Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

ja13, on 16 Feb 2014 - 20:15, said:

...zašto je poslao skoro pa najjaču ekipu bog će ga znat...

Da zavara protivnika. :D

Žao mi je k'o psu što smo ispali, ali na kraju to možda i ne mora biti loše. City si je na vrat nabio dodatni teret. Chelseau u najboljem slučaju do kraja sezone predstoji 12 utakmica u PL i maksimalno 7 u CL, dok Cityu u najboljem slučaju ostaje 13 utakmica u PL, 7 u CL, 3 u FA kupu i 1 u Capitol One kupu. 5 eventualnih utakmica više znači puno veći umor igrača, što može biti presudno u Premierligi gdje City već ima jednu odgođenu utakmicu. Druga će mu biti odgođena 01.03.(s Man. Unitedom u gostima, koja će se igrati 25.03.) zbog finala Capitol kupa, a treća će mu biti odgođena 08.03.(s Aston Villom doma - ne zna se novi datum odigravanja) zbog 1/4 finala FA kupa pa je pitanje kako će to ukomponirati u svoj raspored. Osim toga mi imamo na papiru samo jednu tešku utakmicu u gostima kod Liverpoola, dok City mora ići na 3-4 teška gostovanja(Man. United, Arsenal, Liverpool, Everton). Daj Bože da prođu Barcelonu u CL jer bi tad imali pakleni raspored krajem ožujka i početkom travnja gdje bi bilo nemoguće da ne naprave poneki kiks...

25.03.2014. PR Manchester United - Man. City
29.03.2014. PR Arsenal - Man. City 
01.04.2014. CL 1/4 finale, 1. utakmica
05.04.2014. PR Man. City - Southampton
08.04.2014. CL 1/4 finale, 2. utakmica
12.04.2014. PR Liverpool - Man. City

Prođe li City u svim nathjecanjima do finala, od početka ožujka do sredine svibnja bi imao prenatrpan raspored te bi u tom periodu samo 1 ili 2 tjedna izbjegao igranje tempom srijeda - subota/nedjelja...

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

sve je to točno, ali sve je to i džaba..

džaba nam je zato što mi baš u tim "malim" tekmama ove sezone kiksamo..

sreća bi bila kad bi svaku tekmu igrali samo s liverom, arsenalom i sitijem

kad bi popravili tu igru protiv malih bio bi siguran da uzimamo prvenstvo, a ovako ostajem i dalje pri svom mišljenju koje sam imao i prije početka prvenstva, a to je da siti osvaja englesku...dok će nama pripasti mjesto prve pratilje..

ali tko zna, vidjeli smo nekoliko nevjerojatnih kikseva i strašnog sitija, tako da, sve je to otvoreno..pa eto, neka Bog da da budem u krivu pa da se na kraju prvenstva mi veselimo tituli prvaka engleske..

to bi bilo nešto perfektno i definitivno za svaku pohvalu našem trenerskom magu mourinhu, jer osvojiti premiership BEZ NAPADAČA bio bi prebolesno moćan rezultat..

sretno jose :D

Otkako je poklopio Vengera ljudi ga još više preziru. :D Citiram paćenike:

"Posle onoga sa Vengerom, postao si mi ubedljivo najnebitniji fudbalski trener, cak vise i od Mihe"

"Hoće čovek da kaže da nema njega u Realu, pa ih niko ne tera da se unapređuju, kao što su to radili prethodnih godina kada je on bio u Španiji... Šta reći o egu ovog čoveka... Sve sam govori..."

"Zasto je ovaj covek toliko bitan da morate svaku izjavu da prenosite? Ajde da je Lipi, Kapelo ili Venger pa da ga slusam"

"Ako hocete da saznate kakva je barsa pitajte cpecijalnog , on zna covek reci ce vam iz prve ruke sta su godine ponizavanja , maltretiranja, nerviranja , obeleo skroz za ovo vreme u realu , ali bilo je i zabavno , naslusao sam se duhovitih izgovora posle poraza ali puno puta nije se ni pojavljivao na konf. za novinare,steta."

Venger :hljeb:

Al što se tih izjava tice Mou je definitivno pretjerao u zadnje vrijeme. Koliko god bio u pravu nekad je najbolje prešutit i ispast gospodin.

Istina. Jose pretjera dosta puta. Ali ljudi moji pa zar vi ne vidite da nitko ne spominje kako je Chelsea loše odigrao protiv Cityja, nitko ne spominje momčad. Svi spominju Josea a momčad je zbog toga puno rasterećenija nego što bi inače bila.

Arogantan i egoističan ali prije svega misli na svoju momčad i jedan veliki psiholog. 

A moguce da to Mou namjerno radi kako bi rasteretio igrače, ali opet ne trebaš to na tako negativan tj. kako si ti rekao arogantan i egoistican nacin radit.

Neka se ugleda na Wengera. On kad je dobio kanticu onda nije spustao drugim menagerima kako bi rasteretio kritikama svoju momcad, nego je poceo padat po aerodromu xD Šalu na stranu. Ono što želim reci je da postoje i drugi načini kako bi maknuo zanimanje medija sa svojih igrača.

Mou je pricao kako nemamo jos izgradjen tim. Wenger posro naso mu nest srat te je nakon toga posamaran od strane mourinha. Trazio-dobio.

