1. mart 2015.11 god. comment_205980 Počelo je, Joseova druga era na Bridgeu postaje plodonosna. Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205990 Kako da ga ne volimo jebte? Kako? https://twitter.com/amadoit/status/572095913772130305 Prijavi
2. mart 2015.11 god. comment_206041 Ovo je majstor psihe. Dodjela pehara - prvi koji ga dižu su igrači koji ne igraju i na taj način ih gura u sve ovo, da se ne osjećaju kao autsajderi. Potom izjava u kojoj pominje Christensena kojeg su svi maltene zaboravili i niko ga ne bi ni pomenuo, ali ne i on. Ovako se igrači drže zadovoljnim, ovi mali detalji su priručnik kako se vodi jedna grupa igrača tj. djece. Prijavi
2. mart 2015.11 god. comment_206106 "The perfect day was to win the final." "I prepared them for an impossible mission, which was to not know the Man City result." "I didn't want a television in the hotel or on the bus." "I didn't want any reactions to that, we were successful but one member of my staff, Silvinho, jumped up on the bus." "I wanted to kill the guy, a member of my own staff broke the rule." "I wanted to stop them having a reaction and focus on what they had to do, we had a very difficult job against Tottenham." Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206271 Prema istraživanju FourFourTwo-a, 48% igrača bi izabralo Bunkerinja kao svog idealnog trenera. Pitam se ko li je glasao za Hodgsona... Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206282 Masćerano i ona dvojica za koje je ovaj glasao onomad za Zlatnu loptu hahah Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206403 Mourinho says Matic picked up a small ankle injury celebrating our cup win on Sunday. He wouldn't have been able to play tonight. #CFC hhahahahha sta im radi! Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206420 Jeste primjetili da je izbacio onu naviku da prije kraja utakmice ide u svlačionicu :D Prijavi
5. mart 2015.11 god. comment_206446 https://www.youtube.com/watch?v=0cFooZqGof8 Tacno vidis po njemu koje olaksanje mu je doneo trofej u liga kupu. Raspolozenje, smeh, sprda se sa novinarima. Prijavi
5. mart 2015.11 god. comment_206473 Jose: "I forget the names of my goalkeepers now. I just know the big guy with an orange shirt is always phenomenal, whoever plays." Prijavi
6. mart 2015.11 god. comment_206640 Za novinare je noćna mora, za obične ljude je enigma dok je za igrače drugi otac. Stanković je otkrio tajnu zbog čega smatra da je Mourinho najbolji trener današnjice... Razgovor od 13:08-15:20 "Čovjek koji ništa ne prepušta slučaju, on je perfekcionista. Fudbal živi od 0 do 24, a da dan traje 36 sati on bi ga živio toliko. Sprema utakmicu kao niko dosada, gdje neće da izgubi zbog jednog kornera, nego želi da dobije zbog istog. Uspio je od generacije Intera u dvije godine izvući najbolje". "Mi smo imali svoj limit, ali smo uspjeli snjim da ga probijemo. Čovjek koji se sjeti tvog rođendana, koji te nazove i kaže jesi li gledao onu emisiju, baš sam te u njoj gledao, čovjek koji šalje sms da se rastužio, da mu je bilo drago zbog neke situacije u mom životu. Nazvao me je i rekao da znam njegovu adresu i da je uvijek tu za neki savjet ili pomoć. Mazio nas je dok smo bili skupa". "Uzimao je mnogo ali to mnogo je uvijek vraćao. Znao je da ti da dva tri dan slobodno, da te pošalje na put sa porodicom, da produži godišnji odmor. Znao je šta svaki igrač voli, znao je pogoditi 'žicu' svakog od nas. Znao je probuditi ego kod igrača". "Za mene Jose ostaje Special One. On kad spremni utakmicu moraš biti mnogo neiteligentan da ne iskoristiš ono što ti on da. Tvoje je da se postaviš na pravo mjesto i lopta ćete pogoditi". Prijavi
6. mart 2015.11 god. comment_206678 I onda mi dođemo i filozofiramo kako je trebalo drugačije postaviti igrače, (o)vako, (o)nako.Kakvi smo bili Murinjo nas je preporodio i vratio nam ono što nam je falilo posljednjih nekoliko godina, strahopoštovanje. Protivnici ponovo skidaju gaće kada dolaze na Stamford Bridge. Prijavi
7. mart 2015.11 god. comment_206687 Bas jos niko ne skida gace namjerno :D ne vidim to strahopostovanje, ali bit ce nekad u buducnosti... Prijavi
10. mart 2015.11 god. comment_207214 Mourinho to Perez on a possible return to Real Madrid; My wife is happy in London, my son is happy in London, my daughter is happy in London and I am happy in London. [Mundo Deportivo] Prijavi
11. mart 2015.11 god. comment_207341 Murinjo o Maticevom odlasku, dolasku, ne igranju kod Karla : "Da sam ja bio ovde... Levonog igrač, 195 centimetara visok... Takav vezista nikad, ali nikad ne bi otišao", ističe Murinjo hvaleći jednog od omiljenih igrača. "Važno je da klub kontroliše situaciju. Čak i kada igrač ode na pozajmicu, pa i ako ga prodaš... Postoje načini da zadržiš kontrolu. I verovatno će u budućnosti, ako Čelsi bude i dalje poslovao sa mladim igračima, obratiti pažnju na to. U tim godinama je ovde prodefilovalo mnogo trenera. Teško je u takvoj situaciji imati filozofiju. Za jednog trenera Matić je pravi profil igrača. Za drugog je: ’Pusti ga da ide, ne sviđa mi se’. Za balans mog tima Matić je mnogo važan. Onog trenutka kada je stigao mi smo napravili korak napred. Svi se osećaju komforno kada je Nemanja na terenu. Kurt Zuma ga je odmenio neverovatno dobro u ove dve utakmice, ali on je ipak štoper", u superlativu govoriMurinjo. Pohvale i na račun uprave koja mu je izašla u susret kada joj je saopštio da je pogrešila kada je prodala Matića. "Bila je to hrabra odluka. Bio nam je potreban vezni fudbaler, imali smo trojicu ili četvoricu na stolu, ali najbolji je... Ne bih rekao onaj koga je Čelsi izgubio, već igrač koji je bio deo jednog posla. Na kraju je ipak uprava bila hrabra da kaže: Ako smo sigurni da je on pravi, to je jače od svake kritike", kaže Murinjo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.