29. april 2014.12 god. comment_173350 mozes sutra smislit pobjednicku taktiku i onda u finale tamo nabit one cigane koji su te protjerali eamus ducis :D Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173372 Evo sta ce sutra zgadija slinava uzimati na kioscima. Nasov izvucen iz konteksta, Recenica koja nije izgovorena. I sve to popraceno upecatljivom zutom bojom bas kod rijeci "svi" da efekat bude veci. Naravno, nece staviti na naslovnoj strani izjavu u kojoj Mou kaze "Ako igras protiv ekipe koja je fantasticna u kontrama i koja ce te unistiti ako joj ostavits veliki prostor iza ledja, a ti to uradis, onda si glup". Ali natovarice ih duplo vise na narednoj konferenciji. Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173374 Murinjova filozofija fudbala: Kad oni napadaju, mi se branimo; kad je lopta kod nas – mi napadamo http://www.mozzartsport.com/vesti/murinjova-filozofija-fudbala-kad-oni-napadaju-mi-se-branimo-kad-je-lopta-kod-nas-mi-napadamo/75361 Kako je covek genije Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173380 Ajmo Mou danas je tvoj dan :) izbaciti Atletiko i onda se Realu i nihovim nezahvalnim navijacima naaaacestitati mile Nove Godine :D Prijavi
1. maj 2014.12 god. Autor comment_173500 Mou najbolji i dalje na svijetu. Včrs nije bilo sreće. Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173502 Zasto je toliko cekao da ga u igri ufrli Surlea nije mi jasno,i da i Tores bi trebao da ostane u igra a Eto uopste da ne ulazi. Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173511 Zasto je toliko cekao da ga u igri ufrli Surlea nije mi jasno,i da i Tores bi trebao da ostane u igra a Eto uopste da ne ulazi. Pa Willian razvalio, Schurrle samo gubio lopte... Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173548 Ne znam zasto ubacuje umjesto cola drugog napadaca. Logicnije je bilo oscara il schurrlea kojo mogu nest doprinijeti naspram eta Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173555 Pošto je kraj sezone tu red je da se kaže da je ona neuspješna jer ćemo ostati bez trofeja. Taj trofej ja sam očekivao u vidu nekog kupa jer realno za titulu u Engleskoj ili u Evropi bilo je rano bez obzira što je Mou došao. A ipak došli smo vrlo blizu u oba takmičenja. Ono što se treba odraditi je detaljan prelazni rok. Dvaput razmisliti o napadačima (koga dovesti), prodati igrače bez mozga i dovesti dvojicu holdera a Zouma je već tu. Prioritet nadapači i holderi a mogao bi uletjeti i jedan bek. Znači 3-4 igrača IN, a isto toliko mrš u pičku materinu. Naredna sezona se još zove "sindrom druge Joseove sezone". Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173556 http://hereisthecity.com/en-gb/2014/04/29/ib-how-much-has-mourinho-improved-the-chelsea-defence/ Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173593 Ne vidim gdje je Simeone nadmudrio Josea, ne vidim grešku Josea. Nismo igrali defanzivno od samog početka, igrali smo ajmo reć normalno i napad i obrana, znači nije od 1. minute išao ofenzivno kako su neki mislili da će bit, što je logično i shvatljivo. Zabili smo gol s tom igrom i nismo se povukli! I dalje smo nastavili tako igrati i onda padne gol u 44.minuti u kojem je obrana loše reagirala, a Cole nije izbio čistu loptu već ju je pustio, tako da nema se tu šta Mourinha okriviti. Drugi gol, penal napravi iskusni Eto'o. Mourinhova krivica? Ne bih rekao. Treći gol je jednostavno produkt otvorene igre i pokušaja da se stigne rezultat. Nije on kriv što DL4 nije zabio umjesto stative.. Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173595 Fulo je mou s izmjenom. Nebitno sto je spicar napravio penal Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173606 gotova je i ova sezona i mislim da je sad vrijeme za kratki osvrt na ovu sezonu. po meni sasvim zadovoljavajuća sezona, istina bez trofeja ali realno u prvoj sezoni s novim trenerom to i ne treba očekivat, odma sam na početku rekao da me u prvoj sezoni trofeji ne zanimaju i istojem pri tome. bilo je tu svega, nekih odličnih svari (pobjede citya i liverpoola) i nekih po meni grešaka mou-a (prodaja mate), ali sve u svemu odlična sezona, ono najvažnije je napravljeno mou je posložio ekipu, imamo glavu i rep i na dobrom smo putu da iduće sezone budemo pravi i siguran sam da možemo bit prvaci dogodine... što se tiče iduće sezone, mislim da je jasno da su nam potrebana pojačanja i to po najprije u obliku napadača, sad hoće mo li riskirat s Lukakuom ili kupit svjetsku klasu ostavljam mou ali u iduću sezonu ne smijemo ući bez napadča spospobnog redovito zabijat i radit razliku na terenu kao što to radi costa u atletiku... Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173609 Fulo je mou s izmjenom. Nebitno sto je spicar napravio penal Oscar danas reko da je nedovoljno fit. A Mou je uradio isto ovo (presao na 442) protiv PSG-a i isplatilo nam se. Snoc nije proslo. To je fudbal, nekad neke stvari prodju, nekad ne. Aj sad, idemo dalje. Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173614 Preso je na 442 a nije ni probao 4231 - onako kak znamo najbolje. Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173620 Nije meni krivo što nećemo osvojiti nijedan trofej nego način na koji mi igramo. Protiv bilo koje malo jače ekipe bunker, protiv slabijih ne možemo probiti bunker. Da kojim slučajem Mourinho ode na kraju ove sezone ne bih nimalo žalio. Bilo koji trener koji bi došao teško da bi igrao defanzivnije nego što sad igramo. ČINJENICA JE DA MOURINHO NE ZNA IGRATI OFANZIVNO. Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173621 Sto pokazuju statistike dok je vodio prvi put chelsea a i realuNemamo mi ekipu za ofanzivan fudbal.A svrsavali ste na murinja kad smo naguzili city lpool i ostale. Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173622 Da, zato je, Čelsi 2006. bio najefikasniji u Engleskoj, Inter u obe sezone u Italiji, a Real najefikasnija ekipa u Evropi 2012. Dekadentno, zaista. A ovakvi poput True Bluea (oh, the irony) koji se oglase na forumu isključivo nakon poraza mogu slobodno da odšetaju. Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173623 Sto pokazuju statistike dok je vodio prvi put chelsea a i realuNemamo mi ekipu za ofanzivan fudbal. A svrsavali ste na murinja kad smo naguzili city lpool i ostale. Kako se piše na forumu reklo bi se da je Hazard Ronaldo, Oscar Zidane, itd Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173624 Nije meni krivo što nećemo osvojiti nijedan trofej nego način na koji mi igramo. Protiv bilo koje malo jače ekipe bunker, protiv slabijih ne možemo probiti bunker. Da kojim slučajem Mourinho ode na kraju ove sezone ne bih nimalo žalio. Bilo koji trener koji bi došao teško da bi igrao defanzivnije nego što sad igramo.ČINJENICA JE DA MOURINHO NE ZNA IGRATI OFANZIVNO. Vodi Chelsea (prvi puta), Chelsea zabio najviše u ligi. Vodi Inter, zabiju najviše u ligi. Vodi Real, zabiju najviše u ligi. Nije loše za nekog ko ne zna ofenzivno igrat. Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173627 Vodi Chelsea (prvi puta), Chelsea zabio najviše u ligi. Vodi Inter, zabiju najviše u ligi. Vodi Real, zabiju najviše u ligi. Nije loše za nekog ko ne zna ofenzivno igrat. Chelsea ove sezone u PL - 69 golova Manch. City ove sezone u PL - 93 gola (utakmica manje) Liverpool ove godine u PL - 96 golova :D Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173628 Za prvu sezonu ja sam vise nego zadovoljan,a svi koji pricaju kako Mourinho ne zna igrati fudbal pa ne moze Mou mesto igraca da kreira napad,ali zato moze da u odbrani svede greske na minimum.Kad stigne Costa koji svaku utakmicu igra kao da mu je poslednja u zivotu bice to siguran sam mnogo bolje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.