Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 981
  • Pregledi 52,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

Torres i Morata nisu dobijali penale kako bi popravili svoj golgeterski učinak. Dobijao je svu pomoć potrebnu, povjerenje trenera i podršku navijača skoro svih do zadnjih nekoliko utakmica.

Ne moze gore, jer gore od ovoga ne ide. Igrac koji sve dok ovako presinguje, trci, mora uspjeti. Samo jos da mentalno sazrije kada se nadje 1 v 1 ne treba puno razmisljati nego zabiti.

sutra će, i vodi nas zajedno s ostalima do novog trofeja, pobjede i višednevne fešte!!! AJMOOOOOOOOO ŠVABOOOO GAAASSS

Ne moze gore, jer gore od ovoga ne ide. Igrac koji sve dok ovako presinguje, trci, mora uspjeti. Samo jos da mentalno sazrije kada se nadje 1 v 1 ne treba puno razmisljati nego zabiti.

Nije sve crno bijelo. Naravno da može gore. Recimo gore bi bilo da se ne trudi i da ne vrši presing, bilo bi gore i da nije iznudio ove penale, da nije imao ni ove asistencije i nekoliko golova.

A može i mnogo bolje. To niko ne osporava.

Izmasio se ko budala, ali ima i on svoje zasluge ovdje, steta pa je smotan da to krunise i golom. U svakom slucaju nadam se da ce mu ovo biti neki vid motivacije da se prizove i da od njega vidimo ono sto i treba, a to su golovi.

Wernerova igra bez lopte je odlicna i zbog toga najvise i igra

Da ims.zavrsnicu dobru ja bi rekao world class igrac. Nisam mu psovao do danas al finale je, promasaji se skupo placaju. Jbo bi mu sve da mi je otac sutao onak

Mora da nauci da bude smireniji, mora sebi da daje vise vremena pred golom, previse brza, ne znam da li je to nesto sto moze da se popravi, rekao bih da je to vise u glavi, ali ne moze se reci da je bezopasan, samo njegovo prisustvo oko zadnje linije je pretnja za protivnika.

Savrsene kretnje bez lopte i umije namuciti protivnicku odbranu svojom brzinom to je veceras otprilike pokazao. Zavrsnica mu je nula i to mora podhitno vratiti na staro iz vremena Lajpciga. Mislim da ga psiha ubija treba mu dati veceras najbolje kurve u Portugaliji.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.