Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Cuj spominje se otkaz. Hah.

ferguson je ispadao u grupi pa nije dobijao otkaz jer tesko da nadju boljeg.

Mou igra pickasto. Nadam se da ce se promjenit u blizoj buducnosti pa da gledam chelsea kako dominira protiv jakog protivnika a da pritom ne gubi

zato kažem, lijepo se na ljeto zahvalit mou...

Čekaj, ti i dalje odgovorno tvrdiš da eventualno poslije osvojenog Premiershipa i jednog kupa treba uručiti otkaz ??

Koga bi doveo na njegovo mjesto?

pričate gluposti, da ekipa nije dovoljno jaka...

stvar je u tome da je mou negdje izgubio (ili ih nikad nije imao) muda, bunkerom nečemo osvojit ništa, sreća naša pa je premirship nikad lošiji pa će mo bar to podigint... bunker je nekoć palio ali više ne, isto kao što je tika-taka rasturala a danas je prošlost jer je pročitana tako je bunker prošlost... nogomet se stalo mjenja i moraš se prilagođavat trendovima, mou stalono forsira isto i bojim se da tu nema napretka...

zato kažem, lijepo se na ljeto zahvalit mou...

džaba govorit nevide oni da se fudbal mjenja i nie mogu će njihovu svjest podigint

wisey, čuj ko ga, pa guardiola čoik je realno genije,

Čekaj, ti i dalje odgovorno tvrdiš da eventualno poslije osvojenog Premiershipa i jednog kupa treba uručiti otkaz ??

Koga bi doveo na njegovo mjesto?

da tvrdim, i ne zato jer se izgubilo i ispalo nego zato jer igra nije zadovoljavajuća, ajde možda zato što je osvojio ligu mu se može dat kredita ali pod uvjetom da iduće sezone skupi muda i promjeni filozofiju igre, ali kako sumljam da mou zna i želi to napravit onda ne bi išao u taj rizik.

što se tiće zamjena po najprije Klopp ili DiMatteo (koji nikad nije ni trebao dobit otkaz), a onda su tu i ancelotti i simeone (makar mi on nije pretjerano drag i isto je pre defanzifan) a siguran sam da se da nač još maladih i presprektivnih trenera s novim idejama i vizijama...

12. trola, nije ovo u njegovom stilu. ja13 ne mogu da vjerujem da ozbiljno mislis. Murinjo jednostavno mora naci igraca koji ce u sredini igrati zajedno sa Maticem i Fabregasom. Oscar se ne uklapa jer jednostavno nije klasa. Ramires takodjer a ni Willian po krilu ne daje mnogo I nije opasan. On kad primi loptu jednostavno znas da nece nista napraviti. Pravi Murinjo greske i mnogo vjeruje pojedinim igracima a na klupi mu sjede igraci koji jedva dobiju sansu.

#U Oca mi verujemo  :D

al najače mi što posle meča samo kritikuje igrače,znači kakva su to šuplja opravdanja,prvo je bilo gubimo zato što smo umorni,nemamo dovoljno prostora za odmor 

i onda dodje jebani PSG kome je utakmica u prvenstvu lakša od našeg treninga i nadigra nas sa igračem manje i to kući,ej jbt sve,ne mogu da verujem šta se desilo 

i onda su krivi igrači zato što ne mogu da se izbore sa pritiskom

čekaj,ko su ti igrači,Oskar koga je Murinjo uvek hvalio kako je to naša najbolja 10,Ramireš,Fabregas,ko,Kejhil,zašto Zuma nije bio na terenu?? 

još će sad kritikovati svoj tima za prekida,jbem ti lebac,pa takve stvari se dešavaju kad tad,ne možeš hiljadu prekida odbraniti,ponekad moraš da kiksneš ,veći je problem bio taj kako to da nas PSG jebe u dupe sa igračem manje i njima ništa ne fali dok smo mi retardirani

imao je prejadna opravdanja posle prvog meča a sad je tek sjebao,još ono čestitanje posle utakmice mi je tek licemerno,obrukao se ove godine posle bretforda i sad protiv PSG više nego ikad ,još će ispasti da trenira kakav Norvič a ne jedan od najelitnijih klubova :-q

i protiv Totija smo igrali ko pičkice samo nas je tad sreća pogledala pa su se stvari nakon onog prvog gola preokrenule u našu korist .Ovog puta nema se šta žaliti,PSG dobio crveni još na početku utakmice a mi doma ne možemo za 90 min da povedemo 

Čini mi se prvi put od kad nas vodi da me je bilo sramota od naše igre i trenera

znači kad tim pobedjuje onda je Mou na prvom mestu,sve je podredjeno cilju a kad izgubimo onda su igrači krivi,nisu zadovoljili,prejadno pa i od najboljeg trenera,samo gleda da opere ruku posle poraza koji je sam zakuvao

Pročitah par postova poslije mog zadnjeg, ljudi pišu nemamo kvaliteta za napast, Oscar, Willian nisu dovoljno kvalitetni za napast.

Pa jebem hljeb i krv pa šta ti treba da bi mogao napasti Ronaldo i Messi, jebo te hljeb ljudi su igrali sa igračem manje i ne krivim njih sekunde ovaj debil portugalski je postavio svoju posranu taktiku i tako je gurao do 117. minute a i poluretardirana osoba je mogla skontat da ćemo primiti jebeni gol.

