8. februar 2015.11 god. comment_202129 Ne znam kakve to veze ima dal igramo kući il na strani pa da bude od kakve važnosti,to je i Wisey juče napisao ali verujem da ja mislio na to da zavisi od protivnika te kako se oni postavljaju prema nama a protiv vile je bilo juče mnogo,mnogo prostora i remi bi nam tu više lego nego drogba,iako ne dovodim u pitanje učinak drogbe u fazi odbrane da je mladji bila bi to drugačija situacija,iako je sa 36 bolji u neki aspektima i Kosta ga tu po mom mišljenju nikad neće stići,ali to nije ništa zabrinjavajuće,ima Kosta svojih kvaliteta Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202157 Chiba moj ima veze jel kući ili u gostima. Imam jednog kolegu što je igrao talijansku ligu i kaže da kad dođeš kod zadnjeg na tablici u goste nisi favorit. Nisu ti bezveze kvote u kladionicama veće kada si u gostima. Kad si pred 20-30 tisuća svojih navijača, kada igraš na terenu na kojem si svaki dan, naravno da ti je lakše, tvoje svlačionice, tvoji ljudi oko tebe, nije to isto. Što se tiče odluke za Drogbu, sam je Mou objasnio zašto je igrao. Tražio je od Drogbe da napravi prostor za suigrače, a to Didier najbolje radi, ali nismo uspjeli igrati tako napadački pa tako nije uspjela taktika s Drogbom, ali odluka da nastupa u prvih 11 je razumna Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202194 Kinže pa nisam ja rekao da se ne smije nista reci.Gubi se onda smisao ovog foruma.Vec mi ponekad nisu jasni pojedinci.Ne bih sad da imenujem te pojedince,ali ima onih koji stalno i za malo zasto kritikuju Murinja.Kako je postao pickast,kako to vise nije isti Murinjo,kako ovo kako ono...Jer stvarno ne razumijem,zar smo trebali biti i dalje bez poraza i igrati neku tika taku da bi njima Murinjo valjao? Sjetim se samo one sezone kad je RDM vodio ekipu u sezoni nakon sto smo osvojili LP,kad su dosli Hazard i Oscar,kad smo imali tzv. MAZACAR.Tad smo stvarno igrali lijepo za oko,milina ih je bilo gledati ali daleko da je to bilo nesto kvalitetno.Nesto kao Arsenal.Pa jbte nismo ni grupe u LP mogli proci.Mogu razumjeti da ti nesto nije po volji,ali maltene popljuvati Murinja i njegove metode to ne mogu nikako. Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202203 , ali odluka da nastupa u prvih 11 je razumna Ma ne može to biti nikako razumno. Razumno bi bilo da Drogba okači kopačke o klin i da naše utakmice prati s druge strane bijele linije, a mi da dovedemo nekog drugog back-up napadača. Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202276 Svako ima svoj nacin razmisljanja,gledanja stvari. Apsolutno se slazem sa tobom u nekim stvarima,ali ti sa tom frazom "Nemojte se radovati na kraju" si isti kao i ti koji pisu ili psuju trenera. Sta sada, npr stalno se pisalo lose o Shurrleu... i onda svaba zabije PSG-u i oni sto su pisali lose o nemcu ne bi se trebali radovati.. ili za Willia, ko je pisao lose, ne treba da se raduje ako on odluci utakmicu (mada to jos nismo docekali :D ) .. Naravno ima preterivanja,ali nemamo bozanstvo. Svi volimo Mourinha, ali ako mislimo da je nesto lose uradio u tom trenutku, to se napise, neki na los nacin,neki su umereni. I ja sam 100 puta pisao da ga ne razumem zasto se zatvara na 1:0... ali ne zbog toga da igra kao p***a, nego zato sto nam se obija o glavu, tj pre se obijalo,sada hvala Bogu vise ne. I iza toga stojim. Mourinhovo je da radi i donosi trofeje,nase da komentarisemo zato i sluzi forum,valjda. To su nasa neka vidjenja situacija i ostalog. Da li neko ne bi trebao da se raduje ako Chelsea osvoji titulu, zato sto je imao kritiku na racun taktike? Da li treba da prestane da prati Chelsea zato sto je napisao nesto lose ili nije se slozio sa Mourinhovom odlukom? Glupost. I on je ovde u svom folderu namenjenom za komentarisanje, kao i svaba, Eden, Bane, Eva ili bilo ko i ne vidim povoda za takve izjave, pogotovo ne one "Nemojte se radovati ako osvojimo titulu" ... Neki stvarno znaju da preteruju,ali neki su jednostavno takvi i to je to, prihvatis ih takve ili ne,ako ne onda ih ignorises i to je to. Naravno,nisam mislio ni na koji nacin da te uvredm prethodnim postom da ne bude zabune. Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202279 Svako ima svoj nacin razmisljanja,gledanja stvari. Apsolutno se slazem sa tobom u nekim stvarima,ali ti sa tom frazom "Nemojte se radovati na kraju" si isti kao i ti koji pisu ili psuju trenera. Dobro to se slažem da sam malo preburno reagirao s tom izjavom jer mi je bio pun kurac kritiziranja Josea u zadnje vrijeme. Nadam se da će nakon ove ''rasprave'' neki od ostalih forumaša koji su pisali blago rečeno gluposti sada uvidjeti neke stvari. The point is: Belive in Mou! :sal: Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202280 Grena u pravu si u vecini stvari, ali ima tu ljudi seru stalno, cekaju se losi momenti da se uleti ovdje i napada, pa jbt ko da navijaju za Arsenal u pmI prosle sezone kada se izvlacio maksimum iz prilicno limitirane ekipe ja sam prvi branio Josea ovdje, a ako sjecas tada sam vama koji ste ga kritikovalo govorio da sacekate s tim do sljedece sezone pa cemo onda zajedno ukazivati eventualno na lose odluke. Tako i sad kazem ljudima da se strpe do kraja sezone pa cemo sabrati sve i suma sumarum fino donijet sud. Glupo je da se ovako podijelimo na forumu bez potrebe. Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202283 Naravno Wisey,u pravu si, tu smo ti i ja imali raspravu prosle sezone, ako se ne varam. :) i ti si jednom imao primedbu na njegove odluke,bese nesto u vezi izmena ili ne, ne mogu da se setim,a to je normalno i svakako ovde pricamo i raspravljamo o nasim mislima sta bi trebalo uraditi,koga staviti u igru itd.. kao sto diskutujemo Losoj partiji Edena, Baneta, Williana sto nema muda da suta itd.. tako i ovde imamo neke razmisljanja... Ovde mozes pretpostaviti otprilke sta ce ko reci i na koji nacin.. jednostavno karakteri ljudi... kao npr sto znas da ce Ivanovic2 posle utakmice odmah otici da hvali Baneta :D (bez uvrede za ivanovica :) ) tako znas da ce neko na ruzniji i losiji nacin reci nesto za Mourinha iako to ne misli bukvalno tako..ali da ima preterivanja ima, to stoji i ja se slazem, pogotovo sto neki dolaze iskljucivo samo nakon poraza... Ali posle svega treba imati postovanja nekog prema ljudima u klubu i za to sto rade za njega,samim tim i za nas. Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202284 Pecnuo Lamberta, izjavio da ako Villa ispadne iz lige to neće biti zbog kvaliteta igrača. :D Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202305 Vama treba biti jasno da PLJUVANJE nije isto sto i NESLAGANJE. Pa ko god napise nesto sto mu se ne svidja pocne da priziva lavinu advokata, nebitno cijih Mourinhovih, Willianovih, Schurrleovih i slicno. Svi mi ovde navijamo za isti klub, svi mi zelimo najbolje tom klubu i svi cemo biti srecni kad klub nesto dobro napravi (iako se mozda nismo ni slagali sa politkom u to doba), ALI sto ne znaci da svi imamo isto misljenje, pomirite se sa tim i super. Forum i sluzi za diskutovanje, gdje ljudi drugacije misle i drugacije se ponasaju u odredjenim situacijama, ko ne moze to da shvati izvisice i opet ce dolaziti do glupih prepirki. Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202307 Vama treba biti jasno da PLJUVANJE nije isto sto i NESLAGANJE. Pa k'o god napise nesto sto mu se ne svidja pocne da priziva lavinu advokata, nebitno cijih Mourinhovih, Willianovih, Schurrleovih i slicno. Svi mi ovde navijamo za isti klub, svi mi zelimo najbolje tom klubu i svi cemo biti srecni kad klub nesto dobro napravi (iako se mozda nismo ni slagali sa politkom u to doba), ALI sto ne znaci da svi imamo isto misljenje, pomirite se sa tim i super. Forum i sluzi za diskutovanje, gdje ljudi drugacije misle i drugacije se ponasaju u odredjenim situacijama, ko ne moze to da shvati izvisice i opet ce dolaziti do glupih prepirki. ko* Odličan post, bravo. Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202308 ko* Odličan post, bravo. Hvala na ispravci, mahinalno kucam apostrofe. Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202310 dokumentarac o Murinjo http://www.fullmatchesandshows.com/footballs-greatest-managers-mourinho-documentary/ Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202384 Vama treba biti jasno da PLJUVANJE nije isto sto i NESLAGANJE. Upravu si. Po meni je pljuvanje kada kažu 'opet Bunkerinjo', 'Mourinho pičkica', 'nije to onaj Mou'... To me smeta, neki kao da čekaju neku njegovu grešku, lošu odluku da bi ga popljuvali. Što se tiče neslaganja, to mi je jasno, ali kažem, ovo se odnosi samo na neke koji pljuju. Nebi nitko rekao bravo Mou! Dobili smo A.Villu i odmorili Cesca! 2 muhe jednim udarcem Prijavi
10. februar 2015.11 god. comment_202413 Bi Bi Si ou yeaah :dres: https://www.youtube.com/watch?v=QbF4JKQZ9gU Prijavi
10. februar 2015.11 god. comment_202437 Oni koji žele ostavku trenutno najboljeg trenera na Planeti, neka se sjete Chelsea kada je prvi puta došao, pa Chelsea kada je otišao i duge godine traženja pravog čovjeka, pa neka to sve usporede sa današnjom situacijom, tabelom, statusom itd.. Ja sam da ovaj čovjek ostane u klubu sve dok to on želi jer on nije kao ostali, nije kao Wenger pa da se zadovolji pozicijom u top4 EPLa, plasmanom u Ligu Prvaka i sličnim prosječnim ambicijama. Svakako da je normalno kritikovati ali tražiti da čovjek ode iz kluba zbog pojedinih igrača koje je prodao ili jedne izgubljene utakmice je van svake pameti. Prijavi
10. februar 2015.11 god. comment_202439 Ne znam dal je neko pisao o tome....uglavnom pri dolasku u klub,drugi put,Murinju je jasno stavljeno do znanja da mora da vodi računa o parama,FFP i to je stiglo direktno o Abramoviča tako da uvek obratiti pažnju na to kad poželite da Čelzi pljune neke ogromne pare i tako će se poslovati od sad pa na dalje,bio tu Murinjo ili ne Prijavi
10. februar 2015.11 god. comment_202457 Ja ne znam da li iko od nas ovdje želi da Mou dobije nogu :/ to je ludost ba, on naravno da je pravi čovjek za Chelsea, rekao bih i jedini. Ima grešaka, greškica, koje mora popravit (ne sumnjam da hoće), ali naravno da je najbolji čovjek za ovaj klub. I nadam se, da će dugo, dugo biti tu, a u medđuvremenu, popravljat neke stvari. Prva, nedaj mikelu minute na terenu :D Prijavi
10. februar 2015.11 god. Autor comment_202556 Mourinho se puca defanzivinom i to duplom dozom. Pokenjam se na krilo koje je dalo 3 gola u dosadašnjem dijelu sezone. - Najbolje od Cuadrada vidjećemo naredne sezone, isto kao što najbolje od Williana gledamo ove godine. Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202566 Nadam se da ta izjava ne znaci da ga planira drzati na klupi i koristiti kao back up do kraja ove sezone. Momak mora ici odmah u vatru, iako se slazem da tek sljedece sezone dolazi ono najbolje od njega. Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202803 Sve sam pohlalio, al umalo da zaboravim Josea. :D Kako je nabrijao igrace, kidali su ko da je za titulu(a moze biti, to cemo znati na kraju), Zuma od prve to mi se svidja, Cuadrado od prve i to takodje, izmene u pravo vreme, normalo Drogba u drugom poluvremenu ubacen kad su umorniji odbrambeni igraci protivnika i Didi ima tu moc da samo svojim prisustvom na terenu digne samopouzdanje vecini igraca, i da ih tako natera da izvuku svoj maksimum kad se lomi mec i okrene sve u nasu korist. Bravo Jose. “Mourinho delivering a title-winning performance tonight. Cagey 1-0 wins are what his champions are made of.†edit i da, naravno Petr CECH, posebna prica posebnog. :D/ Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_202995 https://www.youtube.com/watch?v=8XGpcBncsJI Kako ih prcka, nenadmasan je. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.