Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Kojom logikom vi mislite da Mou obezbedjuje novac za pojacanja prodajom Oscara ili Hazarda ?

Pa zar u tom slucaju ne bi morao da nadje adekvatne zamene za iste ?

I kojim bi to parama posle kupovao nove igrace? 

Smesni ste koliko i novinari koji izmisljaju takve tekstove. 

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

• Autor
MOURINHO POSLAO JASNU PORUKU SVOJIM IGRAČIMA I NAVIJAČIMA

Menadžer londonskog Chelseaja, Jose Mourinho, poručio je svojim igračima a i navijačima, da ostanu po strani ako ne vjeruju da ‘Plavci’ mogu uspjeti.
Kako piše engleski ‘Mirror’, ‘Special one’ ne želi nikakvog negativizma među svojim igračima.
Posljednjih sedmica, Mourinho je javno govorio da nisu favoriti ni u Ligi prvaka protiv PSG-a, a ni u trci za titulu domaćeg prvenstva, ali ‘Special One’ je sada promijenio način pričanja…
“Sada je trenutak da kažem da u Ligi prvaka još nije sve gotovo. Daleko od toga. Ako igrači ne vjeruju da ništa nije završeno onda je bolje da ostanu kod kuće. Ako ijedan navijač misli da nije mogće da prođemo i za njih je bolje da ostanu kući i gledaju Borussiju Dortmund i Real Madrid na televiziji. Najvažnija stvar koju mogu reći je – ništa nije gotovo”, poručio je Mourinho svim pesimističnim navijačima i igračima

O tome celo vreme pricam. 

"it isn't over until the fat lady sings" 

Mou sada im se nacestitaj mile nove godine. 

Imam debeo osecaj da prolazimo.

Murinjov gest koji nikog ne ostavlja ravnodušnim

Menadžer Čelsija poslao je pismo saučešća porodici nedavno preminulog američkog fudbalera Šona Kjukendala.

lZQcvfL.png

Šon je umro u martu ove godine, imao je 32 godine, a tokom karijere branio je boje DC Junajteda i Njujork Red Bulsa.

Prilikom jedne letnje turneje 'Plavaca' po SAD-u, ovaj momak je igrao protiv njih, nakon jednog meča razmenio je dres sa Frenkom Lampardom.

Murinjo ga je zapamtio i poslao pismo saučešća adresirano na njegove roditelje u kome, između ostalog, piše da saoseća sa njihovim bolom i da nema veće tuge od gubitka deteta.

jedan jedini!

• Autor

MOURINHO NASTAVIO DIJELITI LEKCIJE: NA REDU BIO KAMERMAN

Jose Mourinho ponovo je u centru pažnje engleske javnosti. Nakon što je prošle sedmice očitao lekciju skupljaču lopti Crystal Palacea zbog odugovlačenja sa dodavanjem lopte u trenutku kada je njegov tim gubio i jurio rezultat, jučer je nešto slično uradio protiv Stokea, samo na drugom terenu i drugoj osobi.

Prije početka meča, kamerman je zumirao Fernanda Torresa na sredini terena i držao ga u fokusu dok su se kapiteni pozdravljali. Portugalac je odmao pritrčao kamermanu i rekao mu da je neprofesionalan. Uz to je još uputio i nekoliko psovki.

“Kamerman može da odradi dobar posao i bez toga. To je potpuno nepotrebno. Šta sam mu rekao? Neću vam baš ponoviti, strah me je da kažem te riječi u javnosti”, izjavio je ‘Special One’.

Svi znamo da je neporažen na Stamford Bridgeu, odnsno 77 utakmica, a zna li možda netko koliko od toga je pobjeda

Mislim da je oko 65,ali nisam siguran. 

http://www.mozzartsport.com/vesti/murinjova-tamna-strana-vi-ste-izdajnicki-tim-nista-vise-od-kur-ih-sinova/73853

I ovog DIega Torresa nabijem na kurac. Koji šljam od čovjeka, na kakve načine želi lovu okrenut. Puuuu

Nemogu da verujem da je ovakav debil ovaj lik . Evo ga jos jedan razlog da Torresa prodamo :D  Ako je ovo Murinjo stvarno radio ,zasto  tad nije objavio ovo kao eksluzivu nego sad se proserava nesto ,a ovo za Kasiljasa isto gluposti ,pa sto sad covek ne brani kod Ancelotija ? Da nije Mou rekao Ancelotiju da ga skloni :D 

Hvala ti gospodine, doktore, kralju, Bože!! Najbolji trener na svijetu uvjerljivo, koja koncentracija, slavi i dolazi do igrača i govori im kako da se postave u zadnjim minutama.. Neopisivo sam sretan!

Ako ima neko gif neka stavi kako trči kod Dembinog gola.

• “We have top players and, sorry if I’m arrogant, we have a top manager.”
  • Za mene jedan jedini ne ponovljivi. :sal1:  :sal1:  :sal1:  :sal1: 

Apsolutno najbolji trener na svijetu.Ovo nam treba svima biti primjer da i nakon neke lose utakmice ne dajemo sebi za pravo da mu ista prigovorimo,ali bas nista!Koji majstor jebo te lebac :D

Zasto sam rekao da je on nas glavni igrac? Zbog ovoga upravo. Zato sto je trenercina,zato sto je vukao poteze kao da zna da ce mu oni bas pomoci.

Ubacio je Shurlea,ovaj ih naceo,nedugo zatim,ubaci Dembaru ovaj zatrese mrezu. 

Bravo doktore ove igre,majstore,legendo... Gledati ga kako trci neprocenjivo :D 

On voli ovaj klub,on voli Chelsea i zato je drugaciji od drugih <3

Hvala ti Mou,hvala ti.

"Radili smo na drugačijim formacijama na treninzima, kako bi igrači znali da se snađu u različitim situacijama. Demba Ba je bio ključ pobede u završnici, a tim koji je bio defanzivan je kažnjen. Zaslužili smo polufinale", rekao je Murinjo, koji je otkrio zašto je pretrčao pola terena posle odlučujućeg gola.

"Nisam došao do korner zastavice kako bih proslavio gol, išao sam da im kažem kakve promene moraju da naprave. Imali smo tri minuta i nadoknadu, a igrali smo rizično do tada. "

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhahahahahahhahahahhahahah BOOOOGGGG!!!!!
  • Autor

Mou: ''Nakon Dembinog gola, nisam trčao da slavim sa igračima. Trčao sam da im objasnim kako ćemo obranu postaviti do kraja utakmice.''

https://www.youtube.com/watch?v=8fFPQaSkdOw

Kraaaaaaaaaaaalj :)

10259945_543225552452671_901560083414741

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.