A citam svi pisete kako vas je bilo sinoc sramota nase igre, a nije vas sramota te jadne igre kad dobijamo :D Ne kapiram.

Pročitah par postova poslije mog zadnjeg, ljudi pišu nemamo kvaliteta za napast, Oscar, Willian nisu dovoljno kvalitetni za napast.

Pa jebem hljeb i krv pa šta ti treba da bi mogao napasti Ronaldo i Messi, jebo te hljeb ljudi su igrali sa igračem manje i ne krivim njih sekunde ovaj debil portugalski je postavio svoju posranu taktiku i tako je gurao do 117. minute a i poluretardirana osoba je mogla skontat da ćemo primiti jebeni gol.

Kune ne nerviraj se Boga ti, sledeca velika utakmica i isto cemo se braniti, isto cemo igrati ziheraski i to ti je tako. Mozda pobijedimo, mozda izgubimo ili sta ja znam, ali taktika se nece mijenjati jer je Mou (koliko god to grubo zvucalo) nesposoban da napadne pa makar imao All-star team.

Ja razumijem da se branimo kad imamo 2-0 ili kad imamo vise od gola viska, ali SVAKI ali SVAKI JEBENI PUT kada smo branili jedan gol prednosti izgubili smo ga ili u nekolicini slucajeva imali smo srece da to nije normalno pa smo ga nekako sacuvali. U ligi moze proci to ziherasko jedenje govana jer se smije koja utakmica kiksati, ali u nokaut fazi takmicenja od toga nema nista, jednom cemo puknuti i to je to. Ovako necemo vidjeti ligu sampiona, bar dok Mou ne smisli nacin da napadne protivnika, a da to ne bude samo kad jurimo rezultat.

Picke jedne,sad serete a bacali ste drkicu kad je dolazio ponovno u klub...

Jbg popusili smo i to je to,sad se svi prave pametni,trebalo je ovo ono...
Svi su vrhunski treneri,toga ima samo na Balkanu,samo ne znam koga trenirate?

Naravno da sam dobio slom zivaca kad smo popusili,al jbg to je nogomet,ne mozemo uvijek pobijediti.
Stisniti zube i jaja i uzeti ono sto nas je i zanimalo ove sezone-PL

Naravno da sam dobio slom zivaca kad smo popusili,al jbg to je nogomet,ne mozemo uvijek pobijediti.

HAHAHAHAHA Antifasist jebo te tito sta je ovo

keru ne vrijeđaj člana koji se registrovao tri godine prije tebe :fuhrer:

ker bar nije nazvao pickom pola foruma :fuhrer:  SIEG HEIL

Kad dodjes do sto postova mozes me zvat pickom, prije toga ne. Banovacu te permanetly

Kad dodjes do sto postova mozes me zvat pickom, prije toga ne. Banovacu te permanetly

He,he srce mi se cijepa sto ces me ti 'banovati'.

Ma treba se igrati bunker,prilagodjavati igra svakom protivniku...

jedna od odlika Murinja je i ta što zna da se prilagoti svakome i svakoj situaciji,nije on tek tako osvojio tolike trofeje i one priče da je "blanko ček" trener su smešne,svako ko ga je gledao u dužem vremenskom periodu mogo je da vidi koliko kvaliteta ima i sve skupa je možda najkompletniji trener

kako je osvojio LŠ sa Portom,kako je transformisao Inter za dve godine to je magija,znanje i pišanje po konkurenciji 

naravno uvek će doći neko i napisati da je imao sreće,novca,dobro ok,ali koji klub je osvojio nešto da nije imao sreće,zašto neko ne može da prizna da je napravio čudo sa interom,za samo dve sezone sklepao ekipu za tron evrope a pitanje je šta je sve u stanju da napravi kad bi se negde duže zadržao

sad jbg,nije svako savršen,robot,ponekad dodje do prezasićenja,nekad se neke stvari jednostavno ne poklope,nekad i prave greške

Po mom skromnom mišljenju nema boljeg trenera od njega za Čelzi.kod nas trener mora da vodi klub ne samo na terenu nego i van njega,prem se sve više i više pretvara u veliki šoubiznis,cirkus na točkovima koji juri napred dok se novac upumpava u klubove svakim danom u ogromnim količinama

Moje nerviranje je strogo vezano za ovaj dvomeč sa PSG,ajd imam mu još neke stvari zamerati ali to su manje više sitnice 

pisao sam i ranije da ću ove sezone sve progutati samo da uzmemo titulu,imam mnogo strpljenja tako da nikad nisam ni očekivao da se neke stvari promene preko noći ali za nastup sinoć nakon tog crvenog kurtona Ibrahimovića kolko god da ga gotivim ne znam kako da ga opravdam,ni njega ni igrače

Po mom skromnom mišljenju nema boljeg trenera od njega za Čelzi.kod nas trener mora da vodi klub ne samo na terenu nego i van njega,prem se sve više i više pretvara u veliki šoubiznis,cirkus na točkovima koji juri napred dok se novac upumpava u klubove svakim danom u ogromnim količinama

Objasnio.Ne znam za druge,ali meni chiba polako postaje jedan od omiljjenih ljudi na forumu.Lik ima znanje a prije svega je realan.Mada mora se priznati da i godine iskustva i pracenja svetog kluba daju ovo priznanje.Pa i samo unapredjenje u global moderatora govori dosta :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.