Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Mozes ti imati zelju koliku hoces ali kad su ti noge teske kao betonski blokovi i kad si umoran, tada pada i koncentracija pa iz toga proizilaze pogresni pasovi, iz pogresnih pasova nestrpljenje, iz nestrpljenja nervoza, iz nervoze obicno greske kojih sinoc nije bilo mnogo. Zar je moguce da vjerujes da Mou njima kaze "Ok, sad cemo igrati rastrzano i davacemo im loptu da ih zbunimo" ? Pogledaj samo razliku u tempu u 1. i 2. poluvremenu, nebo i zemlja.

I naravno da City dovodis u rang Burnleyja, cuj protivnik koji nema blage veze, aj suti.

Ma bas je sad umor u pitanju...

Glupo mi je raspravljati, ali i da nije bilo utakmice sa Lpoolom i da su svi odmorni bili igra bi ista bila jer je jasno da je Mou isao na remi, a ne na pobjedu, iako se igralo pred svojom publikom i protiv glavnog konkurenta za titulu. Mada, hajde dobro.

Ovu zadnju recenicu necu ni komentarisati, kad mi kaze podanik bez misljenja da sutim odmah cu da se pokrijem i da opalim plakati jer nemam drugog izbora u zivotu.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

I treba da places jer si rekao da je City protivnik koji nema blage veze. 

Uostalom, sta ce nam igraci koji se umaraju.

I treba da places jer si rekao da je City protivnik koji nema blage veze. 

Uostalom, sta ce nam igraci koji se umaraju.

Pa treba biti i bukva pa shvatati sve bukvalno.

918b9560-9805-11e4-b968-3f60565f066f_mou

Ovo bi mogao biti problem, Fabregas se bas zbog manjka rotacije istrosio, sam je Mou rakao, odnosno preneo reci Cesca da ako u ovom kontinuitetu nastavi, nece moci jos dugo, i doci ce do teze povrede.Sto nikako ne bi bilo dobro.

Mora vise da se rotira, ali pametno, ne Mikel da igra, moze 15 min. ne vise. Kad je Matic starter a Cesc odmara onda treba Ramires da igra, a ne Mikel jer su i Matke i Obi spori.Ali i kad Metke odmara a Cesc startuje Maticeva zamena bi trebao da bude ramires, ma i RLC, samo ne Mikel. Imamo tri top beka, a Bane svski sekund ove sezone u PL proveo na terenu, pa nije on masina, sta fali da nekad igraju zajedno Azpi (desno) i Luis (levo).... to mi najvise ide na kurac.

ona bruka od pilicara je baz rezultat ovoga!

Valjda ce dolaskom Cuadrada biti drugacije. Vise opcija...

ps

Zaboravih da kazem i to da Costa Cesc Matic imaju po 7 zutih, a do 30 kola kada se "brisu", odnosno granica za suspenziju se dize sa 10 na 15, ostalo je jos velikih 7 tekmi, moramo se i toga cuvati, sve to moze da nas unazadi ka nasem primarnom cilju.

Kad se samo setim onog Nemanjinog 5 zutog protiv pilicara kada smo vec vodili 3-0, eto da je tada imao pristojnu zamenu, odnosno imao ju je ali je Mou Ramiresa ostavio na klupi, siguran sam da naredni mec protiv Njukasla ne bismo izgubili!

Ovo bi mogao biti problem, Fabregas se bas zbog manjka rotacije istrosio, sam je Mou rakao, odnosno preneo reci Cesca da ako u ovom kontinuitetu nastavi, nece moci jos dugo, i doci ce do teze povrede.Sto nikako ne bi bilo dobro.

Mora vise da se rotira, ali pametno, ne Mikel da igra, moze 15 min. ne vise. Kad je Matic starter a Cesc odmara onda treba Ramires da igra, a ne Mikel jer su i Matke i Obi spori.Ali i kad Metke odmara a Cesc startuje Maticeva zamena bi trebao da bude ramires, ma i RLC, samo ne Mikel. Imamo tri top beka, a Bane svski sekund ove sezone u PL proveo na terenu, pa nije on masina, sta fali da nekad igraju zajedno Azpi (desno) i Luis (levo).... to mi najvise ide na kurac.

ona bruka od pilicara je baz rezultat ovoga!

