Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

'I saw their game on Saturday,' said Mourinho. 'I think our training session on Saturday was harder than their game. On Sunday, my players were resting from the hard training session on the Saturday. I think on Sunday their players were not resting from their game against Lens.'

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

'I saw their game on Saturday,' said Mourinho. 'I think our training session on Saturday was harder than their game. On Sunday, my players were resting from the hard training session on the Saturday. I think on Sunday their players were not resting from their game against Lens.'

I jel nam ovo sad prednost ili mana?

I jel nam ovo sad prednost ili mana?

Mourinho sve ovo govori sa namjerom, sve ono što bi nama davalo prednost ili ono što novinari smatraju da je prednost za nas, Mourinho svojim izjavama svemu tome umanjuje važnost, jer ne želi takvu atmosferu u kojoj smo mi izraziti favoriti niti atmosferu u kojoj mi moramo nešto opravdavat. U ovom slučaju Mourinho je važnost "faktora odmora" koji ide nama u korist i činjenicu da nismo igrali za vikend smanjio na minimum, možda je taj trening o kojem on govori bio lagano istezanje ili zajebancija sa loptom ali on ga koristi da bi smanjio važnost činjenici da je PSG ipak imao utakmicu prošli vikend za razliku od nas.

Uglvanom podbada ih, što je najvažnije :D

Bas me interesuje sta ce sad reci i koga ce okriviti, Uefa nam nista nije uradila a sudac odlicno vodio utakmicu.

Blanc ga ubio taktički, sasvim slučajno su pala ona dva gola. Mi nismo mogli meda, ne smijem ni pomisliti šta bi bilo da PSG nije imao igrača manje.

samo ih je trebalo samleti u pp kada nisu znali sta ih je snaslo. 

Blanc ga ubio taktički, sasvim slučajno su pala ona dva gola. Mi nismo mogli meda, ne smijem ni pomisliti šta bi bilo da PSG nije imao igrača manje.

bolje bi bilo da nismo imali igraca vise... mnogo bolje. onda bi igrali.

Ko mu moze srat?
S igracem vise uveo je Williana koji korisniji prema naprijed za razliku od Oscara, kontrolirali smo utakmicu cijelo vrijeme, oni su prijetili samo preko kontri, zabijem gol, 10min do kraja razumno uvodi Zoumaru, glupi korner i glupi gol. U produzetke ulazi s Drogbom umjesto Ramiza, zanci opet napada, zabijamo gol, prijetimo, imamo kontrolu, pokusavamo se obranit zadnjih 10min i drzat loptu, dode glupi korner gol. Šta je tu Mou kriv. Sve je postavio kako treba, da nije bilo tog kornera mi bi sada slavili ekipu i Josea. Ne možete mu srat. Jebeš igrača više. Mi smo s igračem više vodili, ali onda protivnička ekipa nema što izgubiti i idu na sve ili ništa, normlano da ćeš se branit kad igraju sa 8 igrača u napadu dok smo vodili. 

Jose vodi nas do Premier League to je ionako od početka glavni cilj!

Gubi konce frajer u velikim utakmicama.

Jose ostavi muda kod kuće svaki put kad iole jači protivnik dođe. Nažalost, ali postao je takav jer ovo nije prvi, a bojim se ni zadnji put da radi ovakve poteze.

najbolji su strucnjak na svijetu, ali samo da prestanes biti picka kad je najbitnije ne znam gdje bi ti bio kraj. ali ne treba nas ovo poljuljati imamo premiership i trebamo mirne glave to privesti kraju.

Sva tri gola primamo glavom, šta to u PSG-u igraju divovi hljeb te jebo? Zar se nisu malo na tom subotnjem jebenom treningu mogli uigrat korneri, a ne da se brukamo, 2 gola + stopostotna šansa.

Ma nisu prekidi bitni, šta pričaš ti.

Ovo je bio argument kad sam ja kritikovao naše igrače koji ne znaju nabaciti dobru loptu iz prekida. Eto tako bude kad se pričaju gluposti, baš te ljudi sa 2 dobra nabačaja iz prekida izbace iz Lige Šampiona. 

Marš napolje kad ne znaš napraviti jedne jedine prilike iz milijardu kornera i slobodnjaka.

Nemojte spominjati prvi naš gol, jer ono nije bilo ni uigrano, nit je dobar centaršut bio, samo odbijanci.

Mislim da je njima isključenje Zlatana više pomoglo nego nama, nakon iskjlučenja oni su bacili u vodu sve taktike i krenuli onako srcem, a mi nismo bili u stanju smiriti takvog protivnika.

Očigledno da protiv jačih ekipa igramo uplašeno, Mourinho konstantno ide na to da će u velikim utakmicama sitnica presuditi u našu korist, mislim žalosno je kako smo večeras izgledali.

Mislim da je njima isključenje Zlatana više pomoglo nego nama, nakon iskjlučenja oni su bacili u vodu sve taktike i krenuli onako srcem, a mi nismo bili u stanju smiriti takvog protivnika.

Očigledno da protiv jačih ekipa igramo uplašeno, Mourinho konstantno ide na to da će u velikim utakmicama sitnica presuditi u našu korist, mislim žalosno je kako smo večeras izgledali.

Šta ba protiv jačih uplašeni, protiv jačih smo pičke sa igračem više a protiv prosječnih klubova smo pičke od 0-90. Ne pamtim kad sam zadnji put gledao dobar fudbal od strane Chelsea, sve neko taktiziranje i sviranje kurcu

Toliko na isti nacin usranih utakmica, toliko na isti nacin prosutih bodova i propustenih sansi. Veliki sam podanik Mourinha i vjerujem mu i dalje, ali BRATEEEeeeEEE daj se dozovi, nek ti bude lekcija vec jednom!!!

Ponovila se priča kao protiv Cityja. City dobija crveni, i poslije toga nas ubijaju. Mora se poraditi na tome, jer se očigledno opustimo u tim situacijama i onda nas karinđaju.

Ne opustimo se već se plašimo preuzeti kontrolu dok sa druge strane dobijemo protivnika koji nakon isključenja igrača dobije novu motivaciju i protivnika kod kojeg proradi inat i počne igrati još agresivnije, a mi u tim situacijama ne da smo loši nego očajni..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.