Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Hvala Chiba, nisam znao koliko je trajala,a jedino sam na ono naleteo,a i cinilo mi se da je iseckamo, tj videlo se. Taman sada pustim i na spavanja,ionako nista nema na tv-u.

Neslazem se s Mourinhom da je Totenham u prednosti, mi imamo 8 dana za odmor a Totenham vec u cetvrtak igra utakmicu s Fiorentinom, vjerovatno se u Englesku vracaju tek ujutru i imaju samo 2 dana do utakmice. Matic jeste vazan igrac za ekipu ali nismo valjda spali da nam jedan igrac odlucuje za titulu.

Neslazem se s Mourinhom da je Totenham u prednosti, mi imamo 8 dana za odmor a Totenham vec u cetvrtak igra utakmicu s Fiorentinom, vjerovatno se u Englesku vracaju tek ujutru i imaju samo 2 dana do utakmice. Matic jeste vazan igrac za ekipu ali nismo valjda spali da nam jedan igrac odlucuje za titulu.

mind games

Tottenham jeste bolja ekipa od nas

zašto smo mi onda prvi oni sedmi?

osim ako nije sarkazam? onda povlačim pitanje...

Tottenham jeste bolja ekipa od nas...

Sorry, ali moram...

:))  :))  :))  :))  :))  :))

"But it helps me, the fact that I can communicate.

"Even today with a Scottish coach by my side [Aston Villa's then boss Paul Lambert] I was communicating with Azpilicueta in Spanish, with Fabregas in Catalan, with Oscar in Portuguese and I suppose that he couldn't understand a word of what I was saying to the pitch."

nema ništa dok ne nauči srpski 

Kakav kiks je napravio sto je pustio Salaha, to ce nas kostati titule.

Doktorski.Bez neke prevelike hajke uze trofej.Smijesi nam se i titula u BPL tako da se vec moze reci da zna sta radi.Iduce sezone dovesti jos jednog WC holdera, jednog napadaca i nema za nas zime narednih 5 godina.

Njemu ovaj trofej sve ukupno od svih najvise znaci, napokon je prekinuo post. A ovo mu dize licno samopouzdanje, a on ce to najbolje umeti da prenese na ekipu i ajmo po tu titulu PL.

tumblr_nkjnwir6KI1sj4atbo1_500.gif

Srecan kao malo dete, ko da mu je ovo pevi trofej u karijeri!

tumblr_nkjp7hH6ed1shaydvo3_500.gif

Mou ostani sa nama jos 10 godina, osvoji LS, joj kako bi se tek onda radovao, ja verujem da bi tekle suze radosnice!

tumblr_nkjp48p3VP1tkpigpo1_400.gif tumblr_nkjp48p3VP1tkpigpo2_400.gif

Najvece zasluge realno. Nadamo se u buducnosti da ce biti mnogo puta ovako. Nije on lagao da mu je ovaj trofej najvazniji. 

Sa njim je poceo uspesan period u Chelsea, sa njim vraca samopouzdanje. Nije ovo mala stvar za njega. 

Videlo se da je srecan, jos je Liverpool skinuo bodove Cityu savrsen dan.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.