Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Jebes sve osvojene trofeje i dominaciju, meni su ovakve stvari najvece priznanje velicine kluba. 

Usadjeno im u DNK vec, neizljecivo

Sada bi trebao odrzati presicu i zahtijevati od FA da se svi igraci iz ove sezone, koji su napravili prekrsaje za ban, suspenduju kako pravila nalazu. I onda nastaviti bojkot dok to ne ispune. To finansijski udara Sky i sve novine, znamo ko je najzasluzniji za velike tiraze. Nije Wenger sigurno.

Ali prvo od Sterlinga da se krene.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Svaka cast, tjeras me na to da vise ne mogu gledati utakmice svog omiljenog tima. Nije stvar u pobjedi ili porazu, stvar je u tome da se gubi srz fudbala i ljepota. Pa vidi se iz helikoptera da branis 1:1, a imam osjecaj da smo jaci pet puta od njih. Igramo ko najvece picke, sto posto ziheraski tako da mi je muka gledati utakmicu jer je dosadnija od prenosa skupstine rs. Ne znam ni kako ce zavrsiti ni koliko je trenutno, kad sam vidio da ulazi Cahill umjesto Remya automatski sam izasao.

opravdano. srz fudbala je pobedjivanje i osvajanje trofeja. Mou smatra da bi bilo rizicno da smo napadali, a on je na vlasti.

Bolje bod nego ništ, igrali smo bez 2 ključna igrača a Cahilla je ubacio tek zadnje 2 minute umesto Remyja, a kakve smo kurate sreće veća je šansa da ćemo primit gol u ta 2 minuta nego da ćemo ga zabiti

Popizdio je zbog onog gola i 45. minuti ko i ja. Da smo ostali do poluvremena 1:0 bio sam uvjeren da bismo slavili i to sa vecom razlikom.
Steta, ali treba nastaviti pobjedjivati do kraja. Protiv Uniteda i Liverpoola kuci ce morati puno zesce krenuti.

Svaki derbi ista prica, da imamo najboljih 11 svijeta, MOu bi se opet zatvorio, to se nikad nece promijenit.

Ako vam se ne sviđa ova igra, odmah da vam kažem da bezze ne gledate 17-og utakmicu protiv PSG-a. Jer, današnja predstava je tiki-taka za ono što ćemo tamo pokazati. No, sve dok ima rezultata, samo tako nastavi Mou!

Racku ce bit ista prica, oni ce nam roknut dva komada, pa cemo jurit rezultat 

Svaka cast, tjeras me na to da vise ne mogu gledati utakmice svog omiljenog tima. Nije stvar u pobjedi ili porazu, stvar je u tome da se gubi srz fudbala i ljepota. Pa vidi se iz helikoptera da branis 1:1, a imam osjecaj da smo jaci pet puta od njih. Igramo ko najvece picke, sto posto ziheraski tako da mi je muka gledati utakmicu jer je dosadnija od prenosa skupstine rs. Ne znam ni kako ce zavrsiti ni koliko je trenutno, kad sam vidio da ulazi Cahill umjesto Remya automatski sam izasao.

Eno ti trofejni Soton majstore pa uzivaj.

A budi licemjeran pa proslavi titulu na kraju. Citavo drugo poluvrijeme nisu povezali 3 pasa, totalno rastrzana igra, do 70. minuta se jedva kretali na terenu i onda osvane izjava da je trebao napasti sa izmrcvarenom ekipom koja se fizicki raspala. 

Igrali smo ove sedmice produžetke, ostali bez par igrača, klupa nam je bila pod parolom "da se popuni mjesto", znači nismo bili u mogućnosti da se jurimo sa njima 90 minuta, bili smo osuđeni da umorna prva postava pokuša izborit što bolji rezultat. Ja sa zadovoljan sa bodom jer je realan rezultat..

Mourinho u finišu nije branio bod već je branio +5..

Eno ti trofejni Soton majstore pa uzivaj.