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Mou je pricao kako nemamo jos izgradjen tim. Wenger posro naso mu nest srat te je nakon toga posamaran od strane mourinha. Trazio-dobio.

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Svjestan sam ja toga. Ali problem je u tome što je Mou zbog svojih izjava stekao lošu reputaciju (najviše za period dok je bio u Realu) i sada novinari izokrecu cijelu pricu u korist drugih. Pa tako naprimjer sad za vrijeme ovog zadnjeg prepucavanja u vezi tko ce biti neuspjesan. To je opet poceo srat Wenger, a ovi konji od novinara su izokrenuli cijelu pricu i "okrivili" Mou. A kad ti se na njih nalijepe primitivne i neinformirane seljacine koje pricaju, a da ne znaju o cem pricaju stvori ti se kontra efekt i onda onaj tko je u pravu ispada egocentrik, primiticav i arogantna osoba.

Ma Jose je majstor fudbalske psihologije, jedan od najvećih, ako ne i najveći ikad u tom polju. Majstor je on generalno psihologije i manipulacije, ja vjerujem da su sve ovo igrice za javnost. Ne trebamo se mi zamarati s tim, neka to rade manager, igrači i navijači protivničkih klubova.

Ma Jose je majstor fudbalske psihologije, jedan od najvećih, ako ne i najveći ikad u tom polju. Majstor je on generalno psihologije i manipulacije, ja vjerujem da su sve ovo igrice za javnost. Ne trebamo se mi zamarati s tim, neka to rade manager, igrači i navijači protivničkih klubova.

Upravo. Još kad na nekim vestima ja bacim komentar i dodatno isprovociram rulju, milina. :D

Zasto bi Mou uopste nekome nesto presutio? Zbog? Sta, da bi ispao gospodin i pustio da polusvijet koji ne zna gdje je lijevo komentarise njega i njegovu ekipu? Takve ces najlakse poklopiti samo time sto ces im reci istinu a to ih boli do kosti. Taj Wenger stalno komentarise ovaj klub i sve vezano za njega. Pa onda moras biti spreman na to i da primas samare. Sad je kao skandal sto je Mou rekao da je Wenger majstor za neuspjeh a frajer u Evropi nije uradio nista i na putu je da 9 godina nema trofej. A pritom je prvi poceo komentarisati ovaj klub. I sad je Mou ispao los jer je rekao nesto sto debela vecina zna i misli. A ti isti novinari mogu samo da mu zahvale jer se hrane komadicima koje im on baca. Za jednu izjavu se krljaju ko dzukele pa onda izvrcu rijeci kako im odgovara ne bi li punili tiraze. Sutra ce s osmijehom reci "Bio sam novinar u vrijeme Mourinha". Mogu da mu ga duvaju. S pola gasa manipulise njima. Iz hobija.

Mou je malo izgubio kompas, nek se malo pozabavi vise sa svojim igracima i igrom momcadi.

VSELQ.gif

Mou je malo izgubio kompas, nek se malo pozabavi vise sa svojim igracima i igrom momcadi.

upravo njegov nastup u medijima je jedan aspekt pozabavljanja igračima ;)

Ne znam jel ovo pravi intervju,dobra fora ako nije :) 

Reporter: Arsene Wenger said your comments were embarrassing. Do you have anything to say on that? 

Jose “No.”

Reporter: What do you make of the job Roberto Martinez is doing at Everton? 

Jose “I don’t comment.”

Reporter: Wayne Rooney will earn £300,000-a-week at Manchester United. Is he worth that? 

Jose “Not my problem.”

Reporter: What do you think of the red card decisions in the CL this week? 

Jose “It’s for the coaches that go to the UEFA meetings to speak on that."

Reporter: What does this week’s CL games say about the quality of the PL? 

Jose “I don’t comment. The Champions League for me starts on Wednesday."

Reporter: What about the competiveness of the Premier League? 

Jose “I don’t want to comment.”

Reporter: How do you think Martinez has managed Lukaku? 

Jose: “I don’t comment. I prefer to understand that Roberto is in charge of Lukaku."

Reporter: You seem unhappy. What’s up? 

Jose: "I'm fine.”

Reporter: Have you taken a vow of silence? 

Jose: “No.”

Reporter: Do you have a reaction to the criticism you have received? 

Jose: “I have no reaction.”

Reporter: Is there anything you would like to talk about? 

Jose: “No. If I’ve finished, I go.”

Reporter: Can Chelsea benefit from other English clubs being knocked out of the Champions League? 

Jose: “I don’t speak about other teams.”

Reporter: Did you watch the Champions League games? 

Jose: “Yes. I watched all four. Nothing stood out.”

Reporter: How difficult is it for a manager like Roberto Martinez to go into a club and change the playing style? 

Jose: “Ask him.”

Reporter: Do you see your relationship with Pellegrini ever improving? 

Jose: “I’m not in the mood.”

Reporter: Is your determination not to say anything today a sign that you accept Arsene Wenger had a point? 

Jose: “No comment.”

Mourinho: "I am in a club which for me is more than a club"...On working in France: "I can work in France in the future, why not?"

Mourinho: "I have not received a direct offer from PSG [for Hazard]. We have a respectful relationship with the Emir of Qatar"

Znači Murinjo i Azar su 99,9% PSŽ-ovi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.