24. april 2021.5 god. comment_313187 Hvala kurcu da si ga zavukao, mogao bi jos koji do kraja meca ha? Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313193 Mislim da je jedino on bio sretniji od mene kad je zabio Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313220 Nikada nismo izgubili utakmicu na kojoj je on zabio gol. Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313223 7 metara gol sa 5 metara, pa ono je teze promasiti. Strasno. Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313224 Kakav god da je, korisniji je od pulisica a vidim niko ga ne spominje Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313225 Korisniji je i tammy od njega a ne vidim da ga neko spominje. Doveden je da isporucuje golove cinjenica je da to ne radi. Tu sva rasprava zavrsava. Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313227 Kako je korisniji kada Wernerima ima vise asistencija i vise izborenih penala, samo kazem. :D Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313229 I nekib duplo vise odigranih minuta i pri tome Tammy je jos uvijek najbolji strijelac kluba. Werner 11 golova u 3.190 minuta Abraham 12 golova u 1.519 minuta. Slozit cemo se da je za napadaca najvazniji faktor golovi. Sto se tice sljedećeg bitnog aspekta asistencija situacija je sljedeca: Werner 12 asistencija Abraham 6 asistencija. Prijavi
25. april 2021.5 god. comment_313232 3 lutonu 2 barnsleyu Eto ti njegovih golova. Werner je izborio 5-6 penala sigurno jos. Ne kazem da je werner klasa al kakav god da je prije ce napravit visak nego tammy Gledajuci tako statistiku ispadne da je havertz korisniji od mounta. 14 naspram mountovih 15 (G/A) za 1400 min manje. Jos mount izvodi kornere. Prijavi
25. april 2021.5 god. comment_313235 ma liku treba saliti strahu, nema drugog nacina da pocne zabijati golove. kad on pred samim golom umjesto da suta i zabija, on dodaje asistira, znaci da imamo drugog torresa, koji je isto radio kad je onda igrao. Prijavi
25. april 2021.5 god. comment_313242 Od dolaska Tuchela, Tammy nije imao bukvalno ni jednu dobru tekmu, jako često je lelemudao po terenu, padao i gubio mnogo duela. Kao još neki igrači imao je problema da se navikne na Tuchelov sistem i stil igre. Prijavi
25. april 2021.5 god. comment_313248 Od dolaska Tuchela, Tammy nije imao bukvalno ni jednu dobru tekmu, jako često je lelemudao po terenu, padao i gubio mnogo duela. Kao još neki igrači imao je problema da se navikne na Tuchelov sistem i stil igre. Tammy je odigrao pod Tuchelom mozda sveukupno 40 minuta. Prijavi
26. april 2021.5 god. comment_313251 Tammy je odigrao pod Tuchelom mozda sveukupno 40 minuta. Protiv Burnleya i Sotona je započeo obje tekme, odigrao toliko loše da je izašao nakon prvog poluvremena. O tome pričam, mislim da mora da radi da bi se navikao na sistem i stil igre Tuchelov ništa više. I da trebao bi malo jači da bude jer je haman 2 metra visok Prijavi
26. april 2021.5 god. comment_313260 Meni se čini da smo mnogo opasniji kad je on na terenu, jeste nekako smotan i taj prijem mu je ubjedljivo najveća mana, ali konstantno pravi pritisak, utrčava, bježi od odbrambenih. Nekako mi više on leži na 9 nego da igramo sa Haverzom na lažnoj 9. A i biće bolje, jer gore ne može. :D Prijavi
26. april 2021.5 god. comment_313261 Naravno, zato jer je pravi napadac i ima takve kretnje. Igra bez lopte je mnogo zanemarena u danasnjem fudbalu, masa trenera se lozi na Guardiolu i pokusava iskopirati te neke lazne devetke, lazna krila, lazne bekove itd.. Havertz koji je vezni igrac nece nikad to nauciti, jednostavno nema osjecaj za prostor. Prijavi
26. april 2021.5 god. comment_313264 Naravno, zato jer je pravi napadac i ima takve kretnje. Igra bez lopte je mnogo zanemarena u danasnjem fudbalu, masa trenera se lozi na Guardiolu i pokusava iskopirati te neke lazne devetke, lazna krila, lazne bekove itd.. Havertz koji je vezni igrac nece nikad to nauciti, jednostavno nema osjecaj za prostor. Slazem se povodom ovoga. Werner se zaista dobro krece, njegov primarni problem nije cak ni to sto masi toliko sansi, nego su prijem i kontrola lopte. Samo te dvije stvari da popravi, da bude solidan, ne mora biti Messi, ekipa bi bila 30% jaca, a on bi zabijao makar 10 golova vise. Ne znam, nadam se da ce se sto prije dozvati, brz je, dobro se krece i dobar je i kada igramo presing. Samo jos da popravi prijem i kontrolu lopte i bice dobar. Doci ce i golovi s tim, siguran sam. Prijavi
26. april 2021.5 god. comment_313266 Protiv Burnleya i Sotona je započeo obje tekme, odigrao toliko loše da je izašao nakon prvog poluvremena. O tome pričam, mislim da mora da radi da bi se navikao na sistem i stil igre Tuchelov ništa više. I da trebao bi malo jači da bude jer je haman 2 metra visok Povrijedio se protiv njuke, nije bio spreman sigurno protiv s'thamptona. Kako objasnjavas da nije igrao ostatak tekmi, jer nije bio povrijedjen osim jedne ili dvije tekme. Prijavi
27. april 2021.5 god. comment_313283 Uvijek Tammy prije Kaia u napadu. Irfan ne konta poentu onoga što želim reći. Nije da ja ne volim Tammy ili da govorim da je loš igrač. Samo mi izgleda da slično kao što se Chilly na početku gubio kad je došao Tuchel tako se gubi i Tammy, plus je došla ta povreda. Volio bih ja više da Tammy bude prvi špic, nego da uzimamo Haalanda jer je naš akademac. Prijavi
27. april 2021.5 god. comment_313290 Pa vjerovatno bi Abraham bio dobar, samo nije baš vrijeme za eksperimente. Problem je što ovo trenutno kakvo god da je radi posao. Abraham je bio dobar jedno vrijeme pa pao, a sad da li bi opet bio dobar pitanje je. Prijavi
27. april 2021.5 god. comment_313375 Ovo je klasa od igrača i dočekat ćemo njegovu pravu formu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.