4. novembar 2015.10 god. comment_240269 Bili smo dobri u pp, kakvi treba sa budemo, drugo smo igrali sramno, opet se povukli i dobrim delom na srecu pobedili. E bas sam hteo da povedemo i da vidim sta ce se desiti i desilo se nazalost ono cega sam se plasio.. povlacenje.. e vidite Bayern vodi 3:0 u pp i posle jos ugazi protivnika. To je mentalitet i kako treba da se mi ponasamo, a ne u svoj sesnaesterac. Zamalo da nas kosta. Prijavi
5. novembar 2015.10 god. Autor comment_240270 Bili smo dobri u pp, kakvi treba sa budemo, drugo smo igrali sramno, opet se povukli i dobrim delom na srecu pobedili. E bas sam hteo da povedemo i da vidim sta ce se desiti i desilo se nazalost ono cega sam se plasio.. povlacenje.. e vidite Bayern vodi 3:0 u pp i posle jos ugazi protivnika. To je mentalitet i kako treba da se mi ponasamo, a ne u svoj sesnaesterac. Zamalo da nas kosta. Ne stidi se, dovrši rečenicu. "Zamalo da nas Kosta ne ukopa do kraja sa svojim lošim pokrivanjem prostora i pozicioniranjem." Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240271 Posle 2. gola se nismo povlacili uopste i to je naznaka da ekipa koliko toliko shvata da nije dobro potpuno se povuci. Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240279 I šta sad? Jedna utakmica iznad nekog proseka dovoljna da ispravi sve brljotine? Kako da ne. Nije bilo loše kao u Kijevu, igrači su pokazali više želje nego inače,ali to je sve. Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240291 Mislim da bi bilo pošteno da od tih 12 miliona koje zaruđeje bar 6 miliona prosljedi Willianu. Willian ga drži na poslu, i jedino što dijeli Mourinha i otkaz je Willian. Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240301 Ne mozemo sad popoljuvati, mozda je ovo neka prekretnica, mozda mu je zadnja utakmica. Samo kazem da su osecaji koje je pokazao u toku utakmice bili stvarni, to se vidi na coveku. Kao sto sam uvek govorio, bicu realan i kada sam ga hvalio i davao primedbe tako cu i sada isto reci. Ono su bila iskrena osecanja Ovo me podseća na ovu situaciju A nekoliko meseci kasnije... Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240308 to što je plakao ne mijenja stvari, Mou je legenda kluba i puno je toga učinio za njega i to nikad nije bilo upitno, da voli ovaj klub i da mu je stalo to isto nikad nije upitno. Problem je objektivne prirode, a to je da Mou jednostavno nije dovoljno kvalitetan i sposoban za ovaj posao, a to se nije promijenilo. Volim i ja Chelsea, pa ne bi mogao bit trener radi toga... Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240342 umalo da se prekrstih sta ljudi pišu Hazard da valja ne bi sjedio na klupi, a Hazard kad je igrao loše a nije sjedio na klupi, onda je bilo Mourinho nema muda da ga ostavi na klupi. Murinjo ima moju podršku do Januara, vidjecemo sta ce tada odraditi, a vjerujem da ce tokom zimskog roka biti pravo veselo Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240343 umalo da se prekrstih sta ljudi pišu Hazard da valja ne bi sjedio na klupi, a Hazard kad je igrao loše a nije sjedio na klupi, onda je bilo Mourinho nema muda da ga ostavi na klupi. Murinjo ima moju podršku do Januara, vidjecemo sta ce tada odraditi, a vjerujem da ce tokom zimskog roka biti pravo veselo Bas hahaha kad je igrao i drkao kurac oo tekmama, mou bio picka sto ga ne ostavi na klupi... Hahaha brao spahoni Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240345 Samo što Azar ne sedi na klupi zato što igra očajno, nego zato što ne igra odbranu. Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240347 Ja nisam nikad pozivao da Hazarda, ili Matica stavi na klupu. Prelistajte postove pa cete vidjeti.Nije imao muda da na klupu posjedne Ivanovica, niti Fabregasa i to nas je kostalo, garantujem.On treba da makar jednom stavi postavu:Begovic odnosno Kurton kad se oporavi, zatim Dave, Zouma, JT i Baba, vezni Matic, RLC, Oscar, napad Cupo, Eden i Costa/RemySamo jednom da ovo vidim. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240357 Pa logično je da ako neko igra loše da ide na klupu kad tad, makar se on zvao Eden Hazard.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240358 Pa logično je da ako neko igra loše da ide na klupu kad tad, makar se on zvao Eden Hazard. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Svi mogu na klupu ali Mourinho nikad ne može s klupe. Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240380 Evo reeci cu. Prvi sam rekao da Azar mora na klupu, jer je prestao da se trudi. I ne smeta mi uopste da presedi jos koju utakmicu, ako ce mu to vratiti zelju, koja se videla protiv Dinama. Prijavi
