Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Ne mogu samo da shvatim sto ovako malo sanse daje svabi. Pa da je dns ko will odigrao sljedecu bi bio na tribinama. Ev dns ni na klupi. Stoooo?? Kladim se da je forsiran upola ko cupo da bi bio mnogo bolji. Lik nakon povrede uvezao lose partije protiv strawberrya i maribora i od tad mu neda postene prilike.

Ne mogu samo da shvatim sto ovako malo sanse daje svabi. Pa da je dns ko will odigrao sljedecu bi bio na tribinama. Ev dns ni na klupi. Stoooo?? Kladim se da je forsiran upola ko cupo da bi bio mnogo bolji. Lik nakon povrede uvezao lose partije protiv strawberrya i maribora i od tad mu neda postene prilike.

Zato što će biti prihvaćena ponuda Wolfsburga, eto što.

"If Stamford Bridge can give us 25% of the emotion Anfield gives Liverpool, I think we can do it."

Wow, još će ispasti da Anfield pravi atmosferu pored one YNWA pesme koje puštaju na kasetofonu pre početka tekme.

"If Stamford Bridge can give us 25% of the emotion Anfield gives Liverpool, I think we can do it."

Wow, još će ispasti da Anfield pravi atmosferu pored one YNWA pesme koje puštaju na kasetofonu pre početka tekme.

Prelazi mjeru s ovim, penje mi se lagano na racku ovakvim komentarima. Ima takve gostujuće navijače koji nadglasaju svake domaćine, a on ih nikad nije pohvalio niti sam vidio da je prišao da se zahvali. Preserava se.

Al ova mu je dobra, video evidence onog što je Führer postavio:

https://www.youtube.com/watch?v=Lykg3vCGZYM

Šta bi treneri bez sigurnog alibija - navijača?

Postoje dva tipa izjava za kojima svaki trener kad-tad potegne.

1) Igračima je teško igrati pred ovakvom atmosferom, kao da smo gostujuća ekipa.

2) Kako komentarišete ovaj poraz pred punim tribinama? 

- Bilo je zaista pakleno, igrači su izgorili u želji za pobjedom. Nije lako, naši navijači stvaraju ogroman pritisak ne samo na gosta.

Navijači se samo pominju u kriznim situacijama kada je posao pod upitnikom. A Jose je svjestan mogućnosti da ode na kraju sezone ako ne uzme PL ili LŠ.

očemo mi ikad doživit (pogotovo na gostovoanju) protiv jače ekipe da mou napadne i igra normalu utakmicu a ne bunker...

da se razumijemo, nemam ništa protiv bunkera i obožavam one naše utakmice iz jednog udarca gol, ali nemoš tako baš uvik igrat i pobjeđivat, ove sezone napokon imamo ekipu koja se može sa svima nadigravat i siguran sam da smo igrali napadački od prve da bi smo bolje prošli...

Kada imaš ekipu samo za bunker ptoriv jačih, onda igraj bunker, ali ako imaš tako kreativno sposobne igrače, tako kvalitetne igrače naprijed, igrače koji nisu za bunkere, melji protivnike, pogotovo kad su slabijij mnogo od tb...  

Al jok, naš mili trener, tolko kreativaca, mađioničara izvede na teren uz crno jedno drvo na sredini terena i sve ih da u naših 16 metara.. pa jbm ti život i šta da očekuješ nešto osim čupanja živaca, u pm...  Vjerujte mnogo je opala ona ljubav prema morinju od početka, previše je pičkast, previše previše..  A kad ne osvojimo ligu, jedva čekam da vidim kakva će priča biti..

Iskreno ne očekujem uopšte dobru utakmicu protiv citya, takodjer ni revanš protiv liverpoola, pička je on i opet će se zatvorit, a kakva nam je ekipa, znamo da slijedi slab rezultat..

Jbo te defanziva u pakšu.

Protiv Liverpula za koje igraju klocevi tipa Markovic, Leiva, Moreno, Gerrard i slicni, mi se branimo i dajemo njima loptu. Eeej, pa tim pun kreativaca, od jednog Mikela koji zmireci iznosi loptu, Williana koji se nikad ne libi osutati i krenuti naprijed pa preko Kejh.. dosta. Ozbiljno, mi bi njih trebali samljeti kao i Real, uzeti loptu u svoje noge i ubiti ih pred njihovom publikom sa tri gola razlike jer oni pojma nemaju. I Real je igrao bunker, ali protiv Bajerna i Barce jer oni ionako ne znaju sta ce sa loptom, ali protiv Liverpula. Pa njih da napadnes raspali bi se nakvi nesposbni sa tri stopera koja nisu ni za Omladinca banjaluckog, ali dobro, to je nas najbolji specijalni Mou koji je uvijek u pravu. (Smatram ga najboljim, ali ima hirova da to nije realno, necu cak ni spominjati izbor igraca koji je katastrofalan na nekim pozicijama, i to se desavalo i u proslosti, citaj Mikel, Cahill, Will..ups salio sam se za ovog zadnjeg) 

