6. februar 2015.11 god. comment_201782 Dusice moje mile, kako me oni vole awwwwww :333 Ajde mars tamo ! Trinaesti bio i ostao bukvalista, to pomoci nema. Ovo mesto postaje jedan veliki stereotip, sloboda misljenja gubi vrednost, neslaganje sa gomilom se izlaze cenzuri od strane dezrnih dusebriznika. U redu je napadati igraca zbog toga sto nije opravdao ocekivanja od momenta dolaska, a coveku koji ga je doveo to necemo pripisivati, jer je Posebni, Specijalni, Srecni... Razumem opsesiju Mourinhom, zasluzio je covek. Ali ono sto ne razumem, je primitivna osuda bilo kakvog negativnog komentara na njegov racun, iako je isti opravdan. Da, pogresio je sto je doveo Williana. Zivela inkvizicija ! Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201789 Zivela inkvizicija ! nenenenenenenenneeneeeeeeeee!!!!! Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201794 Trinaesti bio i ostao bukvalista, to pomoci nema. Nema potrebe za pogrdnim riječima. Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201813 So we are underway. Jose arrives four minutes early with a brief "Hello!" And Nick Collins from Sky begins by asking how excited Mourinho is by the arrival of Juan Cuadrado from Fiorentina. Mourinho: "I don't think its the best thing for him for me to speak about expectations. He is not a panic buy. He is a reaction to losing Schurrle. I have known him for a long long time and we are happy with our business." Might he be the Tricky One today? Asked his thoughts on visiting Villa Park, a difficfult ground in the past, he replies: "Because the opponent scored more goals than us!" How many sides in the title race? "That's not my problem. We are one side. Its for the others to decide if they are title contenders. We see ourselves as title contenders." Team news Left-back Filipe Luis is injured. Diego Costa is suspended. Everyone else is fit. Simple. On strikers & Schurrle Drogba or Remy starting tomorrow. Which one? "One." And on Schurrle: "We are happy with what he gave us... and we like him. But we also like the profit we made this transfer window. We hope we made him a better player." On Salah & Cuadrado Mo Salah is "still a Chelsea player", says Mourinho. And where will be play Cuadrado? "Goalkeeper and centre-back, impossible... he's too small. Everywhere else is OK." We are getting close to the bone now. Asked why he didn't speak before and after the City game last week, Jose replies: "Because if you want you can make a silence very noisy. You know the reason for my silence so it depends on you. "If I was a journalist I could make lots of words. So it depends on you." Because of Costa? "Partly." How do you reflect on that? "I don't reflect. I don't reflect because if I do maybe they read my mind." Apart from some questions about Kurt Zouma, Jose soon gets back to his point. Asked if he was surprised to punished by the FA, he references Arsene Wenger's push on him and asks why there was no action from the FA. "The only surprise I had was that I was punished when I was pushed by another manager. Apart from that I expect everything." transkript za one koji su propustili Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201833 "Dragi gospodine Murinjo, zovem se Džud i imam šest godina". Tako počinje najneobičnije poslovno pismo koje je upućeno slavnom fudbalskom treneru Žozeu Murinju, sada strategu Čelsija. Mali Džud je veliki navijač Aston Vile. Iako vrlo mlad, prema rečima oca "potpuno je opsednut Vilom", pa mu stoga i teško pada što mu se voljeni klub nalazi vrlo blizu zoni ispadanja iz Premijer lige. Tačnije, posle 23 od 38 kola tog šampionata, Aston Vila je tek 16. u konkurenciji 20 timova, i to sa samo tri boda više od 18-plasiranog Hala i pretposlednjeg Kvins Park Rendžersa, koji bi ispali da se sada završi takmičenje. Zato je Džud rešio da piše Murinju, ne bi li ga umolio da dođe i spase Aston Vilu. "Dragi gospodine Murinjo, zovem se Džud i imam šest godina. Navijam za Aston Vilu, a vi ste mi omiljeni trener. Možete li, molim vas, da preuzmete Vilu, a i da dovedete (napadača Čelsija Dijega) Koštu sa sobom. Potrebna nam je pomoć. Hvala, Džud Brenson", napisao je ovaj mališan. Ne znamo da li će Murinjo napustiti lidera Premijer lige (Čelsi trenutno ima pet bodova više od drugoplasiranog branioca titule, Mančester sitija) i to zbog poziva šestogodišnjaka, ali ako nekim čudom prihvati tu poslovnu ponudu, onda možda konačno i pobedi na "Vila parku". Tamo je, naime, dvaput stigao do remija, 2007. pretrpeo poraz od 2:0, dok je 2014. izgubio sa 1:0. Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201849 "You can make a silence very noisy" - brilliant quote."You can make a silence very noisy" - brilliant quote Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_201932 Ja ne znam sta on ocekuje od Drogbe, koje on glumi ludilo???? mesto da pusti Remija s lanca da pokida ovu mrtvu Vilu. Nema logike. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_201965 Ja sam od početka utakmice pokušavao da shvatim odluku da Drogba igra od početka, i na kraju nisam shvatio... Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_201976 Mene je danas stvarno razocarao taktikom, Drogbom i Kejhilom u prvih 11,pa daj Zumi da igra, kad je trenutno bolji, uvodjenjem Mikela i branjenjem mrtvih 2-1 od 70 min. A i od 10 do 50 smo se branili i od gola do 105. da jebem ti sudija mater. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_201986 Kako me ispizdio vracanjem Cahilla u prvu.PA pusti Zoumu nek igra kada je proslu tekmu uzeo igraca utakmice.Branimo se protiv jebene Ville koju trebamo satrat al pobjeda je tu Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_201998 Pa nece klasan igrac kao Cahill ne igrati 10 tekmi, hocete rotaciju pa serete, k'o da je Cahill neki amater mame mi :S Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202000 Nemojte se javljat na kraju sezone molim vas Kako mi ovo ide na zivce, cim neko nesto kaze lose u vezi Mourinha, odmah nemojte se javljati na kraju sezone.. jbt Nije u redu psovanje,ali normalne zamerke i primedbe se mogu napisati.. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202003 Pa nece klasan igrac kao Cahill ne igrati 10 tekmi, hocete rotaciju pa serete, k'o da je Cahill neki amater mame mi :S Ladno ljudi ocekuju da Zouma zasjedne i odigra do kraja sezone. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202010 Ladno ljudi ocekuju da Zouma zasjedne i odigra do kraja sezone. Pa to je to, jedna greska Zoume, bit ce, sto nije stavljao Cahilla u nekim mecevima, je li morao uvijek on igrati, ipak je jos mlad i tako neki komentari. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202034 Kako mi ovo ide na zivce, cim neko nesto kaze lose u vezi Mourinha, odmah nemojte se javljati na kraju sezone.. jbt Nije u redu psovanje,ali normalne zamerke i primedbe se mogu napisati.. Potpis brate, to je to, kao što svi prave greške tako ih pravi i Mourinho.. Meni je Mourinho najbolji trener za Chelsea, ali ne treba da se bježi od kritike prema njemu. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202037 Jedina greska mu je sto bas voli Drogbu i sto ga stavlja u igru. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202045 Početkom februara prošle godine je na Etihadu ispalio bombu koja je uzdrmala Mančester Siti, a skoro i usto doba ove godine zapalio fitilj radosti među navijačima Čelsija. Opet je Branislav Ivanović izrastao u junaka ekipe sa Stamford bridža koja se se do 66. minuta gostovanja u Birmingemu mučila da obori na pleća Aston Vilu, a onda je projektil kapitena srpske reprezenatcije otvrio put ka pobedi. Još važnije: ka uvećanju prednosti u odnosu na Građane, jer se Plavci posle 24. kola Premijer lige šepure sa vrha tabele i imaju sedam bodova viška u odnosu na branioca titule. Razumljivo, titra zbog tog voleja osmeh na licu Žozea Murinja.„Ivanović ima magiju u levoj nozi! Nisam mogao da verujem da je dao onakav gol. Istom tom nogom doneo nam je pobedu protiv Sitija prošle godine“, prisetio se šef struke Čelsija. Koliko mu je bilo bitno da pobedi na Vila parku najbolje se vidi iz podatka da nikad do sad u karijeri u tome nije uspeo, zbog čege je njegovo zadovoljstvo veće. „Premijer liga je verovatno jedina liga u Evropi gde tim koji se nalazi na dnu tabele može da ugosti lidera, du mu stvori problema, čak i da bude blizu pobede“, podseća Murinjo. Ekipa iz Londona se 14 kola pre kraja šepuri na vrhu tabele sa 56 bodova, dok je Mančester Siti drugi sa 49, uz napomenu da je tim Manuela Pelegrinija danas na svom terenu odigrao „mršavih“ 1:1 sa Halom.„Srećan sam zbog toga što je Siti odigrao nerešeno, ali to nije moja briga.Tokom naše utakmice nijednom nisam pitao šta se dešava u Mančesteru. Sedam bodova jeste lepa prednost, ali do kraja je ostalo još 14 rundi, u opticaju su 42 poena i sve je moguće. Zato ova prednost ništa ne znači. Kad ste na vrhu, kao mi, onda nije važno šta rade konkurenti. Ako prosipaju bodove tim bolje, ali mi moramo da vodimo računa o našoj igri“, dodao je Murinjo. Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202105 Kako mi ovo ide na zivce, cim neko nesto kaze lose u vezi Mourinha, odmah nemojte se javljati na kraju sezone.. jbt Nije u redu psovanje,ali normalne zamerke i primedbe se mogu napisati.. Pa ne bi rekao ništa da su to normalne zamjerke. Ljudi moji dragi, Zouma ima 20 godina, tek par utakmica je odigrao. Ima pred njim godina i godina igranja. Cahill je u najboljim godinama, dosad u životnoj formi koja bila malo pala i zato je sjeo na klupu utakmicu-dvije, ali već danas smo mogli vidjeti da se vratio tj. vraća se. Onda komentar na Drogbu, sta njega stavlja koji kurac, koci Remya zvijer itd, itd. Vidite, nogomet nije tako jednostavan kao što se čini. Nije Mou bezveze najbolji u svom poslu. Kao što je i sam rekao, očekivao je naš posjed i pritisak na zadnju liniju A.Ville, a Didier iako ne može više trčati kao nekad, on je jak kao bik, zna se zagardit u 16m, odlično otvara prostor za suigrače, što je i ove sezone pokazao u nekoliko navrata, a primjer je onaj gol protiv Tottenhama u prvoj utakmici kada je Hazard zabio. Nije se utakmica razvila kako je očekivao što ne treba čuditi jer ne može se svaka utakmica odvijati onako kako ti zamisliš. Zato je Didier izašao u nastavku. Pa komentar na to da se branimo protiv 'jebene' A.Ville. Pa ljudi moji ne može se stalno napadati, ne treba stalno napadati jer se ostavlja prostor u obrani, a zašto riskirati kad imaš vodstvo na jako teškom gostovanju. Nije isto igrati kući i u gostima, posebno u engleskoj to svi znamo. Aj da smo se mi branili cijelu utakmicu pa bi rekao u redu, ali oni su imali manji pritisak i to je to, ostalo se igra odvijala na sredini terena i na njihovoj polovici. Aston Villa nije tamo neki klub. Oni su ljudi moj stabilni Premierligaški klub, uvijek opasni na svom terenu. Eto, kako da onda ne napišem takav komentar kad nekad imate komentare kao da prvi put gledate PL, kao da se ne sjećate gostovanja iz prošlih godina kod Aston Ville. Kao da je Mourinho neki anonimus, kao da je neki neiskusni trener tipa RDM pa da sumnjamo u njegove odluke. (Ovime ne mislim da je RDM loš trener već neiskusan.) Nekad se ponašate kao da smo Real koji igra onu smiješnu ligu gdje imaš 3 jake utakmice i ostalo sve igraš znajući da ćeš pobijediti samo ne znaš kojom gol razlikom. Eto. Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202116 Odgovorno tvrdim da se ni jedna ekipa ne bi juce naigrala protiv onako nabrijanog protivnika kao sto je Villa juce bila.Ljudi su krv propisali na jucerasnjoj utakmici.Zasto?Pa dva jednostavna razloga: 1.Ona standardna prica da svaka ekipa protiv nas,trenutno najbolje ekipe na ostrvu i potencijalno najbolje ekipe na svijetu igra sa 200% svojih mogucnosti. 2.Gori ima pod nogama i svaki kiks bi mogli platiti ispadanjem iz lige. Pa ljudi moji prvi smo na tabeli od prvog dana Premier lige ove sezone.Dali smo najvise golova i druga smo ekipa sa najmanjim primljenim golovima.Ne znam sta vise ocekujete od Murinja. Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202121 Pa ljudi moji prvi smo na tabeli od prvog dana Premier lige ove sezone.Dali smo najvise golova i druga smo ekipa sa najmanjim primljenim golovima.Ne znam sta vise ocekujete od Murinja. Ja mislim da 90% nas misli da je Mourinho najbolji izbor za nas, ali ne vidim razloga zašto praviti toliki problem ako mu neko nešto prigovori, pa nema čovjeka koji ne pravi greške.. Ako neko kaže da je Mourinho napravio grešku to ne znači da omalovažava Mourinha kao trenera već jednostavno nekom nešto zasmeta i to ovde napiše kao kritiku, kao što je Mourinhu zasmetala atmosfera i podrška navijača na Bridgeu pa je on to prigovorio navijačima, to ne znači da on ne poštuje naše navijače već samo iznosi konstruktivnu kritiku.. Meni isto smeta kada se na forumu nakon nekog kiksa prave neke uzbune, ali nemam ništa protiv da se na kulturan način napišu kritike na neke odluke bilo koga. Za mene je Drogba bio greška kao starter odmah u 15:00h nakon što sam vidio sastav, jer smatram da Villa nema neku dominantnu odbranu pa da Remy ne bi mogao doći do izražaja, i isto tako smatram da Drogba ako već počinje od početka utakmicu onda to treba samo da bude slučaj kada igramo kod kuće.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.