich despite winning the Champions League and another former boss Guus Hiddink. Gus Hidink najbolja opcija,kako anticipiram stvari do sada,tipujem da ce dobiti sutra ili prekosutra otkaz. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240693 Vi bi se sageli Kloppu da... Nevjerovatno. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.