Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 981
  • Pregledi 52,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

Tako mi svega, ja bih Kepu ako treba i pohvalio, cak bi se volio i slikati sa njim :D al bez zajebancije

Ja bih vjerovatno zamucao i ispao predmet sprdacine kao ona sto joj je glava pokisla.

Pa pohvalio bi logicno svakoga, jebote, ja bih mu sad zabranio ulazak na stadion, jesi dosao podrzati ili nekog sjebati.

Gledam intervju prije 2 mjeseca sa Timom, vidi se lik da nema samopouzdanja i da je bunar, kaze mu novinar "Timo, upisali ste se na listu strijelaca", a on odgovara "Pa nije ih bilo mnogo, ali sam srecan". Kad to kaze naglas zamisli sta mu je u glavi.

Naravno ne trazim mu opravdanje, placen je da daje golove, a ne da place. Pokusavam uci u psihu, a sigurno je da nece niko trpiti napadca koji ne moze dati gol, ili ce grijati klupu ili ce otici.

Sve si dobro reko keru, ali mi nije jasno znači zašto u svoje slobodno ne poradi na nekim stvarima. Naprimjer nešto što bi mogao uraditi jest fizički malo ojačati, ne kažem da bude Akinfenva al nemoj da na svaki dodir padaš ko da hodat ne znaš. Evo najbolji primjer Aguero, omalen, sićušan al ga ne možeš tako lahko oboriti. I kad malo ojačaš imat ćeš više vremena na lopti i u završnici i u ostalim dijelovima igre.Ovako jel primi loptu gleda da je se riješi

Sve si dobro reko keru, ali mi nije jasno znači zašto u svoje slobodno ne poradi na nekim stvarima. Naprimjer nešto što bi mogao uraditi jest fizički malo ojačati, ne kažem da bude Akinfenva al nemoj da na svaki dodir padaš ko da hodat ne znaš. Evo najbolji primjer Aguero, omalen, sićušan al ga ne možeš tako lahko oboriti. I kad malo ojačaš imat ćeš više vremena na lopti i u završnici i u ostalim dijelovima igre.Ovako jel primi loptu gleda da je se riješi

Pa i ja mislim da bi trebalo malo da poradi na prijemu lopte i kontroli, to su mu bas ogromne mane koje se vide iz aviona. Ja sad ne znam da li je on inace takav ili mu je i to otislo nizbrdo kao i sve ostalo, ali eto, sta god bio uzrok problema on to mora popraviti.

Ja bih vjerovatno zamucao i ispao predmet sprdacine kao ona sto joj je glava pokisla.

Pa pohvalio bi logicno svakoga, jebote, ja bih mu sad zabranio ulazak na stadion, jesi dosao podrzati ili nekog sjebati.

Gledam intervju prije 2 mjeseca sa Timom, vidi se lik da nema samopouzdanja i da je bunar, kaze mu novinar "Timo, upisali ste se na listu strijelaca", a on odgovara "Pa nije ih bilo mnogo, ali sam srecan". Kad to kaze naglas zamisli sta mu je u glavi.

Naravno ne trazim mu opravdanje, placen je da daje golove, a ne da place. Pokusavam uci u psihu, a sigurno je da nece niko trpiti napadca koji ne moze dati gol, ili ce grijati klupu ili ce otici.

Eto sad na kraju bi mu i guza dao

M hajte molim vas

Mah, treba hvaliti i hvaliti, a ono debil, pa debil. Rekao navijac svoje misljenje, to kako ce igrac iskoristiti, da ojaca ili da potone je njegova stvar. Nije beba da ga moras podrzvati, nego igrac skupo placen, a on to ne radi sto treba da radi.

Ako je tako slab mentalno da ga sjebe jedan od navijaca, onda ga mozes posrati i baciti na tribine, jer jebo ti takvog igraca.

Mah, treba hvaliti i hvaliti, a ono debil, pa debil. Rekao navijac svoje misljenje, to kako ce igrac iskoristiti, da ojaca ili da potone je njegova stvar. Nije beba da ga moras podrzvati, nego igrac skupo placen, a on to ne radi sto treba da radi.

Ako je tako slab mentalno da ga sjebe jedan od navijaca, onda ga mozes posrati i baciti na tribine, jer jebo ti takvog igraca.

Da ali šta imaš srati nakon osvojene LŠ i Superkupa, pored toga bili u finalu FA Kupa, šta hoćeš koji kurac ? More novih igrača i smjena trenera usred sezone i opet toliki uspjeh ? 

I veceras strijelac protiv Islanda, trebalo mu je samo 4 prilike za to. I ovaj go sto je dao golman odbranio, lopta udarila u stativu, izasla 30tak cm od gol linije, setala i na kraju usla od drugu stativu. Naravno Var provjeravao moguci offside.

Salu na stranu, nadam se da se napunio samopouzdanjem u ovim utakmicama za repku. 3 gola u 3 utakmice nije losa statistika (ako ne gledas prorivnike) ali idalje brine veliki broj promasenih prilika.

I veceras strijelac protiv Islanda, trebalo mu je samo 4 prilike za to. I ovaj go sto je dao golman odbranio, lopta udarila u stativu, izasla 30tak cm od gol linije, setala i na kraju usla od drugu stativu. Naravno Var provjeravao moguci offside.

Salu na stranu, nadam se da se napunio samopouzdanjem u ovim utakmicama za repku. 3 gola u 3 utakmice nije losa statistika (ako ne gledas prorivnike) ali idalje brine veliki broj promasenih prilika.

Nema njemu spasa.

https://twitter.com/nocontextfooty/status/1435698104284717070?s=21

ta je misao i meni prošla kroz glavu nažalost..stvarno me strah više za njega, predugo ovo traje, a sinoćnji promasaj je prosto nevjerojatan, zapitam se je li moguće toliko puta prazan gol promasiti na cca 2m od sebe, a lopta ti pritom dolazi kao na tacni..

stvarno me već brine da će biti promašaj...al držim mu fige i sretno mu bilo dok god je naš, daj Bože da se čim prije dozove u glavi, i počne trpati, jer bez njegovog pravog golgeterskog doprinosa nema ni nama titule u prvenstvu..

3 gola zabije ali se svi hvataju jednog promašaja koji nije košta repku ni njega ničega, pa Džeko je tri takva zicera promašio koja su direktno koštala repku...

Pa dzeko ne igra za Chelsea jebem ga ja. Werner je igrac Chelsea koji nastavlja da promasuje ono sto je teze zabiti. Sreca pa imamo Lukakua, ko bi ovog i dalje trpio.

3 gola zabije ali se svi hvataju jednog promašaja koji nije košta repku ni njega ničega, pa Džeko je tri takva zicera promašio koja su direktno koštala repku...

Ocigledno nisi gledao utakmicu ili barem pregled utakmica, Werner jeste zabio 3 gola ali isto tako je promasio 6 cistih prilika.Znaci nije JEDAN promasaj. I to su cinjenice. Da je neko drugi bio na njegovom mjestu zabio bi barem 2 gola vise.
BTW:Dzeko jeste isfulao ovu utakmicu ali to je jedna u 10 ili 15 tekmi, ovaj bukvalno svaku masi po jednu dvije 100% sanse.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.