9. februar 2014.12 god. comment_162586 svaka cast mou ima taktiku kojoj nemos nac neku kontra jer protivniku se desi da ima loptu u nogama i ondae gotovo Upravo to, sta god da si rekao. Mou majstor. Treba snimit neki mindfuck film sto se tice njega. A i crv bi mogao dobiti rolu jer sa ovim izjavama izjeebe um svaciji. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162590 AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA soxx objasni mu molim te Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162633 svaka cast mou ima taktiku kojoj nemos nac neku kontra jer protivniku se desi da ima loptu u nogama i ondae gotovo istina brate ,covek uvek nekako izvede da i mi i protivnik imamo loptu u nogama makar 40 posto vremena. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162635 http://www.youtube.com/watch?v=10Q2LfOQdi8 Jel moguce da se toliko sprda sa svima,jel moguce :D Inace Februar ce pripasti Edenu i Mourinhu. Menadzer i igrac meseca,mora tako. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162654 Lagano ustimava lokomotivu, kako stvari stoje ide sve po planu. Sto je najbitnije momcad ima sada glavu i rep cega nije bilo kroz zadnje dvije godine. Prijavi
10. februar 2014.12 god. Autor comment_162922 Jose Mourinho: Oči su mi usmjerene ka petoj poziciji na tablici Jose Mourinho, trener Plavaca i omiljena figura na Stamford Bridgeu, tvrdi da se utrka za prvaka zahuktava, ali da su njegove oči usmjerene ka petoj poziciji na tablici Premiershipa. ''Utrka za prvaka se nastavlja, vrijeme je da završimo s tom pričom o malim i velikim konjima. Da budem iskren Manchester City je za mene Jaguar -marka automobila-. Stalno vrebaju i imaju najviše šansi da budu prvaci. A jednog Jaguara ne možete markirati sa običnim registarskim pločicama'', kaže Mou. Dodaje ''Bez obzira šta će se dalje dešavati na prve tri pozicije moje oči su usmjerene prema petoj poziciji, uvijek računam koliko smo udaljeni od iste. Jer primarni cilj je Liga prvaka, momčad je još uvijek u izgradnji''. Osvrnuo se i na utakmicu protiv Newcastlea ''Nije mi se svidjelo kako smo odigrali prvo poluvrijeme protiv Toona. Jeste da smo vodili 2-0, rezultat je bio odličan, ali ja dugoročno želim da unaprijedim igru Chelseaja. Rezultat nije moj primarni fokus. U drugom poluvremenu neke smo stvari promjenili i utakmicu okončali rezultatom 3-0.'' Prijavi
10. februar 2014.12 god. comment_162928 Vuce Mou Fa da lupi kaznu Yayi :D Jose Mourinho: "If Yaya isn't suspended, the message is clear. If the referee cannot see, you can do what you want." Jose Mourinho: "If the @FA defends football, Yaya Toure has to be suspended" Prijavi
10. februar 2014.12 god. comment_162939 Mourinho: "Academically Pellegrini is an engineer & he doesn't need a calculator to work it out. Mata sold for £37m, KDB £18. That is £55m" Mourinho: "We brought in Matic for £21m and Salah for £11m - that is £32m. So £55m less £32m is £23m" Mourinho on Pellegrini (1/3): "n this window it is £23m - he does not need a calculator for this. He wanted to win 4 competitions..." Mourinho on Pellegrini (2/3): "but the only thing that's funny is that he talked month after month after month, "I never answer to Mourinho" Mourinho on Pellegrini (3/3): "....- but he did. So he changed. He was the same in Spain" Kako ih sve podjebava. :D Prijavi
10. februar 2014.12 god. comment_162945 svaka cast mou ima taktiku kojoj nemos nac neku kontra jer protivniku se desi da ima loptu u nogama i ondae gotovo HAHAHAH crve si moj idol =)) Danas sam na času skoro 15min pokušavao da shvatim suštinu ovog komentara ali nisam imao uspijeha. A što se tiče Mourinha sa ovim izjavama pa svima je jasno da ih zajebava na svoj način.Savjetovao bi Pellegrinia da ne ulazi u prepucavanja sa Mourinhom jer će samo ispasti glup. Prijavi
