24. april 2014.12 god. Autor comment_172744 Dva giganta. Tvorac igre modernog Dinama i tvorac igre modernog Chelseaja. Fali im Amar Osim da slika bude kompletna. Prijavi
24. april 2014.12 god. comment_172780 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/kako-je-murinjo-posluzio-mafiji-kao-alibi-176401.html Mourinho ce pomoci mafijasu da dokaze svoj alibi,preko SLIKE! :D Tj, mafijas tvrdi da se nije mogao da ucestvuje u ubistvu,kada se taj dan slikao sa Mourinhom u hotelu u Barseloni. Prijavi
25. april 2014.12 god. comment_172829 Jose: 'Hazard is out for Sunday's game, I don't think he will make Wednesday but let's wait.' Jose: 'JT won't play this weekend and I don't think he will make Atletico but let's wait and see.' Prijavi
25. april 2014.12 god. comment_172833 Ajmo Eva moras ih izlečiti ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
25. april 2014.12 god. comment_172837 http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2014/04/25/4775189/defiant-mourinho-tight-lipped-over-chelsea-team-selection Prijavi
25. april 2014.12 god. comment_172846 Vi mislite da je Mourinho veverica? Pobedice ih i sa drugom postavom ili bar bod otkinuti. Prijavi
25. april 2014.12 god. comment_172857 Vi mislite da je Mourinho veverica? Pobedice ih i sa drugom postavom ili bar bod otkinuti. Nije Mou vjeverica ali nije ni Liverpool lješnjak. Očito nekima još nije sjelo u kakvoj je trenutno formi Liverpool i kako trenutno igraju. Malo grena refreshaj pamćenje pa možda nadođeš. :P Nismo Sunderland pobijedili sa punim sastavom a ovdje se očekuje da rezervni samelje Liverpoola. :D Prijavi
25. april 2014.12 god. comment_172859 Očekujem maksimalno dva juniora na startu, znači dvojica od trojca Kalas/Ake/Christiansen. U vezi gotovo sigurno Mikel, Matić, Lampard, Salah, u napadu Demba. S tim da ionako nema Čecha, Terryja, Ramiresa, Hazarda, Eto'oa... Prijavi
25. april 2014.12 god. comment_172864 Ima li Baker pravo nastupa za nas u Premu? Igrači mlađi od 21 godinu ne trebaju biti registrirani, on spada u tu kategoriju. Prijavi
25. april 2014.12 god. comment_172866 Nije Mou vjeverica ali nije ni Liverpool lješnjak. Očito nekima još nije sjelo u kakvoj je trenutno formi Liverpool i kako trenutno igraju. Malo grena refreshaj pamćenje pa možda nadođeš. :P Nismo Sunderland pobijedili sa punim sastavom a ovdje se očekuje da rezervni samelje Liverpoola. :D Sunderland nismo pobedili zbog nekih drugih okolnosti,koliko ja znam i koliko sam video po vasem pisanju (nisam gledao utakmicu). Sa druge strane,opet skidanje gace,pa neka zabija Liverpul koliko moze? Sta mislite da ce ovi klinci izaci i setati se po terenu dok Suarez i Sturidge trpaju? Ne verujem,mozda ce bas zapeti i odigrati najbolje sto mogu da zadive Mourinha,pogotovo kada znaju koliko tesko se kod njega prilika dobija,mozda ce se i oduzeti od straha,ko zna,ali ipak mislim da ce biti ovo prvo. Skidali smo mi gace i protiv PSGa, i protiv Citya na Etihadu,pa smo na kraju izasli kao pobednici,city bio masiinerija kuci koja je sve kidala,koliko se secam.... Ne moram opet da pisem i pricam zasto je ovaj tim poseban,ili moram? Matic,Salah,Demba, zeljni igre,verovatno jos neki. Mourinho ako ne pusti bodove Liverpulu,pod tim mislim da im pusti pobedu totalno,da odigra nezainteresovano onda ok,ali ako nalozi drugi tim da da sve od sebe i pobedi,onda Liverpul nikako,ali NIKAKO ne moze da pise 3 boda,pa u kakvoj oni bili seriji. Imaju seriju od ne znam ni ja koliko pobeda zaredom,pa mora se i ta serija jednom prekinuti,nece biti prvi put da nekome okoncavamo pozitivne nizove. Samo da im ne pusti bodove,pa neka se klinci iskidaju,Ake,Kalas,ko god. Prijavi
25. april 2014.12 god. comment_172872 Sunderland nismo pobedili zbog nekih drugih okolnosti,koliko ja znam i koliko sam video po vasem pisanju (nisam gledao utakmicu). Sa druge strane,opet skidanje gace,pa neka zabija Liverpul koliko moze? Sta mislite da ce ovi klinci izaci i setati se po terenu dok Suarez i Sturidge trpaju? Ne verujem,mozda ce bas zapeti i odigrati najbolje sto mogu da zadive Mourinha,pogotovo kada znaju koliko tesko se kod njega prilika dobija,mozda ce se i oduzeti od straha,ko zna,ali ipak mislim da ce biti ovo prvo. Skidali smo mi gace i protiv PSGa, i protiv Citya na Etihadu,pa smo na kraju izasli kao pobednici,city bio masiinerija kuci koja je sve kidala,koliko se secam.... Ne moram opet da pisem i pricam zasto je ovaj tim poseban,ili moram? Matic,Salah,Demba, zeljni igre,verovatno jos neki. Mourinho