26. januar 2015.11 god. comment_199966 Svima se moze desiti, osim nama i at.madridu. Mi koji znamo se braniti kada treba, ovo sto se desilo ide samo na Mourinha. Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_199967 Srećan rodjendan šefu i da nas obrađuje sa jednim trofejom pored liga kupa. Živeo. Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_199968 Jbt ja ne shvatam zašto se toliko koristi ta rečenica "nije ih motivisao", kao da govorimo o djeci od 5 godina pa ih neko mora motivisat da bi pospremili igračke, ovde govorimo o profesionalcima i to rezervistima koji moraju u svakoj prilici letiti po terenu da bi se dokazali, znači uvijek moraju biti spremni da odrade utakmicu. Ako oni sami sebe nisu u stanju motivisat, onda ga jebi.. Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_199979 Popijel' se koja legendo? :D Aj uzdravlje, nek je sretan.. Da nam doneseš titule i slavu opet. Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_199980 Popijel' se koja legendo? :D Pa popije, nekad cetiri, nekad pet. Zavisi je l' Bradford ili Tot'ham. :P Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_199983 Kuku, sutra će biti mamuran, boleće ga glava, neće spremiti dobro taktiku za sutra. X_X Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_199986 Da mi je znat samo te vase insajderske informacije poput: 1. Murinjo nije motivisao igrace 2. Murinjo je sve prepustio slucaju, nije ni bio u svlacionici za poluvrijeme, mislili su svi lagano cemo 3. Murinjo je picka, nije se ni pripremao za utakmicu 4. Neki igraci nemaju mentalitet, zaboli ih kurac itd itd. Smijesne stvari, ja kad otvorim tabelu bpl, dovoljno mi govori o njegovom radu ove sezone. I to sto vidim kad je otvorim, nije rezultat srece. Da smo bili miljenjici srece barem malo, prednost bi bila dvocifrena. Nadigrali City, nadigrali United, nadigrali Arsenal. Sta hocete? Odjednom vam pocelo smetat i mrzite murinja i njegov nacin igranja derbija u gostima (izmedju ostalog)? Pa nelogicno mi je, ako ste, a jeste dugogodisnji navijaci.. - Kad trazite rotaciju igraca, murinjo vas poslusa pa svi znamo kako to izgleda sve(goli kurac) - A kad ne rotira, murinjo je pickurina najveca, on koristi samo 13 igraca itd itd - Previse serete, cuj nikad necemo bit real, barca ili mu ( ja nmg da vjerujem sta sam procitao ) jedina stavka po kojoj mozda necemo bit jesu titule. Al ocito hyn nije mislio na titule. Vjerujem da se moli Bogu nekom losem rezultatu protiv sitija sad, da dokaze neke svoje teze. e pa nece moci stari. Izvini, ja smiješan i serem zato što iz izjava skontam nešto, a onda ti prosipaš priču kako znaš šta ja mislim. Hej frajer zna šta ja mislim. E pa posveti se drugoj profesiji, ova s čitanjem tuđih misli ti ne ide. Mislio sam na titule, naglašavao sam POBJEDE, nisam govorio ni o kakvoj igri i slično, pobjede me zanimaju, mentalitet onaj iz prve Morinjove ere, ništa ni manje ni više osim toga. Mogu mislit jade jadne, bio si za ostanak i Sušića (ako si bosanac), jelde trebo je on ostat, nisu ga smjeli kritikovat a naročito ne otjerat, jer je on tobože nas odveo na svjetsko. Kakva nam je nacija, zato i jesmu u kurcu, nikad ne gledaj naprijed i to je to.. A ova zadnja rečenica, neću komentarisat, jadno je. Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200000 I od mene cestitka za rodjendan Mourinho i puno srece i uspjeha u narednim utakmicama. Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200022 Neki ovde razmisljaju malo negativno i to je sve. Niko ne zeli lose rezultate nasem klubu, u to sam siguran. Nismo svi isti i dobro je sto je tako, bilo bi dosadno da jesmo. Keep calm and trust Jose. Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200027 kad neko kaze prvi smo u EPL-u jbt ostale momcadi su goli kurac ove sezone serete o rotaciji pa jbt tria je rotirat a ne igrat s istom momcadi 500 utakmica pa vede nekog u prvu postavu jbt shockkk al jbt sramotit se protiv totnham,a i sad bamforda to je sramocenj da zelin sramotu navija bi za hajduka dovoljno sta mie ljubavni zivot sramocenje jos i chelsea :( Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200032 Pa crve jebemu mater nisu oni losi nego smo mi dobri, da je ekipa od prije godinu-dvije vidio bi što bi bili prvi Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200033 kad neko kaze prvi smo u EPL-u jbt ostale momcadi su goli kurac ove sezone serete o rotaciji pa jbt tria je rotirat a ne igrat s istom momcadi 500 utakmica pa vede nekog u prvu postavu jbt shockkk al jbt sramotit se protiv totnham,a i sad bamforda to je sramocenj da zelin sramotu navija bi za hajduka dovoljno sta mie ljubavni zivot sramocenje jos i chelsea :( Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200036 Kao prvo chiba nemoj me nervirati, reko stavio sliku, a meni nece da ucita jebo te hljeb. Drugo crve, cime je patricka bamforda osramotio ? Dao lik gol protiv citya :D Bradford se klub zove jebem ti uciteljicu Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200043 bamford, bradford ,brentford isto sranje drugo pakovanje al ovoe sramoenje level 999 Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200045 Koliko postoji levela na svijetu crve ? s obzirom da meni govore da san posesivan lvl 999 virujem toliko :P Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200046 Kao prvo chiba nemoj me nervirati, reko stavio sliku, a meni nece da ucita jebo te hljeb. :hljeb: Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200054 :hljeb: Ćerka mu liči malo na Jennu Coleman, mrgud edition. :D Prijavi
26. januar 2015.11 god. comment_200072 [media]https://www.youtube.com/watch?v=dtEqBgkZTP0[/media] Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200080 Izvini, ja smiješan i serem zato što iz izjava skontam nešto, a onda ti prosipaš priču kako znaš šta ja mislim. Hej frajer zna šta ja mislim. E pa posveti se drugoj profesiji, ova s čitanjem tuđih misli ti ne ide. Mislio sam na titule, naglašavao sam POBJEDE, nisam govorio ni o kakvoj igri i slično, pobjede me zanimaju, mentalitet onaj iz prve Morinjove ere, ništa ni manje ni više osim toga. Mogu mislit jade jadne, bio si za ostanak i Sušića (ako si bosanac), jelde trebo je on ostat, nisu ga smjeli kritikovat a naročito ne otjerat, jer je on tobože nas odveo na svjetsko. Kakva nam je nacija, zato i jesmu u kurcu, nikad ne gledaj naprijed i to je to.. A ova zadnja rečenica, neću komentarisat, jadno je. Bosanac jesam stari, al glup nisam. Nemam pojma sta si time htio dokazat, al svakako nisam bio za ostanak tog lika. Profulo si :D Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200096 Ima neka tajna veza između Murinja i Srbije. Dobro, i nije baš toliko tajna, više je nego očigledna i godi svima nama, fudbalskim fanaticima. Na stranu Branislav Ivanović i Nemanja Matić, fudbaleri koji čine oslonac Murinjovog Čelsija u sezoni u kojoj Portugalac juriša na titulu u Premijer Ligi. Na stranu fudbaleri bez kojih Plavci ne mogu da savladaju jedan Bredford iz treće lige. Na stranu sve to... Ova priča je o Nordeusu. Kako to mislite, šta je i ko je Nordeus? Ako ste čuli za 'Top Eleven', onda mora da ste čuli i za Nordeus. Jedna od kompanija sa najvećim rastom u digitalnom svetu, hit u vasioni kompjuterskih igrica, firma koju su 2010. godine osnovala tri bivša radnika Mikrosofta, trojica Srba, od tada pokupili silne nagrade za ono što rade, napravili BUM u svetu. Milan Jovović, Branko Milutinović i Ivan Stojisavljević su imali viziju i ideju na kojima danas radi više od 120 zaposlenih u kanceparijama u Beogradu, Skoplju, Dablinu , San Francisku, od skora i Londonu! I da se odmah ogradim, ovo NIJE plaćen članak. Ovo je čisto navijački članak! Momci iz Nordeusa su stvorili 'Top Eleven', prvenstveno Fejsbuk igricu, koja je brzo prerasla okvire ove društvene mreže i sada je dostupna na kojoj god platformi pomislite. Objavljena u maju 2010. godine, ova igrica danas ima preko 100 miliona registrovanih korisnika širom planete, 12 miliona aktivnih mesečno i 5 miliona na dan! Impresivno. Ovu igricu voli i Žoze Murinjo, to je upravo još jedna stvar koja spaja Portugalca i Srbiju. Pre dve godine je postao zaštitno lice 'Top Elevena', rado je pristao na poziv momaka iz Nordeusa i aktivno je doprineo širenju popularnosti ove igrice. „Nijedna igra do sada nije uspela da prenese dobar osećaj vođenja kluba kao što to čini Top Eleven. Opcije koje ova igra poseduje nisu viđene ni na znatno kompleksnijim naslovima za PC, a višeplatformsko okruženje i mogućnost da igru sa Facebook-a nastavite na vašem telefonu dok se u prevozu vraćate sa posla samo vas dodatno učvršćuju u ulozi vođe tima koji konstantno mora da vodi računa o svojoj ekipi.“, rekao je svojevremeno 'Posebni'. Ako ste to propustili, od juče internetom kruži i promo spot igrice za 2015. godinu. Interesantan, primamljiv, zanimljiv, jednom rečju - poseban. Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200109 Dzaba im Mou kad je igrica smece, cisti pay2win koncept, bez ijedne licence i sa uzasnim GUIem koji ima tri opcije ukupno. Kako god, koja budala bi ovo igrala kad trenuto ima i za PC i Android FM Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200111 Igra je previse prosta. Valjda sam navikao na FM pa mi Top Eleven izgleda previse jednostavan... Inace nije losa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.