12. mart 2015.11 god. comment_207562 Ali simptomatično je da se konstantno vrti priča kako moramo biti ubojiti i dokrajčiti protivnika, i onda igramo protiv tima koji ima igrača manje, povedemo 1-0 i on 10 minuta pred kraj uvodi defanzivca i zatvara utakmicu. Mislim, kome to priča hljeb te jebo? Koga će dokrajčit tako? Prijavi
12. mart 2015.11 god. Autor comment_207566 Na ljeto će morati mjenjati sebe i svoju nogometnu filozofiju il je bivši. Nekako muda naći, valjda je svjestan toga. Prestati biti pička i počet se rješavati bunkera. OVOG LJETA! Nema više opravdanja ni odlaganja za dodatnih par sezona. Ovog ljeta se stvari u Chelseaju moraju mjenjati. Neka proda polovnjake i dovede svjetske klase. Kutariši se više Oscara, Williana i Ramiresa i Mikela. I dosta više taktiziranja i zatvaranja utakmica. Svi pričate "nismo trebali primiti gol iz prekida", ali ajde eto primili smo te golove. Ne smeta toliko. Meni više smeta što nismo stisnuli i zabili još gol-dva. Znate šta je - nema dovoljno kvalitete i taktika je bunkeraška. Ako 10 od 10 mojih prijatelja kažu da igramo pičkasto, valjda ja koji to ne mogu vidjeti /jer sam kao navijač CFC-a subjektivan/ trebam vjerovati njima. Igramo pičkasto i to nam se počelo svetiti. Jednom se desila sezona 2012. i neće više nikad. Što netko reće vrijeme je da se počne igrati za gol više. Ljeto će biti prekretnica. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207569 Na ljeto će morati mjenjati sebe i svoju nogometnu filozofiju il je bivši. Nekako muda naći, valjda je svjestan toga. Prestati biti pička i počet se rješavati bunkera. OVOG LJETA! Nema više opravdanja ni odlaganja za dodatnih par sezona. Ovog ljeta se stvari u Chelseaju moraju mjenjati. Neka proda polovnjake i dovede svjetske klase. Kutariši se više Oscara, Williana i Ramiresa i Mikela. I dosta više taktiziranja i zatvaranja utakmica. Svi pričate "nismo trebali primiti gol iz prekida", ali ajde eto primili smo te golove. Ne smeta toliko. Meni više smeta što nismo stisnuli i zabili još gol-dva. Znate šta je - nema dovoljno kvalitete i taktika je bunkeraška. Ako 10 od 10 mojih prijatelja kažu da igramo pičkasto, valjda ja koji to ne mogu vidjeti /jer sam kao navijač CFC-a subjektivan/ trebam vjerovati njima. Igramo pičkasto i to nam se počelo svetiti. Jednom se desila sezona 2012. i neće više nikad. Što netko reće vrijeme je da se počne igrati za gol više. Ljeto će biti prekretnica. Pa on je i s Realom igrao na bunker, taj jednostavno ima takvu filozofiju i tako će ostati uvijek. Ako želiš napadački tj. totalni fudbal, dovedi Kloppa ili Guardiolu. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207570 AKO bi u nasoj upravi ucinili gresku i rijesili se usluga ovog covjeka, ja bih zelio Carla ponovo. AKO. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207571 Nije istina da je igrao uvijek bunker, ali jeste istina da je nama došla slabija verzija Mourinha ovaj put u odnosu na 2004. godinu. Bez obzira što smo na dobrom putu da osvojimo Premiership i jedan kup, ovaj čovjek nije isti otkako je završio sa Madridom. Nešto je puklo, nešto se promijenilo u njemu. Pogledajte utakmicu protiv Barce u sezoni 04/05, pa mi recite da je ono bunker bio, pa protiv Bayerna iste te godine. A Mourinho na klupi sjedio. Prijavi
12. mart 2015.11 god. Autor comment_207581 Pa on je i s Realom igrao na bunker, taj jednostavno ima takvu filozofiju i tako će ostati uvijek. Ako želiš napadački tj. totalni fudbal, dovedi Kloppa ili Guardiolu. Nije uvijek bio bunkeraš reLo, ti ko da se ne sjećaš njegovog prvog mandata. Jeste on uvijek mislio i na obranu i na rezultat i bio oprezan. Ali je znao i napasti, imao je muda. Sad isto pička neka. Protiv svake jače ekipe igramo preoprezno, branimo se i vrebamo šansu iz kontri. Uvijek prepustimo inciijativu. To nekad prođe, nekad ne. Alli to ne može biti formula za istinski uspjeh. Druga stvar, čim se spomene malo ofenzivniji i otvoreniji nogomet odmah se vi ko pjani plota uhvatite Guardiole. Shvati da imaš dooosta vrsta ofenzivnog nogometa, a Guardiolina tika-taka je samo jedan primjer i definitivno nije nešto što bih ja htio. Puno mi se više sviđa Kloppova taktika od prije 2-3 sezone. Ili taktika Juppa Hynckesa. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207583 Baš će mi napast sa Willianom, Ramiresom i Oscarom. Jesu mi sposobni da napadnu. Prijavi
