Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

"Specijalni " dje su ti Esli,Demba,Sirle . Samo sad da ne kaze kako je ovo nebitno takmicenje i kako smo mi golf 2 a siti je audi r8 ,dok je Liverpul golf 3 jer ne igra Ligu sampiona :D 

Vidim Mourinho se nije puno promjenio otakako je napustio Real. I dalje tvrdoglav. Samo sebi srozava ugled. Ne znam što mu to treba. Guardiola je pokazao kako može i u drugom klubu biti uspješan. Bojim se da je Mourinhu vrhunac karijere bila trostruka kruna s Interom. Od tada konstantno stagnira.

Što ti još radiš ovdje?

Samo pišem svoje mišljenje o Mourinhu. Mnogi će se složiti sa mnom. Mourinho je 2010. bio najbolji trener na svijetu. Čak ni ja to kao zakleti Barcin navijač to ne sporim. Pogledaj danas kakvo je stanje.

Bolji od njega su po meni Guardiola, Klopp, Simeone, Alegri. To su generacije novih mladih trenera. Velikani poput Fergusona i Haynkesa su u penziji. Mourinho je u nekoj tranzciji, pokušava praviti lijep i atraktivan nogomet, a još nije siguran kako bi to izveo. Čitao sam malo i ovu temu. Ima dosta i vaših kritika.

Znam da ga obožavate. Obožavaju ga i navijači Intera. Sve je to opravdano. Ali Mourinho je danas par mjesta udaljen od titule najboljeg trenera. Po meni. Da opet ne bude zabune.

Vidim Mourinho se nije puno promjenio otakako je napustio Real. I dalje tvrdoglav. Samo sebi srozava ugled. Ne znam što mu to treba. Guardiola je pokazao kako može i u drugom klubu biti uspješan. Bojim se da je Mourinhu vrhunac karijere bila trostruka kruna s Interom. Od tada konstantno stagnira.

Guardiola jos nije osvojio nesto da se kaze da je uspjesan u drugom klubu.
Nego Mou je bio u 3 kluba uspjesan. Porto,Chelsea i Inter.

Sa Realom je uspio skinuti najdominantniju  barcu u historiji sa trona te i rekord neki napravio al da je nesto vise napravio nije.

ma sve ja kontam cavrljanje,caskanje,diskusije sa drugim navijacima,ali ovo je previse,nije ovo sportske.net, blic sport ili nesto slicno pa da se svi druzimo. Iskreno smaraju me ovi komentari,pametovanja drugih (bez uvrede SIlivio) navijaca.. daj imate svoj forum pisite tamo,otvorite temu "Chelsea" i diskutujte,znam da je Spanska liga dosadna,da vam sudije navlace preokrete pobede,dosadi coveku sigurno,nemate price o jakim utakmicama,posto vam u prvenstvu samo Real moze napraviti dobru utakmicu,itd,itd,razumem vas..imate i vi cime sigurno da se bavite,organizujte kvizove,skupove,nesto,a nase razmisljanje je nase u vezi Chelsea i mi koji volimo ovde pisemo,mislim da je to ok,ovaj forum su napravili ljudi za ljubitelje CHelsea,a ne Barselone,kud ces bas ovde,a Barselona najomrazeniji klub....  Kao da odes u Zvezdinom dresu na Partizanovu tribinu,lud cin,zar ne. 

Tako da Silvio i da budes u pravu nece se niko sloziti sa tobom zato sto Barsu ne podnosimo organski i najbolje bi bilo da se prekine veza izmedju Silvia i Chelsea Balkan foruma. 

Nista licno. 

Samo pišem svoje mišljenje o Mourinhu. Mnogi će se složiti sa mnom. Mourinho je 2010. bio najbolji trener na svijetu. Čak ni ja to kao zakleti Barcin navijač to ne sporim. Pogledaj danas kakvo je stanje.

Bolji od njega su po meni Guardiola, Klopp, Simeone, Alegri. To su generacije novih mladih trenera. Velikani poput Fergusona i Haynkesa su u penziji. Mourinho je u nekoj tranzciji, pokušava praviti lijep i atraktivan nogomet, a još nije siguran kako bi to izveo. Čitao sam malo i ovu temu. Ima dosta i vaših kritika.

