14. mart 2014.12 god. Autor comment_167319 Najbolji tim kojeg je imao Mourinho u periodu 2004-2014, evo napravio sam u obliku wallpapera. Mourinho's Chelsea Best XI 2004-2014 Slažete li se? Prijavi
14. mart 2014.12 god. comment_167357 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qikyh3tkkW0 Luiz ludak :D valjda je viknuo "Kuckin sin" dok je Mou davao izjavu,ovaj se smejao kao lud :D Prijavi
15. mart 2014.12 god. comment_167381 Sledece godine ce Mou Luizu da da sansu ali kao maskoti. http://mondo.rs/a672721/Sport/Fudbal/Murinjo-Zasto-ovo-radite-Mancester-sitiju.html kakav brat :D Prijavi
17. mart 2014.12 god. comment_167668 Covek ima Ferarija vozi ga kao da ima Juga...to je glavni problem! Prijavi
20. mart 2014.12 god. comment_168100 Hocel mou bit na tribinama il na svom mjestu protiv arsenalaSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
20. mart 2014.12 god. comment_168126 http://www.youtube.com/watch?v=JDEruS1D7VY Dokaz da on obozava budale :D Prijavi
21. mart 2014.12 god. comment_168187 - U četvrtfinalu igraju najbolji europski klubovi. No očigledno je da su Chelsea i Manchester United autsajderi u ovom trenutku - rekao je u svom stilu Jose Mourinho čiji Chelsea igra protiv PSG,a u uzvratu je domaćin. Ne znam dal je to stvarno izjavio, ali ako je ovo istina onda mi ga je vec stvarno pun k*rac. Culi smo vec 10 puta od njega da nismo nigdje favoriti i zar to nije dosta?!? Stvarno je više naporan s takvim izjavama. Prijavi
21. mart 2014.12 god. comment_168188 Kad pre stize on da izjavi a ovi nasi prevedu :D Tesko bas da je Murinjov ego tako zaribao da izjavi ovako nesto, sem ako nije bio ironican pa pogresno preneli... Prijavi
21. mart 2014.12 god. comment_168198 Pa ne znam šta ti je čudno u toj izjavi.. Realno 4 ekipe za polufinale su Bayern, Real, Barcelona i PSG. Ostale 4 su ovdje podređeni, samim time autsajderi u svojim duelima. Prijavi
21. mart 2014.12 god. comment_168225 - U četvrtfinalu igraju najbolji europski klubovi. No očigledno je da su Chelsea i Manchester United autsajderi u ovom trenutku - rekao je u svom stilu Jose Mourinho čiji Chelsea igra protiv PSG,a u uzvratu je domaćin. Ne znam dal je to stvarno izjavio, ali ako je ovo istina onda mi ga je vec stvarno pun k*rac. Culi smo vec 10 puta od njega da nismo nigdje favoriti i zar to nije dosta?!? Stvarno je više naporan s takvim izjavama. Jebo ga miš, baš je čovjek akrep, jel de Prijavi
21. mart 2014.12 god. comment_168226 Pa ne znam šta ti je čudno u toj izjavi.. Realno 4 ekipe za polufinale su Bayern, Real, Barcelona i PSG. Ostale 4 su ovdje podređeni, samim time autsajderi u svojim duelima. PSG ispred nas? Ne bi se složio. Al' ajde. Naša najveća prednost nad PSG-om je upravo na mjestu menadžera. Prijavi
21. mart 2014.12 god. comment_168227 PSG ispred nas? Ne bi se složio. Al' ajde. Naša najveća prednost nad PSG-om je upravo na mjestu menadžera.samo da mi doživimo da zavrsimo utakmicu sa 11 igrača i bez dosuđenog penala protiv nas... Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
21. mart 2014.12 god. comment_168237 Imaju bolji napad, mi odbranu. Veza ce odlucivat :D Iako ce nama biti hendikep sto nemamo Matica. Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168323 Mozda nije najbolji, al od njega boljeg nema! THE SPECIAL ONE!!! Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168337 "At 2-0 after seven minutes the game is over. We were too strong. Then came the penalty and red card but the game was resolved in 10 minutes. "There were lots of people in the box, Eden Hazard makes the shot. We see one player diving like a keeper and touching with his hands. From the bench we couldn't see which player it was. It was a penalty and a red card, unfortunately the wrong boy came off. Even the linesman couldn't help him to make the right decision. The important decision - is it a penalty? Yes. Is it a red card? Yes. "We had momentum but it stopped last Saturday against Aston Villa for some reason. Now we are trying to build more momentum. The victory over Galatasaray was important. This was the most important match of the season for Arsenal. For us it was an important game." Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168370 "Ovo je bio najvažniji meč sezone za Arsenal, za nas je bio samo važan." jebi, ne vadi! Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168392 Bravo Mourinho,konacno ono sto svi zelimo,da ne strepimo sa zatvrorenom igrom,nego da napunimo protivnike. Gledao sam samo pp i stvarno igra koja odusevljava,odamh presing,resavas utakmicu u prvih 10-20 minuta i onda se lagano sprdas,uvedes Salaha da se uigra,ali moras i Mikela da se sprdas sa svima :) Sve u svemu,ovo je ono sto sam zeleo,da ne stajemo na 1:0,2:0 nego da punimo do vrha... Neka zamisli da svaki tim protiv kojeg igra vodi Wenger :D Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168399 Da čujemo malo kritičare.. :D "The special five pobegao iz Španije i sad izigrava stručnjaka u Engleskoj." Ono što sam ja video. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.