12. mart 2015.11 god. Autor comment_207591 Baš će mi napast sa Willianom, Ramiresom i Oscarom. Jesu mi sposobni da napadnu. To i jest najveći problem. Najgore što mislim da Cuadrado nije ništa kvalitetniji. Jedan je ĆELAVI SVETAC tj. ARJEN ROBBEN. Naša legenda. Ko suho zlato bi nam valjao. Hazard na jednoj, on na drugoj strani. I da nam je u sredini neki world class AMF. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207601 za poraz je kriv jedino i isključivo mourinho, stoga je po meni ovo za otkaz... svi su igrači bili zdravi, imali smo dovoljno vremena za pripremit se, suci nas nisu zakinili (čak su nam i pomogli) i zato nema opravdanja što na DOMAĆEM terenu nismo mogli s IGRAČEM VIŠE proć... da je mou pravi, sam bi dao ostavku nakon ovoga... Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207603 Dzaba ti sva taktika svijeta kad igrači nisu na nivou. Mou jeste jednim dijelom krivac za poraz ali puno manjim od igrača koji su sinoć istrčali. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207612 za poraz je kriv jedino i isključivo mourinho, stoga je po meni ovo za otkaz... svi su igrači bili zdravi, imali smo dovoljno vremena za pripremit se, suci nas nisu zakinili (čak su nam i pomogli) i zato nema opravdanja što na DOMAĆEM terenu nismo mogli s IGRAČEM VIŠE proć... da je mou pravi, sam bi dao ostavku nakon ovoga... Ne budi smijesan. Kada smo mijenjali trenere i dovodili svakakve pokusaje bili smo karina. Jos ima nekoliko igraca koje su te karine doveli. Ti bi mijenjao trenera nakon svakog poraza. Prvi smo u ligi i to nam je jedini prioritet. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207624 Ne budi smijesan. Kada smo mijenjali trenere i dovodili svakakve pokusaje bili smo karina. Jos ima nekoliko igraca koje su te karine doveli. Ti bi mijenjao trenera nakon svakog poraza. Prvi smo u ligi i to nam je jedini prioritet. ne bi mjenjo nakon svakog poraza, prošle sezone sam branio mou bez obzira što smo osvoji 0 titula, ali ovako ne ide dalje... nije problem u poraz i ispadanju iz lp-a problem je u načinu kako smo ispali... problem je u tome što mou niti zna niti želi niti hoće protiv imalo jače ekipe odigrat hrabro, muški... stoga se kraju sezone se zahvalit mou je jedino riješenje... Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207660 Ma proslo je vrijeme bunkera, ne mozes igrat na svom terenu na 0-0, ko neke picke. Murinjo mora mijenjat nesto pod hitno, ili nikad vise LS nece osvojit, pa prosle godine smo probali na bunker i naguzili nas, ove opet. Da smo napali od prvog minuta i tamo do 60 min rijesili mec, onda se moze bunker stavit. Zadnji pravi fudbalski mec smo odigrali jos prije tri godine, posle toga je sve na misice i na leprsavost u nekim momentima. Ako ocemo da igramo cvrsto, onda moramo imat covjeka koji zna izvodit prekide, ne moze se igrat na kontre i kornere, kad nemamo ljude za to. Bre dovede nekog s ulice, samo da zna izvest ko covjek prekid. Oni nasi manekeni dobacuju jedva do ivice 16-erca. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207663 ne bi mjenjo nakon svakog poraza, prošle sezone sam branio mou bez obzira što smo osvoji 0 titula, ali ovako ne ide dalje... nije problem u poraz i ispadanju iz lp-a problem je u načinu kako smo ispali... problem je u tome što mou niti zna niti želi niti hoće protiv imalo jače ekipe odigrat hrabro, muški... stoga se kraju sezone se zahvalit mou je jedino riješenje... takoee otjerat smeće iz kluba jebala ga njegova igra bolji smo bili bez n jega, nie da nisam toleriso što smo osvoji 0 titula prošle sezona al ovo je ne prihvatljivo pa i da osvoimo i ligu i kup treba mu se zahvalit na kraju i dovest guardiola jer je čoik realno genije, dobro ono štoe izgubio od reala 5:0 može se svakom desit Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207683 Ja uvijek kazem taj covjek zna ono sto mi nikad necemo znati, jer inace ne bi imao ovoliko trofeja i uspjeha kroz svoju karijeru. Tako da vjerujem u njegov posao, mi samo mozemo pametovati i pricati kako nema muda. Vjerovatno ima razloga zasto je postavio tako momcad jednostavno covjek ne osjeca da smo jos toliko kvalitetni da se mozemo nadigravati. Budimo realni imamo dva vrhunska znalca sa loptom Hazard i Fabregas, ostalo prosjek i kad oni zakazu nema nas. Netko je spomenuo prvi njegov mandat pa pogledajte tad kakve smo igrace imali, a kakve danas po meni jedino Hazard ima mjesta u toj momcadi. