1. april 2021.5 god. comment_312081 https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-9426659/North-Macedonian-newspaper-mocks-Chelsea-striker-Timo-Werner-giving-identity-card.html Thank you for your services Timo! North Macedonian newspaper mocks Chelsea's Germany striker Werner by giving him their country's IDENTITY CARD after he missed a sitter in their shock World Cup qualifying win Prijavi
2. april 2021.5 god. comment_312114 https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1377962474633330691 Prijavi
2. april 2021.5 god. comment_312128 jebo ga i fudbal danas da ga jebo, ne smije mu Tuchel jebat mater jer ce se ovaj naci uvrijedjen, past ce u depresiju ako ga neko bude kritikovao, ili nedo Bog da ga Tuchel zakuje za klupu. A tako je to generalno u svakom poslu danas, cim ako nekog budes kritikovao ili kaznio sto neko ne radi dobro svoj posao, nacice se neko uvrijedjen, diskriminiran. Jebes mu mater, zakuj ga za klupu dvije tri utakmice, nek individualni vjezba sut u 16tercu i onda ga vrati u igru. Prijavi
3. april 2021.5 god. Autor comment_312129 jebo ga i fudbal danas da ga jebo, ne smije mu Tuchel jebat mater jer ce se ovaj naci uvrijedjen, past ce u depresiju ako ga neko bude kritikovao, ili nedo Bog da ga Tuchel zakuje za klupu. A tako je to generalno u svakom poslu danas, cim ako nekog budes kritikovao ili kaznio sto neko ne radi dobro svoj posao, nacice se neko uvrijedjen, diskriminiran. Jebes mu mater, zakuj ga za klupu dvije tri utakmice, nek individualni vjezba sut u 16tercu i onda ga vrati u igru. Zlatno pravilo je da se prljav veš ne iznosi u javnost. Ako ce mu i jebat mater sigurno to neće uraditi pred kamerama. Takve stvari se rešavaju iza zatvorenih vrata Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312130 Ja smatram da ovo sto je Tuchel uradio je nesto najbolje. I mislim da mu to moze samo pomoc, maolo treba da ohladi, inace se nece nikad vratit. Ne mozes zaboravit zabijat golove, u proslim sezonama redovno po 25 komada zabijao sada ne moze loptu da pogodi, samo psiha je problem sada i zbog toga ne treba da razmislja o tome. Igraj fudbal, sutaj kad si u prilici i doci ce golovi. I nama se desava, da jedan period u zivotu ne ide nesto, ne ide i ne ide, koliko god se trudio pokusavao, a onda samo na jednom krene ponovo. Tako ce bit i s Timom. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312133 To sto ti njuso govoris sa Wernera ne govoris za Kepu. Dakle dvostruki arsini. Nije fer. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312134 Budite realni cojk je kanta zasad. Imo je par izborenih penala i asistencija ali generalno je ocajan. Kontrola lopte, sut, zavrsnica, dribling.. sve je veoma lose. Hocel se poboljsati vidjet cemo, Tuchel pokusava sve da ga trzne. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312136 Werner svojim partijama donosi bodove, ranije golovi, poslije asistencije i veliki broj iznurjenih penala. Kepa nam je oduzimao bodove. Kakvi dvostruki arsini bolan. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312138 Pa i gubili smo bodove zbog Wernera. Poenta je da jednom igracu dajes ponovnu priliku a drugom nedas. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312139 Nije isto vjeruj mi. I prvi ja bih sad doveo Haalanda ili Lukakua u napad, da zabijamo sto vise golova, ali Werner nije igrac koji nas kosta bodova, narocito otkako je Tuchel preuzeo ekipu. I na kraju krajeva, ako ne koristis Wernera moras onda ili Tammya ili Girouda, a i oni su pokazali da nisu za opciju prvog napadaca. Jedan nezreo, a drugi prezreo. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312204 Ovaj decko je propao slucaj. Nema od njega hljeba, mekusac obicni, definitivno nije Njemac, treba ispitati odakle odakle kornjen vodi. Werner konta: "Ako ne budem sutao, necu sigurno promasiti." Uređeno 3. april 2021.5 god., autor izmjene: hamco Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312214 Meni je ovo djelovao kao okej potez, slika je jedno video drugo, sjajno je izbacio i stopera i golmana prijemom lopte onda je mogao zakucati lijevom ali odlucio se za asistenciju. Takodjer, istina je da nije u ovakoj suši sa golovima da bi ovo srokao lijevicom u gol te da ne bi asistirao... Inace najbolji asistent ekipe Prijavi
7. april 2021.5 god. comment_312363 Mmm, kad je krenuo u onu kontru da trci pa je zaboravio loptu, nekoliko minuta pre nego sto je zamenjen. I kao takav, nije mi ni blizu naporan kao Tores ili jos gore Morata. :D Prijavi
8. april 2021.5 god. comment_312387 https://www.youtube.com/watch?v=S7mMkYnJsiE 3 puta, tri puta sinoc trazi loptu u prostor, nije u ofsajdu ali dobija kurac 1 od Jamesa 2 puta od Kovačića. Ne znam koji im je kurac iskreno, što ne gurnu loptu jebenu, nema veze i da je ofsajd jer ionako od ove 3 situacije James je vratio loptu nazad a Kova je gurnuo na beka. Onda je Timo imao jedinu priliku kada je šutao glavom. To mi ne ide nikako u glavu, to guranje lopte na stranu i pokušaj nekog centaršuta i stalno tako. Hajde da su u kaznenom Giroud ili Abraham ali ovako kad je tu Werner, Pulišić... Prijavi
16. april 2021.5 god. comment_312735 “All he does is put his head down and run, which leads nothing. Werner is truly a blind horse." Van der Vart Prijavi
16. april 2021.5 god. comment_312736 Haaland ga stavio u listu boljih napadaca od njega. Mislim tu je stavio i Firmina, ali ostali su regularni :D Prijavi
17. april 2021.5 god. comment_312737 Najveci uspjeh u karijeri, mladjahni Haaland ga stavio u svoju listu najboljih napadaca. Treba to i u cv napisat. Prijavi
17. april 2021.5 god. comment_312749 “All he does is put his head down and run, which leads nothing. Werner is truly a blind horse." Van der Vart E nabijem ga na kurac, raspao se u realu, stalno povređen. Gotivio sam ga vise od Sneijdera ali nikada nije bio ta klasa Prijavi
17. april 2021.5 god. comment_312751 Vdv mi je bio najdrazi igrac dok je igrao u HSVu. Utakmica hamburga se nije propustala. Werner danas razvaljuje i donosi prvo finale. Prijavi
17. april 2021.5 god. comment_312763 Vdv mi je bio najdrazi igrac dok je igrao u HSVu. Utakmica hamburga se nije propustala. Werner danas razvaljuje i donosi prvo finale. Najdraži Holanđanin iz te generacije. Donosi u stilu Torresa. Daje žmigavac i šalje Zmiju po čevape. Prijavi
17. april 2021.5 god. comment_312799 Turboo Timooo, sjajan danas samo da nije imao taj los period sa promasajima i svime kada je mentalno pao. Ajde Timo care pročepi ga sad Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.