Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

o tome pricam ali neki ocito ne razumiju...

HŽV

I rekao je sam Mou zbunjeno, ubacio sam Torresa u igru, ali on nista nije napravio haha...

Svjestan je i on te greske!

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

• Autor
Eeeh koliko meni fali Di Matteo. Onaj njegov pogled budistickog svecenika, pa sreca koju nosi sa sobom. Da je Bog do Mourinhov pomocnik nas Robbie :)
Izjava.

VEST
1
Murinjo: Treći gol je smejurija! Nemamo igrače koji mogu da postižu golove...
pre 2 sata | mozzartsport.com
Trener Čelsija grmi zbog grešaka u odbrani, ali kaže da u revanšu ništa nije nemoguće. Kejhil priziva preokret kao protiv Napolija

Mogao je da bude delimično zadovoljan Žoze Murinjo do 92. minuta meča na Parku Prinčeva. Poraz od gola razlike sa kapitalom pogotka na gostujućem terenu mogao je da mu garantuje mnogo veće šanse za plasman u polufinale, ali mu je najstorija Havijera Pastroea u poslednjim momentima meča potpuno srušila planove.
„Kejhil kaže da je treći gol nespretan? Ja kažem da je smešan! Ipak, igrali smo protiv sjajne skipe, prepune vrhunskih igrača, pogotvo u ofanzivnom delu tima. Pred nama je sada težak posao, ali ne i nemoguća misija. U fudbalu ništa nije nemoguće. Istina, oni imaju igrače koji ni iz čega mogu da daju golove, dok mi nismo ekipa prepuna talenta koja može da postiže mnogo golova. Ali, nikad se ne zna...
Murinjo je počeo meč bez klasičnog napadača, a onda je u drugom poluvremenu u igru uveo Fernanda Toresa i ispostavilo se da je pogrešio.
"Pri rezultatu 1:1 sam promenio formaciju i uveo Toresa jer sam smatrao da može da nam donese veću u dubinu u napadu od Širlea. Sa Širleom je to dobro funkcionisalo, ali mislio sam da će nam Fernando više značiti. Do 1:1 smo kontrolisali situaciju na terenu, ali onda smo postigli autogol i primili smešan treći gol. Treći gol je čista smejurija! Uspeli smo da zaustavimo ibrahimovića, stavili smo i Kavanija pod kontrolu, ali nismo uspevali da iskoristimo naše poluprilike i pravili smo mnogo inddividualnih grešaka u odbrani. Sada moramo da damo sve od sebe i pokušamo da napravimo proekret“, rekao je Murinjo posle meča.

sad se murinjo sam sebi posrao u usta sa ovim izjavama o toresu

sad mu je naravno tores kriv,pronašo je napokon žrtveno jagnje,nije kriv murinjo što nas je osudio da jurimo titulu sa takvim napadačima nego je kriv tores što je živ

nijednom napadaču cele sezone nije dao priliku,uvek ide zamena od 70,80,demba večito dobije šansu od 85 min

ne tores ulazi od 60 min i posle utakmice ga pljuje,pa čekaj sad ko je lud,pa nije tores sam ušo na teren ti si ga stavio i sad ti je on kriv

nema boljeg trenera za čelzi od murinja ali pojeo je govna sa napadačima ove sezone

niko u istoriji fudbala nije imao gori trio napadača od čelzija ove sezone

Torres je odigro tragikomicno, ko i uvijek, al brat bratu ja ni Schurrlea nisam vidio prvih sat vremena. Brate mili nama je jedan Eto'o sa trideset i kolko godina, i dvije sezone ''rekreacijskog'' nogometa iza sebe miljama najbolji napadac. Tesko je tako igrat ozbilljan nogomet.

Kako je ustop'o ovaj PSG sinoc sa taktikom al ne mozes ti s konjima. Od Schurrlea nikad nista ne ocekujte, decko je ogranicen i to je to, pravi squad igrac da udje protiv nekog fenjerasa i zabije. Nista vise od toga.

U revansu nema Ramiresa zbog kartona. Znaci Luiz Lamps :/

10151916_998620636844819_1170812289_n.jp

Svi se smeju,ali doci ce i revans,imam osecaj da cemo ih izbaciti samo tako. 

"Ko se zadnji smeje,najsladje se smeje"

Murinjov najveci problem je "ziheraska" igra pogotovo ako vidi da imamo dobar rezultat.Nakon sinocnjeg prvog gola PSG-a uspostavili smo itekako kontrolu na mecu,i nakon izjednacujuceg gola smo nastavili da dominiramo i cak smo pogodili stativu i mogli povesti!Nakon toga potpuno druga ekipa u 2. poluvremenu!Zastoo? zato sto je Murinjo tako rekao svojim igracima da se povuku i brane rezultat.
Znaci nisu krivi toliko igraci jer ti isti igraci su igrali u prvom poluvremenu i bili bolji protivnik od svog suparnika.