A budi licemjeran pa proslavi titulu na kraju. Citavo drugo poluvrijeme nisu povezali 3 pasa, totalno rastrzana igra, do 70. minuta se jedva kretali na terenu i onda osvane izjava da je trebao napasti sa izmrcvarenom ekipom koja se fizicki raspala. 

Hajd ne seri boga ti, navijaj ti za Soton kad ga vec spominjes.

Gledao sam ja Chelsea koji je vodio Anceloti i koji je dao preko sto golova u sezoni samo u BPL, pa onaj Chelsea koji je razbucao Barsu na Bridzu bez bunkera jer smo imali trenera sa mudima, samo su nas pokrali ko nikoga. Gotivim ja Moua maksimalno, ali ne volim ovo kalkulisanje, hajde u gostima i nekako, ali kuci, za titulu i mi igramo bez ikakve zelje za golom, dajemo loptu protivniku koji nema blage veze i kojeg bi mogli pojesti za dorucak samo da smo napali.

Gotivim ja Moua maksimalno, ali ne volim ovo kalkulisanje, hajde u gostima i nekako, ali kuci, za titulu i mi igramo bez ikakve zelje za golom, dajemo loptu protivniku koji nema blage veze i kojeg bi mogli pojesti za dorucak samo da smo napali.

Tacno tako. U gostima i moze proc ovo sabotiranje fudbala, al kod kuce se mora igrat.

ma šta vi pričate, falio je samo jedan vezni koji neće podleći pritisku i dati loptu u noge Cityu i dobili bi ladno

Jel vas nije sram!?!? Stvarno jel vas nije sram!? Pa nije Mourinhou Safet Sušić da se o njemu tako priča! Zar vi stvarno sumnjate u njega? Koliko vam više treba da prestanete sumnjati u njegove odluke? Na početku sezone su navijači željeli titulu, Mou ide suvereno po to, LP ide dobro, Capita cup finale.. Pa šta više hoćete!? Jel bi da igramo kao Arsenal pa da se borimo za 4. poziciju? Zapamtite, ovo nije primera, mi nismo real, ne igramo dosadnu ligu gdje imaš 3 teške utakmice u sezoni!

• Autor

Jel vas nije sram!?!? Stvarno jel vas nije sram!? Pa nije Mourinhou Safet Sušić da se o njemu tako priča! Zar vi stvarno sumnjate u njega? Koliko vam više treba da prestanete sumnjati u njegove odluke? Na početku sezone su navijači željeli titulu, Mou ide suvereno po to, LP ide dobro, Capita cup finale.. Pa šta više hoćete!? Jel bi da igramo kao Arsenal pa da se borimo za 4. poziciju? Zapamtite, ovo nije primera, mi nismo real, ne igramo dosadnu ligu gdje imaš 3 teške utakmice u sezoni!

Ne Capita cup, nego Capital One cup.

rezultat dobar, i dalje smo na solidnoj distanci od city-a...

a što se tiče igre, još čekam da u derbiju napadnemo, ne zato jer ne volim bunker (gušta sam kad smo barcu mučili s bunkerom) nego zato jer sam uvjeren da ova ekipa ima kvalitete za to i da nam treba samo jedna takva utakmica da i ekipa i mou to shvate, a kad to shvate e onda nam ravnih nema...

al dobro, dok ima ima rezultata dobro je, samo mi je žao jer mislim da branit se doma protiv citya nije naš maksimum...

Znamo mi u derbijima da napadnemo, secam se Liverpula, kada smo gubili 1:0 u 5 minuti, do poluvremena smo ih urnisali,okrenuli rezultat, PSG za prolaz itd. 

Koliko god zudili za dobrim utakmicama,atraktivnim derbijima, pomirimo se sa tim da su ovde rezultati i krajnji cilj mnogo bitniji od svega. 

I mene nekada iznervira ovakva igra,ali sam se pomirio sa tim, nije meni zbog neke igre, bitniji mi je krajnji rezultat, vec zbog toga sto kada udjemo u nasih 16 metara moze da nam se desi trenutak nepaznje i da kiksemo. Ali dobro je da nismo. 

