24. januar 2015.11 god. comment_199664 Pobjednička ekipa, how yes no... Jedva čekam kraj sezone i ponovno prazne šake ;) Šta li ćeš sad reći posebni?? Pa da si frajeru makar djecu ubacio da igraju, pa ako se ispadne nije sramota, al jok.. Jadni smo mi, jadni.. Za 4 dana još jedno ispadanje ;) Seronja one Prijavi
24. januar 2015.11 god. comment_199670 Pobjednička ekipa, how yes no... Jedva čekam kraj sezone i ponovno prazne šake ;) Šta li ćeš sad reći posebni?? Pa da si frajeru makar djecu ubacio da igraju, pa ako se ispadne nije sramota, al jok.. Jadni smo mi, jadni.. Za 4 dana još jedno ispadanje ;) Seronja one Samo je zanimljivo da si uvijek tu poslije poraza. Prijavi
24. januar 2015.11 god. comment_199672 Manje šuplje priče, a više rada, Jose. Manje prcanja vlastitih navijača, manje provociranja nebitnih likova a više rada. Ako nećeš, ima ko hoće. Prijavi
24. januar 2015.11 god. comment_199673 Ajde da se pokrene i ta prica oko novog trenera, sad ce maj. Prijavi
24. januar 2015.11 god. comment_199677 Samo je zanimljivo da si uvijek tu poslije poraza. Ako te baš interesuje, tu sam kad imam vremena. Još nešto?? Prijavi
24. januar 2015.11 god. comment_199678 Bila je rotacija u sastavu što su svi i zahtjevali, poslao je na teren igrače koji bi na ovakvim utakmicama trebali koristiti pruženu priliku za igru, ne razumijem zašto je on kriv.. Prijavi
24. januar 2015.11 god. comment_199688 Dok je igrala rotacija vodili smo 2-1, kad je usla raja iz prve primili tri komada. Prijavi
24. januar 2015.11 god. comment_199689 Nije ih motivisao na poluvremenu, kada se sve okrenulo, nego on mislio to ce lagano biti. I dalje mi je smijesno sto misle ljudi da cemo izgubiti od loserpoola, pa nismo izgubili 2 tekme zaredom ne pamtim :D Prijavi
24. januar 2015.11 god. Autor comment_199710 Ne može mu se pripisati današnji poraz bez obzira na sve, ali potreban je zaokret u politici kluba. A taj zaokret može samo Mourinho pokrenuti. To podrazumjeva više šanse za mlade igrače, a kad se kupuje da se kupuju kvalitetni igrači, a ne skupi Brazilci iz istočne Europe koji nisu u stanju ni engleski naučiti. Prijavi
24. januar 2015.11 god. comment_199719 ^ Ili egipatske vehabije iz Švajcarske Ako te baš interesuje, tu sam kad imam vremena. Još nešto?? Uvek nađeš vremena nakon slabijeg rezultata. Prijavi
24. januar 2015.11 god. comment_199724 Ajde sad da svi pricamo kako necemo nista uzeti ove sezone! Korisno je! Prijavi
24. januar 2015.11 god. comment_199725 Sva krivica za poraz ide na njega. Jebiga, ako je iko bio poznat po tome da može motivirat ekipu i za utakmicu protiv FK Čukaričkog, onda je to on. Danas totalno zakazao, kao da im je rekao: Hajte igrajte, danas mi nije ni do čega. Prijavi
24. januar 2015.11 god. comment_199726 Ajde sad da svi pricamo kako necemo nista uzeti ove sezone! Korisno je! Ja sam uvjeren da osvajamo Premiership, bez obzira na sve.. Prijavi
24. januar 2015.11 god. comment_199728 King pa izgubili smo, treba da pljujes sve u klubu i da kazes da ispadamo iz lige... Kako mozes da napises takav komentar posle ove tragedije danas? PS Cech je rupa, uspeo je da primi 4 komada od Bredforda Klasa https://twitter.com/officialbantams/status/559035707675914240 Uređeno 24. januar 2015.11 god., autor izmjene: UziceCFC Prijavi
24. januar 2015.11 god. comment_199733 King pa izgubili smo, treba da pljujes sve u klubu i da kazes da ispadamo iz lige... Kako mozes da napises takav komentar posle ove tragedije danas? Drži me još uvijek paracetamol, pa zato mogu.. :D Prijavi
24. januar 2015.11 god. comment_199762 ^ Ili egipatske vehabije iz Švajcarske Uvek nađeš vremena nakon slabijeg rezultata. A to nit tebe niti bilo koga drugog nebi trebalo da zanima. Uostalom bio sam ja mnogo na forumu i puno prije tebe vjerovatno, zato ostavi se ti komentarisanja mene i mojih komentara. I da dodam, nisam samo tu nakon poraza. Živi bili. Prijavi
24. januar 2015.11 god. comment_199769 I ne zanima me. Nisam ni rekao da si tu samo nakon poraza... Već da i da nemaš vremena, napravio bi da dođeš i baciš hejt na Bunkerinja. Verovatno bi ti bilo draže da ne osvojimo ništa i Smorinjo dobije otkaz nego da uspešno završimo sezonu, samo da bi mogao da likuješ ovde. Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199795 Hahaha nemaš ti pojma ustvari šta je Morinjo za mene uvjek bio. Vama ako je sve uredu vaš problem, al meni nije. Pravi Morinjo nebi 5 primio od totenhema, nebi ispao od trećeligaša i to s 4 komada primljenih kod kuće, nebi mu odbrana bila u mnogo slučajeva kao svicarski sir, nebi mu ekipa bila sastavljena od mnogo pičkica na terenu i mnogo neznalica, nebi koristio cijelu sezonu samo 13 igrača, a ostali mu ne da nisu u formi već kao da nikad očima fudbal gledali nisu. Koristio bi 20 i nešto igrača, svi bi bili u formi i svi bi pridonosili ekipi. Pravi morinjo nebi gledao u mnogim tekmama kako mu protivnici pisaju po igračima, vec bi u sekundi reagovao i preokrenuo situaciju, i šta sve ne... Ovaj današnji morinjo, nije taj pravi. Vjeruj da nije. Mnogo je pičkast, a nebi trebao biti, nebi smio biti. Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199806 Pravi Mou je trenutno top of the table, osmina finala LS i pravi tim koji ce da melje protivnike. ;) Ajmo malo optimizma Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199814 Ma treba mu dati otkaz, ko je on da ima samo 5 bodova više od glavnog konkurenta za titulu 16. kola prije kraja, stvarno sramota... Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199816 Vi jedni ga previse hvalite, drugi previse pljujete. Kakav crni otkaz u januaru, ako bude dobijao dobice ga na kraju sezone u slucaju da ne osvoji trofej (a moguce je, nemojmo se zavaravati), sa druge strane mora ovo dosta bolje, prednost ima cisto na osnovu prvog dijela sezone gdje smo bili odlicni dok su ova zadnja dva mjeseca blago receno katastrofa. Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199818 titulu necemo vidjet ukoliko ne krene koristit svabu. Igrac za titule igrac za velike tekme Prijavi
25. januar 2015.11 god. comment_199828 kad je Schurrle igro trpali smo sve, sad kad igra wilian vidite i sami sta se desava Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.