19. maj 2021.5 god. comment_315205 Tako su i Torresa podržavali. :D Nije podrška sa Stamford Bridgea mjerilo nekog kvaliteta. Za Torresom plakali i svršavali na njega, umjesto da su podržavali igrače koji to više zaslužuju. Po meni je sinoć Mount, kao igrač godine, zaslužio tu podršku kroz cijelu tekmu. Ali jbg navijači svakako imaju IQ oko 50 tako da nije čudno. I kod nas sve novopečeni navijači. 90% vas haman nikad nije bilo na nekoj lokalnoj utakmici, gdje najboljem igraču ekipe jebeš mater što promaši neku priliku. Ne zato što ga ne podržavaš, nego što je jednostavno to dio fudbalskog folklora. Sad sve neke pičkice na tribinama. Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315217 A dobro 12 golova i 12 asistencija u prvoj sezoni u klubu i novoj ligi. Baš kurčina i govnar od igrača Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315231 56 golova dali u sezoni u PL, najmanje u Abramovičevoj eri. Doveden da zabija golove, ne da mu se broje uspjesna dodavanja i utrčavanja u prostor. Flop je sve dok ne počne zabijat većinu stopostotnih prilika. I Torres je u svoje vrijeme asistiro i razigravao pa je opet bio flopčina.Da je doveden da igra iza glavnog napadača onda bi mogli koristiti asistencije, utrčavanja u prostor. Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315246 A dobro 12 golova i 12 asistencija u prvoj sezoni u klubu i novoj ligi. Baš kurčina i govnar od igrača 12 goals, 14 assist, 8 penalties won. Timo Werner. Pretjerano je govoriti da je flop iako se slazem da je imao promasaja tokom sezone, ali vjerujem da ce to popraviti u sljedecoj sezoni. Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315247 Za 30 golova zasluzan minus promaseni penali. Odlicna statistika za nekog ko ima katastrofa sezonu Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315248 Da još zna 1 na 1 zabiti ne bi mi otvarali teme za Haalanda i Kanea. Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315254 Dobar je Timo, ali sto i sam kaze, sreca ga nije bas gledala ove sezone. Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315265 Problem je što uvijek u Chelsea-u od igrača se očekuje da odma pokaze ono što se očekuje od njega. Nebitno da li ima 16, 18 godina, da li je došao iz druge lige, nikakva adaptacija nikakav kurac. Nego ljudino odma ti moraš pokazati koliko si dobar. Kao na igrici. Zato i ostajemo bez dosta talenata dok pojedine ujebemo. Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315281 Znaci frajer je preslikani Flula Borg https://www.youtube.com/watch?v=H3LHD6z2z-Y Prijavi
21. maj 2021.5 god. comment_315343 Timo Werner this season: ⚽ Scored 26 times ✅ 12 goals given ⌠14 ruled out by VAR/officials Prijavi
23. maj 2021.5 god. comment_315388 Poserem se na tebe i tvoje golove iz ofsajda. Klocina mrtva Prijavi
23. maj 2021.5 god. comment_315431 Nije on ni bio u ofsajdu ako cemo realno. Bio je kapiten Azpi, ali Werneru se sve gleda. Mozda je trebao Werner kod one svoje povratne za Pulisica da se teleportira i da on puca onaj zicer koji je promasio Pulisic... Prijavi
23. maj 2021.5 god. comment_315432 na stranu to, slab je bio danas i neprimetan, jbg, da nije bilo onog poništenog gola ali danas mu je jedna od Toresovih pravih partija Prijavi
23. maj 2021.5 god. comment_315433 na stranu to, slab je bio danas i neprimetan, jbg, da nije bilo onog poništenog gola ali danas mu je jedna od Toresovih pravih partija Kome nije jedino je Chilwell igrao nesto danas, ostali su promasivali zicere i pravili gluposti po cijelom terenu. Prijavi
23. maj 2021.5 god. comment_315442 Bio je kapiten Azpi, ali Werneru se sve gleda. Mozda je trebao Werner kod one svoje povratne za Pulisica da se teleportira i da on puca onaj zicer koji je promasio Pulisic... Mozda bi trebo da ima malo hljeba u sebi da se gura s protivničkim štoperima umjesto što uvijek igra na ivici ofsajda ili bolje rečeno u ofsajdu. Možda danas nije on bio u ofsajdu, al kad ih zabija uglavnom ih zabija iz ofsajda pa nebitno ko bio u ofsajdu dal on, moja baba il moj deda. Flopčina mrtva, kakvih je sve promašaja imao i pored ovih poništenih mogao je zabiti još 10 komada. Degažirat ga nazad u Bundesligu. Prijavi
23. maj 2021.5 god. comment_315443 Ja mu dajem još jednu sezonu. Ne znam da li ćemo dovoditi još jednog napadača i kakvu će on ulogu imati u svemu tome, ali još uvijek imam strpljenja za njega. Nadam se da me neće iznerviratii u finalu nekako da izgubim i to strpljenja što je preostalo haha Prijavi
23. maj 2021.5 god. comment_315447 Za mene nije flop neko ko je dao doprinos za 30 golova ove sezone (golovi, asistencije, izboreni penali). Jesam li vise ocekivao od njega - jesam, moze li bolje sljedece sezone - vrijeme ce pokazati. Prijavi
23. maj 2021.5 god. comment_315451 I Torres je asistiro, i izborio korner u finalu protiv Bayerna iz kojeg smo dali gol i pomogo sirotište u BiH pa je opet flopčina. Prijavi
23. maj 2021.5 god. comment_315458 Ma dobro, vrijeme ce pokazati. Torres je par sezona katastrofa bio. Vidjet cemo sta ce s Timom bit Nije los al nije ispunio ni ocekivanja Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315477 Ista situacija kao sa Maguireom u Unitedu, sve mu se gleda, naravno sve negativno i sere se o tome. Tako je krenulo tako će i ostati, jedino da bude Ronaldo ili Messi... onda će prestati preseravanje. Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315484 Meni je nevjerovatno samo da rijetko ko od nas gleda objektivno nego po automatizmu neki igraci se pljuju a neki brane, neovisno o tome da li stvarno zasluzuju kritiku. Ja sam izgubio strpljenje sa Kepom i vjerovatno mu sad gledam svaku sitnicu. Wisey nemere smislit Jorginha i Tuchela neovisno o njihovoj predstavi, diablo ne moze podnjet nikog ko je konkurencija Odoiu, Gilmouru, Abrahamu... kun ne voli Rudija da mu krvi da i zivot spasi, Spaha ne voli Havertza, ... da sad ne nabrajam sve redom ali rijetko ko od nas da je realan. Al ono sto me jos vise nervira od same kritike, jeste to da se neko brani po svaku cijenu a citav svijet vidi da je goli kurac. Dakle ne samo mi ovdje sa foruma, nego svi portali, mediji, punditi, bivsi igraci i to vrhunski, vide da je taj neko los, a ovi ovdje s foruma ne zele da to progutaju pa ih brane kako znaju i umiju. Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315486 Meni timo nije goli qrac. Nije ni world class al nije mi ni qrac. Za sad nije ispunio ocekivanja al imao je i dobrih utakmica. Naredne sezone ako se ne popravi ne gine mu klupa il transfer Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.