To mi najvise smeta kod Murinja sto je nekad previse defanzivan a nema potrebe za tim.Sinoc je ovaj PSG bio solidan,nista posebno dobar...vec su u 2. poluvrmenu osjetili da mogu i rasli su kako je vrijeme odmicalo  jer smo im mi to dozvolili,sto nam se na kraju obilo o glavu!

Ali itekako vjerujem da mozemo proci dalje jer smo mi generalno tanka ekipa u gostima,a na svom terenu smo  pravi lavovi!

Da se opet dotaknem priče o napadačima. Ako je sve i jedan član ovog foruma znao kakvi su panjevi Torres i Ba, kako to onda Mourinho nije znao?

Njegova je greška što nije doveo nekog, barem da imamo 11 čovjeka na terenu. Imao je stvarno dovoljno vremena, ugovor s nama je potpisao 30.5. ako se ne varam.

Nema smisla ovdje tražiti isprike samo zato što se radi o Mourinhu.

Kako vi znate da je Mourinho rekao da se povuku nasi igraci? Pa nije uveo Mikela, uveo je Torresa umjesto Schurrlea.

Mozda nas je PSG pritisnuo pa nasi igraci se morali povuci?

Kako vi znate da je Mourinho rekao da se povuku nasi igraci? Pa nije uveo Mikela, uveo je Torresa umjesto Schurrlea.

Mozda nas je PSG pritisnuo pa nasi igraci se morali povuci?

Nismo se uopće povukli drugo poluvrijeme, i to je notorna laž. Imali smo dobar rezultat, ali smo odigrali bez hrabrosti ponovo, desilo se ono što je Jose govorio poslije Palacea. Tačno je i da su oni odigrali bolje. Međutim, drugi gol je presjekao situaciju puno. Dotad nije nijedan tim izgledao kao da će ga dati, pogotovo PSG.

Naravno da nije u pravu. Ne može se tako lako odreći igrača koji je vezao 2 odlične sezone i to baš u EPL-u. U stvari može, ali nije to pametno. Daješ 40-50 ili ko zna koliko miliona da dovedeš napadača (za kog se postavlja pitanje kako će se snaći u EPL-u, i koliko će mu vremena trebati da se privikne, bez obzira koji je to napadač), a imaš napadača u svom ''dvorištu''.

Jedino ako je neki ''sukob'' u pitanju onda mogu da shvatim, ali opet ne opravdavam. Provlačila se neka priča (ne znam koliko je tačna), da mu je Murinjo zamerio zbog onog penala protiv Bajerna. Realno, sramota je kako ga je šutirao ali nije to razlog. Ipak, ako znamo koliko Murinjo ''voli'' Gvardiolu i koliko bi mu taj trofej značio onda je sve moguće.

Ja se bojim da tu nešto drugo nije u pitanju, ali to je već manje verovatno. Jasno je svima da je Lukaku ostao u timu da bi Chelsea verovatno već imao obezbeđenu titulu, kako nama tako i fudbalskim stručnjacima. Pokušajte da zamislite sledeću sezonu u kojoj Lukaku dobije šansu, uz neka pojačanja (bek i vezni) i Chelsea osvoji titulu, još neki trofej i Lukaku opravda očekivanja a tim dobije novog Drogbu. To bi značilo da je jedna sezona propala zahvaljujući Murinjovim greškama, a ja nešto ne verujem da je on čovek koji lako priznaje svoje greške.

Možda jest, možda nije. Šta mi znamo koji su njegovi planovi?

Naravno da nije u pravu. Ne može se tako lako odreći igrača koji je vezao 2 odlične sezone i to baš u EPL-u. U stvari može, ali nije to pametno. Daješ 40-50 ili ko zna koliko miliona da dovedeš napadača (za kog se postavlja pitanje kako će se snaći u EPL-u, i koliko će mu vremena trebati da se privikne, bez obzira koji je to napadač), a imaš napadača u svom ''dvorištu''.

Jedino ako je neki ''sukob'' u pitanju onda mogu da shvatim, ali opet ne opravdavam. Provlačila se neka priča (ne znam koliko je tačna), da mu je Murinjo zamerio zbog onog penala protiv Bajerna. Realno, sramota je kako ga je šutirao ali nije to razlog. Ipak, ako znamo koliko Murinjo ''voli'' Gvardiolu i koliko bi mu taj trofej značio onda je sve moguće.

Ja se bojim da tu nešto drugo nije u pitanju, ali to je već manje verovatno. Jasno je svima da je Lukaku ostao u timu da bi Chelsea verovatno već imao obezbeđenu titulu, kako nama tako i fudbalskim stručnjacima. Pokušajte da zamislite sledeću sezonu u kojoj Lukaku dobije šansu, uz neka pojačanja (bek i vezni) i Chelsea osvoji titulu, još neki trofej i Lukaku opravda očekivanja a tim dobije novog Drogbu. To bi značilo da je jedna sezona propala zahvaljujući Murinjovim greškama, a ja nešto ne verujem da je on čovek koji lako priznaje svoje greške.

