Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Bili smo dobri u pp, kakvi treba sa budemo, drugo smo igrali sramno, opet se povukli i dobrim delom na srecu pobedili.

E bas sam hteo da povedemo i da vidim sta ce se desiti i desilo se nazalost ono cega sam se plasio.. povlacenje.. e vidite Bayern vodi 3:0 u pp i posle jos ugazi protivnika. To je mentalitet i kako treba da se mi ponasamo, a ne u svoj sesnaesterac. Zamalo da nas kosta.
  • Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

• Autor

Bili smo dobri u pp, kakvi treba sa budemo, drugo smo igrali sramno, opet se povukli i dobrim delom na srecu pobedili.

E bas sam hteo da povedemo i da vidim sta ce se desiti i desilo se nazalost ono cega sam se plasio.. povlacenje.. e vidite Bayern vodi 3:0 u pp i posle jos ugazi protivnika. To je mentalitet i kako treba da se mi ponasamo, a ne u svoj sesnaesterac. Zamalo da nas kosta.

Ne stidi se, dovrši rečenicu. "Zamalo da nas Kosta ne ukopa do kraja sa svojim lošim pokrivanjem prostora i pozicioniranjem."

I šta sad? Jedna utakmica iznad nekog proseka dovoljna da ispravi sve brljotine?

Kako da ne.

Nije bilo loše kao u Kijevu, igrači su pokazali više želje nego inače,ali to je sve.

Ne mozemo sad popoljuvati, mozda je ovo neka prekretnica, mozda mu je zadnja utakmica. Samo kazem da su osecaji koje je pokazao u toku utakmice bili stvarni, to se vidi na coveku. 

Kao sto sam uvek govorio, bicu realan i kada sam ga hvalio i davao primedbe tako cu i sada isto reci. Ono su bila iskrena osecanja

Ovo me podseća na ovu situaciju

luiz_1639100a.jpg

A nekoliko meseci kasnije...

553095-e35c73fa-c843-11e4-bdbb-25549bb81

to što je plakao ne mijenja stvari, Mou je legenda kluba i puno je toga učinio za njega i to nikad nije bilo upitno, da voli ovaj klub i da mu je stalo to isto nikad nije upitno. Problem je objektivne prirode, a to je da Mou jednostavno nije dovoljno kvalitetan i sposoban za ovaj posao, a to se nije promijenilo. Volim i ja Chelsea, pa ne bi mogao bit trener radi toga...

umalo da se prekrstih sta ljudi pišu

Hazard da valja ne bi sjedio na klupi, a Hazard kad je igrao loše a nije sjedio na klupi, onda je bilo Mourinho nema muda da ga ostavi na klupi.

Murinjo ima moju podršku do Januara, vidjecemo sta ce tada odraditi, a vjerujem da ce tokom zimskog roka biti pravo veselo

umalo da se prekrstih sta ljudi pišu

Hazard da valja ne bi sjedio na klupi, a Hazard kad je igrao loše a nije sjedio na klupi, onda je bilo Mourinho nema muda da ga ostavi na klupi.

Murinjo ima moju podršku do Januara, vidjecemo sta ce tada odraditi, a vjerujem da ce tokom zimskog roka biti pravo veselo

Bas hahaha kad je igrao i drkao kurac oo tekmama, mou bio picka sto ga ne ostavi na klupi... Hahaha brao spahoni
Ja nisam nikad pozivao da Hazarda, ili Matica stavi na klupu. Prelistajte postove pa cete vidjeti.
Nije imao muda da na klupu posjedne Ivanovica, niti Fabregasa i to nas je kostalo, garantujem.

On treba da makar jednom stavi postavu:
Begovic odnosno Kurton kad se oporavi, zatim Dave, Zouma, JT i Baba, vezni Matic, RLC, Oscar, napad Cupo, Eden i Costa/Remy

Samo jednom da ovo vidim.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Evo reeci cu. Prvi sam rekao da Azar mora na klupu, jer je prestao da se trudi. I ne smeta mi uopste da presedi jos koju utakmicu, ako ce mu to vratiti zelju, koja se videla protiv Dinama.