Valjda ce dolaskom Cuadrada biti drugacije. Vise opcija...

ps

Zaboravih da kazem i to da Costa Cesc Matic imaju po 7 zutih, a do 30 kola kada se "brisu", odnosno granica za suspenziju se dize sa 10 na 15, ostalo je jos velikih 7 tekmi, moramo se i toga cuvati, sve to moze da nas unazadi ka nasem primarnom cilju.

Kad se samo setim onog Nemanjinog 5 zutog protiv pilicara kada smo vec vodili 3-0, eto da je tada imao pristojnu zamenu, odnosno imao ju je ali je Mou Ramiresa ostavio na klupi, siguran sam da naredni mec protiv Njukasla ne bismo izgubili!

a i nemoj da padate na to da Murinjo ne želi da koristi druge igrače i da drugi treneri daju priliku više svojim igračima

mi smo jedini klub koji nije imao većih problema sa povredama te je murinjo mogo da forsira ono što je mislio da je najbolje

uglavnom su drugi bili prinudjeni da pruže priliku većem broju igrača

Ipak, mislim da nema potrebe da igrači poput Fabregasa i Azara ostaju na terenu svih 90 minuta, ako u poslednjih dvadeset minuta imamo 2-3 gola prednosti. Oni gotovo uvek završe utakmice.

?

Pa stvarno nema potrebe da se preforsiraju neki igrači, Willian recimo skoro nikad ne završava utakmicu.

Naravno da hoćemo sve, ali duzmemo PL i LK, i ova sezona je za mene odlična. :D

Btnj, sad imamo Azara/Oscara/Vilijana/Kuadrada na tri pozicije, MOŽDA NEKI MOMAK ODIGRA 50 MINUTA DO KRAJA SEZONE!

As well as representing a large number of the world's top players, Mendes also acts as Mourinho's agent, and he revealed that the former Real Madrid boss will remain at Stamford Bridge for at least the next decade and become a Ferguson-like figure.

"Jose will stay for sure. He will be the Sir Alex Ferguson of Chelsea Football Club.

"He loves the supporters, he loves the city and I think he will stay there for more than 10 years."

Jašta će. Da ostane 5 godina bilo bi fenomenalno.

Schurrlea sigurno nisi gledao u dovoljnoj meri; Williana.... ne znam sta si uopste gledao; Salahu nisi dao ni mrvicu sanse; Da vidimo kako ces proci s ovim...

Schurrlea je on gledao dosta dugo... Momak kad god je dobio priliku zasrao je tj. nije ga bilo na terenu. Ovih 5 golova što je dao sve je iz tih utakmica gdje nije mogao meda. Jebiga, nismo mi neki klub iz sredine tabele da možemo igračima davati priliku utakmicu za utakmicom iako su loši. Konkurencija je jaka, jede, guta, i ako nisi u formi nećeš ni vidjeti terena.

Schurrlea sigurno nisi gledao u dovoljnoj meri; Williana.... ne znam sta si uopste gledao; Salahu nisi dao ni mrvicu sanse; Da vidimo kako ces proci s ovim...

Treba da se smetljar otjera iz kluba. Njegova transfer politika nas je ukopala realno.

hahahahahhahah samo sam čekao ovo, od trenutka spoznaje da se šaptačina vratila na forum znao sam da će biti vatre između ova dva korisnika koja su uvijek u pravu u bilo kojoj raspravi..

trenutni rezultat šaptač-dvanaesti  0-1

TO BE CONTINUED

hahahahahhahah samo sam čekao ovo, od trenutka spoznaje da se šaptačina vratila na forum znao sam da će biti vatre između ova dva korisnika koja su uvijek u pravu u bilo kojoj raspravi..

trenutni rezultat šaptač-dvanaesti 0-1

TO BE CONTINUED

Legendarno hahahahahah

ma dvoboji su bili wisey-whisper isto zanimljivi na starom forumu

Whisper je tu dominirao kao Liverpul u istoriji.

Danas press, vjerujem da će biti smor jer će se samo između njega i novinara pričati o kaznama, odgađanju prošlog press-a itd..

Ali bila bi fora da se sada novinari ne pojave na press-u :D

bila bi fora al u crtanom filmu  :D

ovaj cirkus oko nas je još više podgrejao strasti,pozitivno uticao na gledanost  i  još se više zaradilo od toga

oboreni su svi rekordi,gledano brojke npr

utakmicu protiv SItija je gledalo više ljudi nego superbowl

najveća je ironija da FA u stvari ima mnogo,mnogo koristi od Murinja,da ne kažem da žive od njega

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.