Znam da ga obožavate. Obožavaju ga i navijači Intera. Sve je to opravdano. Ali Mourinho je danas par mjesta udaljen od titule najboljeg trenera. Po meni. Da opet ne bude zabune.

haj jasno mi je kad drkas na gvardiolu al kad alegrija spomenes ko boljeg od murinja ja se ozbiljno zapitam za tvoje mentalno zdravlje ;)

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Svaki navijač Barce će napisati tako nešto, logično je da ne volite Mourinha ali majstor ostaje majstor. Kako može stagnirao nije mi jasno, u kojem smislu?
Ni ja ne znam šta ti još uvijek radiš na ovom forumu, što se mene tiče nisi dobrodošao. Ja nikada ne bih otišao na forum Barce ili bilo kog drugog kluba i pisao nebuloze zbog toga što sam navijač drugog tima ili što je taj klub noćna mora klubu kojem ja navijam.

Vi ste baš opsjednuti Chelseaom i Mourinhom...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Guardiola je pokazao kako može i u drugom klubu biti uspješan. 

S Bayernom bi i moja baba Mica bila prvak, koja se u nogomet kuži kao otprilike ja u sinhronizirano plivanje.

Kada ode u poštenu ligu gdje ima bar još jedan pošten klub osim onog kojeg on vodi onda ću mu priznati da je stručnjak. U Njemačkoj Bayern nema niti jednog polupoštenog protivnika i s njim je još lakše tamo uzeti naslov nego s Dinamom u Hrvatskoj. Guradiola je u svojoj trenerskoj karijeri samo jednu sezonu imao dostojnog protivnika i u toj je sezoni Real s Mourinhom na čelu s Guardiolom i Barcelonom obrisao dupe. Sve ostale sezone u kojima se okitio naslovom bi naslov uzela, ponavljam i moja baba Mica...

• Autor

Aj ne seri. Kakav god da je, vama je nabio komplekse za čitav život. Da bi Guardiolu mogao poredit s Mourinhom taj mora s Portom osvojiti Europa ligu, a godinu dana poslije Ligu prvaka. Ovo što vodi Barcelonu i Bayern s igračima koje posjeduje je ništa. Spominjanje Alegrija ne treba ni komentirati hahahahaha...

Budeš li nastavio srati ja ću ti dati ban, nećemo ni čekati reLu.

Svako ima pravo na svoje misljenje, to stoji.
Ali ipak, mi nije jasno sta Alegri trazi u toj prici.

Sto se tice nekih poredjenja, uporedjujuci 3 sezone Mou u Realu i Klopa u Dortmundu ipak 1 drasticno odskace. Klop je cudotvorac sa Dortmundom, covek je od tima ,za koji ne znas da li moze da dobije Bilefeld kod kuce, stvorio tim koji je bio bolji od prejakog Bajerna 2 uzastopne sezone plus je Realov tim sa sve Ronaldom i Murinjom oprao 4-1 i posle prosao u finale.

Ali opet , kad bih ja mogao da biram, izabrao Mou za naseg trenera.

Mi ovde pricamo o najboljim trenerima danasnjice, ali svaka nova sezona i svaki drugi klub nosi drugacije okolnosti, druge igrace, nema tu kalupa, kod jednog meca, jednog penala, jednog suta menja se sezone. Evo recimo, za mene licno, mozda sam pristrasan i neobjektivan, Roberto Di Mateo je vise uradio za 6 meseci u Celsiju nego Murinjo za 3 sezone u Realu. Da li to znaci da je bolji trener? Ni u ludilu. Da je preuzeo Liverpul, mozda bi sada bili 9. na tabeli.

