Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Zoze Murinjo nije mogao da bude zadovoljan partijom svojih izabranika na utakmici sa Kristal Palasom, u kojoj je domaći tim slavio sa 1:0, pa je tako Čelsi ozbiljno ugrozio svoje šanse da se na kraju sezone okiti titulom prvaka Engleske.

Kada su ga na konferenciji za medije upitali šta mu nedostaje u ekipi Čelsija, on je odgovorio kako to ne sme da kaže naglas.

Pol Lagan, jedan od prisutnih novinara, zamolio ga je da mu napiše na papiru, posle čega je Murinjo ustao i uradio upravo to.

U priloženoj fotografiji možete videti i šta je to Murinjo napisao, odnosno na čemu će se zasnivati njegova kupovina u predstojećem prelaznom roku.

Originalno, nema šta. Dostojno 'Posebnog'.

Na ovoj konferenciji, on je objasnio i kako su Čelsiju sada šanse za titulu u domenu matematike, a više o tome pročitajte OVDE.

balls190619020140329220554.jpg
  • Autor
Nervozan zbog poraza Mourinho očitao lekciju dječaku koji dodaje lopte

Vodeći Chelsea u Premiershipu sinoć je pretrpio neočekivani poraz u gostima kod Crystal Palacea, pa su im svima živci pomalo bili napeti.

Tako je svoju porciju "jezikove juhe" dobio i jedan od dječaka koji dodaju lopte. 

Dječak je već pred kraj utakmice čini se pomalo odugovlačio sa dodavanjem lopte, što je primijetio i trener Chelsea Jose Mourinho. Prišao mu je i objasnio, kako je sam kasnije rekao, da to nije lijepo raditi. 

Fudbaler Cesar Azpilicueta je prvi došao do momka, a potom je dotrčao i Special One. Kako je trener Chelsea kasnije rekao, on se bojao da njegov igrač ne bude previše iznerviran i naudi dječaku, pa je pritekao da riješi stvari. 

No, živci su izgleda popustili svima u Chelseau, jer su gubili utakmicu, pa se nekome lekcija morala očitati.

https://www.youtube.com/watch?v=uTYICcxnwF8

STRAŠNO!

Mourinho: "PSG is a team full of fantastic strikers & goalscorers and that is what 'really' makes the difference in this level"

Sere se i njemu od napadača :D

Moj Mou  zardjala ti ova masina . 

Glavni i jedini krivac po meni.. Igraci su podbacili u prvom redu oscar i torres šta je očekivano plus katastrofalna večer cecha i eto sranja... Uzvrat možda nudi nadu ali mislim kratkog vijeka..

HŽV

Jeste, on je krivac za ove smiješne golove u drugo poluvremenu. Taktika je bila dobra, svi ste svršavali što nema Torresa u prvom, napadački je krenuo sa svim našim ofanzivcima.. Ne znam, jel hoćete da on stane tamo ispred gola i brani, ili da uzme loptu i zabije gol?

Glavni i jedini krivac po meni.. Igraci su podbacili u prvom redu oscar i torres šta je očekivano plus katastrofalna večer cecha i eto sranja... Uzvrat možda nudi nadu ali mislim kratkog vijeka..

HŽV

I kako je on kriv što je Cech podbacio što nije istrčao na lopte grob ti jebem, on je kriv što nas je Pastore izbacao ko prvačiće aaa ?

Jeste, on je krivac za ove smiješne golove u drugo poluvremenu. Taktika je bila dobra, svi ste svršavali što nema Torresa u prvom, napadački je krenuo sa svim našim ofanzivcima.. Ne znam, jel hoćete da on stane tamo ispred gola i brani, ili da uzme loptu i zabije gol?

jesi ti corav kraj zdravih ociju???? Jeli ti uopce gledas chelsea u zadnje vrime??? Po cemu su oscar i ramires zasluzili startnu ekipu??? Torres pola sata? Jesam ih ja stavija da igraju i skarta matu ?

HŽV

HŽV

!?!?!
Napišeš jedini krivac i onda pišeš igrači podbacili?
Majke ti, jel on zabio autogol, jel on nespretno reagirao u 3.minuti, jel on nije pokrio svoj kut? Ko je tu trebao bit po tebi onda umjesto Terrya u 3. minuti, umjesto DL4 kod 2. gola i umjesto Čecha u 93. minuti? Igrači koji su sjebali direktno golove su igrači koji i trebaju igrat prvi sastav...
I jebo te taj HŽV, boli nas kurac za Hajduk, ako ćeš nešto pisat piši CFC, KTBFFH...

Takticki kako treba, pa PSG nije imao niti jednu ozbiljnu sansu, sto sam napisao da su nasi igraci imali samo malo vise muda, mozda bi i zabili jos koji... Jbg glupa greska David Luiza, nepotrebno primljen gol je prelomio utakmicu, sa rezultatom 1:1 na  Stamford Bridgu usli bi kao favoriti i vjerujem bez problema prosli u polufinale.

!?!?!
Napišeš jedini krivac i onda pišeš igrači podbacili?
Majke ti, jel on zabio autogol, jel on nespretno reagirao u 3.minuti, jel on nije pokrio svoj kut? Ko je tu trebao bit po tebi onda umjesto Terrya u 3. minuti, umjesto DL4 kod 2. gola i umjesto Čecha u 93. minuti? Igrači koji su sjebali direktno golove su igrači koji i trebaju igrat prvi sastav...
I jebo te taj HŽV, boli nas kurac za Hajduk, ako ćeš nešto pisat piši CFC, KTBFFH...

jesam te ja mozda pita sta ce pisat uz moj komentar? Aj odjebi

HŽV

Letio bi ti meni van s foruma, Relo daj mi više tu ovlast makar na 1 dan...

gospodine oprostite...

HŽV

Mou moj zasto se povuce u 2. poluvremenu i sto Torresa ubaci? Objasni raji, budi covjek.

o tome pricam ali neki ocito ne razumiju...

HŽV

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.