5. januar 2015.11 god. Autor comment_197338 Mou je zato prezadovoljan igrom svojih ljubimaca Oscara i Williana. Nekad ga i on sere. Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197709 A zasto? Da bi terao igru sa FA zbog kazne koju mu izricu zbog pritiska na sudije. Kakav je on lik :D Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197727 Ovaj FA je kurac od saveza jebo im ja mater.Pa ljudi imaju Murinja na zubu to je vise nego ocigledno.Dovoljan pokazatelj za to je da Murinjo nije jos ni jednom bio trener mjeseca iako je imao cak 13-14 utakmica bez poraza.Ispravite me ako grijesim. Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197795 Trener madridskog Reala Karlo Anćeloti ocenio je da je loš start u 2015. godini prouzrokovan zbog problema sa mentalnim stanjem igrača. Nakon što je 2014. završio sa 22 pobede zaredom, što je klupski rekord, aktuelni prvak Evrope izgubio je prvenstveni susret od Valensije (2:1), da bi usledio i poraz od gradskog rivala Atletika u španskom Kupu kralja (2:0). "Evidentno je da posle praznika nismo u najboljem psihičkom stanju. Imali smo fantastičnu seriju pobeda, a onda su došle dve komplikovane utakmice, koje su otkrile da nemamo tempo kojim smo završili godinu", rekao je Anćeloti španskim novinarima. "Međutim, ekipa je u veoma dobroj fizičkoj formi, to su pokazali i testovi. Očigledno je da trenutno imamo problema na mentalnom planu i moraćemo intenzivnije da radimo na tome kako bi dostigli pravi tempo. To nije kriza". Madriđani su u 2014. osvojili četiri trofeja i postavili klupski rekord, a na pitanje novinara da li se slaže sa izjavom Ikera Kasiljasa da je bolji trener od njegovog prethodnika Žozea Murinja, uz osmeh je poručio: "Potpuno se slažem ", rekao je Anćeloti, uz napomenu da se ne slaže s rečima menadžera Čelsija koji je istakao da nikada ne bi doveo Mesija u Real. Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197865 Realno, Mourinho je najbolji svih vremena, i to ću tvrditi i da se sutra popiša po navijačim i klubu i da nas ocrni i da ode u United... Dakle bez ikakvih emocija kažem da je najbolji svih vremena Prijavi
9. januar 2015.11 god. comment_197868 Ma kakav Carlo, Jose je za njega svemirski brod. Al ne čudi kad skontaš da je Casillas izjavio. Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197883 Dzaba im kad je Simeone tata za obojicu.1. Simeone2. Mou3. Carlo Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197887 Glupo je porediti Simeonea i Moua, dovoljno je da pogledas sta su napravili. Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197890 Ja govorim za prethodnih par sezona. Pogledaj sta je Simeone uradio sa Atletikom u zadnjih par sezona, i to pogledaj kakav je Atletiko bio prije nego je on dosao. Nisam ja mislio sve ukupno od pocetka karijera, a to i ne mozes poprediti jer je Simeone dosta mladji i tek je koliko znam 4-5 godina u trenerskom poslu, dok je Mou vec 12-13. Ja garantujem da ono sto je Simeone napravio sa Atletikom da ni jedan drugi trener ne bi uspio. Klop je tu negdje sa njim. Drugi klubovi ih jebu, uzimaju im najbolje igrace, a oni su i dalju prvi vrhu i opstaju(izuzimajuci ovu Klopovu sezonu). Vidjet cemo kad odu u druge klubove, da li ce nastaviti da budu ovako uspjesni, ali su po menadzerskom talentu rame uz rame sa Mou-om. Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197894 Ne bih baš samo tako izjavio da je Mou najbolji svih vremena. To bi značilo da se on od ostalih (vrhunskih) trenera debelo izdvaja po nečemu, što uopće nije istina. Dakle, tvrdnja da je jedan od najboljih - da, ali da je najbolji, to realno govorite samo zbog emocija prema njemu. Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197895 Ja govorim za prethodnih par sezona. Pogledaj sta je Simeone uradio sa Atletikom u zadnjih par sezona, i to pogledaj kakav je Atletiko bio prije nego je on dosao. Nisam ja mislio sve ukupno od pocetka karijera, a to i ne mozes poprediti jer je Simeone dosta mladji i tek je koliko znam 4-5 godina u trenerskom poslu, dok je Mou vec 12-13. Ja garantujem da ono sto je Simeone napravio sa Atletikom da ni jedan drugi trener ne bi uspio. Klop je tu negdje sa njim. Drugi klubovi ih jebu, uzimaju im najbolje igrace, a oni su i dalju prvi vrhu i opstaju(izuzimajuci ovu Klopovu sezonu). Vidjet cemo kad odu u druge klubove, da li ce nastaviti da budu ovako uspjesni, ali su po menadzerskom talentu rame uz rame sa Mou-om. Pa sta god je uradio Simeone sa Atleticom uradio je i Mourinho sa Portom samo jos 3 puta vise. Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197897 Pa sta god je uradio Simeone sa Atleticom uradio je i Mourinho sa Portom samo jos 3 puta vise. Majke ti. Jesi li ozbiljan? Ko su bili rivali Mourinho u portugalskoj ligi, a ko Simeoneu u spanskoj? Bas suprotno. Simeoneov uspjeh sa Atletikom je 3x veci, jer zamisli ti jedan Atletiko sa budzetom koji ima da se bori sa Realom i Barcelonom za titulu u Spaniji. Gotovo sve one igrace je doveo kao free transfer ili za neke smjesne novce( mislim da mu je jedini veliki transfer Radomir). Ligu prvaka je Simeone nesretno izgubio, i to je Mourinhov veci uspjeh jer je uzeo ligu prvaka a ovaj je izgubio u zadnjim sekundama utamice. Mourinho nije dozivio da ostane bez nosioca igre u tom Portu, nego je otisao cim je Poto uzeo Ligu prvaka. Pitanje je da li bi Mou uspio da odrzi isti nivo i narednih godina. Da se zna da ja nemam nista protiv Mourinha i da mi je on (podrazumijeva se) najdrazi trener koji je koracao planetom Zemljom, ali treba biti realan i objektivan i reci da ovo sto Cholo radi da je nesto nevjerovatno i da rijetko ko moze da uspije u ovome. Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197899 Majke ti. Jesi li ozbiljan? Ko su bili rivali Mourinho u portugalskoj ligi, a ko Simeoneu u spanskoj? Bas suprotno. Simeoneov uspjeh sa Atletikom je 3x veci, jer zamisli ti jedan Atletiko sa budzetom koji ima da se bori sa Realom i Barcelonom za titulu u Spaniji. Gotovo sve one igrace je doveo kao free transfer ili za neke smjesne novce( mislim da mu je jedini veliki transfer Radomir). Ligu prvaka je Simeone nesretno izgubio, i to je Mourinhov veci uspjeh jer je uzeo ligu prvaka a ovaj je izgubio u zadnjim sekundama utamice. Mourinho nije dozivio da ostane bez nosioca igre u tom Portu, nego je otisao cim je Poto uzeo Ligu prvaka. Pitanje je da li bi Mou uspio da odrzi isti nivo i narednih godina. Da se zna da ja nemam nista protiv Mourinha i da mi je on (podrazumijeva se) najdrazi trener koji je koracao planetom Zemljom, ali treba biti realan i objektivan i reci da ovo sto Cholo radi da je nesto nevjerovatno i da rijetko ko moze da uspije u ovome. Ozbiljan totalno, Porto je osvojio LS na isti nacin na koji je Atletico izgubio samo sto je Porto svakako imao jos 12 puta losiji tim od proslogodisnjeg Atletica. Mou je osvojio i sa Interom koji je takodje bio u rangu ako ne i losiji od proslogdisnjeg Atletica. To kome je teze u nacionalnom prvenstvu necu da poredim jer nikome nije isto, a znam i sam da je jaca spanska, ali opet, u Evropi se sve vidi. I stajacu milion godina iza toga da je Mou daleko bolji od Simeonea. Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197901 Ozbiljan totalno, Porto je osvojio LS na isti nacin na koji je Atletico izgubio samo sto je Porto svakako imao jos 12 puta losiji tim od proslogodisnjeg Atletica. Mou je osvojio i sa Interom koji je takodje bio u rangu ako ne i losiji od proslogdisnjeg Atletica. To kome je teze u nacionalnom prvenstvu necu da poredim jer nikome nije isto, a znam i sam da je jaca spanska, ali opet, u Evropi se sve vidi. I stajacu milion godina iza toga da je Mou daleko bolji od Simeonea. Ja nigdje nisam ni rekao da je Simeone generalno bolji od Moua. Rekao sam prethodnih 2-3 sezone da je Simeone bez premca najbolji na svijetu. Ajmo to nazvati da je u najboljoj formi :D Osim toga, trofeji i uspjesi u Evropi i Spaniji dovoljno govore o tome. Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197902 Ja nigdje nisam ni rekao da je Simeone generalno bolji od Moua. Rekao sam prethodnih 2-3 sezone da je Simeone bez premca najbolji na svijetu. Ajmo to nazvati da je u najboljoj formi :D Osim toga, trofeji i uspjesi u Evropi i Spaniji dovoljno govore o tome. U globalu to i jeste tako, Simeone je imao zapazeniju proslu sezonu i sezonu prije nje. Vise zbog toga jer je duze pripremao teren, a Mou je tek poceo sve ispocetka da sastavlja, ova sezone moze biti i neko mjerilo ko je u boljoj formi jer su se obojica pojacali onako kako su zeljeli i obojica imaju koliko toliko slicne uslove. Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197906 U globalu to i jeste tako, Simeone je imao zapazeniju proslu sezonu i sezonu prije nje. Vise zbog toga jer je duze pripremao teren, a Mou je tek poceo sve ispocetka da sastavlja, ova sezone moze biti i neko mjerilo ko je u boljoj formi jer su se obojica pojacali onako kako su zeljeli i obojica imaju koliko toliko slicne uslove. Slazem se sa ovim komentarom u potpunosti. Vidjet cemo ove sezone sta ce biti. Ali bih ja ipak najvise volio da mi njih izbjegnemo u Evropi i da naravno osvojimo Ligu prvaka pa da Mou bude bolji ove sezone :D Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197910 Mou, Carlo i Simeone nisu dobri treneri, jednostavno imaju sreće, pogotovo Simeone. Lako je Mou i Carlo da glume trenere kad treniraju samo bogataše. Da vode Leicester ne bi nikad bili toliko uspešni. Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197917 Ma kakav Carlo, Jose je za njega svemirski brod. Ucini mi se da vidjeh Rodgersovo ime kad ono jok. Ne mos ovako nesto izjavit jer su svi oni u pet deka Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197934 Mou, Carlo i Simeone nisu dobri treneri, jednostavno imaju sreće, pogotovo Simeone. Lako je Mou i Carlo da glume trenere kad treniraju samo bogataše. Da vode Leicester ne bi nikad bili toliko uspešni. Jesi li ozbiljan ili trolujes? :D Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197967 Mourinho je idealan trener za Chelsea. I vjerovatno u top 3 najboljih trenera bogatih klubova ikada.. Za mene je Alan Pardew prejak trener. Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_197993 Ne znam ko je bolji od koga, al znam da je Dijego Simeone doktor. Lik redovno prca tim Reala koji ih je skuplji 10 puta :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.