10. februar 2014.12 god. Autor comment_162968 Ima iznad na njemačkom, ali evo tko ne kuži matematiku haha. Mourinho: "Pellegrini je komentirao način na koji trošimo novac. On je fantastičan trener i poštujem ga. Akademski gledano on je inženjer i ne treba mu kalkulator da bi shvatio. Mata je prodan za 37 milijuna funti, a De Bruyne za 18. To je 55 milijuna. Doveli smo Matića za 21 milijun i Salaha sa 11. To je 32 milijuna. Dakle, 55 minus 32 jednako je 23 milijuna. Chelsea je dakle u ovom prijelaznom roku poslovao s plusem od 23 milijuna funti." Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163188 Vidim niko ne sme da napise da je ovde Morinnho dosta pogresio. Izmene koje nisu dovele do efekta,lose odradjen team talk na poluvremenu,zatvaranje utakmice na 0:1. Napad je najbolja odbrana..umesto da ih pobedimo,mi se povlacimo,nemoj Mou to vise raditi molim te kao Boga...uradi to protiv City,Arsenala ako treba,Uniteda,ali ne protiv fenjerasa,ekipe koja je na dnu, Sada ide City,najbolji si u najtezim utakmicama,idemo po pobedu na Etihadu,jos jednu. Prijavi
12. februar 2014.12 god. Autor comment_163203 Vidim niko ne sme da napise da je ovde Morinnho dosta pogresio. Izmene koje nisu dovele do efekta,lose odradjen team talk na poluvremenu,zatvaranje utakmice na 0:1. Napad je najbolja odbrana..umesto da ih pobedimo,mi se povlacimo,nemoj Mou to vise raditi molim te kao Boga...uradi to protiv City,Arsenala ako treba,Uniteda,ali ne protiv fenjerasa,ekipe koja je na dnu, Sada ide City,najbolji si u najtezim utakmicama,idemo po pobedu na Etihadu,jos jednu. Slažem se. Više mi ide na k+++c ta preoprezna igra protiv manjih klubova. Protiv WHU i WBA treba igrati maksimalno ofenzivno, napadački i s takvim igračima. Izgleda da je Mou doktorirao kako igrati protiv većih ekipa, oprezno na kontro koje se povlače iz centralnog veznog reda, kao protiv Cityja. Ali protiv malih ekipa još nije završio srednju školu. Protiv ovih štiglića treba igrati bez toliko oprezna ofenzivnije. Kao što ti reče napada je najbolja obrana. Izgleda da je Mourinhu nekada više stalo da Chelsea na kraju utakmice na kontu svog gola ima brojku ''0'', nego da pobjedi. Pa onda to ne ispadne tako. Ne znam čemu zatvaranje pri 1-0, trebao je napad pojačati, a ne Mikela uvoditi. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163209 Jao, jao. Pa sta sad ako smo se povukli? I ovako smo ko kurac u napadu bili 90 minuta. Nekako ga zabismo iz kornera. Ocekivao sam da ce WBA napasti zadnjih 15-20 minuta. Sta gube 1.0 nemaju vise sta izgubiti. Mou ubacuje mikela umjesto i ovako nikakvog oscara u napadu nebi li stabilizovao vezu te smanjio gas WBA. Naravon nije uspjelo, primamo gol i to je to. Ko kaze da ga nebi primili da se nismo povukli. Pr Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163242 Mourinho nije nista kriv prosto nam WBA ne odgovara,ali uspeli smo dati gol i po meni je jedina greska sto ranije nije usao Mikel,a verovatno bi ubacio Salaha i Schurle-a mesto Williana i Hazarda,jer Oscar je bio najsveziji od te trojice. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163281 Velike utakmice se dobijaju a titula se gubi na malim :) Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163388 Confirmed: José #Mourinho will be first UK customer of the new Jaguar Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163420 Jao, jao. Pa sta sad ako smo se povukli? I ovako smo ko kurac u napadu bili 90 minuta. Nekako ga zabismo iz kornera. Ocekivao sam da ce WBA napasti zadnjih 15-20 minuta. Sta gube 1.0 nemaju vise sta izgubiti. Mou ubacuje mikela umjesto i ovako nikakvog oscara u napadu nebi li stabilizovao vezu te smanjio gas WBA. Naravon nije uspjelo, primamo gol i to je to. Ko kaze da ga nebi primili da se nismo povukli. Pr Mourinho nije nista kriv prosto nam WBA ne odgovara,ali uspeli smo dati gol i po meni je jedina greska sto ranije nije usao Mikel,a verovatno bi ubacio Salaha i Schurle-a mesto Williana i Hazarda,jer Oscar je bio najsveziji od te trojice. Nastavljamo po starom? Ako nesto lose kazes na ovoj temi,odmah ne valja nista. Da po meni je kriv zato sto nije pripremio momke za ovu utakmicu kako valja,nije uticao na zelju i zalaganje,to smo odigrali kao go k***c...a kada smo imali 0:1 vec,trebao je doci i drugi gol,a ne prepustati loptu protivniku da ima prilike za napade. Prvo poluvreme posed 35-65 u nasu korist,drugo poluvreme obrnuto? Pa nije WBA City,5 utakmica ne znaju za pobedu. 