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207695 Kakav crni prosjek, pa u napadačkoj liniji (ofanzivna veza + napad) prosjek vrijednosti igrača nam je 30 miliona funti kruh ti poljubim. Ako to nije kvalitet, odmah da ugasimo klub jer nema smisla više igrati. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207702 Ponavljam po ko zna koji put,ova ekipa se ne moze porediti sa onom starijom generacijom.Ova ekipa je puna talenta,puna dijamanata koji jos nisu izbruseni do kraja.Prije svega mislim da ovoj ekipi fali taj pobjednicki mentalitet koji je ona generacija imala.Ubojitost,hrabrost,odlučnost.Zelja da se dostigne vrh,da ostanes upisan u historiju.E to fali ovoj ekipi ponajvise jer kvalitet je tu samo ga treba usmjeriti u pravom smjeru.Vjerujem da nema boljeg trenera za to od Murinja(iako me sinoc razocarao kao nikad).Takodjer u ovoj ekipi ima dosta igraca koji igraju 100% samo zbog novca.Mislite da su pojedini igraci sinoc bili skrhani zbog poraza?Jesu kurac,cast izuzecima ali njih je ja mislim svega 3-4.Ostale boli kurac i dok se to ne promjeni desavat ce nam se ovakve stvari opet. Moram reci jos samo jednu stvar,ova sezona moze biti veoma uspjesna i nadam se da hoce.Prioritet nam je bio i ostao BPL.Iduce ljeto jos dodatno pojacati pozicije novim igracima,otarasit se pojedinog krša i bicemo jos bolji.Jer ove smo vec bolji za sad za 1 trofej,a na kraju ce biti 2 trofeja. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207703 Svasta se ovde napisalo... Nema potrebe braniti ga za sinosnji poraz. Gotovo je sa slepom verom u njega. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207704 Ponavljam po ko zna koji put,ova ekipa se ne moze porediti sa onom starijom generacijom.Ova ekipa je puna talenta,puna dijamanata koji jos nisu izbruseni do kraja.Prije svega mislim da ovoj ekipi fali taj pobjednicki mentalitet koji je ona generacija imala. Na njemu je da im usadi taj mentalitet. Čitao sam juče neki intervju sa Dekom, pričao o Murinju dok je bio u Portu, kako im je on stavio do znanja da mogu da osvoje LŠ. Propao Murinjo :/ Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207705 Na njemu je da im usadi taj mentalitet. Čitao sam juče neki intervju sa Dekom, pričao o Murinju dok je bio u Portu, kako im je on stavio do znanja da mogu da osvoje LŠ. Propao Murinjo :/ Ma ti igraci iz Porta su bili u usponu,jos uvijek daleko od slave i velike kolicine novca na svojim racunima.Njih nije ni bilo teško nafurati da ginu za svaki frtalj zemlje na terenu.Danas cesto gledamo preplaćene vucibutine koji kada izgube jednu od vaznijih utakmica u cijeloj sezoni odvale kez od uha do uha.E u tome je moj Igi problem.Cist primjer ti je Real ove sezone.Ispunili ono sto se najvise od njih ocekivalo,osvojili La decimu i sad ih boli kurac.Garantujem zivotom da nece osvojiti nista ove sezone. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207708 To je istina novac je promijenio nogomet vise nitko ne igra sa srcem, pogotovo ti Brazilci zive u siromastvu sjedne im na racun par milijuna eura i neda im se igrati vise. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207724 pričate gluposti, da ekipa nije dovoljno jaka... stvar je u tome da je mou negdje izgubio (ili ih nikad nije imao) muda, bunkerom nečemo osvojit ništa, sreća naša pa je premirship nikad lošiji pa će mo bar to podigint... bunker je nekoć palio ali više ne, isto kao što je tika-taka rasturala a danas je prošlost jer je pročitana tako je bunker prošlost... nogomet se stalo mjenja i moraš se prilagođavat trendovima, mou stalono forsira isto i bojim se da tu nema napretka... zato kažem, lijepo se na ljeto zahvalit mou... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.