13. mart 2015.11 god. comment_207966 Nek naredne sezone uzme samo PL, meni dosta. Komentari bi bili AHAHAHAHA UZEO DVE PL ZA TRI GODINE KAKVA PREVARA OD TRENERA Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207972 Al nisi se javljao kad smo city dobili, kako mou treba dobit nogu cilj opravdava sredstvo, tad je cilj postignut sada nije... a i nikada nisam baš bio zadovoljan tim mou-ovim bunkerišanjem, da se razumijemo nemam ništa bunkera u situaciji u kojoj je nužan i donosi rezultat ali ne možeš baš svaku tako jer tako nečemo daleko... osim toga ako igraš bunker onda ti on ne može pucat na sve strane (što se nama događa u zadnje vrijeme) jer onda to nije genijalna taktika nego stoj u šesnajstercu i nadaj se da ćeš imat sreče... Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207974 Nek i sljedecu, a i 2017. uzme PL meni dosta :Dsto se mene tice i 2018 nek uzme samo pl Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207986 Meni nije problem što mi igramo bunker u jačim utakmicama, već je problem što mi i pored tog bunkera dozvolimo bar 2-3 mrtva zicera protivniku.. Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_208001 Najlošiju formu smo imali u utakmici u kojoj se to nije smjelo dogoditi. Izgubili smo utakmicu. Ispali smo iz natjecanja. ENDE! Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_208003 Na B92 sam pročitao jako dobar komentar: "Zaista se svašta izreklo ovih nekoliko dana na račun Čelsija, Murinja, naših igrača u Čelsiju... Za trenutak sam se zapitao da li sam gledao istu utakmicu sa vodećim kritičarima među komentatorima. Start Ibrahimovića je uživo zaista izgledao strašno, još je Oskar malo odglumeo i naravno da će saigrači da polete u njegovu zaštitu. Tek se na usporenom snimku videlo da start nije za crveni. No, nije u tome stvar. Niko ne pominje da je Čelsi oštećen za jedan penal i, takođe, igrati sa igračem manje protiv PSG-a i Šahtjora je potpuno drugačije i ludilo je upoređivati ih. PSG je napucan tim, u svakom trenutku mogu dati gol. Onda, mislim da priče o tome da se Čelsi branio nisu na mestu, prosto napad nije funkcionisao. Kosta je totalno van forme, Oskar nije ništa pokazao, Matić nije trebao biti zamenjen i tako dalje, i tako dalje... Možemo sada svi pametovati. (reliance, 13. mart 2015 19:42)" Prijavi
14. mart 2015.11 god. comment_208039 Ne znam što vam je tolko teško da priznate da imamo trenera bez hrabrosti,jest on najbolji trener za ovaj klub,al da nema muda nema ih prošle sezone nije mogo da forsira ofanzivu sa Mikelom i Lampardom,ove sezone je malo bolja situacija ali za ovu utakmicu protiv PSG posle onog crvenog kartona je totalno izdominirao kolko je prso i to nema nikakve veze sa prvenstvom a vi tražite odgovorne medju igračima Lepo je Otac pokrio svoje dupe,popljuvao gde treba i koga treba i odneo još jedanput zastavicu ajmo sad dalje,treba uzeti ti titulu i što pre zaboraviti ovu bruku Prijavi
14. mart 2015.11 god. comment_208046 ima on muda kada juri rezultat.. utakmica sa Liverpulom prosle godine, gubimo 1 0 5 minn... do p[oluvremena ih urnisemo i preokrecemo, razneli smo ih bili psg takodje prosle godine itd... mozemo samo treba da olabavi sa kocnicom i da pusti momke da pokazu sta znaju.. Prijavi
14. mart 2015.11 god. comment_208050 Ne bih ja rekao da nema muda, nego je postao teški ziheraš. Meni se osobno to nimalo ne sviđa, ali tko sam ja da sudim.. Prijavi
14. mart 2015.11 god. comment_208051 Što moj stari reče, preigrao se protiv Pariza, previše je istaktizirao.. Popusti malo, nogomet je, nije šah. Prijavi
14. mart 2015.11 god. comment_208072 Ne bih ja rekao da nema muda, nego je postao teški ziheraš. e bas to. Bolje nisi mogao reci. Prijavi
14. mart 2015.11 god. comment_208074 Meni je smesno sto se neko nada i zeli da Murinjo dobije nogu u dupe posle ovog ispadanja. Za mene je on nejveci krivac za ovo ispadanje, al sta sad glavu gore i mars po titulu premijer lige. Al ako ipak popije otkaz ja sam za ovog strucnjaka(mudoonju) kakav Gvardijola,Klop kurci palci. :D https://www.youtube.com/watch?v=bevMMGr1HfM al realno ovakav stav treba da ima posle pobede "gledaj igrace sta rade a ne mene" Prijavi
14. mart 2015.11 god. comment_208099 mojne ides sutra na X Vjerovatno je odmah nakon poraza Citya nazvao naše igrače i zakazao večeras vanredni trening, čisto da se uigra formacija sa 5 defanzivaca za sutra :P Prijavi
14. mart 2015.11 god. comment_208100 Vjerovatno je odmah nakon poraza Citya nazvao naše igrače i zakazao večeras vanredni trening, čisto da se uigra formacija sa 5 defanzivaca za sutra :P Roman iskljucio telefone u firmi, da ne moze jose da ih zove :P Prijavi
14. mart 2015.11 god. comment_208104 Vjerovatno je odmah nakon poraza Citya nazvao naše igrače i zakazao večeras vanredni trening, čisto da se uigra formacija sa 5 defanzivaca za sutra :P hhahahahahha to king https://twitter.com/TransferBibIe/status/576826348968239107 Prijavi
14. mart 2015.11 god. comment_208127 a da nije bilo trenutka nepaznje kod prekida onda ga ne bi kritikovali aaaa? koji licemjeri hehe Sef je najveci takticar na planeti. Dabogda ti nama sjedio jos 30g na klupi! Pravda za Mourinha Prijavi
14. mart 2015.11 god. comment_208131 Hajde ne pretjerujte, jeste on najveci takticar, ali nekad pretjera sa tim taktiziranjem i to je cinjenica. On je daleko najbolji trener za Chelsea, ali mora da smanji to taktiziranje i planiranje. Nisu igraci masine i ne moze sve uvijek da ispadne kao sto je isplanirano. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208147 hhahahahahha to king https://twitter.com/TransferBibIe/status/576826348968239107 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaahahaahaahahhaaaaahahaahahahaaaha oplakao sam Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208178 On je daleko najbolji trener Ne treba ti ono za Chelsea, ovako je ispravnije Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208211 jebi se i ti murinjo, jebali te igraci kojima vjerujes i koje dovodis... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.