ako ne pusti bodove Liverpulu,pod tim mislim da im pusti pobedu totalno,da odigra nezainteresovano onda ok,ali ako nalozi drugi tim da da sve od sebe i pobedi,onda Liverpul nikako,ali NIKAKO ne moze da pise 3 boda,pa u kakvoj oni bili seriji. Imaju seriju od ne znam ni ja koliko pobeda zaredom,pa mora se i ta serija jednom prekinuti,nece biti prvi put da nekome okoncavamo pozitivne nizove. Samo da im ne pusti bodove,pa neka se klinci iskidaju,Ake,Kalas,ko god. Ma znam ja što ti želiš reć, nisam ni ja rekao da bi trebali skinuti gaće ali sigurno da bi me osim poraza sve iznenadilo ukoliko sastav bude onakav kakav najavljuju. Znam ja da će naši mladići dati sve od sebe, u to nema sumnje, ali fali njima dosta iskustva. Ali zamislite pišanja naš rezervni sastav im uzme naslov. :D Prijavi
26. april 2014.12 god. comment_172961 ako igramo s rezervnim sastavom teško da će mo dobit, liverpool stavrno igra odlično ove sezone i ako osvoje bit će potpuno zasluženo, niko ne kaže da će nas nakantat, bit će to teška utakmica za njih ali očekivat pobjedu, pa i bod s rezervama mislim da je ne realno... Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173022 Mislio sam da je Relo okacio link,ali nije. Tarzanija o Mourinhu,odusevljen sam maksimalno. http://www.tarzanija.com/raskrinkavanje-mit-o-anti-fudbalu/ Obavezno procitajte,u dusu su ga pogodili :) Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173024 Mislio sam da je Relo okacio link,ali nije. Tarzanija o Mourinhu,odusevljen sam maksimalno. http://www.tarzanija.com/raskrinkavanje-mit-o-anti-fudbalu/ Obavezno procitajte,u dusu su ga pogodili :) slične odjebe i ja djelim kad me napadaju ose i bumbari sa svih frontova svojim svakojakim argumentićima... PLAVAC UVIJEK I SVUGDJE :D CHELSEAAAAAAAAAA JEBOTE ps. sretno majstoru i ekipi danas protiv livera, samo hard, i onda ne mogu biti razočaran čak i ako se desi poraz Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173025 Kako je ubo frajer. "Da li je bolje imati nadrkanog trenera sa stavom “najbolji sam pušite mi kurac†ili trenera u fazonu “utakmica je bila fer i korektna, eto mi smo pobedili, više sreće protivniku drugi put, sportski pozdrav gledaocima kraj malih ekranaâ€?" Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173040 ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ Sta reci,..., izveo b tim na teren ekipi koja je neumoljiva na svom terenu, promesao odbranu, Bane nijedan mec na stoperu ove sezone nije igrao, Azpi desno sto je za njega ove sezone novo, AC koji je bio povredjen a i kad je igrao nije bio to onaj Cole, i kao slag na tortu Kalas, decko koji prvi put startuje u dresu CFC-a, koji je imao zadatak da zaustavi suareza, lika koji trpa samo tako, da zaustavi l'pool koji ima najbolji napad u engleskoj,ali l'pool jos nijednom nije uspeo da na svom terenu ne da niti jedan jedini gol, Kalas je uspeo u tome,svi oni su uspeli u tome, ali tu je i Swarzer, covek koji je usao u 5 deceniju zivota,covek koji ne moze da ispuca loptu a da pritom nepadne ili se bar oklizne, svi su oni uspeli da urade ono nemoguce, ono cemu se niko nije nadao, da neprime gol, naravno na celu svega toga stoji ovaj covek u cijoj temi sve ovo pisem. Bravo momci, bravo Mou, svaka cast!!! Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173053 Al face na ovoj zadnjoj slici :D Ja nemam riječi više za njega, bravo doktore naš!!! Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173058 Bog,kralj,doktor,magistar ove igre,pa mogu samo pod prozor da ti pljunu,a trofeje da ti glancaju. Pa da ovaj covek izvede Igrace do 21 godine napravio bi pakao protivniku. Ovaj covek,njegova ljubav prema Chelseau...nama je dar sa neba. A kada vidim kako se raduje golovima...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa breeee :D Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173076 "Moji igrači su bili sjajni, odigrali su fantastičan meč. Ovo je velika pobjeda za nas", rekao je Mourinho za početak, a potom je o taktici rekao: "Pričajte s Jamieom Redknappom i on će vam sve reći o tome. On je veliki fudbalski znalac i može vam sve reći", ironično je odgovorio Mourinho na pitanje novinara o taktici u današnjem meču. "Zaslužili smo pobjedu, u to nema sumnje. Nismo imali problema s timom koji je dosad razbijao sve. Možemo reći da smo pobijedili u oba meča šampiona. Ako Liverpool bude šampion, dva puta smo ih dobili, isto kao i Manchester City", rekao je Mourinho. =)) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.