Nikad mi nije bilo jasno zasto gotiviti jednog trenera istovremeno znaci groziti se drugog. Najvise volim i postujem Murinja ali izuzetno postujem Gvardiolu, Klopa, Beniteza, naseg bivseg Ancelotija. Da ne pricam o ovima sto su ili u ili blizu penzije, vode reprezentacije i tako dalje.
Kako ne postovati Gvardiolu kad tog mog omiljenog trenera sa timom od 400-500 miliona odere sa 5-0 u najvaznijem mecu u klupskom fudbalu Spanije, i u 2 finala LS sprdao se sa Fergusonom, gde je ovaj u prvom finalu vodio svoj najjaci tim u Mancestera ikada, dok je Gvardiola bio suvi pocetnik. ? Pa osecao sam se kao da mi je rodjeni otac izgubio 5-0 u tom El Klasiku. Kako ne postovati Beniteza koji je opet tog Murinja sa duplo slabijim klubom 2 puta izbacio iz Lige Sampiona, osvojio 1 titulu, sa vedetama poput Milana Barosa, Luisa Garsije ili Djimija Traorea. Da ne pricam o uzetom FA Kupu na Old Trafordu ili Super Kupu koji su manje znacajni trofeji. Covek nam 4 trofeja uzeo sa poluekipom jebote. Ali vreme prolazi, u fudbalu nema starih zasluga pa tako doticni vise nije prva klasa trenera. Ali ne mozes gumicom obrisati 2 titule sa Valensijom pored Galaktikosa zivih i zdravih.

Karlito se svuda dokazao, ne bi me iznenadilo da uzme LS sa Realom ove sezone.
Dolaze novi mladi treneri...

Ali kad se sve sabere i oduzme, svaka cast svima, ali Murinjov Porto i Rehagelova Grcka ostaju san za dugo, dugo godina i nestvarni rezultati.

Uređeno , autor izmjene: Batigol

Alegri. 

Kako si uopste uspio popuniti registraciju na forumu, otkud ti IQ za to? 

• Autor

Nekada bih volio poviriti u Mourinhov um. Ubijte me ako i sam Mourinho zna šta je htio sa sinoćnjom utakmicom. Pobjedu, poraz, prolaz dalje, ispasti iz kupa. Ni on pojma nema. Postavio skoro najjačih 11, osim Ramiresa i Mikela. A oni odigraju kao trećerazredna momčad. Tuga.

1661062_604223182994723_1403438069_n.jpg

mislim da je mou bio cilj ispast iz kupa da se fokusira na prvenstvo, sad zašto je poslao skoro pa najjaču ekipu bog će ga znat...

mislim da je mou bio cilj ispast iz kupa da se fokusira na prvenstvo, sad zašto je poslao skoro pa najjaču ekipu bog će ga znat...

ja isto to mislin...
ma dajte ba dobio nas City rutinski i to je to.Pustite se price da smo im “pustili“.Bili bolji,za klasu od nas,postenog suta nismo imali.Niko ne voli poraze a najmanje Mourinho.Jos cete reci da je Mourinho “kriv“ sto ce Arsenal u vec ovako prenatrpanom rasporedu imati i FA cup.
Prihvatite da ni Jose nije svemoguc da i njega mogu nadmudriti.

Murinjo nije hteo da izgubi od Reala u finalu onog pripremnog turnira a ne od Sitija u takmicenju kao sto je FA Kup.

Valjalo bi kad bi malo rotirao igrace,a ne da svi igraju sve utakmice.Onda bi mozda imali snage da trce i bore se,a ne da svi zajedno pretrce 10km.Covek kaze necu da odma ubacim Matica jer to salje pogresnu poruku ostatku ekipe i onda uzme i stavi Matica svaki minut od utakmice sa Unitedom.

Valjalo bi da The Special One nekad poslije utakmice uzme snimku i pogleda par puta. Onda će nam se ovo prestati dešavati.

Definitivno to radi,jer u poslednjem intervju pred utakmicu sa Citijem u kupu je rekao da su odgledali snimku njihovog poslednjeg susreta kada smo pobjedili,i sad vec ne bitno sta je rekao ali uglavnom je naglasio da si svi odgledali i da si vidjeli stosta :D

Samo mi nije jasno kako onda onako da su  igrali,valjda nisu odgledali snimak tekme unazad :D

Covek je znao da cemo izgubiti i pokusao je barem da izvede sastav koji mozda,ali mozda uspe dati gol i onda da se brani.To se nije desilo i ja mu zameram samo sto nisu igrali neki drugi igraci.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.