9. april 2014.12 god. comment_170929 Prvo su ga ismevali........... .......... a posle su ga gledali sa nevericom, i morali mu cestitati. hehe jebena je karma! i da, treba imati muda i igrati sa 3 napadaca zadnjih 20 min. Jedan jedini kralj Murinjooo!!! Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171093 Imam jednu zamerku na njegov dosadasnji rad. Hteo si Matica - dovedi ga na pocetku sezone. Kako bi bili mocni. Inace, kada je ubacio Dembu i naredio potpunu ofanzivu, srce mi je bilo puno. Ako stradas, stradaj hrabro i od svoje volje. Takav stav donosi trofeje. Prijavi
10. april 2014.12 god. Autor comment_171102 Radomir Antić o Jose Mourinhu. Sinoć smo videli dva uzbudljiva duela, kako ste Vi videli Čelsijevu ‘murinjovsku’ pobedu? Pre svega, ne mogu da ne prokomentarišem podatak koji je i ovog puta nekako promakao svim medijima u Evropi, a to je da je Murinjovom timu i ovog puta sudio Portugalac, njegov sunarodnik, Pedro Proensa. Isti taj arbitar mu je sudio i na meču protiv Barselone kada je vodio Inter i prošao u finale, kada je Kataloncima poništen čist gol, ali se toga, upravo zbog Murinja, niko ne seća. Što se tiče sinoćnih utakmica, užasavam se od toga što prolaz Čelsija svi zovu ‘Murinjovom pobedom’. Ono njegovo klovnovsko ponašanje na kraju je za cirkus! Time je po ko zna koji put želeo da skrene pažnju na to koliko je samo on učestvovao u toj pobedi. Kao, navodno je hteo da da savete svojim igračima, a da je kojim slučajem ispao, ti isti bi bili krivci. Kao čovek fudbala, nemam reči za njegovo ponašanje. Cijeli interview: http://hotsport.rs/2014/04/09/radomir-antic-za-hotsport-kad-ti-dolazi-barsa-pustas-da-trava-raste-i-ne-kvasis-teren/ Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171109 Koji kompleksaš, evo ti kita Radomire.. Takvi ko on trebaju ustati kad spominju ime najboljeg managera na univerzumu. Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171129 Radomir Antić o Jose Mourinhu. http://hotsport.rs/2014/04/09/radomir-antic-za-hotsport-kad-ti-dolazi-barsa-pustas-da-trava-raste-i-ne-kvasis-teren/ LOL, kakav klovn, nakon fijaska sa Srbijom ovo pohlepno smeće je pobeglo u Kinu. I najurili ga. Ekspresno. Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171131 Tako se i Radomir radovao kad je sa svojim Shandong Lenungom zario i palio. LIjeci tu prostatu i suti. Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171136 Ljudi moji pa kako ljudi seru ovo je nevjerojatno. Mourinho da se povuče iz nogometa ljudi koji su ga tjerali da ide bi opet našli zamjerke. Vječni trn u oku svima, baš kao i Chelsea. A ovakve ko ovaj smrad Antić što skupljaju jeftine poene na imenu Posebnog isto nabijem na kurac! Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171147 a da je kojim slučajem ispao, ti isti bi bili krivci slažem se sa ovim delom jedino,ostalo neću da komentarišem Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171180 Murinjo je ovakav kakav je. Ili ga volite ili ga mrzite. Treće nema. A za njegovu profesiju mu se ne može prigovoriti. Zna svoj posao. Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171232 Radomir navija za Barselonu. Čitao sam pre neke njegove izjave, mnogo voli tiki-taku i Mesija. Razočarao me ovom izjavom. Prijavi
14. april 2014.12 god. comment_171587 Video sam ovo na talkchelsea forumu i prosto moram ovde da podelim sa vama: Dutch league's Feyenoord's coach Koeman talks about Jose Mourinho:"Many people in the game can't stand ÂMourinho - [but] I am the Âopposite."“Mourinho may not create the most beautiful style of football. But he does create winners. Nobody turns his players into winners more than he does."“This man gets the maximum out of his teams.â€On Demba Ba's winner for Chelsea against Champions League opponents PSG, Koeman declared: “Was it a piece of magic ? No. Was it the result of a brilliant attack? No. It was the result of a bunch of players with a winning mentality thanks to their coach." “He comes out with strong stuff. He did it before the PSG match in London. But he achieves what he Âpromises." "My God, I can only show huge respect then.†Prijavi
14. april 2014.12 god. comment_171610 Sad nam dolazi Sunderland pa onda ima ovaj covjek 3 utakmica protiv svojih ucenika. Nadam se da ih nije sve naucio. U kakvoj smo prilici ovo mozda biti jedna sezona bez trofeja jer nigdje nismo favoriti a isto tako moze biti najbolja sezona u historiji. Prijavi
14. april 2014.12 god. Autor comment_171630 Možete li mi objasniti na koji način je Simeone njegov učenik? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.