15. mart 2015.11 god. comment_208215 Treba bit realan i reć da je čovjek potpuno pogubio konce. Al' opet kad pogledaš kakva nam je klupa donekle ga i razumijem što ništa ne mijenja. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208222 Treba bit realan i reć da je čovjek potpuno pogubio konce. Al' opet kad pogledaš kakva nam je klupa donekle ga i razumijem što ništa ne mijenja. Pa on je doveo Remya, Cuadrada i Drogbu, nismo ih ti i ja doveli. Šta očekuješ da ljudi naprave kad ih ubaci u 83. i 84. minuti? A u tih zadnjih 10 minuta barem 5 otpadne na izležavanje i zadržavanje igre. Ma bježi Mou, bio si prije sušta suprotnost u odnosu na ovo.. Kakva igra u drugom dijelu sezone sa ovakvom ekipom, sramotno. Treba se dobro zapitati šta i kako dalje, čak i da uzmemo titulu. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208237 Cim smo primili gol nabacio je "predajem se" facu i istu nije skidao do kraja. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208238 samo još jedna potvrda ono što sam rekao, a to je da je vrijeme da se zahvalimo mourinhu... svaka mu čast na svemu, vječno će ostat zapamčen u povjesti nogometa i chelasea, ali očito je njegovo vrijeme prošlo, pogubio se i ne može pratit moderan nogomet. mou, HVALA NA SVEMU i doviđenja! Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208253 pokvario mu se digitron, nesto ga jebe zadnjih par utakmica Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208254 Ja nzm, sa iskustvom koje je sakupio ovaj covek, i sa igracima koje poseduje greh je ne osvojiti 90+ bodova i prekucati ovaj ocaj od lige(prosle godine je pl bila duplo kvalitetnija). I ako osvojimo PL to ce biti jer su nam konkurenti blago retardirani, a ne zato jer smo mi bolji od njih.*(iako jesmo al to ne pokazujemo onako kako bi trebali.). * a Murinjo ce upirati prstom na sebe i velicati svoju malenkost. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208255 samo još jedna potvrda ono što sam rekao, a to je da je vrijeme da se zahvalimo mourinhu... svaka mu čast na svemu, vječno će ostat zapamčen u povjesti nogometa i chelasea, ali očito je njegovo vrijeme prošlo, pogubio se i ne može pratit moderan nogomet. mou, HVALA NA SVEMU i doviđenja! A ti bi radije debelog španskog konobara? :D Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208256 Da se razumemo ja ne bih ni jednog drugog trenera osim onog Josea iz 2005/06. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208261 Izmjene konstantno kasne bar 10 minuta, ali konstantno.. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208263 Murinjo treba da dobije otkaz iz jednog razloga ovo nije onaj Murinjo iz prvog madata,ovo nije fudbal sto Celzi igra ovo je sramota,bruka igraci trce ne znaju gde trce,sta treba da rade u napadu. samo još jedna potvrda ono što sam rekao, a to je da je vrijeme da se zahvalimo mourinhu... svaka mu čast na svemu, vječno će ostat zapamčen u povjesti nogometa i chelasea, ali očito je njegovo vrijeme prošlo, pogubio se i ne može pratit moderan nogomet. mou, HVALA NA SVEMU i doviđenja! Zamisli Jup Hajnkesa da trenira ove igrace Celsija,kakav bi atomski fudbal igrali...Jebeni Sautempton igelda kao da je PSG a ne prosek ekipa! Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208280 Cojk uzima epl nakon 5 godina i otkaz mu treba hehehe mou nije što je nekad bio, ali toliko propao da ne osvoji ovako slablu ligu kao ove godine nije... da ne osvojimo stvarno bi bili smješni... Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208284 mou nije što je nekad bio, ali toliko propao da ne osvoji ovako slablu ligu kao ove godine nije... da ne osvojimo stvarno bi bili smješni... Siti da ima ozbiljnog trenera,oni bi nas oduvali...Igramo jadno sad ona recenica ima poentu kad je novinar Marke rekao pred dolazak Murinja u Celzi,to nije onaj Murinjo kojeg su oni znali...sad to kapiram debelo! Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208286 Celzi uz Barsu,Real,Bajern,PSG i Siti ima najjacu ekipu na svetu,ti kao Celzi klub moras da dominiras igras agresivno napadacki,ovo samo mazohosta ludak,nece priznati sebi i reci da igramo ekstremno jadan fudbal sa Murinjom a imamo brutalnu ekipu gde dobri igraci izgledaju kao proscni! Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208305 Jbte kakvih sve pacijenata dodje na ovaj forum.Pa sta da im covjek kaze ? Nit ostat ravnodusan i citat gluposti jer izgubis dragocijenih 15 sekundi,nit mu jebat mater jer nije kulturno?Boze sacuvaj. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208336 TREBA DOVEST MEHU KODRU, NEM OZE OVO OVAKO VIŠE! NEDOPUSTIVO DA JEDAN CHELSEA TEK TAKO PROSIPA BODOVE Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208380 Ja 13 aj prekini sa glupostima vise krvi ti nijedan nebi bolje od Mou radio posao Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208385 Ja 13 aj prekini sa glupostima vise krvi ti nijedan nebi bolje od Mou radio posao Igramo odvratan fudbal sa Murinjom,to su cinjenice... Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208406 I ako osvojimo PL to ce biti jer su nam konkurenti blago retardirani, a ne zato jer smo mi bolji od njih. ALO PL JE NAJJAČA NA SVETU Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.