Kad vidim reakciiju kompletnog stadiona i ovacije, najezim se. Dokaz da ovi navijaci nisu gomila gloryhuntera koja ce nakon niza losih rezultata zaboraviti sve ono sto je ova institucija uradila za ovaj klub.

Samo jedna stvar - kada ode Mou i kada dodje neko drugi, ko god to bio, ponovo ce doci kriza nakon godnu ili maks. dvije. I sta cemo tada? Opet novog trenera? Ovo je bas ono o cemu je Sir Red Nose pricao - igracci u CFC-u su razmazeni i naviknuti da nakon 3 lose tekme vec ocekuju smjenu trenera pa se tako i postavljaju. O tome su govorili i Ancelotti kojeg neki prizivaju, i AVB, i Scolari. Ko god da dodje zadesice ga kriza.

Odlicno sto je Edena stavio na klupu. Nikad debeli nece doci do nivoa Messija, Robbena i ekipe. Nikad s ovakvim stavom. Nema opravdanja za njegove partije, jednostavno nema. Covjek jednostavno ne zeli krenuti u dribling, potrcati, nista. Ako ovako nastavi, prodati ga PSG-u ili Realu za 100 milki i za te pare se mogu doevsti dva Griezmana koji ce jesti travu i trpati po 15-20 golova po sezoni.

Odlicno sto je Edena stavio na klupu. Nikad debeli nece doci do nivoa Messija, Robbena i ekipe. Nikad s ovakvim stavom. Nema opravdanja za njegove partije, jednostavno nema. Covjek jednostavno ne zeli krenuti u dribling, potrcati, nista. Ako ovako nastavi, prodati ga PSG-u ili Realu za 100 milki i za te pare se mogu doevsti dva Griezmana koji ce jesti travu i trpati po 15-20 golova po sezoni.

Za ovo se ne slazem. Treba imati poverenja u Edena kao sto je rekao Lampard. Prvi put u karijeru mu se desava da je los.

Vratice se Eden jos jaci nego sto je bio.

Cae nemamo igru 3 meseca. Do tada smo imali. Mozda ne sexy igru, ali igru koja donosi rezultat. I koja je donela rezultat.

Samo prvo da krenemo sa rezultatima. Lako cemo za kozmetiku igre.

• Autor

Za ovo se ne slazem. Treba imati poverenja u Edena kao sto je rekao Lampard. Prvi put u karijeru mu se desava da je los.

Vratice se Eden jos jaci nego sto je bio.

Cae nemamo igru 3 meseca. Do tada smo imali. Mozda ne sexy igru, ali igru koja donosi rezultat. I koja je donela rezultat.

Samo prvo da krenemo sa rezultatima. Lako cemo za kozmetiku igre.

Izvini, a koja je to igra bila? Opiši mi je. Koji stil, šta? Nemamo igru otkako je došao, a loše igramo ne 3 mjeseca nego od iza Nove godine.

Da smo imali igru koja donosi rezultat, istu tu igru imali bismo i sada, bar neke naznake. Ali nismo. Imali smo nenormalno sreće da smo igrali jadno i uzimali bodove.

Sreća je otišla, ali igra je ostala. 

Nitko ovdje ne želi sexy nogomet. Svi mi samo želimo igru koja ima glavu i rep. Bilo to napadački, bilo defanzivnije. Ali naša igra već skoro godinu dana ne liči ni na što. To što smo tu i tamo imali neke rezultate ne mijenja tu činjenicu.

Kako da ne. Titulu smo inace veoma sretno osvojili. Sretno smo od prvog kola bili na prvoj poziciji i niko nas nije mogao skinuti.

Sreća. Kako da ne.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.