Prvo, opet postavljam pitanje, odakle mi znamo kakvi su njegovi planovi i vezi napada.

Drugo, da se trener odrekne napadača radi jednog jedinog penala je smiješno i pomisliti.

Ove pretpostavke da je ostao, da je ovo, da je ono su samo priče, šta bi bilo kad bi bilo i kojim to "stručnjacima" je jasno da bi mi sa Lukakuom imali već obezbjeđenu titulu???

Evo zamislio sam i da karam Kim Kardashian u njene velike guzove a da mi pred vrata u redu čekaju još Lisa Ann, Jennifer Lopez, Jessica Alba... Čuj zamisli!

• Autor

Možda jest, možda nije. Šta mi znamo koji su njegovi planovi?

Prvo, opet postavljam pitanje, odakle mi znamo kakvi su njegovi planovi i vezi napada.
Drugo, da se trener odrekne napadača radi jednog jedinog penala je smiješno i pomisliti.
Ove pretpostavke da je ostao, da je ovo, da je ono su samo priče, šta bi bilo kad bi bilo i kojim to "stručnjacima" je jasno da bi mi sa Lukakuom imali već obezbjeđenu titulu???

Evo zamislio sam i da karam Kim Kardashzian u njene velike guzove a da mi pred vrata u redu čekaju još Lisa Ann, Jennifer Lopez, Jessica Alba... Čuj zamisli!

I Nicki Minaj <3

definitivno nije, ogromna greška je prodati lukakua...

prodat sve napadace njega ostavit plus još jedan extra špic

HŽV

Sada kada je Mourinho navodno rečeno da je jedini novac koji će imati za transfere je onaj koji namakne od prodaje. Nešto nisam uvjeren da će se ići za Costom ako bi se Oscar ili Hazard morali prodati, mislim da bi Lukaku mogao dobiti priliku. A možda se Costa financira prodajom Cecha a ne Oscara. Uglavnom bit će zanimljivo gledati rasplet ove situacije. 

Sada kada je Mourinho navodno rečeno da je jedini novac koji će imati za transfere je onaj koji namakne od prodaje. Nešto nisam uvjeren da će se ići za Costom ako bi se Oscar ili Hazard morali prodati, mislim da bi Lukaku mogao dobiti priliku. A možda se Costa financira prodajom Cecha a ne Oscara. Uglavnom bit će zanimljivo gledati rasplet ove situacije.

Bilo je i priča da će Mou raditi na razvoju ekipe i da mu je to bitno, pa potrošio 100 milijuna.
Nema šanse da pustimo Hazarda i(li) Oscara, a nema ni logike da prodamo jednog vrhunskog nogometaša kako bi drugog doveli.

Naravno jasno je da niko ne može garantovati da bi Lukaku kod nas igrao sjajno..

Ali ja mislim da je on zaslužio šansu,momak je odradio sjajno dvije posudbe i pokazao da zna što je najbitnije dati gol.

Bilo bi šteta prodati mladog i perspektivnog napadača a da nije ni dobio pošteno šansu.

Smatram da je Mourinho ove sezone trebao ukazati povjerenje Lukakuu jer trenutno u ekipi ima igrača koji su neopravdano dobili povjerenje.Sada će neko reći da je Lukaku sam želio otići na posudbu,to je možda i tačno ali on sigurno ne bi otišao da je dobio obećanje da će koliko toliko imati važnu ulogu u ekipi.

Naravno jasno je da niko ne može garantovati da bi Lukaku kod nas igrao sjajno..

Ali ja mislim da je on zaslužio šansu,momak je odradio sjajno dvije posudbe i pokazao da zna što je najbitnije dati gol.

Bilo bi šteta prodati mladog i perspektivnog napadača a da nije ni dobio pošteno šansu.

Smatram da je Mourinho ove sezone trebao ukazati povjerenje Lukakuu jer trenutno u ekipi ima igrača koji su neopravdano dobili povjerenje.Sada će neko reći da je Lukaku sam želio otići na posudbu,to je možda i tačno ali on sigurno ne bi otišao da je dobio obećanje da će koliko toliko imati važnu ulogu u ekipi.

ovo je jedna od najskupljih gresaka mourinha... Mora je ostavit lukakua a dembi ili torresu se zahvalit.... Velika greska sa posljedicama sad kad je najbitnije

HŽV

Ok bi bilo dovesti Kostu, ali nikako ne treba otpisati Lukakua. Bojim se da može ispasti scenario kao sa Staridžom i Toresom. Umesto šansu da daš čamugi iz svog tima, ti ih oteraš i forsiraš španske balerine...

lukaku,ba,torres,mikel,luiz, tona posudjenih igraca. Imamo mi dosta njih da prodamo prije nego li moramo edena il oskara

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.