Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Ali taj projekat novog stadiona je već dogovoren, zna se kako će izgledati, zna se koja je cijena i zna se kad je početak radova... Pa nisu toliki idoti da sve to urade i tek na kraju kažu: Hmmm, e hajmo sad vidjet hoće li nam navijači to dozvoliti.

A ti isti navijači će zaboraviti Mourinha kroz mjesec dana ako dođe novi trener i spoji 4 pobjede.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

A ti isti navijači će zaboraviti Mourinha kroz mjesec dana ako dođe novi trener i spoji 4 pobjede.

Ti navijaci ne zaboravljaju sta je Murinjo ucinio za nas i zato je dobio onakvu nenormalnu podrsku.

Murinjov transparent ce zauvek ostati na SB. Covek je deo istorije kluba.

Uz dužno poštovanje da je 2004. godine na našu klupu došao Safet Sušić osvojio bi ono što je on osvojio u prvom mandatu.

4. Zabranjeno svjesno spamati odnosno trollovati na temama koje se nalaze van podforuma Spam headquarters. Prekršitelj ovog pravila bit će kažnjen banom u trajanju od 3 (tri) dana, i to bez obzira da li napisao jedan spamerski/trollerski post ili više njih.

Ovog puta moram da stanem u odbranu Murinja,nevezano za taj tekst gore koji neću da komentarišem pomenuću samo Pjulisa koji je posle utakmice sa Lesterom kritikovao sudije 

Sam je sebi kriv, realno. Voli kada mediji prenose svaki njegov prdež, tako da je sam stvorio takvu reputaciju, mediji samo odrađuju svoj posao. Da je na početku svoje karijere bio diskretniji i umereniji u svojim izajavama, ne bi imao toliko problema.

Sam je sebi kriv, realno. Voli kada mediji prenose svaki njegov prdež, tako da je sam stvorio takvu reputaciju, mediji samo odrađuju svoj posao. Da je na početku svoje karijere bio diskretniji i umereniji u svojim izajavama, ne bi imao toliko problema.

Bat aj sink ajm d spešl van.

Napuši se kurca trole

Willian: "Mourinho is very disciplined when it comes to the tactical aspect of the game. When we have the ball, we are free."

Willian: "We are free to do whatever we like with the ball. Obviously Jose insists when we don’t have the ball we work for the team."

hahaha pa jebote doslovno frajer priznao kako nikakvog plana prema naprijed nema, izgleda da se to uopće ne trenira kod Mourinha LOL

• Autor

Willian: "Mourinho is very disciplined when it comes to the tactical aspect of the game. When we have the ball, we are free."

Willian: "We are free to do whatever we like with the ball. Obviously Jose insists when we don’t have the ball we work for the team."

hahaha pa jebote doslovno frajer priznao kako nikakvog plana prema naprijed nema, izgleda da se to uopće ne trenira kod Mourinha LOL

Kod ovog postRealovskog Mourinha plana prema naprijed nikada nije ni bilo. Nijednog trenutka u ove 2 i pol godine koliko je na klupi u nas. NIKADA. Igrali smo jedino fino prošle sezone na početku kada su Costa i Fabregas derali guzove, ali i to je bilo na indvidualitet. I Hazardova nadforma. A ovo sada je slika i prilika trenera koji apsolutno nema nikakvog pojma kako napraviti sustav igre. NIŠTA ne zna. Nekada je i znao, ali poslije Reala to je pička bezidejna postala.

Upravo to  nama se igracu sudaraju u napadu,niko ne zna kuda se krece sta treba da radi...ja to vidim unazad godinu dana.

Ali taj projekat novog stadiona je već dogovoren, zna se kako će izgledati, zna se koja je cijena i zna se kad je početak radova... Pa nisu toliki idoti da sve to urade i tek na kraju kažu: Hmmm, e hajmo sad vidjet hoće li nam navijači to dozvoliti.

Stvarno ne znam,mi sad vodimo diskusiju na osnovu vesti nekog lika koji ne piše ni za Telegraf ni za Gardijan,Sky pa i Mejl,ma i San da ga jebem,znači ja sam video da se onaj Cohen na njega poziva i da su na nekim navijačkim sajtovima izbacivali njegove tekstove

Ovako to ja vidim, znaci Mourinho je bio sa igracima u hotelu gdje su odsjeli, nakon utakmice se vracaju za London, sastanak u klubu i otkaz treneru.

Iskreno, ne očekujem da će dobiti otkaz.

Ali svakako bih mogao uskoro da objasnim zašto sam na avatar stavio Kloppa i Liverpoolov grb...

There is a short list of three managers who would be invited to take over the Stamford Bridge helm until the summer.

They are former Liverpool boss Brendan Rodgers, a former youth team coach at Chelsea, Roberto Di Matteo, sacked by Abramovich despite winning the Champions League and another former boss Guus Hiddink.

There is a short list of three managers who would be invited to take over the Stamford Bridge helm until the summer.

They are former Liverpool boss Brendan Rodgers, a former youth team coach at Chelsea, Roberto Di Matteo, sacked by Abramovich despite winning the Champions League and another former boss Guus Hiddink.

Gus Hidink najbolja opcija,kako anticipiram stvari do sada,tipujem da ce dobiti sutra ili prekosutra otkaz.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.