Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

[media]https://www.youtube.com/watch?v=dtEqBgkZTP0[/media]

Da im hoće ovako jebat nane u svlačionici, a ne samo na reklami.. Kako čovjek ima glas moćan, ovaj kad bi me motiviso pa bi ja bi istrčo na teren ko njemački vojnik 39.', jeo bi travu ako treba da se pobijedi.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

tumblr_nivvs4qdci1r9vg1go1_250.giftumblr_nivvs4qdci1r9vg1go2_250.gif
Mourinho missed Ivanovic’s decisive goal as he was busy arguing with fourth match official Phil Dowd

Al ko da ga je srce strefilo takvu je facu napravio :D

World War Three! Chelsea boss Mourinho FUMES at FA, Premier League and Sky over Costa

He is also raging at Sky and, in particular, pundit Jamie Redknapp, who he feels has a personal vendetta against his players.

He was furious the ex-Tottenham and Liverpool star suggested live on air that City boss Manuel Pellegrini should go straight to the FA on Wednesday morning with a DVD of the stamping incident, knowing it could rule the hitman out of the big match tomorrow.

A biće i nekih kazni.

Mourinho's media snub - which included right holders like Sky who pay vast fees to cover the Prenier League - looks likely to be punished.

"It is a breach of the rules and will go to the board to see if and how much to fine," said a Premier League spokesman.

Radi ono što je radio u prvom mandatu. Ne znam tko je gledao dokumentarce o njemu, ali on je uvijek davao do znanja igračima da su svi protiv nas i da igramo protiv svih i tu igrači daju 300% od sebe samo da dobiju sve, u inat svima

Čuj prekršaj ako se ne pojaviš na presici, a nije prekršaj selektivno kažnjavanje od strane FA-a godinama mamu im plaćeničku jebem u žvalje! 

Pu Mou kako te nije sramota konferenciju da otkazujes, sta ce sad SportKlub da pusti pred mec ? A razmisljas li ti, o posledicama na programsku shemu SK-a ?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.