Verujem Mourinu, neka nastavi ovakvim korakom do prvog mesta na kraju u PL. Trofeji se broje,a niko bolje od Mourinha ne zna doci do istih. Naravno mora se uzeti u obzir i preteska utakmica sa Liverpulom u kupu. Tada je Liverpul izmoren pao,mi smo imali snage,sada se desilo da je ta utakmica nas izmorila,ali smo se sacuvali do kraja. 

U svakom slucaju, Mourinho nije izgubio kuci utakmicu u PL i dalje iako smo imali osakacen tim, klince na klupi i umorne noge. 

Idemo dalje, +5 je tu i dalje.

Odakle Mourinhu mind games? :) 

Žoze Murinjo je još od Barselone, kada je počeo da gradi karijeru prvo kao prevodilac, pa kao pomoćni trener, pokazao želju da stalno napreduje i uči.

On uči i dalje, a veliki deo njegovog umeća duguje i svojoj ženi!

Naime, Murinjova supruga je psiholog i Portugalac je od nje naučio kako treba da igra svoje čuvene "misaone igrice", ali i da drži svlačionicu pod kontrolom.

Navodno, on često priča sa njom o poslu i uvek prihvata njene savete kada se radi o ljudskom menadžmentu, kako vidimo, supruga mu daje sjajne savete.

Menadžer Rajola ipak smatra da se ispod te ledene spoljašnjosti i naizgled nepresušnog samopouzdanja krije nesigurna osoba.

"Murinja je supruga naučila mnogim stvarima, a pogotovo ponašanju u čitavom poslu, tom plivanju sa ajkulama. On je mnogo drugačija osoba privatno.

Ispod te fasade krije se dosta nesigurna osoba, zato Murinjo uvek napada prvi, čak i kad to nailazi na osudu, nekad i na podsmeh javnosti, on istrajava u tome, kako on ne bi bio napadan, a i tako skreće pažnju sa svojih igrača i usmerava je na sebe.

Kao što vidimo, to skoro uvek donosi rezultate
", smatra Rajola.

I zaista, ako analizirate obrasce Murinjovog ponašanja, videćete da se vodi opštim postulatima kojima ga je njegova supruga psiholog naučila. Dokle god se Murinjo bude toga pridržavao, za njega "nema zime".

Uređeno , autor izmjene: grena

Hajd ne seri boga ti, navijaj ti za Soton kad ga vec spominjes.

Gledao sam ja Chelsea koji je vodio Anceloti i koji je dao preko sto golova u sezoni samo u BPL, pa onaj Chelsea koji je razbucao Barsu na Bridzu bez bunkera jer smo imali trenera sa mudima, samo su nas pokrali ko nikoga. Gotivim ja Moua maksimalno, ali ne volim ovo kalkulisanje, hajde u gostima i nekako, ali kuci, za titulu i mi igramo bez ikakve zelje za golom, dajemo loptu protivniku koji nema blage veze i kojeg bi mogli pojesti za dorucak samo da smo napali.

Mozes ti imati zelju koliku hoces ali kad su ti noge teske kao betonski blokovi i kad si umoran, tada pada i koncentracija pa iz toga proizilaze pogresni pasovi, iz pogresnih pasova nestrpljenje, iz nestrpljenja nervoza, iz nervoze obicno greske kojih sinoc nije bilo mnogo. Zar je moguce da vjerujes da Mou njima kaze "Ok, sad cemo igrati rastrzano i davacemo im loptu da ih zbunimo" ? Pogledaj samo razliku u tempu u 1. i 2. poluvremenu, nebo i zemlja.

I naravno da City dovodis u rang Burnleyja, cuj protivnik koji nema blage veze, aj suti.

Znamo mi u derbijima da napadnemo, secam se Liverpula, kada smo gubili 1:0 u 5 minuti, do poluvremena smo ih urnisali,okrenuli rezultat, PSG za prolaz itd. 

da, jesmo, ali tek kad bi gubili pa bi morali napast...

a upravo te utakmice su i dokaz da možemo...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.