5 put nam se desava da izgubimo bodove zato sto ne resavamo utakmicu. Nemojmo o teskim gostovanjima,to je prica za malu decu,pojeli smo City,najteze gostovanje u Evropi mozda,a skinuli gace pred mocnim WBA? Da je bilo zalaganja,borbe,zelje da se pobedi,ne bi nista rekao,kao protiv WH... Ove prosute bodove sam teze progutao zato sto nije bilo zelje,protiv WH je bila zelja i borba i nije htela lopta u gol,ok,desava se,ali da 9 od 11 igraca odigra mec kakav su odigrali u utorak je sramota. Kao sto svaki put pohvalim Mourinha ovde kada pobedimo i kada odigramo vrhunski,dajem sebi za pravo da napisem da je lose pripremio utakmicu i odradio gostovanje jer je ekipa odigrala ocajno. Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163434 dal je kriv il nije to je sad neko filozofsko da ne kažem pravno pitanje on je trener doneo je tu i takvu odluku,da smo pobedili rekli bi svi svaka čast ,ovako primili go na kraju utakmice i prosuli dva boda sigurno je uradio ono što je mislio da je najbolje za klub u tom trenutku,dal se nekome to sad svidja ili ne to je potpuno ireleventno zato što se to pitanje postavlja posle utakmice a predmet rasprave je odluka doneta u toku utakmice čuli ste ga posle utakmice : " Neću da individualiziram ali falio nam je Teri.....itd" pa vi sad čitajte izmedju redova i iskopajte šta je pesnik hteo da kaže kako smo krenuli sezonu,ovo je za sad bajka za mene,preporodili smo se,pomrsili račune mnogima,verujem i da oni najveći optimisti nisu očekivali dve pobede protiv sitija koji nas gaze zadnjih 3-4 sezona idemo dalje Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163457 Idemo dalje chiba,ne kazem ja nista za Mourinha lose,samo sam dao svoje vidjenje oko te utakmice,isto je kao kada Lampard odigra lose ili Terry,Bane,Hazard,kazem lose odigrano idemo dalje kazem svoje misljenje ne mrzim nekog niti ga ponizavam ili psujem,normalno diskutujem...ne postoji bezgresan covek,nije ni Mou bezgresan.....ta je tu je,ne voli on da gubi,greske se desavaju,samo mi je zao sto sam jakim ekipama odigramo perfektno,a na malim prosipamo bodove samo zato sto ne dokusurimo protivnika,zato sto nikoga nismo "napunili" i tu uvezbavali akcije,probijanje bunkera,zato sto nije dosta 1:0 ne zbog mog hira ili mojeg vidjenja,nego zato sto se moze desiti da prodje lopta u gol,da bude penal,nesrecno se odbije itd,itd i ispusimo bodove,e samo zbog toga,videli smo to u utorak. Da ne bude zabune Mourinho je uradio ogroman posao u Chelsea,od jedne srednje jake ekipe,napravio je ultra jaku ekipu i na tome sam mu zahvalan do neba,napravio je City na sred Etihada smesnim i na tome mu skidam kapu,klanjam mu se kako Chelsea igra u zadnje vreme,kako dobro stoji na tabeli i sve,e upravo zbog toga mi bude zao sto se desavaju onakvi momenti,bezidejna igra,bez borbe,bez srca,olako shvacen protivnik itd da ne nabrajam. Voleo bi da su izginuli tu utakmicu,trudili se grizli,kidali i da je bilo 1:1 ne bi nista rekao. Glupo je da se zamera nekome ako kaze da je Mou mozda pogresio,imamo postovanja svi prema njemu i obozavamo ga ako bi se nekome smejali sto napise kritiku ili ga ocenjivali zbog toga,onda tako niko nista ne bi smeo da napise lose ni kod Lamparda,Terrya,Baneta ili nekog drugog od legendi Chelsea,zato sto je on puno dao Chelseau... Nadam se da shvatate sta hocu da kazem. Idemo dalje,cekamo City,Mou voli takve utakmice,tada je najbolji,ocekujem najbolje od njega,kao i uvek sto ocekujem. Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163557 čisto sumnjam da je jose reka igračima da dodju u krilo cechu i izbijaju balune nerezonski. Jednostavno tako se odvila utakmica i mislin da je i neke druge izmjene napravija da se nista ne bi prominilo. Jebat ga idemo dalje Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163559 Mou pokazuje da je Bog i batina u trenerskom smislu. Kad se samo sjetim patnji kroz prošle sezone i renesanse koja se razvija u ovoj sezoni, odma sam ispunjen :) Kako bilo da bilo hvala mu na svemu i za mene je dovoljno da ovu sezonu završi među top 4. Najbitnije je da mi kao ekipa napredujemo, što radimo u velikom zamahu i puno brže nego što smo svi očekivali ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.