Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Evo Intervjua posle utakmice :D

https://www.youtube.com/watch?v=dmdSADV1Efs

Ali nigde nema to o Hazardu i ekipi da ga pocaste. 

Odgovorio je zasto uvek ranije ide,kaze mora zeni da javi rezultat,zato sto se brine hahahhahahahha 

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

• Autor

Evo Intervjua posle utakmice :D

https://www.youtube.com/watch?v=dmdSADV1Efs

Ali nigde nema to o Hazardu i ekipi da ga pocaste. 

Odgovorio je zasto uvek ranije ide,kaze mora zeni da javi rezultat,zato sto se brine hahahhahahahha 

Pa ovo je brate zajebancija s fb, kako nisi skontao xD Jest taman će on to reći. Koliko god da je kontraverzan, nije toliki seljo-beljo da se spušta na tako nizak nivo. Možda Wengeru nije pružio ruku, al to ne znači da će ga i verbalno ponižavati. Dosta 6 komada. Mou je gospodin čovjek.

1969241_984368254936724_875641492_n.jpg

558989_984344314939118_2024795981_n.jpg

"Razgovarali smo dosta, analizirali njihovu igru i došli do zaklučka da stiču sigurnost kada imaju posed lopte.Dogovorili smo se da jakim presingom sprečimo njihovu igru 'do noge' i svedemo im broj uspešnih uzastopnih dodavanaj na minimum.Odsekli smo im štopere iz igre koji se često priključuju kao ispomoć u održavanju poseda. To nije bio baš zahtevan zadatak u defanzivi za naše ofanzivne igrače, jer ti momci nisu baš naročito brzi.Razbili smo ih jer smo ih pročitali. Opet ću pomenuti odličan pristup i fenomenalnih 10 minuta, kada smo postigli prva tri gola i kada smo rešili utakmicu." rekao je Murinjo.

• Autor

http://chelseabalkan.com/201403282882/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-sudije-bi-nas-mogle-kostati-titule.html

Počeo je seruckati i tražiti alibi. Bilo je utakmica u koje je ulazio preoprezno, predefanzivno. Pogotovo protiv manjih klubova. Ako nas išta bude koštalo, onda će nas koštati upravo taj pristup u tim nekim manjim utakmicama. I to će biti par bodova. Ali ja se nadam da će nam se sudba kleta na kraju smilovata, te će da i ManC prosuti nekoliko važnih bodova do kraja.

Evo snimak za Hazarda i OScara za 300 miliona :D kralj.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4Ghp6kyi2oo

Treba uzeti u obzir da smo se mi prvi dio sezonu tražili, da su se neki igrači navikavali na novu sredinu itd.

Vjerovatno nismo ni očekivali da ćemo nakon 30 kola biti prvi na tabeli.

Vrlo dobro znamo kakve smo probleme imali sa napadom, pa i sa odbranom.

Ovaj drugi dio sezone smo popravili i napad i odbranu i to nas je izvuklo..

Ma zajebo se Mou...

Ja bih lepo rekao " Francuski pedercici nas se plase, pa pustaju ovakve price u javnost, da naruse harmoniju i samopouzdanje medju igracima" 

Celzi nema igru,Murinjo nije nista novo done sto se tice napada igra bunker fudbal....jedan Rodzer sa smenim Liverpulom dominira mene je prosto sramota!

Nije Mourinho kriv to sigurno. Ne možemo kriviti njega što nismo imali napadača ovu utakmicu. Jednostavno ne možemo. Da je tu bio Eto'o to je druga priča.. Ja se samo nadam da će neka osoba iz kluba imati muda i reći da nam pod hitno treba napadač i da igramo cijelu sezonu bez njega

Gde je bio Mikel ? Zasto i on od prvog minuta nije igrao ? E moj Murinjo bolje ti je na ljeto nesto pametno da uradis ,ako ostavis ove panjeve  u napadu ne moramo ni igrat vise.

Nije Mourinho kriv to sigurno. Ne možemo kriviti njega što nismo imali napadača ovu utakmicu. Jednostavno ne možemo. Da je tu bio Eto'o to je druga priča.. Ja se samo nadam da će neka osoba iz kluba imati muda i reći da nam pod hitno treba napadač i da igramo cijelu sezonu bez njega

Nije Kriv ima ekipu od 300-400 miliona igraju fudbal na rangu beton lige,ne mogu da povezu pas za 90.minuta kad vidim onaj Liverpul kako igra mene je SRAMOTA,Roman ako je pametan od sledece seozne napravi igru hocu napadacki fudbal ili dovidjenja Posebni......

Nije Kriv ima ekipu od 300-400 miliona igraju fudbal na rangu beton lige,ne mogu da povezu pas za 90.minuta kad vidim onaj Liverpul kako igra mene je SRAMOTA,Roman ako je pametan od sledece seozne napravi igru hocu napadacki fudbal ili dovidjenja Posebni......

Jebo te čitav Liverpool u šupak, idi navijaj za njih idiote mrtvi. Puj jebem ti plastiku.

Jebo te čitav Liverpool u šupak, idi navijaj za njih idiote mrtvi. Puj jebem ti plastiku.

Ljudi gaze,treba jadnice da pognes glavu i da cutis imaju smesnu ekipu igraju atomski fudbal.

Ljudi gaze,treba jadnice da pognes glavu i da cutis imaju smesnu ekipu igraju atomski fudbal.

Opušteno baja, ova godina je vaša. Ako ne ova, onda ona tamo. i tako. YNWA!

Mislim da su tri stvari potrebne da se promijene za sledecu sezonu : 

1.Murinjo da promijeni taktiku ekipe ,da se igra vise napadacki i u derbijima i u utakmicama sa slabijim ekipama.

2.Da se vrati Lukaku sa pozajmice,Eto'o-u da se produzi ugovor ,Torres da napusti klub i da se dovede jedna masina od napadaca (Kavani,Falkao ,Kosta)
3. Da se pojacamo sa dva dobra ofanzivna kreativna vezna jer ovo ovako ne ide . 

Bane, sa tim promenama sto si naveo i Mancini je uzeo titulu i to pored zivog i zdravog Fergusona. Dovedemo Rojsa i Kavanija i da te bude blam ako nemas 32 pobede u ligi.

Realno! Pusti ove paćenike plastične navijače plastičnog kluba. Mi volimo pravi klub - LIVERPOOL!!!!
 YNWA my friend SAS jebe keve svima, doćiće nama ovaj mali chelsea na anfield i jebaćemo ih jer igramo najbolji fudbal realno, i najveći smo klub na svijetu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.