15. septembar 2020.6 god. comment_302225 Tako smo se smejali Salahu pre koju godinu protiv Shrewsburyja u Liga Kupu, covek hteo da sutira i zakacio loptu tako da je ova otisla u aut. :D Prijavi
15. septembar 2020.6 god. comment_302230 Nedavno je protiv istog protivnika dodao Matipu koji nije bio u igri. A kad sam vidio taj pas Havertza, kontam ovo će se vrtiti po internetu, govorit će se da je flop. Do kraja sam navijao da zabije gol, da ti isti kažu kako se već isplatio. Prijavi
15. septembar 2020.6 god. comment_302232 Ma i hazard jebse na debiju zayebo nesto. Ne sjecam se sta. Il je upo preko lopte il nest tak Prijavi
15. septembar 2020.6 god. comment_302233 Ma i hazard jebse na debiju zayebo nesto. Ne sjecam se sta. Il je upo preko lopte il nest tak Probao neku petu, kasnije biciklo. Prijavi
15. septembar 2020.6 god. comment_302234 Ma mene je samo strah da neće postat nehljeb ko Ozil.Njegova kreativna strana će doći do izražaja u to nema sumnje, samo je pitanje kako će se fizički izboriti sa izazovom u PL. Niko ne očekuje da bude Costa da uzme štopere pod ruke i da zabije gol, al mora pokazati malo izdržljivosti na lopti. Prijavi
15. septembar 2020.6 god. comment_302235 Suludo mu je suditi i išta posebno govoriti o njegovu nastupu kad mu je to bila prva utakmica u klubu i to je tek 5 dana tu tako da nije imao ni puno treninga s ekipom Prijavi
15. septembar 2020.6 god. comment_302237 Ma jest suludo al brat nije niti jednim potezom me odusevio da kazem klasa. Kupili smo talenta, hocel ostat na tom il probit se na sami vrh. Vrijeme ce pokazat. Vjerovatno je jos u bmk modu Prijavi
15. septembar 2020.6 god. comment_302239 Dobar nagovještaj da neće biti Ozil je ono kad je izgubio loptu i vratio se 50 metara za bekom da je uzme. Prijavi
15. septembar 2020.6 god. comment_302241 Ja se samo nadam da je u pitanju neka trema i slicno. Ne treba ti prava pozicija u formaciji da znas dodati loptu ili da se ne spetljas sa istom. Prijavi
15. septembar 2020.6 god. comment_302242 Ja se samo nadam da je u pitanju neka trema i slicno. Ne treba ti prava pozicija u formaciji da znas dodati loptu ili da se ne spetljas sa istom. I fizicki je nespreman, kao i vecina igraca, covek pre nedelju dana poceo da trenira posle pauze. Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302528 Pokazuje naznake kvaliteta, vec je napravio blagi iskorak u odnosu na Brighton. :D Ona situacija kad je iskombinovao sa Wernerom nesto, pa prosledio loptu do Mounta koji je dodao Kanteu koji je uprskao napad. :D Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302531 Ma talentovaniji je od bilo kojeg igrača prema naprijed kojeg imamo na raspolaganju. S Lampardom ili bez Lamparda ovaj mali će biti pojačanje na nivou Hazarda,a možda i jače s obzirom na način na koji uprava želi da igramo. Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302545 Imao je danas dva tri poteza koja pokazuju da ipak moze. Takodjer par puta se bezveze spetljao s loptom, nekad mi se cini da je previse spor, mozda mi treba jos da se navikne na brzinu u Premu. Sve u svemu bolji je bio danas nego neki dan tako da dok kod napreduje dobro je. Da sam ocekivao vise jesam, ali za nadati se da ce biti bolje. Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302567 Moraju samo da ga nauce osnovnim stvarima kada je odbrana u pitanju, jako lose se nekada postavlja uz to moraju fizicki da ga ojacaju, doduse kao i pola nase ekipe, ja ne znam sta oni rade na treninzima ali fizicki su jako ali jako slabi, moraju uraditi nesto po pitanju toga. Svi oni imaju 20ak godina a slabi su kao da im je 16 Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302620 Dobar je bio nema sta, vidi se da ima kvalitet rijesenja u napadu perfektna, u stanju je kretnjom ili podvaljivanjem lopte izbaciti 3-4 protivnicka igraca. Nadam se da ce jos biti bolji u buducnosti. Prijavi
21. septembar 2020.6 god. comment_302624 Sve mi se cini da on i Maunt nikako neće moći da igraju zajedno. Prijavi
21. septembar 2020.6 god. comment_302643 Slazem se whisp. Jedan od njih mora biti zamjena. E sad da li ljubimaac ili najskuplje pojacanje, to ce morat odluciti lampard, kad tad. Nadam se sto prije. Prijavi
21. septembar 2020.6 god. comment_302663 Haverc je za tri klase talentovaniji, a ne samo to, vec je i dokazaniji igrac od Mounta u toliko malo iskustva koliko imaju. Mount mozda moze izboriti mjesto ako se prilagodi da igra dublje na terenu. Tu bi mu bila sansa ali gore u napadu tesko pored ovakve konkurencije. Doduse sve ovo pisem hipotetski, uzimajuci da trener ga ne baca na Mejsona. Prijavi
21. septembar 2020.6 god. comment_302667 Ne postoji nijedna osoba osim Lamparda kojoj bi Mount bio ispred Havertza. Nebi me iznenadilo da Lamps gura Kaia svuda samo ne na desetku, jer na njoj mora ljubimaac igrati. Prijavi
21. septembar 2020.6 god. comment_302675 Doduse u ove dvije utakmice Mounta sam vidio svuda osim na 10ki Prijavi
21. septembar 2020.6 god. Autor comment_302676 Ne znam zašto CHO ne igra, igramo bez ijednog krila, a veznjaci se guraju kao lažna krila.. Ako cho nije igrao sada kao praktički jedino pravo krilo, nisam optimističan Prijavi
21. septembar 2020.6 god. comment_302684 Zato sto je nesto eksperimentisao Lampard, igra bez krila fazoni. Prijavi
22. septembar 2020.6 god. comment_302712 Zato sto je nesto eksperimentisao Lampard, igra bez krila fazoni. Formacija koja je jednom izašla na teren i prošle sezone i bila je očajna i uvijek će biti očajna Prijavi
23. septembar 2020.6 god. comment_302815 Ma bravo decko, vidi se kvalitet samo ga gurati u vezu nikako na krilo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.