27. februar 2014.12 god. Autor comment_165801 Mou - Nakon Chelseaja Inter http://www.klix.ba/sport/nogomet/mourinho-vratio-bih-se-u-inter-nakon-chelseaja/140227124 Prijavi
27. februar 2014.12 god. comment_165828 koliko on prica o sljedecoj sezoni pari da cemo imat skor 38 0 0 150:10 i sve trofeje osvojit Prijavi
27. februar 2014.12 god. comment_165844 koliko on prica o sljedecoj sezoni pari da cemo imat skor 38 0 0 150:10 i sve trofeje osvojit crve nemoj da sereš neće nam gol dat sljedeće sezone ! Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_165941 Jel se seca neko one sezone kad je nzm ko dal FA ili neko drugi ponudio neku nagradu ako se Celziju da gol.Tako ce biti i sledece sezone nadam se,ali isto tako se i nadam da cemo poceti davati golove. Prijavi
1. mart 2014.12 god. comment_166095 At half-time, I told them nothing - nothing - not a word. I walked in, then I walked out. I don't know if anyone else gave a team talk. I was not inside the dressing room. Jedan je Mou! Prijavi
1. mart 2014.12 god. comment_166099 Možda to znači više od riječi, možda je igračima tada u glavu došlo kako su loši kad im Mou nema što za reći Prijavi
1. mart 2014.12 god. comment_166110 At half-time, I told them nothing - nothing - not a word. I walked in, then I walked out. I don't know if anyone else gave a team talk. I was not inside the dressing room. Jedan je Mou! E da mi je videti tu situaciju :D e zato ga volim,zato sto ima drugacije metode. Bravo majstore,dovoljno ih je samo pogledati i da se useru kada ne odigraju dobro i kasnije da izadju na teren i da pokidaju :D Prijavi
2. mart 2014.12 god. Autor comment_166207 "Razlika u odnosu na Manchester City je lažna prednost, naše prvo mjesto je lažno, ukoliko oni pobijede u dvije utakmice koje imaju odraditi bit će na vrhu", jasna je analiza portugalskog trenera jer City ima šest bodova manje, uz dvije utakmice manje, ali i 12 pogodaka bolju gol razliku, koja je na kraju ključna. Prijavi
2. mart 2014.12 god. comment_166288 "Razlika u odnosu na Manchester City je lažna prednost, naše prvo mjesto je lažno, ukoliko oni pobijede u dvije utakmice koje imaju odraditi bit će na vrhu", jasna je analiza portugalskog trenera jer City ima šest bodova manje, uz dvije utakmice manje, ali i 12 pogodaka bolju gol razliku, koja je na kraju ključna.jose pila naopako ka i uvik. Ako mi operusamo kokoske u subotu oni onda moraju dobit 3 za redom prije dva gostovanja u nizu. Cini mi se arsenal i utd Prijavi
4. mart 2014.12 god. comment_166402 I dalje se najvise pita City.Sami odlucuju o svojoj I o sudbini prvaka Premiershipa. Prijavi
8. mart 2014.12 god. comment_166726 Ne bi se bas složija da se još uvik pita samo city i da oni odlučuju. Teoretski gledano je tako ali mogućnost da će oni ili liverpool skupit vise bodova od nas do kraja je gotovo nemoguća misija, s obzirom na zdrijeb...Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
8. mart 2014.12 god. comment_166751 City se pita jer ako pobjede sve do kraja su prvaci.. ukoliko se nebi desilo cuso pa da mi punimo ekipe do vrha do krajaSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
8. mart 2014.12 god. comment_166798 Kada sam kritikovao,jesam,a sada prvo kod Moua na temu da cestitam na tome sto je konacno uradio ono sto sam javno i tajno prizeljkivao. Kada se namirise krv,da se onda napadne. Izmene se bile na 2:0 Eto-Ba i pre toga, Schurle-Wilian,znaci nije bilo Schurle - Obi Mikel... i doslo je do rezultata,umesto strepnje za rezultat,dali smo jos 2 gola i ispratili "kokoske" kuci lepo i sa stilom i bez nervoze ;) E samo to zelim i nista vise. Bravo Mou. Prijavi
8. mart 2014.12 god. comment_166818 Jose: 'When you lose 4-0 you go home and don't speak about the ref.' Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166857 City se pita jer ako pobjede sve do kraja su prvaci.. ukoliko se nebi desilo cuso pa da mi punimo ekipe do vrha do kraja Sent from my HTC One V using Tapatalkipak ovo nije bundesliga ako me razumis... Prosut ce city do kraja 10 bodova siguran sam Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166880 Kada sam kritikovao,jesam,a sada prvo kod Moua na temu da cestitam na tome sto je konacno uradio ono sto sam javno i tajno prizeljkivao. Kada se namirise krv,da se onda napadne. Izmene se bile na 2:0 Eto-Ba i pre toga, Schurle-Wilian,znaci nije bilo Schurle - Obi Mikel... i doslo je do rezultata,umesto strepnje za rezultat,dali smo jos 2 gola i ispratili "kokoske" kuci lepo i sa stilom i bez nervoze ;) E samo to zelim i nista vise. Bravo Mou. Mada opet da nije bilo crvenog kartona i penala da ništa od tog napadanja do kraja ne bi bilo... Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166884 ipak ovo nije bundesliga ako me razumis... Prosut ce city do kraja 10 bodova siguran sam Sent from my iPhone using Tapatalk prosućemo i mi sigrno još bodova, sve je otvoreno, do samog kraja će bit teška utrka ipak je ovo premiership... Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166897 Cilj na kraju sezone "If we lose seven points now with nine matches to go... a lot can happen, but 13 points with nine matches is almost impossible for us to lose that, so from now our objective in the Premier League is in our pocket. "Our next objective is top three, as that gives us direct qualification [to the Champions League group stages] and if at a certain point our distance to fourth is big, I will say we will think a bit more - but objective now is top three. If Man City win three games in hand, which they can - they are top."Izmjena Lampard - Oscar "We made the change that changed the dynamic of the team, not because [Frank] Lampard was not playing well, but we played the second half with a clear number 10 [Oscar] and that stretched them a bit more and gave them room to play."O Tottenhamu "I think they are a team that have great control of the ball possession, but they don't hurt people - so second-half was comfortable for us. "They are quite dominant as they are comfortable on the ball but as an opponent, you don't feel in trouble as you don't feel the danger. Even if you are not controlling the game, you feel calm, and in the second half when we scored even with 11 v 11, I felt it would be difficult for us to concede."O Eto'ou i zašto Torres nije igrao "I told him (Eto'ou) before the game, 'you are going to score for sure' because he was supposed to be on the bench," Mourinho said. "Fernando was supposed to start the game. A couple of minutes before the game, he was not able to play and I thought 'this is your destiny'. "Samuel is so clever in the way he reads the game. After 1-0, the game had no mystery." Prijavi
9. mart 2014.12 god. Autor comment_166916 Mislim da bi mogao biti prvi trener u povijesti koji je osvojio prvenstvo, a da nijednom nije bio proglašen za trenera mjeseca. Do sada proglašeni Prijavi
9. mart 2014.12 god. comment_166968 Mada opet da nije bilo crvenog kartona i penala da ništa od tog napadanja do kraja ne bi bilo... Vise sam se okrenuo na izmene i na filozofiju. Nije ojacavao odbranu,a slabio napad nego je igrao u istom ritmu. Mada ajde mozda je i to posledica crvenog,ali prijatno me iznenadila ta filozofija. Prijavi
10. mart 2014.12 god. comment_167009 Finiš šampionske trke u engleskoj Premijer ligi mogao bi da bude najzanimljiviji od njenog osnivanja, s obzirom na to da čak četiri tima (Čelsi, Mančester Siti, Liverpul i Arsenal) konkurišu za trofej, ali uprkos tome, ostrvski mediji tvrde da je pobednik već poznat. Naime, statistika kaže da kad god je tim koji vodi menadžer Čelsija Žoze Murinjo bio prvi na tabeli na kraju februara, kao što je sada slučaj, osvajao je titulu. To je važilo i u Portu, Interu, Realu, kao i u prethodno mandatu u londonskom klubu. Čelsi trenutno ima sedam bodova više i meč više od Liverpula i Arsenala, koji dele drugo mesto. Takođe, "plavci" imaju devet bodova više od Mančester Sitija koji ima tri utakmice manje. Murinjo, međutim, i dalje pokušava da ubedi javnost u Engleskoj da njegov tim nije glavni kandidat za titulu, već da je to Siti. Ipak, mnogi to vide kao još jedan od njegovih čuvenih pokušaja prebacivanja pritiska na rivala. "Kada pričamo o obavezama u Ligi šampiona i koliko one odvlače pažnju od Premijer lige, setim se Liverpula. Oni od početka sezone praktično imaju samo jednu utakmicu nedeljno. Lepo se odmore, spreme, odigraju meč, pa se oporave i tako u krug. To je njihova velika prednost", rekao je Murinjo na konferenciji za novinare u Londonu. Londonski "plavci" takođe imaju obaveze u Ligi šampiona, pošto ih očekuje revanš meč osmine finala protiv Galatasaraja. U prvom duelu bilo je 1:1. Murinjovu "mantru" kako Čelsi nije glavni kandidat za trofej u Premijer ligi, namerno ili slučajno, ponavljaju i igrači. Tako je kapiten DŽon Teri nedavno istakao da je Siti najjača ekipa u ligi, dok je napadač Demba Ba naveo da su "građani" ti koji drže sudbinu u svojim rukama. Ipak, to ne znači da se Čelsi odriče šansi u borbi za trofeje. "Moramo da verujemo u uspeh, toga su svesni i svi u ekipi", zaključio je Andre Širle, nedavno strelac het-trika protiv gradskog rivala Fulama. Dajte nam titulu :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.