Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Pobjednička ekipa, how yes no...  

Jedva čekam kraj sezone i ponovno prazne šake ;) Šta li ćeš sad reći posebni??   Pa da si frajeru makar djecu ubacio da igraju, pa ako se ispadne nije sramota, al jok..  Jadni smo mi, jadni.. Za 4 dana još jedno ispadanje ;)    

Seronja one

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Pobjednička ekipa, how yes no...  

Jedva čekam kraj sezone i ponovno prazne šake ;) Šta li ćeš sad reći posebni??   Pa da si frajeru makar djecu ubacio da igraju, pa ako se ispadne nije sramota, al jok..  Jadni smo mi, jadni.. Za 4 dana još jedno ispadanje ;)    

Seronja one

Samo je zanimljivo da si uvijek tu poslije poraza.

Manje šuplje priče, a više rada, Jose. Manje prcanja vlastitih navijača, manje provociranja nebitnih likova a više rada. Ako nećeš, ima ko hoće.

Ajde da se pokrene i ta prica oko novog trenera, sad ce maj.

• Autor

Ne može mu se pripisati današnji poraz bez obzira na sve, ali potreban je zaokret u politici kluba. A taj zaokret može samo Mourinho pokrenuti. To podrazumjeva više šanse za mlade igrače, a kad se kupuje da se kupuju kvalitetni igrači, a ne skupi Brazilci iz istočne Europe koji nisu u stanju ni engleski naučiti.

^ Ili egipatske vehabije iz Švajcarske

Ako te baš interesuje, tu sam kad imam vremena. Još nešto??

Uvek nađeš vremena nakon slabijeg rezultata.

King pa izgubili smo, treba da pljujes sve u klubu i da kazes da ispadamo iz lige... Kako mozes da napises takav komentar posle ove tragedije danas?

PS

Cech je rupa, uspeo je da primi 4 komada od Bredforda

Klasa

https://twitter.com/officialbantams/status/559035707675914240

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

King pa izgubili smo, treba da pljujes sve u klubu i da kazes da ispadamo iz lige... Kako mozes da napises takav komentar posle ove tragedije danas?

Drži me još uvijek paracetamol, pa zato mogu.. :D

^ Ili egipatske vehabije iz Švajcarske

Uvek nađeš vremena nakon slabijeg rezultata.

A to nit tebe niti bilo koga drugog nebi trebalo da zanima.  Uostalom bio sam ja mnogo na forumu i puno prije tebe vjerovatno, zato ostavi se ti komentarisanja mene i mojih komentara.

I da dodam, nisam samo tu nakon poraza. Živi bili.

I ne zanima me. Nisam ni rekao da si tu samo nakon poraza... Već da i da nemaš vremena, napravio bi da dođeš i baciš hejt na Bunkerinja. Verovatno bi ti bilo draže da ne osvojimo ništa i Smorinjo dobije otkaz nego da uspešno završimo sezonu, samo da bi mogao da likuješ ovde.

Hahaha nemaš ti pojma ustvari šta je Morinjo za mene uvjek bio.  Vama ako je sve uredu vaš problem, al meni nije.

Pravi Morinjo nebi 5 primio od totenhema, nebi ispao od trećeligaša i to s 4 komada primljenih kod kuće, nebi mu odbrana bila u mnogo slučajeva kao svicarski sir, nebi mu ekipa bila sastavljena od mnogo pičkica na terenu i mnogo neznalica, nebi koristio cijelu sezonu samo 13 igrača, a ostali mu ne da nisu u formi već kao da nikad očima fudbal gledali nisu. Koristio bi 20 i nešto igrača, svi bi bili u formi i svi bi pridonosili ekipi. Pravi morinjo nebi gledao u mnogim tekmama kako mu protivnici pisaju po igračima, vec bi u sekundi reagovao i preokrenuo situaciju, i šta sve ne...

Ovaj današnji morinjo, nije taj pravi. Vjeruj da nije.  Mnogo je pičkast, a nebi trebao biti, nebi smio biti.

Vi jedni ga previse hvalite, drugi previse pljujete. Kakav crni otkaz u januaru, ako bude dobijao dobice ga na kraju sezone u slucaju da ne osvoji trofej (a moguce je, nemojmo se zavaravati), sa druge strane mora ovo dosta bolje, prednost ima cisto na osnovu prvog dijela sezone gdje smo bili odlicni dok su ova zadnja dva mjeseca blago receno katastrofa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.