5. novembar 2015.10 god. comment_240382 http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/cristiano-ronaldo-insists-jose-mourinho-6777053 Novinarka: Neki trenutno proživljavaju teške trenutke, radi se o Joseu Mourinhu. Na skali menadžera gdje biste ga svrstali? Cristiano Ronaldo: Na vrh... Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240409 http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2015/11/5/9674024/jose-mourinho-job-security-no-chance-he-will-leave-jorge-mendes?_ga=1.234441438.1983825573.1432878579 "NO CHANCE" Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240434 Kad vidim reakciiju kompletnog stadiona i ovacije, najezim se. Dokaz da ovi navijaci nisu gomila gloryhuntera koja ce nakon niza losih rezultata zaboraviti sve ono sto je ova institucija uradila za ovaj klub. Samo jedna stvar - kada ode Mou i kada dodje neko drugi, ko god to bio, ponovo ce doci kriza nakon godnu ili maks. dvije. I sta cemo tada? Opet novog trenera? Ovo je bas ono o cemu je Sir Red Nose pricao - igracci u CFC-u su razmazeni i naviknuti da nakon 3 lose tekme vec ocekuju smjenu trenera pa se tako i postavljaju. O tome su govorili i Ancelotti kojeg neki prizivaju, i AVB, i Scolari. Ko god da dodje zadesice ga kriza. Odlicno sto je Edena stavio na klupu. Nikad debeli nece doci do nivoa Messija, Robbena i ekipe. Nikad s ovakvim stavom. Nema opravdanja za njegove partije, jednostavno nema. Covjek jednostavno ne zeli krenuti u dribling, potrcati, nista. Ako ovako nastavi, prodati ga PSG-u ili Realu za 100 milki i za te pare se mogu doevsti dva Griezmana koji ce jesti travu i trpati po 15-20 golova po sezoni. Prijavi
6. novembar 2015.10 god. Autor comment_240441 Čuj razmaženi, a nemamo igre otkako je došao uz izuzetak par mjeseci prošle sezone. Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240444 Odlicno sto je Edena stavio na klupu. Nikad debeli nece doci do nivoa Messija, Robbena i ekipe. Nikad s ovakvim stavom. Nema opravdanja za njegove partije, jednostavno nema. Covjek jednostavno ne zeli krenuti u dribling, potrcati, nista. Ako ovako nastavi, prodati ga PSG-u ili Realu za 100 milki i za te pare se mogu doevsti dva Griezmana koji ce jesti travu i trpati po 15-20 golova po sezoni. Za ovo se ne slazem. Treba imati poverenja u Edena kao sto je rekao Lampard. Prvi put u karijeru mu se desava da je los. Vratice se Eden jos jaci nego sto je bio. Cae nemamo igru 3 meseca. Do tada smo imali. Mozda ne sexy igru, ali igru koja donosi rezultat. I koja je donela rezultat. Samo prvo da krenemo sa rezultatima. Lako cemo za kozmetiku igre. Prijavi
6. novembar 2015.10 god. Autor comment_240464 Za ovo se ne slazem. Treba imati poverenja u Edena kao sto je rekao Lampard. Prvi put u karijeru mu se desava da je los. Vratice se Eden jos jaci nego sto je bio. Cae nemamo igru 3 meseca. Do tada smo imali. Mozda ne sexy igru, ali igru koja donosi rezultat. I koja je donela rezultat. Samo prvo da krenemo sa rezultatima. Lako cemo za kozmetiku igre. Izvini, a koja je to igra bila? Opiši mi je. Koji stil, šta? Nemamo igru otkako je došao, a loše igramo ne 3 mjeseca nego od iza Nove godine. Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240485 Šta je ovo C. Ronaldo rekao kad su ga pitali za Murinja???? Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240486 Da smo imali igru koja donosi rezultat, istu tu igru imali bismo i sada, bar neke naznake. Ali nismo. Imali smo nenormalno sreće da smo igrali jadno i uzimali bodove. Sreća je otišla, ali igra je ostala. Nitko ovdje ne želi sexy nogomet. Svi mi samo želimo igru koja ima glavu i rep. Bilo to napadački, bilo defanzivnije. Ali naša igra već skoro godinu dana ne liči ni na što. To što smo tu i tamo imali neke rezultate ne mijenja tu činjenicu. Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240487 Kako da ne. Titulu smo inace veoma sretno osvojili. Sretno smo od prvog kola bili na prvoj poziciji i niko nas nije mogao skinuti.Sreća. Kako da ne. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.