14. april 2014.12 god. comment_171683 Možete li mi objasniti na koji način je Simeone njegov učenik? Ni ja ne razumijem Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171694 I ja se pitam. Vidio par slika na netu al nikako da skontam. Odo se raspitat :D Prijavi
17. april 2014.12 god. comment_171972 Evo malo dobrih vesti na koje sam naisao: http://www.london24.com/sport/chelsea/chelsea_boss_to_give_youngsters_out_on_loan_a_chance_to_shine_in_pre_season_1_3346625 Prijavi
18. april 2014.12 god. comment_172049 Napravis tim d najboljih sa pozajmica i najboljih iz akademije i das im prvi deo priprema. Malezijci, Singapurci i tako ti... Prijavi
18. april 2014.12 god. comment_172052 Ove godine ne putujemo ni u Aziju ni u Ameriku, pripreme će se obaviti u Engleskoj. Zbog Svetskog prvenstva, da se igrači ne bi dodatno umarali pred početak sezone. Prijavi
18. april 2014.12 god. comment_172062 Anyone can make attacking changes by introducing two extra strikers, but Mourinho’s “brilliance†wasn’t the changes he made, but the fact his side were prepared for them, and understood their new roles clearly. Managers are often criticised for not having a Plan B, but equally unforgivable is a Plan B which is sprung on the players midway through a match, with strikers on top of each other fighting for the same balls. This was a controlled, pre-determined Plan B and, indeed, Plan C. It’s the preparation, attention to detail and communication that makes Mourinho such an effective tactician, rather than the tactical decisions themselves. -ZonalMarking -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Feyenoord's coach Ronald Koeman talks about Jose Mourinho: "Many people in the game can't stand Mourinho - [but] I am the opposite." “Mourinho may not create the most beautiful style of football. But he does create winners. Nobody turns his players into winners more than he does." “This man gets the maximum out of his teams.†On Demba Ba's winner for Chelsea against Champions League opponents PSG, Koeman declared: “Was it a piece of magic ? No. Was it the result of a brilliant attack? No. It was the result of a bunch of players with a winning mentality thanks to their coach." “He comes out with strong stuff. He did it before the PSG match in London. But he achieves what he promises." "My God, I can only show huge respect then.†------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Since the start of the year we have played well. There was only one game where we clearly deserved to lose, the one against Chelsea [...] on the first of January...They harassed us. Mourinho knows what he is doing. He is not the best manager in the world for nothing." Southampton midfielder Morgan Schneiderlin. Prijavi
19. april 2014.12 god. comment_172219 Kratko i jasno. I šef je vidio utakmicu na isti način kao i ja. Samo je zaboravio dodati točku 5 u kojoj je trebao priznati svoju grešku kod izbora igrača za današnju utakmicu. Sve ostalo mislimo jednako. http://www.chelseafc.com/news-article/article/3776659/title/post-match-reaction Prijavi
19. april 2014.12 god. comment_172225 Kratko i jasno. I šef je vidio utakmicu na isti način kao i ja. Samo je zaboravio dodati točku 5 u kojoj je trebao priznati svoju grešku kod izbora igrača za današnju utakmicu. Sve ostalo mislimo jednako. http://www.chelseafc.com/news-article/article/3776659/title/post-match-reaction Cech nije odmaran, Cech se razbolio. Tako da niko nije odmaran, vec samo sklop okolnosti. Prijavi
21. april 2014.12 god. comment_172393 Sutra vodi svoje osmo polufinale Lige Šampiona, čime će oboriti Fergusonov rekord koji ima 7. Prijavi
22. april 2014.12 god. Autor comment_172454 Evo me na faksu, pricaju kolege Moyes otkaz dobio :) haha. Kreteni. Al evo nesto se suska da ManU zeli Mourinha. E sad me malo strah da ne poleti tamo. Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172455 [quote name="Caeruleus" post="172454" timestamp="1398166798"] Evo me na faksu, pricaju kolege Moyes otkaz dobio :) haha. Kreteni. Al evo nesto se suska da ManU zeli Mourinha. E sad me malo strah da ne poleti tamo.[/quote]To ti da se prokurcis malo da si na faksu :P Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172457 To ti da se prokurcis malo da si na faksu :PGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Bit će da prelazi s onih koje idu u srednju, na one koje idu na faks. Cae 2.0 Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172458 Bit će da prelazi s onih koje idu u srednju, na one koje idu na faks. Cae 2.0 Tesko, tesko mi je povjerovati u to. Pa jedva je sa osnovne presao na srednju. Taj korak ocekujem za nekih 10-AK godina tek abd. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172492 Doktorski je ovo odradio,i povrede i izmene i ludilo,ali doktor je doktor. Daj da ih pojedemo kuci bre. Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172494 koji takticar doktor taktike al nek uvede red u prekide da budu najjace oruzje Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172498 Obzirom na sve nedostatke, povrede i nesreću, maestralno odigrana utakmica. Kapa do poda. Atletico šansu nije stvorio u 100 minuta igre. ^:)^ Samo me strah hoćemo li imati 11 spremnih igrača za uzvrat... Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172579 Jos da ih dobijemo u revansu samo abdGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172602 Ja sam ubedjen u nas prolaz i mislim da je rezultat vise nego povoljan s obzirom da Atletico guzi sve redom :D Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172633 Mou picko protiv Liverpula da izvedes najaci sastav ako ne izvedes smatra cu a i vecina drugih da si se usrao :D Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172653 http://www.index.hr/sport/clanak/mourinho-je-zlocinac-a-ne-heroj-takticki-genijalac-je-ubojica-nogometne-igre/741489.aspx zbog ovakvih debila bi jos vise volio da osvojimo LP , i to da dobijemo i Atletico i finale sa 1:0 :D Prijavi
23. april 2014.12 god. Autor comment_172663 Mou ne odlučuje sam http://www.mozzartsport.com/vesti/murinju-abramovic-sastavlja-tim/74940 Ovo nije dobro. Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172673 http://www.index.hr/sport/clanak/mourinho-je-zlocinac-a-ne-heroj-takticki-genijalac-je-ubojica-nogometne-igre/741489.aspx zbog ovakvih debila bi jos vise volio da osvojimo LP , i to da dobijemo i Atletico i finale sa 1:0 :D Ma nabijem ja ovog tvora Alača na kurac, govno smrdljivo odvratno. Mou ne odlučuje sam http://www.mozzartsport.com/vesti/murinju-abramovic-sastavlja-tim/74940 Ovo nije dobro. O jadna moja majko upropastiše me novinari, šta ću s njima. Šnjurom od usisivača sam ja to tuko, i ništa! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.