Kazu navijaci drugih klubova da smo mi vjerne sluge naseg trenera Murinja,da on sta god kaze,zine,slaze ili izmisli da mi u to slijepo vjerujemo...evo dokaz da bas i nije tako i da se svi ne slazu sa njegovim odlukama,taktikom i slicno...ali ja se ne mogu oteti dojmu da postoji i ona vrsta navijaca koji su poceli da osporavaju njegove trenerske kvalitete,jos ce dovesti pod znak pitanja i staviti mu na teret veliku srecu za 2 osvojene lige prvaka i jos mnogo drugih trofeja za ovako kratko vrijeme trenerskog posla.Pa dovoljno je samo da se sjetite koliko smo lutali sa drugim trenerima posle odlaska Murinja i na sta je sve to licilo uprskos osvojenoj toj famoznoj ligi prvaka(ono je bilo zapisano negdje u zvijezdama tako da nas je vodio i Safet Susic mislim da bi osvojili)...

Za mene licno nema boljeg trenera za Chelsea FC od naseg Special One-a.

Kazu navijaci drugih klubova da smo mi vjerne sluge naseg trenera Murinja,da on sta god kaze,zine,slaze ili izmisli da mi u to slijepo vjerujemo...evo dokaz da bas i nije tako i da se svi ne slazu sa njegovim odlukama,taktikom i slicno...ali ja se ne mogu oteti dojmu da postoji i ona vrsta navijaca koji su poceli da osporavaju njegove trenerske kvalitete,jos ce dovesti pod znak pitanja i staviti mu na teret veliku srecu za 2 osvojene lige prvaka i jos mnogo drugih trofeja za ovako kratko vrijeme trenerskog posla.Pa dovoljno je samo da se sjetite koliko smo lutali sa drugim trenerima posle odlaska Murinja i na sta je sve to licilo uprskos osvojenoj toj famoznoj ligi prvaka(ono je bilo zapisano negdje u zvijezdama tako da nas je vodio i Safet Susic mislim da bi osvojili)...shvatite da nema boljeg od Special One-a.

Potpuno si u pravu hamco. Još da mi prebaciš Azru i postaćeš najbolji prijatelj na forumu. :D

Ja sam ovakve rasprave vodio x puta prošle sezone tu, i branio sam Joseove odluke dok ga je dosta ljudi napadalo i kritiziralo. Međutim, jasno sam tada rekao da ima od mene tu prvu godinu za posložiti stvari, jer smo bili poprilično ograničeni na nekoliko pozicija. U drugoj očekujem trofeje i prave rezultate uz igru. Ruku na srce, bilo je kikseva i loših tekmi i ove sezone ALI jebote pa mi smo u sva 4 takmičenja i dalje. Mnogi bi klubovi guze dali da su na našem mjestu. Prvi u ligi +5 imamo, završili prvi u grupi LŠ, odlučujemo utakmicom na svom stadionu da li ćemo proći u finale jednog kupa, a drugi kup guramo isto tako bez problema (valjda se ovo nastavi i za vikend).

Treba sačekati kritični dio sezone kad će se prelomiti i vidjeti jel ovaj tim ono nešto da bude šampionski il će usrati motku. Naše je da stanemo iza njih i nema puno priče.

A kad ne osvojimo ligu, jedva čekam da vidim kakva će priča biti..

Neće biti priče, leteće naglavačke ukoliko je ne osvoji, to je jasno.

Bolje da je Simeone došo, čovijek uvjek napadne i nebrani se, baš mužjački igra i zna šta oće.

Ma otkaz ovom Smorinju odmah i dovesti Gvardiolu, ili pak vratiti najboljeg trenera koji nas je trenirao. Jednog i jedino, neponovljivog AVB-A

Ovo je jedini trener kojeg bih zelio do kraja karijere tu. Da ostavi veliki trag i ispisuje historiju, poput Fergija. Ili barem donekle. Tuzno i do Boga ruzno je citat izjave da je picka, da pickasto postavlja igru i da se pickasto nosi s odredjenim ekipama i situacijama. Na kraju svega gledaju se samo rezultati, a po njima sigurno nije picka. I uvijek ih je donosio i uvijek ce ih donosit i hvala mu na tome. Special one, mnogo toga govori.

Pa sto se lozite toliko? Svi mi mislimo (bar 97,66 % nas) da je on najbolji trener za nas klub, ali isto tako mislimo i znamo da nije bas svaka odluka savrsena. Naravno grijesimo svi i ja/oni koji ga nekad bezveze kritikuju, a nekad i Mou zasere sa ponekim odlukama (Mikel case). Naravno da treba da se hvali sef, ali ne treba biti niciji podanik vec razmisljati na svoj nacin pa makar to bilo potpuno netacno (ukazace ti neko da grijesis pa radi sta hoces). 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.